HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Comentarii Si Intrebari Despre Retete
dascalita
mesaj 4 Dec 2005, 08:26 PM
Mesaj #36


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.373
Inscris: 2 May 05
Din: galati
Forumist Nr.: 6.233



In galuste se poate pune un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu alimentar.Vor fi pufoase si ies garantat bune!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 4 Dec 2005, 09:52 PM
Mesaj #37


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



user posted image
Eu folosesc "matzo meal" pentru galuste si ies superfaine. spoton.gif


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zooey
mesaj 27 Jan 2006, 09:28 AM
Mesaj #38


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 289
Inscris: 2 September 04
Forumist Nr.: 4.387



cine ma ajuta cu o reteta cu surimi? facea o prietena un fel de salata cu surimi, porumb, maioneza si cred ca si ceapa, dar nu stiu sigur daca doar astea sint ingredientele. plus cantitatile... sau alte sugestii sint binevenite. multam.


--------------------
[less is more]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 27 Jan 2006, 09:28 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mara
mesaj 27 Jan 2006, 10:06 AM
Mesaj #39


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Eu fac surimi pane si un sos pe baza de usturoi si smantana. licklips.gif


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 10 Feb 2006, 06:36 AM
Mesaj #40


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



am mincat de curand un sos dulce la salata... are cineva idee cum se prepara asa ceva?


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 10 Feb 2006, 09:51 AM
Mesaj #41


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.096
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Era un dressing cu maioneza, eventual si ketchup?

Cocktail- dressing: Maioneza, lapte batut pt a-l face mai subtire, ketchup, praf de ardei dulce (se poate si un pic de ardei iute), ceva coniac, un pic de sare - gata.

Am vazut la sasi din RO ca fac salata cu smântâna, zahar praf ( blink.gif !) si marar.
De gustibus... dunno.gif

Alte retete:
1.)

1 lingura de sirop de artar sau miere
2 linguri Balsamico
4 linguri ulei de masline
Apa, sare, piper, verdeturi din gradina.
_______________
2.)

1 lingura marmelada de portocale
1 lingura ghimbir pisat
2 linguri suc de portocale
2 linguri Balsamico
4 linguri ulei de floarea-soarelui
Zahar, sare, piper.

Pofta buna smile.gif



--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 10 Feb 2006, 10:29 AM
Mesaj #42


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



am gasit si eu un sos dulce pentru friptane,marturisesc ca nu l-am incercat inca dar cei care l-au gatit pareau super entuziasmati:

Sos catalan (de rosii cu... portocale)

Acesta este un sos care se preteaza bine linga carne de pui, vinat, porc.

2 linguri ulei de masline
4-6 catzei de usturoi
750 g rosii (in prealabil curatate de pielitza si semintze) taiate cubuletze
1/2 linguritza zahar (sau...dupa gust)
sare, piper
o portocala Sevilla (sau una amara), taiata feliutze (simburii se scot)

Tocatzi maruntel usturoiul si-l aruncati sa se bronzeze in ulei de masline. Nu prea tare, numa sa capete culoarea unei fatuci cu ten de piersica.
Abia atunci dati drumul si bucatzelelor de rosii, in tigaie...le sarati, le piperati si indulciti. Si le lasati pe foc mic, cam 10 minute, dupa care adaugati feliile de portocale. Nu mai fierbeti mai mult de alte 10 minute, altminteri se amaraste prea tare sosul...

Acest topic a fost editat de Michelle: 10 Feb 2006, 10:30 AM


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 10 Feb 2006, 10:44 AM
Mesaj #43


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



am o retinere cand aud de portocale in mancare.. am incercat luna trecuta niste pui cu portocale, si am fost extrem de dezamagit unsure.gif pur si simplu nu da bine in mancare...


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 10 Feb 2006, 11:31 AM
Mesaj #44


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Eu am facut rata cu portocale si a fost ok.


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 10 Feb 2006, 11:40 AM
Mesaj #45


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



referitor la dulce...am tinut niste cotlete de vitel la fragezit intr-un sos cu miere si zeama de lamiie...au iesit meserie apoi pe gratar! drool.gif


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 14 Mar 2006, 07:05 PM
Mesaj #46


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Mama unge puiul la rotisor cu miere. Iese delicios.

Nu mai zic de reteta de pui cu gutui pe care o face. Excelent... Ia s o mai pun la treaba tongue.gif

Mancarurile dulci sunt preferatele mele. Includ si pizza preferata, cea cu ananas.


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 14 Mar 2006, 07:22 PM
Mesaj #47


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



QUOTE (Tyra @ 14 Mar 2006, 07:05 PM)


Nu mai zic de reteta de pui cu gutui pe care o face.

nu ne dai reteta? rolleyes.gif


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 14 Mar 2006, 08:09 PM
Mesaj #48


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Cand o prind acasa o intreb si pun si reteta.


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flori
mesaj 13 Oct 2006, 11:40 AM
Mesaj #49


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.024
Inscris: 6 September 04
Din: somewhere over the rainbow...
Forumist Nr.: 4.413



Am gasit patlagele verzi la turci! woot_jump.gif Abia astept sa le fac murate ca-mi lasa gura apa! Va rog frumos dati-mi si mie niste retete ca nu stiu cum! Si n-am nici butoaie sau putini din lemn de visin, asa ca trebuie niste retete adaptate la borcane de sticla! Pls! Urgent!


--------------------
Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 13 Oct 2006, 12:33 PM
Mesaj #50


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.096
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



flori, am si eu nevoie de o reteta, am luat de la ex- socru rosii verzi, vreau sa fac gogonele spoton.gif
Stai ca ma uit ...
am gasit ceva: http://rennkuckuck.de/php/phorum/read.php?f=16&i=90&t=90


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 13 Oct 2006, 03:07 PM
Mesaj #51


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Dar vreti numai un soi de legume in borcan?! Mie imi plac amestecate...

Anul asta am pus asa: pepenasi, varza rosie, conopida, sfecla, telina, gogonele parguite si morcovi. Intr-un butoi de 18 l. Am pus pe fundul butoiului frunze de telina, apoi le-am asezat in oridinea greutatii, am bagat tone de hrean printre legume, plus ardei iute, catei de usturoi si deasupra marar uscat. Saramura: 18 linguri rase de sare, piper boabe, foi de dafin si vreo 4-5l de apa de fierb. Separat se mai fierbe un oloi mare de apa, sa completam cat e cazul. Se rastoarna fierbinte saramura, apoi apa fiarta cata intra si se acopera cu o farfurie pana a doua zi. A doua zi, daca a scazut se completeaza cu apa fierbinte si se pune capacul. Cam asa.


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flori
mesaj 13 Oct 2006, 06:33 PM
Mesaj #52


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.024
Inscris: 6 September 04
Din: somewhere over the rainbow...
Forumist Nr.: 4.413



Multumesc mult Cla si Mara!
Cla e fain ca in reteta aia in germana e vorba de muraturi scris in romaneste, cred ca o fi dat-o vre-un roman, oricum mi se pare faina...ma apuc de pus muraturi va spun eu dupa aia ce-a iesit, sper sa iasa ceva ca mor de pofta!


--------------------
Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 16 Nov 2006, 09:04 PM
Mesaj #53


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Voi folositi unt cand vreti sa prajiti ceva ca de exemplu ceapa ? Unele retete recomanda unt in loc de ulei . Eu nu vad sensul sa folosesc unt , pica mult mai greu la stomac si nu mi se pare ca face vreo diferenta la gust .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 17 Nov 2006, 12:57 PM
Mesaj #54


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.096
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Eu folosesc margarina, aia nu se arde ca untul smile.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 17 Nov 2006, 03:00 PM
Mesaj #55


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Hey Cla cum mai esti? smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 17 Nov 2006, 03:26 PM
Mesaj #56


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.096
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Bine mersi, tu? smile.gif
si ca sa fiu ontopic: mâine ma duc la turcu sa iau capatâna de varza acra pt. sarmale licklips.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 17 Nov 2006, 03:54 PM
Mesaj #57


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



QUOTE (toxic @ 16 Nov 2006, 06:56 PM)
Voi folositi unt cand vreti sa prajiti ceva ca de exemplu ceapa ? Unele retete recomanda unt in loc de ulei . Eu nu vad sensul sa folosesc unt , pica mult mai greu la stomac si nu mi se pare ca face vreo diferenta la gust .

eu mai folosesc de ex pt orez sau ciuperci sau la unele sosuri (nu merge la orice).
eu simt diferenta si imi place mai mult cu unt


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boudicca
mesaj 29 Jun 2012, 06:02 PM
Mesaj #58


ex-nOtHiNg_SwEeT
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.170
Inscris: 14 February 08
Din: lumea mea
Forumist Nr.: 11.273



Please, help me!!!
Am o dilemă cu couscous ăsta. Până acum doar am mâncat couscous, dar niciodată nu l-am gătit și nici nu m-a interesat în a-l vedea în stare brută (crudă, așa cum este el în magazin ambalat). Am luat azi couscous, dar pare-mi-se că nu e ceea ce trebuie. Pe ambalaj scrie couscous și jos de tot ”paste cu ou”. Acum întrebare: ori e couscous ori îs paste cu ou? blink.gif Sunt tare nedumerită, pentru că în capul meu couscous nu se asocia deloc cu pastele și mi se părea a fi ceva total diferit de paste, chiar dacă e din grâu dur (la fel ca pastele). Deci, cineva cunoaște? Mă lămurește și pe mine, vă rog?


--------------------

" Non, rien de rien
Non, je ne regrette rien
Ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal
Tout ça m'est bien égal... "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 29 Jun 2012, 06:25 PM
Mesaj #59


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



cuscusul este un fel de pasta. e o pasta taiata f scurt de arata ca un bob. dar e pasta.
nu am mai auzit de cuscus facut cu ou, dar nici nu il folosesc des.

o chichita de care am aflat dupa ce ma hotarasem sa nu-l mai gatesc ever: cica se prajeste putin inainte de a se inmuia in zeama/apa/supa. cam la fel ca cu orezul. daca o sa imi mai faca vreodata cu ochiul, o sa-l prajesc inainte.


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boudicca
mesaj 29 Jun 2012, 06:28 PM
Mesaj #60


ex-nOtHiNg_SwEeT
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.170
Inscris: 14 February 08
Din: lumea mea
Forumist Nr.: 11.273



Nu trebuie să-l fierb? Trebuie să-l înmoi în apă clocotită?


--------------------

" Non, rien de rien
Non, je ne regrette rien
Ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal
Tout ça m'est bien égal... "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hollie_Smokes
mesaj 29 Jun 2012, 07:39 PM
Mesaj #61


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 145
Inscris: 12 February 11
Forumist Nr.: 21.311



Untul nu e ok la prajit, decat daca e clarefiat. Nu e ok in sensul ca nu e o grasime rezistenta la prajire si e devine nociva cand o aduci la temperaturi foarte inalte. Uleiurile rezistente la prajire sunt ala de masline si ala de palmier. Deci ideal e sa le folosesti pe astea cand gatesti. A, si untul clarefiat e ok.


--------------------
http://holliesmokes.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boudicca
mesaj 29 Jun 2012, 08:28 PM
Mesaj #62


ex-nOtHiNg_SwEeT
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.170
Inscris: 14 February 08
Din: lumea mea
Forumist Nr.: 11.273



QUOTE(Boudicca @ 29 Jun 2012, 07:28 PM) *
Nu trebuie să-l fierb? Trebuie să-l înmoi în apă clocotită?

Am înțeles cum stă și cu treaba asta. Sunt rețete în care cuș-cuș trebuie fiert și rețete (cum ar fi cea pe care am vrut eu să o gătesc, și anume: salată tabouleh, dar n-am știut și l-am fiert...a ieșit bună oricum) când cuș-cuș trebuie înmuiat.

Mulțumesc Feli pentru explicație. M-ai luminat.


--------------------

" Non, rien de rien
Non, je ne regrette rien
Ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal
Tout ça m'est bien égal... "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 2 Jun 2014, 04:39 AM
Mesaj #63


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.096
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Chiftelute cu arpacas


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 18 Dec 2014, 09:40 PM
Mesaj #64


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.096
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



smile.gif Stiti cum se fac roze din rosii ? biggrin.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 19 Dec 2014, 03:19 PM
Mesaj #65


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



......bineeeeee maaa......bravooo ma......cine nu stie ???








.....dar mai bine, ia zi-ne cum se face dildo din castravete rolleyes.gif


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 April 2024 - 10:41 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman