HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Salonul De Carte Si Presa
Mihai
mesaj 22 Feb 2006, 05:36 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



SALONUL DE CARTE SI PRESA, EDITIa a XI –a, 8-12 martie 2006
MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE A ROMANIEI

COMUNICAT DE PRESA

Firma AMPLUS INTERNATIONAL Ltd. organizeaza la Muzeul National de Istorie a Romaniei, in perioada 8-12 martie 2006, cea de-a XI-a editie a primului eveniment cultural al capitalei din anul 2006.

Cunoscand o dezvoltare logistica si tematica, de la editie la editie, evenimentul reuneste peste 100 de firme participante ( edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamant superior, unitati muzeale si nu in ultimul rand, importanti reprezentanti mass-media din presa scrisa : cotidiana, periodica si de specialitate si postul national de radiodifuziune)

Diversitatea registrului tematic atrage dupa sine un larg public cititor, de toate categoriile de varsta si socioprofesionale.

Accesul liber in expozitie si preturile promotionale practicate la standuri, reprezinta doua argumente majore care atrag vizitatorii doritori de carte beletristica, tehnica, didactica, universitara, academica, economica, clerica, enciclopedica, critica, memorialistica, informatica pentru copii, carte virtuala, etc.

De o mare audienta se vor bucura evenimentele speciale ce se vor derula in timpul salonului, la standurile expozantilor sau in spatii special amenajate : lansari, mese rotunde, dezbateri, recitaluri de poezie, muzica si maiestrie artizanala, actiuni omagiale, simpozioane, etc.

Publicul vizitator va participa la intalniri cu importante personalitati din viata culturala si politica si cu vedete indragite din lumea muzicii si a sportului, la prezentarea programelor educationale la distanta in format tiparit si electronic, la tombole atractive, la prezentari de produse naturiste si … la multe alte momente surpriza.

PROGRAMUL DE VIZITARE:

- miercuri, 8 martie- orele 14.00-19.00
- joi , 9 ; vineri -10 ; sambata-11 martie orele 10.00-19.00
duminica, 12 martie, orele 10.00-18.00.


Toti iubitorii de carte scrisa , vorbita sau virtuala sunt asteptati la
Salonul de Carte si Presa, Bucuresti, la Muzeul National de Istorie a Romaniei

« O CARTE PENTRU ORICE VARSTA LA PRETURI PROMOTIONALE »


http://www.salonul-de-carte.amplus.ro/informatii.html


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 10:41 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman