Esecuri Culinare, Hazlii sau nu |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Esecuri Culinare, Hazlii sau nu |
29 Mar 2006, 03:10 PM
Mesaj
#36
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Am ratat sambata un chec pe nume Chec Tigru - dupa o reteta luata de pe culinar. A iesit foarte uleios, eu asa prajitura n-am vazut in viata mea. A ajuns cu succes la gunoi.
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
29 Mar 2006, 03:15 PM
Mesaj
#37
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
Uleiul de floarea soarelui nu e prea indicat la prajituri , incearca ulei de masline sau unt , dar toate au inceput
-------------------- |
|
|
29 Mar 2006, 03:25 PM
Mesaj
#38
|
|||
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Pai reteta era cu margarina, asa ca margarina am folosit. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
||
|
|||
Promo Contextual |
29 Mar 2006, 03:25 PM
Mesaj
#
|
ContextuALL |
|
|
|
29 Mar 2006, 03:32 PM
Mesaj
#39
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
interesant margarina trebuia pus ulei de masline , putin cate putin(exact ca la maioneza)in jur de 200 de mililitri de ulei de masline , in functie de compozitie .
-------------------- |
|
|
29 Mar 2006, 03:35 PM
Mesaj
#40
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Pai reteta era altfel
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
29 Mar 2006, 03:37 PM
Mesaj
#41
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Haide bai, cum sa faci prajituri cu ulei de masline. Prajiturile se fac cu unt sau margarina. Acest topic a fost editat de actionmedia: 29 Mar 2006, 03:38 PM -------------------- viata e simpla si misto!
|
||
|
|||
29 Mar 2006, 03:38 PM
Mesaj
#42
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
Eu stiu ca mama face cu ulei de masline si margarina in nici un caz .
-------------------- |
|
|
29 Mar 2006, 03:39 PM
Mesaj
#43
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Ce fel de prajituri face cu ulei de masline? -------------------- viata e simpla si misto!
|
||
|
|||
29 Mar 2006, 03:43 PM
Mesaj
#44
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
De obicei inlocuieste uleiul de floare soarelui cu ulei de masline stiu ca zilele acestea a facut foetaj cu mere .
-------------------- |
|
|
29 Mar 2006, 03:48 PM
Mesaj
#45
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Ah, pai de ce nu zici asa. Aia e placinta. Dar uleiul se pune mai mult pentru a face foille alea asa... crocante si subtiri.
Eu ma gandeam la creme pentru prajituri -------------------- viata e simpla si misto!
|
|
|
4 Dec 2006, 12:08 AM
Mesaj
#46
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Am recitit topicul asta si m-am spart de râs
edit: luati pagina unu Acest topic a fost editat de Cla: 4 Dec 2006, 12:09 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
23 Feb 2007, 09:45 AM
Mesaj
#47
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 29 Inscris: 12 February 07 Forumist Nr.: 9.417 |
Eu abia acum l-am citit si mi-a mers la inima .Acuma ,daca mai e loc ,as mai adauga si experienta mea .Tot asa aveam vre-o 15 ani si mi-era demult gandul la o reteta de covrigi .Desigur cand nu era mama acasa .Reteta spunea cantitati nu industriale ,dar oricum mari ,cel putin pentru rabdarea si experienta mea . Am facut coca si mi-au iesit o gramada de covrigi impletiti care trebuiau sa creasca pe planseta trebuiau fierti mai intai si pe urma bagati in cuptor cred ,era faina peste tot ,erau covrigi pe planseta ,in oala la fiert ,in cuptor ,eram disperata, trebuia sa ajunga mama si desigur au ajuns la gunoi.
|
|
|
25 Jul 2007, 01:08 PM
Mesaj
#48
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Ieri am stat pe net si m-a surprins un miros ciudat din bucatarie.
Mi-am carbonizat supa de taitei, am uitat de ea -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
24 Aug 2007, 07:07 PM
Mesaj
#49
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Prima data cand am incercat sa prajesc un ou, dupa lungi proteste si smiorcaieli cum ca eu nu stiu si NU VREAU sa sparg oul ala, obligata de taica-miu (care statea in spatele meu cu coasa si ma ameninta), l-am imprastiat pe tot covoru si am plans ca sparta juma' de ora. A fost traumatizant
Am mai facut-o lata si cand am incercat sa fac ceai: am pus apa la fiert intr-un ibric, cand a fiert am stins focul, am pus frunzele de menta (sau ce era) si am trantit o farfurie de-asupra sa "se faca". Problema e ca farfuria era de plastic si focul doar am avut impresia ca l-am stins... Dupa juma' de ora vine maica-mea in camera la mine cu o falca in cer si una in pamant, ca s-a trezit pentru ca nu mai putea respira. Uitand focul aprins, farfuria de plastic s-a topit aproape in intregime, si in casa era un fum de, intr-adevar, te putei sufoca. |
|
|
(Afrodita) |
25 Aug 2007, 03:32 AM
Mesaj
#50
|
Guests |
Nu sunteti normaaaaali
Din cate stiu eu am fost prin bucatarie de mica. Pe la vreo 7 anisori doar incalzeam mancarea ce mi-o lasa mama. Si intr-una din zile pun o oala mica cu lapte cu orez la incalzit. Si apoi voiam sa mai fac ceva pe foc asa ca nu am inchis ochiul, l-am dat la mic - cum am crezut eu - iau un prosop cum am vazut la mama si il pun in jurul oalei s-o iau de toarte si s-o pun deoparte. Apoi pun prosopul pe calorifer sub geamul de la bucatarie, geam ce avea o perdea. Ma mai invart prin casa si de-odata miroase a fum. Ma duc la bucatarie: prosopu si cu perdeaua ardeau nevoie mare Se imprietenise prosopu cu focul cand am luat oala si chioara cum mi-s, n-am vazut Si apoi am stins focul cu un pahar de 100 ml de apa ... Evident, carand mai multe pahare cu apa, unul dupa altul, ca sa nu fac balta pe jos S-a cracanat mama de ras Primul meu pilaf: aveam niste carne de miel - care oricum nu-mi placea, da' era singura carne din casa, asa ca s-o gatesc. Pun orezul la muiat in apa, prajesc ceapa, prajesc si carnea de miel putin (mai mult) si apoi torn orezul peste. Si invart si invart si invart si al dreq orez se prindea de fundul oalei si io mai puneam ulei si orezul tot se afuma si tot asa Si vine Ramona - o prietena straveche - si gusta. Si ii zic: mah, nush de ce nu s-a facut cum trebuia (ca arata ca dracu si avea un gust la fel de bun..) Si se uita ea in oala la urma de orez si ma intreaba: "Da' apa ai pus?" ... "nu" |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 19 April 2024 - 12:34 PM |