HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Historia Universalis
adriansuceava
mesaj 3 Dec 2007, 06:45 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 1
Inscris: 3 December 07
Forumist Nr.: 10.936



"Principala competitie este intotdeauna intre ceea ce ai facut si ceea ce esti capabil sa faci." - Geoffrey Gaberino

Historia Universalis este un proiect media privat al jurnalistului Adrian Popovici, editor coordonator,o publicatie autonoma de Istorie globala aplicata, menita sa acopere toate epocile istorice de pe toate meridianele planetei. Revista este disponibila numai on-line si permite colaborari externe prin inregistrarea si postarea de articole in format electronic.

Historia Universalis a fost lansata initial pe Altermedia Romania, in vara anului 2005, in cadrul rubricii omonime.

In primavara anului 2007 autorul a decis sa continue proiectul pe cont propriu, prin achizitionarea unui domeniu autonom si lansarea unei reviste sub egida sa.

Historia Universalis este un proiect media, non-profit, avānd ca scop promovarea libertăţii de expresie prin stimularea implicării sociale şi facilitarea accesului cetăţenilor la informaţie.

Historia Universalis va avea, curand disponibila, o structura modulara bilingva (romana-engleza) si noi facilitati precum RSS, News, Suport tehnic online si abonamente Newsletter, la care se lucreaza deja, plus transcrierea si adaptarea unor emisiuni ale renumitului canal de televiziune History Channel, cu respectarea drepturilor de autor in vigoare si posibilitatea ca intr-un viitor apropiat sa aducem in Romania si o filiala a sa.
Historia Universalis este continuarea firească a unui proiect de succes, şi anume rubrica omonima Historia Universalis de pe Altermedia Romania. Din august 2005, acest proiect de istorie alternativă prezintă publicului interesat "cealaltă faţă a istoriei", aceea pe care istoria oficiala o ocoleşte sau o denaturează īn mod sistematic. De-a lungul a doi ani de activitate, am abordat subiecte precum: Cruciadele, Marile Descoperiri, lucrurile nespuse despre războaiele din Kosovo, Afghanistan şi Irak. Am căutat, īn acelaşi timp, să aducem īn atenţia publicului nu senzaţionalul, grotescul şi comercialul, ci valorile autentice, implicarea socială şi respectul faţă de adevăr.

Spre plăcuta noastră surpriză, initiativa Historia Universalis şi-a cucerit īn scurt timp un public fidel şi tot mai numeros.

http://www.adrianpopovici.eu

Adrian Popovici-editor coordonator
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 18 April 2024 - 02:28 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman