HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

17 Pagini V  « < 15 16 17  
Reply to this topicStart new topic
> Mitocani Si Derbedei In Politica Romanesca
Erwin
mesaj 19 Jun 2013, 10:23 AM
Mesaj #561


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



Minciunile fac senzație în presă, adevărul doare, așa că e ascuns sub preș. devil.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 19 Jun 2013, 04:57 PM
Mesaj #562


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='Erwin' date='19 Jun 2013, 11:23 AM' post='747420']
Dupa ce ilegitimul de la Cotroceni,Intaiul Demis al tarii,a fost DEMIS de catre 7,5 milioane de romani(88% dintre cei prezenti la referendum),niciunul dintre consilierii lui Basescu nu mai trebuie platiti de la bugetul public! Ei sunt,exclusiv,slugile personale ale lui Basescu caruia i-au facut rani in urma pupincurismului desantat! Niciunul dintre ei(ca si stapanul lor!),nu au facut NIMIC BUN PENTRU ROMANIA,PENTRU ROMANI),dimpotriva! Funeriu,Lazaroiu,Diaconescu,Fota-speciaklistul in engleza surdo-muta-,sunt doar niste capuse racordate la banul public!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 19 Jun 2013, 05:02 PM
Mesaj #563


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Era vorba de Zgonea, care nu este consilier la Cotroceni, ci al treilea om in stat... Sau vrei sa spui ca nu minte?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 19 Jun 2013, 05:02 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
gigip
mesaj 30 Mar 2014, 10:52 AM
Mesaj #564


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='abis' date='19 Jun 2013, 06:02 PM' post='747429']
Preluare de pe cotidianul.ro:Mitocanii basisti,Basescu,Boc,Udrea ,Anastase au taiat salariile si pensiile,au inchis scoli si spitale DOAR pentru a fura ei si mafiotii lor politici cat mai mult:
Potrivit unui raport al Corpului de Control al Guvernului
Doi consilieri ai lui Boc, dintre care unul era şofer, experţi la Romatsa
Acasă » Administratie


Doi consilieri ai lui Boc, dintre care unul era şofer, experţi la Romatsa

Potrivit unui raport al Corpului de Control al Guvernului efectuat la Romatsa, doi consilieri ai fostului premier Emil Boc au fost angajați de Romatsa, în 2011, unul dintre aceștii fiind șoferul fostului șef al Guvernului.

Cei doi, Darius Pintilie şi Marius Buzea, au fost angajaţi ca inspectori şi experţi în servicii de trafic aerian, primind avizul secretarului general al Ministerului Transporturilor Gheorghe Dobre, deși era necesară competența directorului regiei, citează Mediafax.
Guvernul a decis să sesizeze Parchetul, în acest caz, arătând că s-a constatat angajarea la Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa), cu încălcarea prevederilor legale, a unor colaboratori, consilieri sau rude ale unor demnitari.
Conform Guvernului, Darius Pintilie lucrase anterior ca fotograf, agent de vânzări şi inspector la Primăria Cluj-Napoca şi consilier personal al prim-ministrului Emil Boc, absolvind Facultatea de Mecanică, iar Marius Buzea a lucrat ca şofer la PDL şi ca şi consilier al premierului Boc, absolvind Facultatea de Ingineria Produselor Alimentare.

Darius Pintilie a fost încadrat cu un salariu brut lunar de 9.910 lei, cu spor de vechime de 10%, ca şi Marius Buzea, ulterior majorat la 11.777 lei, ei fiind încadraţi direct pe funcţii de Expert I, alţi angajaţi cu experienţă de 3-15 ani având un salariu mai mic.

Guvernul arată că în actele Romatsa se afirmă că cei doi ar fi fost angajaţi în urma unui examen scris deşi din evidenţe rezultă că aceştia nu au intrat în sediul regiei în ziua examenului, ei intrând pentru prima dată în clădirea Romatsa abia la circa un an şi două luni mai târziu de la data la care ar fi avut loc examinarea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 22 Sep 2015, 01:09 PM
Mesaj #565


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Ma feresc sa deschid topicuri noi, deoarece consider ca hanul este prea stufos la acest capitol, asa ca m-am gandit sa scriu ceva despre primarele doctor Sorin Oprescu pe acest topic, cred ca exista oarece legatura intre "buzita" si titlul topicului. Primarele care inca este pare sa adopte aceiasi strategie ca a conului Adrian Nastase si a multor altor mitocani si derbedei ce s-au perindat sau a "contribuit" la "bunastarea" acestei tarisoare, Romania. Domnul Sorin Oprescu sufera de claustrofobie sau poate de "claustrocamatarie", daca ce s-a zvonit prin targ e adevarat, cum ca ar imparti celula cu unul din Camatari, care la randu-i ofuscat si discriminat a declarat ca "sistemul" il foloseste pe el si familia sa drept sperietoare fata de cei care nu vor sa dea pe goarna la DNA. Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc, pentru ca eu consider ca adancganditorul, ce ne-a daruit atotcuprinzatorul cuvant "pulime" are o problema de constiinta avand in vetere stresul trait in celula alaturi de temutul Camatar, drept pentru care s-a dat lovit si ajutat de "colegii" domniei sale e pe cale de a face un infarct, o complicatie a la Nastase sau un cancer precum Omar Haisam, ce ar necesita conform legilor in vigoare spitalizarea sau arestul la domiciliu. E ceva ciudat in toata aceasta actiune "umanitara" si n-am s-o inteleg decat prin prisma misticismului, cum de Haisam si alti cativa, nu si-au dat obstescul sfarsit, desi la eliberare erau pe moarte. Poate ca aici in "gradina Maicii Domnului" sunt posibile astfel de minuni mai ales in randul contributorilor la cele bisericesti apartinatori fiind de un "trib" anume ce domneste peste "pulime" care interpreteaza toate aceste actiuni simplu, ca fiind vrerea "celui de sus". Nu stiu exact sa delimitez pozitia "celui de sus" poate ca este .... sau poate ca nu este, dar cert este ca multi mitocani si derbedei profita de "naivitatea" acestui popor mioritic.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

17 Pagini V  « < 15 16 17
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 12:52 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman