HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Nou La Han: Forumuri In Parteneriat
Mihai
mesaj 21 Nov 2005, 10:01 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Pentru a va prezenta informatii cat mai exacte in cadrul discutiilor de la Han, care sa treaca de bariera unui simplu dialog, HanuAncutei.com va propune incepand cu aceasta luna un nou tip de forumuri: cele realizate in parteneriat cu institutii de marca din domeniul respectiv.

Astfel, incepand de astazi va invitam sa vizitati si sa participati la discutiile din cadrul primului forum de acest gen, creat in parteneriat cu AvocatNet.ro, una dintre cele mai apreciate locatii online din domeniul juridic romanesc.

Forumul Ars Juridica poate fi accesat la adresa http://www.hanuancutei.com/forum/category/91/Ars-Juridica/ si isi propune sa fie un loc dedicat discutiilor, noutatilor, intrebarilor si raspunsurilor din domeniul juridic, ale informatiilor referitoare la legislatia romana si internationala.

Ars Juridica va fi moderat de catre echipa AvocatNet.ro. Iata cateva informatii referitoare la noul nostru partener:

QUOTE (Despre AvocatNet.ro)
Lansat in 21 noiembrie 2001, Avocatnet.ro a reusit in cei patru ani ai existentei sale sa devina unul dintre cele mai apreciate locatii din internetul juridic romanesc, avand, in acest moment peste 14.400 de utilizatori inregistrati (majoritatea acestora fiind reprezentati de avocati, notari sau consilieri juridici ori economisti) si peste 6.000 de abonati ai emailurilor cu stiri si comentarii saptamanale care poarta marca Avocatnet.ro.
Realizat prin unirea eforturilor unor specialisti in trei domenii (drept, economie si IT), noul Avocatnet.ro va ofera o solutie de rezerva.
Prin informatiile prezentate, acest website construieste in beneficiul utilizatorilor romani de internet un instrument informational puternic, menit sa va asigure ca sunteti permanent conectat la realitatatea economica si juridica din Romania si nu numai.
Avocatnet.ro ofera atat consultantilor cat si celor implicati direct in administrarea si conducerea afacerilor, informatie selectata si structurata potrivit nevoilor lor.



Asadar, va invitam la discutii in cadrul forumului Ars Juridica (ce poate fi accesat si de pe prima pagina a Hanului). Suntem convinsi ca orice nelamuriri din domeniu isi vor gasi raspunsul in cadrul acestui loc! thumb_yello.gif


Va multumim, multumim echipei AvocatNet.ro pentru colaborare si, in cazul in care aveti propuneri pentru alte colaborari / parteneriate cu institutii specializate, va invitam sa ne contactati la adresa de email office at hanuancutei punct com sau folosind formularul de contact.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 7 May 2024 - 07:39 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman