HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Lista Bancilor

Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte

 
Reply to this topicStart new topic
> Banca C.R. Firenze Romania
Pe o Scala de la 1 la 5, ce nota acordati per general (servicii, personal, suport, reputatie) acestei banci?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 2
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Mihai
mesaj 1 Sep 2006, 04:35 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Banca C.R. Firenze Romania

user posted image


Info
Autorizata sa functioneze de la data: 22. 01. 1997
Inmatriculata in registrul comertului la data: 20. 11. 1996

Istoric
QUOTE
Pana în luna mai 2006 a functionat sub denumirea Banca Daewoo (Romania).


Actionari Firenze Bank
QUOTE
Structura acţionariatului Romexterra Bank:
user posted image

Conducere:
Presedinte - Mihail Micu
Director General - Giuseppe Merlo
Director General Adjunct - Silvia TANASIE
Director General Adjunct - Bum-Shik BAE



Prezentare Firenze Bank
QUOTE
Banca C.R. Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul catre Banca C.R. Firenze din Italia a pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social).
Prin aceasta preluare a fost perfectionat acordul strategic incheiat cu Banca C.R. Firenze in a doua jumatate a anului 2005, acord al carui scop principal este patrunderea pe o piata bancara cu semnificativ potential de dezvoltare si, bineinteles, asigurarea unui suport adecvat pentru clientii grupului CR Firenze prezenti in Romania.
Directiile principale de actiune prevad dezvoltarea puternica a activitatii de Retail, prin extinderea retelei de sucursale in tara si in Bucuresti, simultan cu introducerea de noi produse.
Atentie sporita va fi acordata si companiilor, in operativitatea lor, in particular celor romano-italiene.
Actualmente, reteaua Bancii C.R. Firenze Romania este constituita din 11 sucursale (7 in Bucuresti, Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara), urmand ca in viitorul apropiat sa fie deschise sucursale la Cluj-Napoca, Brasov, Ramnicu-Valcea si Pitesti.

Servicii oferite de Grup
Servicii bancare, oferite prin intermediul bancilor Grupului: conturi curente, credite pentru nevoi personale, carduri de credit si de debit, credite imobiliare, servicii de banca virtuala (home banking prin Internet si prin televiziunea digitala terestra), produse si servicii pentru companii, investment banking, “assets under management”, “bancassicurazione”.
Servicii specializate, prin intermediul altor societati ale Grupului: leasing, factoring, asigurari de viata si în caz de accident, informatica si servicii telematice; consultanta, dezvoltare si managementul serviciilor de marketing si comunicare prin Internet si noi canale media.

Profit net la sfarsitul lui 2005: 149 mil. EUR
Total active financiare: 35.652,9 mil. EUR

Banci Corespondente



Oferta
QUOTE
Persoane Fizice
Persoane Juridice
Internet Banking
Retea Sucursale
Retea Bancomate
Cariera
Fundatia Mia Munteanu



Contact
QUOTE
Head-Office: B-dul Unirii 55, Bloc E4a, Tronson 1, Parter Sector 3, Bucuresti
Tel-Verde: (021) 20.11.930
SWIFT: ?
Email Office: office@bancacrfirenze.ro
Cariere: resurse.umane@bancacrfirenze.ro
Site: http://www.bancacrfirenze.ro/



Informatii preluate de pe site-ul oficial.


Ii invit pe cei ce sunt (fosti) clienti ai Firenze Bank sa-si exprime opinia referitoare la serviciile oferite de aceasta banca. smile.gif


Editat 18.09.06: Adaugat un link in oferta.

Acest topic a fost editat de Mihai: 18 Sep 2006, 10:16 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 1 Sep 2006, 04:39 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Comunicat de Presa: Banca C.R. Firenze Romania lanseaza creditul auto si creditul de nevoi personale pe 10 ani

QUOTE
Incepand de luni, 28 August 2006, Banca C.R. Firenze Romania pune la dispozitia clientilor sai - persoane fizice - doua credite cu o perioada de finantare de pana la 10 de ani: creditul AUTO EXPRESS si creditul de nevoi personale PRESTO.

Creditul AUTO EXPRESS este destinat achizitionarii de autovehicule noi sau second-hand nu mai vechi de 5 ani. Valoarea maxima finantata este de 30.000 EUR sau echivalentul in RON. In cazul creditelor mai mari de 15.000 EUR, clientul va contribui cu 20% surse proprii din valoarea autovehiculului. Pentru obtinerea finantarii nu este nevoie de girant iar singurele garantii solicitate sunt: gaj asupra autovehiculului care face obiectul creditului si polita de asigurare tip C.A.S.C.O. cesionata in favoarea bancii. Dobanzile acordate sunt de 12% p.a. pentru RON si 7.5% p.a. pentru EUR. Pentru un credit auto de 50,000 RON acordat pe 10 ani DAE este de 16.18% p.a. iar pentru un credit auto de 15,000 EUR acordat pe 10 ani DAE este de 11.16% p.a.

Produsul PRESTO este un credit de nevoi personale pentru cheltuieli nenominalizate, plafonul maxim fiind de 10.000 EUR, sau echivalentul in RON. Banca nu solicita girant, garantia constand in cesionarea politei de asigurare de viata in favoarea bancii. Imprumutul se poate acorda pe o perioada de maxim 10 ani cu o dobanda de 13% p.a. pentru RON si 9% p.a. pentru EUR. Pentru un credit de 35,000 RON acordat pe 10 ani DAE este de 19.37% p.a. iar pentru un credit de 10,000 EUR acordat pe 10 ani DAE este de 14.61% p.a.

Pentru acordarea acestor tipuri de credite, Banca C.R. Firenze Romania ia in considerare veniturile personale sau ale familiei inclusiv: salarii, pensii, venituri complementare veniturilor din salarii, venituri din practicarea profesiilor liberale, chirii declarate la Administratia Financiara, drepturi de autor, conventii civile de prestari servicii, etc.

Banca C.R. Firenze Romania se adreseaza in egala masura si clientilor persoanelor juridice, avand in portofoliul de produse destinate acestora, printre altele, si credite pentru finantarea capitalului de lucru, credite pentru investitii, scrisori de garantie bancara, certificate de depozit in lei si Euro, nominative sau cu parola, carduri VISA Business cu facilitate de overdraft.

Banca C.R. Firenze activeaza in Romania din 9 Martie 2006, odata cu transferul pachetului majoritar de actiuni al Bancii Daewoo (Romania) S.A. catre Banca CR Firenze SpA din Italia. In prezent, reteaua Bancii C.R. Firenze România cuprinde 11 sucursale (4 in tara si 7 în Bucuresti), urmând a fi deschise pana la sfarsitul acestui an noi sucursale la Cluj-Napoca, Brasov, Râmnicu Vâlcea, Arad si alte 4 în Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot vizita pagina www.bancacrfirenze.ro sau pot apela banca la numarul 0800 800 112 (apel gratuit).


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 18 Sep 2006, 10:15 PM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



CR Firenze lanseaza servicii de Internet-banking
QUOTE
CR Firenze, fosta Daewoo Bank, a lansat un serviciu Internet-banking care permite derularea operatiunilor online, atat pentru clientii individuali, cat si pentru companii. Prin intermediul serviciului, denumit CR Firenze Online, clientii vor putea sa efectueze plati catre terti (inclusiv Trezoreria Statului), sa programeze plati la date fixe, sa faca transferuri de pe contul curent si schimb valutar. Aplicatia permite de asemenea managementul depozitelor, vizualizarea extrasului de cont, dar si plata salariilor. Grupul italian CR Firenze a preluat in primavara pachetul majoritar de actiuni la Daewoo Bank pentru 30 mil. euro, iar ulterior a numit o noua conducere. In ultima perioada, banca si-a revizuit oferta de produse pentru clientii individuali, lansand mai multe produse de creditare, dar si de economisire.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 04:00 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman