HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Vrei si tu un Jurnal?

Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal Fara Nume, [Cronica lui Carmi]
Carmi
mesaj 6 Dec 2007, 06:58 PM
Mesaj #36


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.677
Inscris: 29 March 03
Forumist Nr.: 141



Sa-ti pleznesti una suna bine Afro....ca aia mi-au pleznit cate una pe secunda!! (NU pe secunda noastra rolleyes.gif ) Am facut dus aseara si mi s -au vazut urmele pe picioare de jale. Mi- am adus aminte de timpurile bune cand o suparam pe mama si scotea ori jorda ori cureaua lu tata la noi. Doamne Dumnezeule ....bataia e rupta din Rai!! Chestia ciudata e ca te simti bine dupa ce trec vreo 2 ore...si iti tot mangai instinctiv locul unde te-au lovit si simti o durere surda sau furnicaturi...si totusi nu poti inceta sa nu pui mana. Funny.

Afro la tine ce mai conteaza inca o noapte nedormita?? Ar trebui sa i vezi live pe aia si sa mai si ai aburi de vin fiert. rofl.gif

Mi-am schimbat avatarul...Stiam ca e o chestie buna sa-l salvez. Ca am fost acuzata ca poze e deochiata. Ce sa faci nu poti fii pe placul tuturor dar macar pe unii tii neaparat sa i satisfaci. tongue.gif


--------------------
Am zis!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmi
mesaj 3 Mar 2009, 11:48 PM
Mesaj #37


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.677
Inscris: 29 March 03
Forumist Nr.: 141



Din cauza faptului ca azi asteptam o livrare am avut timp sa citesc si sa recitesc chestii vechi de pe han....imi dau seama ce mult se schimba lucrurile.
Azi am avut de suferit un pic din cauza trecutului meu si am vazut si fata vesela si fata trista a monedei.

In fine....ma aflu acum in calgay in vizita la sora mea. Primul soc al canadei: toate sunt super size. Incepand cu masinile si terminand cu portiile de mancare si marimile la haine.
Prima surpriza neplacuta este aerul uscat. Aici nu prea se stie de mucegai iar hainele se usuca foarte repede. La fel si nasul meu care este infundat tot timpul din cauza umiditatii scazute.
Calgary este un oras relativ recent daca se poate zice asa. A fost infiintat de un irlandez in 1800 si ceva iar numele de calgary a fost dat de un ofiter dupa o localitate scotiana calgary botezata asa de vikingi care cica inseamna gradina rece. Era un oras relativ mic pana la criza petrolului din 73 (parca) si a fost pus pe harta de jocurile olimpice de la sf. anilor 80. Datorita preturilor in crestere la combustibili are o crestere economica foarte mare (12% pe an) iar taxele locale sunt foarte mici (nu exista doar tva ul statal, cel federal e 0). Pe plan cultural nu se petrec prea multe dupa mine....are un fel de rodeo local, o echipa sanatoasa de hochei, o scena locala de muzica country si o intrecere bine cotata de ski acvatic. Biblioteca e bine aprovizionata si sunt cateva universitati locale destul de bine cotate.
Din pacate cuvantul canadian nu are acelasi inteles ca si la noi roman. Indigenii sunt in jur de 3 % restul fiind canadieni recenti. Desi are o politica de imigrare destul de severa imigrantii nu se simt deloc straini aici. Cel mai mare chinatown din canada este aproape de downtouwn ul calgary ului.
cam atat ca daca nu o sa se numeasca teleenciclopedie rolleyes.gif

Am un cont pe couchsurfing.com si urmeaza sa l fructific pentru prima oara. Sper sa pot sa mi postez rezultatele in curand. jamie.gif ca sa pot rade mai tarziu de mine.

Astea fiind zise noapte buna europa si nice afternoon continentului pe care ma aflu.



--------------------
Am zis!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmi
mesaj 9 Mar 2009, 06:51 AM
Mesaj #38


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.677
Inscris: 29 March 03
Forumist Nr.: 141



Am mai petrecut ceva zile zile in Calgary mai ales in downtown. Este un oras frumusel foarte recent si inca in constructie cu toata criza mondiala. Din punct de vedere al carierei este locul ideal pentru cei ce si doresc ceva ascendent. Multe locuri de munca intr o paleta foarte interesanta. Din punct de vedere cultural se aseamana mai mult unui Nashville sau unui Dallas al Canadei din cauza country ului canadian si al rodeo urilor si numarului crescatorilor de vite. Cu alte cuvinte nu este un oras cosmopolit la nivel cultural sau artistic in ciuda amestecului de populatie din toate colturile lumii.

Din rezultatele couchsurfing ului de saptamana asta....

L am intalnit pe Nate, mijlocul 30 cilor, fost broker la bursa pana acum 2 ani si acum face plasamente de piata imobiliara. Foarte dragut si rezervat....am luat pranzul si pe urma ne am plimbat cu imensul sau dodge ram. Era un canadian pur sange....adica era nascut in canada si parintii lui erau nascuti in canada. Ne am plimbat fara scop si am intrat la o reprezentanta harley davidson si una imensa de motociclete de toate marcile. KTM BMW Kawa Honda Yama Triumf si Aprilia. In europa n am vazut niciodata atatea marci sub un acoperis de reprezentanta. Foarte dotate magazinele si relativ ok la pret fata de europa. Nate m a intrebat de programul de sapt viitoare si ne am inteles ca mai povestim. Chiar sambata urmatoare are un couchsurfing party in hot tube ul lui.....din pacate il ratez pentru ca voi fi in statiune la ski unsure.gif

Mai era si Arthur tot asa mijloc de 30 neamt care era de vreo 2 ani in Calgary, facand cercetare in domeniul fizicii cuantice la universitate dupa ce facuse phd ul la londra. Nice mi am zis. Face climbing si este foarte atletic....cadn l am vazut in camasa si am trecut peste limita de "nu te holba la el" nu ma stapanaeam sa ma gandesc ce are sub camasa sorry.gif
Fiind vineri seara au putut veni si sora si prietenul ei si am petrecut o seara de nachos uitandu ne le hochei. Punct in plus invata salsa....si chiar m a invitat sambata la salsa....doar ca problema este transportul. El norocosul locuieste in centru poate bea cat vrea....si eu daca ies la ora cand ma intorc sigur nu gasesc transp in comun. Si la minus 20 cu vant nu vreau sa glumesc.Deci poate ca Bedeleu avea dreptate unsure.gif in fine cica mergem la plimbare cu papuci din aia de zapada... rofl.gif candva.

deci primele experientele mele cu cauchsurferi s au dovedit a fi ok pana acum... ohyeah.gif great entertainment.

Sambata am fost in turnul Calgary ului, la film (Pink Panther2) si la casino Grey Eagle apartinang indienilor de rezervatie rolleyes.gif de langa Calgary. A fost chiar ok doar ca a inceput sa ninga si sa bata vantul deci ziua de duminica a fost TOTAL compromisa. Nu mi place la snowboard sau la patinuar la minus 14 mad.gif Asa ca un pic de shopping si un starbucks mi au salvat ziua. Ah da precum si friptura de vita de alberta si vin rosu de recas drool.gif

sa vad ce ma asteapta saptamana viitoare ohyeah.gif


--------------------
Am zis!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 9 Mar 2009, 06:51 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Felina
mesaj 27 Aug 2009, 05:20 PM
Mesaj #39


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



helou rolleyes.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmi
mesaj 6 Sep 2009, 12:53 PM
Mesaj #40


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.677
Inscris: 29 March 03
Forumist Nr.: 141



Helou si tie Felinabulina....ma uit la avatarul tau si ma apuc sa pip una rolleyes.gif

Acest topic a fost editat de Carmi: 6 Sep 2009, 12:54 PM


--------------------
Am zis!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 5 May 2024 - 04:36 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman