HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

20 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Masonerie Si Dinastie, "Ziua", oficiosul masoneriei romane
gio19ro
mesaj 13 Aug 2004, 12:03 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



Ginerele Regelui Mihai a fost, la sfarsitul saptamanii trecute, tinta unui bizar atac mediatic, dupa ce doi americani sositi la Bucuresti i-au contestat acestuia titlul de Print de Hohenzollern-Veringen, acordat, in 1999, "ad personam", de insusi capul familiei princiare germane. Cine si de ce avea interes sa provoace acest scandal, in aparenta gratuit? Un posibil raspuns vine din cercuri francmasonice care, in ultimii ani, au fost martorele unor intrigi dinastice, ramase pana acum necunoscute opiniei publice. Surse apropiate acestor cercuri sustin ca incidentul de saptamana trecuta este doar cel mai recent dintr-o intreaga campanie menita sa discrediteze familia regala din Romania. Artizanii acestei campanii trebuie cautati in anturajul lui Paul Lambrino, autointitulatul "Print de Romania", sustin aceleasi surse. Evident, Paul Lambrino respinge aceste acuzatii. Biroul sau de presa ne-a informat ca "doar familia Hohenzollern se poate exprima cu privire la folosirea numelui sau, motiv pentru care orice alt comentariu este de prisos". O serie de informatii extrem de interesante pun insa intr-o noua lumina "scandalul princiar" care, la sfarsitul saptamanii trecute, a tinut prima pagina a ziarelor.


Lia Triff si Melvin Belli
Observatorii profani au considerat stranie sosirea la Bucuresti a doi americani - un avocat si un diplomat - care s-au prezentat drept "mesageri" ai Casei germane de Hohenzollern. Pentru anumite cercuri masonice, faptul avea o semnificatie clara. Legaturile nu se aflau insa la Sigmaringen, ci in San Francisco. Si conduc mai putin spre familia de Hohenzollern si mai mult spre Paul Lambrino, prin sotia acestuia, "Printesa Lia".

Cei doi americani fac, se pare, parte din anturajul masonic in care se invartise primul sot al Liei Triff, devenita - dupa casatoria cu Paul Lambrino - "Printesa Lia". In mod ciudat, in Romania nu s-a vorbit niciodata despre acest episod din viata intens mediatizatei consoarte a lui Paul al Romaniei. Totusi, mariajul de aproape 20 de ani cu celebrul avocat Melvin Belli i-a deschis Liei usile celor mai influente cercuri americane. Cercuri deloc straine de lumea masonica, dar nici de cea a serviciilor secrete.

Lia Triff s-a casatorit cu flamboaiantul Melvin Belli in 1971. Ea avea 25 de ani, iar el 64. Belli, aflat la cea de-a patra casatorie, era putred de bogat si o adevarata legenda a baroului american. Printre clientii sai se numarasera vedete de la Hollywood, de la Erol Flynn, Mae West, Zsa Zsa Gabor si Lana Turner. I-a aparat pe "Rolling Stones" si pe Muhammad Ali. Totusi, Melvin Belli era mult mai mult decat un simplu avocat al starurilor. Multe dintre cazurile in care a pledat (la bara, sau in culise) sunt astazi istorie. Unele dintre ele si-au pastrat pana acum zone de mister. Belli a fost aparatorul lui Jack Ruby, obscurul patron de local care, "cuprins de revolta", l-a impuscat mortal pe Lee Harvey Oswald, asasinul lui JFK. A fost implicat direct in cercetarea celebrului caz "Zodiacul", denumire data unor oribile crime in serie - ramase neelucidate - care au zguduit America. Tot Melvin Belli a fost cel care a intermediat tratativele secrete dintre Gorbaciov si Coreea de Sud, dupa tragedia din 1983, cand un avion de linie sud-coreean a fost doborat de aviatia sovietica de vanatoare. Toate aceste elemente conduc spre ideea ca celebrul avocat era la fel de redutabil si influent in culisele politice ca si in fata oricarei instante.

Mariajul dintre Lia si Melvin Belli s-a incheiat cu un divort lung si urat, pronuntat in 1991, dupa aproape trei ani de litigii si un imens tambalau in presa americana. Viitoarea "Printesa Lia" isi spala fara jena rufele murdare in paginile ziarelor de senzatie. "Cel mai scandalos, murdar si sordid divort din istoria orasului San Francisco", comenta cotidianul "The Examiner". "M-a costat 15 milioane de dolari", declara Melvin Belli despre fosta sotie numarul patru, pe care o supranumise, intre timp, "La Trampa". Cand, in 1995, firma lui de avocatura a intrat in faliment, Belli a citat printre cauze si ultimul sau divort. El s-a recasatorit, a cincea oara, in 1996, cu numai 11 saptamani inainte de a muri. In testamentul sau, aminteste din nou de Lia, "o persoana mizerabila si parsiva", si isi instruieste executorii testamentari sa vegheze ca "nimic, dar absolut nimic" din averea lui sa nu ajunga la ea. Documentul spune multe despre sentimentele lui Belli fata de fosta sa sotie, avand in vedere ca numele ei este singurul pomenit, in afara de cele ale cainilor (Rhumpy, Ozzie, Momba si Skye) carora le lasa mostenire 10.000 de dolari. Cei sase copii ai avocatului nu sunt nominalizati, cu toate ca primesc jumatate din avere, cealalta jumatate fiind promisa saracilor.


Atentat la "mostenitor"
Lia, redevenita Triff, s-a casatorit cu Paul Lambrino, "Print al Romaniei", la Bucuresti in 1995. Paul este fiul lui Carol Mircea Lambrino si nepotul de sange al lui Carol al II-lea. Casa Regala a Romaniei l-a considerat insa intotdeauna drept bastard pe Carol Mircea, intrucat acesta s-a nascut dupa anularea casatoriei dintre Principele Mostenitor si Zizi Lambrino.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Paul Lambrino a fost folosit de puterea de la Bucuresti, la inceputul anilor '90, ca o "contrapondere" la Regele Mihai, intr-o campanie machiavelica vizand discreditarea ideii de monarhie. "Emanatii" FSN se temeau pe atunci de Rege ca de dracu'. In timp ce fostului suveran i se interzicea accesul in tara si era numit de Ion Iliescu "cetateanul Mihai Hohenzollern", Paul Lambrino se bucura la Bucuresti de toate onorurile. Sosise in Romania la inceputul anului 1990, ca reprezentant al unei fundatii culturale romano-franceze, care va deveni, mai tarziu, "Fundatia Paul de Romania". Era primit de Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, ba chiar de Ion Iliescu. Era gratulat cu apelativul "Alteta Regala" desi, pentru Casa de Romania, nu era decat un impostor.

In momentul casatoriei sale cu Lia Triff, epoca de glorie a lui Paul Lambrino incepuse insa sa apuna. Puterea de la Bucuresti nu se mai temea de o eventuala revenire a monarhiei, asa ca atitudinea fata de Regele Mihai si familia sa s-a modificat considerabil. Dintr-odata, "Paul al Romaniei" nu mai era asa de util. "Declinul" devine evident o data cu venirea la putere a Conventiei Democratice, in toamna lui 1996. Paul Lambrino nu abandoneaza lupta. Se judeca pentru a obtine in instanta, pentru tatal sau, statutul de "fiu legitim" al lui Carol al II-lea. Acuza, in presa, autoritatile romane ca sunt partinitoare, prea favorabile Regelui Mihai. Apogeul vine, insa, in august 1998. Paul Lambrino sustine ca, in timpul unei vizite la Los Angeles, el si sotia sa au fost tinta unui atac armat, in urma caruia "Printesa Lia" ar fi pierdut o sarcina. Lasa sa se inteleaga ca in spatele atacului s-ar afla inalti responsabili de la Bucuresti si familia regala de Romania, care ar fi incercat sa-l ucida pe "mostenitorul legitim" al tronului.

Cazul este cusut cu ata alba. Paul Lambrino nu poate produce in sprijinul afirmatiilor sale decat un certificat medico-legal emis insa pe un alt nume decat cel al sotiei sale. Explicatia sa este de-a dreptul hilara: din cauza statutului ei princiar, a preferat sa ascunda, la spital, identitatea Liei. Unicul martor al ipoteticului atentat, un sofer, nu a fost niciodata identificat. Anchetatorii americani nu s-au lasat antrenati in aceasta cacialma. Ei au anuntat ca nu detin nici o proba care sa demonstreze macar ca Lia fusese intr-adevar gravida. In fond, implinise, deja, 52 de ani. Scandalul este uitat.


Aventura politica nasita de Charles Pasqua
Anul 1999 a fost unul fast pentru Paul Lambrino. Dupa un sir indelungat de procese, Justitia romana i-a recunoscut, in sfarsit, tatalui sau, Mircea Carol, statutul de fiu "legitim", ceea ce ii permite acum lui Paul sa utilizeze nestingherit titulatura de Alteta Regala. Degeaba explica specialistii ca dreptul dinastic nu este totuna cu cel civil, si ca, intr-o familie regala, numai seful dinastiei poate acorda sau retrage titlurile. "Paul al Romaniei" este decis sa ramana "Print". Si, daca se poate, sa devina si Presedinte. In 1999, el infiinteaza "Partidul Renasterii Nationale", copiat dupa modelul formatiunii condusa in Franta de Charles Pasqua. Dealtfel, sustin surse din anturajul familiei Lambrino, Pasqua a fost "nasul" organizatiei de la Bucuresti, contribuind nu numai cu idei, dar si cu birotica si materiale electorale. In anul 2000, "Paul al Romaniei" si-a anuntat oficial candidatura pentru fotoliul de la Cotroceni. Afisele, programul partidului, manifestul prezidential, toate au fost imprimate in Franta. Au existat, se pare, si donatii in bani, care - spun gurile rele - au ajuns in conturile personale ale "printilor", nu in trezoreria partidului. Oricum, performantele electorale ale lui "Paul de Romania" sunt cunoscute. Dupa esecul de la alegerile din 2000, "Partidul Renasterii Nationale" este ingropat. Oricat de naivi, sustinatorii din Franta ai "Printului Paul" trebuie sa-si fi dat seama ca au mizat pe un perdant. Sotii Lambrino trebuie, din nou, sa se "reorienteze".


Masoneria americana, fraierita de cuplul Lambrino
Lia Triff a fost cea care l-a convins pe sotul ei sa-si incerce norocul si pe taramuri americane, sustin surse apropiate cercurilor masonice de peste Ocean. Potrivit acestora, Lia propusese stabilirea definitiva a "familiei regale Lambrino" in Statele Unite. Acolo ea continua sa se bucure de relatii sus-puse si, in plus, nimeni nu auzise de scandalul din jurul titlului princiar pe care il afisa cu orice prilej. Calculul ei a fost, se pare, corect. Paul Lambrino este primit cu cea mai mare caldura de cercurile masonice din Florida, unde se prezinta drept "Print mostenitor". In octombrie 2002, este initiat in cadrul Lojei nr. 330 Temple Terrace si, in aceeasi zi, este avansat pana la gradul trei (complet neregulamentar). Este primit cu "protocol regal" in cateva dintre lojile aflate sub obedienta Marii Loji din Florida. "Printesa Lia" este tratata ca o "Alteta Regala". In noiembrie 2002, publicatia lunara editata de Marea Loja - "The Florida Mason" - are pe coperta fotografia "fratelui Paul". In interior, este descrisa ceremonia de initiere a "viitorului Rege al Romaniei" si este prezentata o scurta biografie "selectiva" a "Printului", preluata de pe site-ul oficial al acestuia.

A trecut mai mult de un an pana ca masonii din Florida sa-si dea seama ca fusesera pacaliti. Un apropiat al acestora ne-a relatat: "In 2004, ca urmare a unei interventii dure din partea unei personalitati masonice care aflase intamplator despre aceasta manipulare, in consiliul privat masonic a avut loc o discutie de fond cu privire la statutul masonic al lui Paul Lambrino. Discutia a avut loc in primavara lui 2004 si a fost considerata de participanti ca una care a definit relatia lui Paul cu masoneria universala. Nu numai ca acesta nu este mason, in drept, dar faptul ca a fost initiat in trei grade masonice in aceeasi zi il aseaza doar in randul invitatilor fara "titlu" masonic. Formula a fost gasita pentru salvarea imaginii masonilor americani, surprinsi si ei, ca si cei europeni, de manipularea careia ii cazusera victime."

In opinia aceleiasi surse (care, din motive lesne de inteles, a dorit sa-si pastreze anonimatul), sotii Lambrino sunt singurii care ar avea interesul sa-l discrediteze pe ginerele Regelui Mihai, caruia nu-i pot ierta ca a primit un titlu princiar autentic si, pana de curand, necontestat, desi are origine "plebee". Mai mult, dinamismul si "vizibilitatea" Printului Radu pe scena internationala risca sa "eclipseze definitiv gruparea Lambrino, aruncand-o la periferia lumii bune europene". Evident, aceasta este doar o ipoteza. Din pacate, Printul Paul, aflat in strainatate, nu ne-a putut raspunde la intrebari

http://www.ziua.ro/display.php?id=22531&da...98d4703e9777db6
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 13 Aug 2004, 09:27 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



QUOTE (gio19ro @ 13 Aug 2004, 12:16 AM)
(...)Cei doi americani fac, se pare, parte din anturajul masonic in care se invartise primul sot(...)

"Se pare" si cu "parca" sunt frati de cruce in lumea profana ce se bazeaza, in special, pe zvonistica decat pe fapte ori adevaruri.
Iata de ce se pastreaza anumite secrete, tocmai din neputinta profanilor de a interpreta corect informatiile ce le parvin.

O seara buna.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 13 Aug 2004, 11:42 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



Ne-profane, atunci ilumineaza-ne mata, poate ca e si in interesul cauzei, caci daca doar 10 % din barfele ajunse la murdarele urechi ai imbecililor de profani se dovedesc reale, sortuletele "ucenicilor vrajitori" suspomeniti vor avea mai curand iz de prajitura cu rahat decat a dreptate-fratie... rofl.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 14 Aug 2004, 09:32 AM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Domnule daca este atat de complicat sa ganditi rational de ce oare mai redactati randuri promiscue in cadrul acestui topic?! Luati-va pastilele anti-prostie si ridicati obloanele de la geamuri ca sa va mai lumineze nitel soarele. Desi ar fi o risipa considerabila pe o persoana refractara.

Fara nici un salut.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 14 Aug 2004, 09:36 AM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Minerval, cred ca peste 50 % dintre posturile tale contin jigniri. Nu crezi ca ai putea schimba tonul ? Nu de alta, dar nu suntem la un concurs de jigniri.


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 14 Aug 2004, 09:46 AM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Domnule eclectic nu confundati dreptul la replica cu o jignire. Jignirile le primesc eu, daca veti zabovi sa fiti atent la ceea ce cititi. Si aceasta, fireste, doar daca va intereseaza adevarul.
O zi buna.

Acest topic a fost editat de Minerval: 14 Aug 2004, 09:47 AM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 14 Aug 2004, 09:48 AM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



QUOTE
Luati-va pastilele anti-prostie si ridicati obloanele de la geamuri ca sa va mai lumineze nitel soarele. Desi ar fi o risipa considerabila pe o persoana refractara.


Asta e drept la replica sau jignire ?


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 14 Aug 2004, 09:58 AM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Domnule eclectic oare este atat de greu sa cititi ce se scrie pe acest topic?!
In redactarea a treia, facuta de sorin, se face o precizare interesanta: "barfele ajunse la murdarele urechi ai imbecililor de profani", precizare care nu are nici o legatura cu realitatea ori cu afirmatiile mele. Probabil sorin stie el ceva de urechile sale nespalate ori de faptul ca exista si profani imbecili, insa aceste lucruri nu le pot acredita. Ca sa continui disputa aceasta, cititi ce urmeaza dupa acest pasaj: "sortuletele "ucenicilor vrajitori" suspomeniti vor avea mai curand iz de prajitura cu rahat decat a dreptate-fratie". Insasi prezenta diminutivului sortulet imi repugna deoarece in contextul dat nu are nici un temei ori justificare pentru afirmatia facuta. Vedeti dvs. domnule eclectic daca ati fost interesat de vorbele reale scrise de colegul nostru de forum, sorin, nu m-ati mai fi mustrat pe mine de comportament virulent ori turbulent. Dar, se pare ca in ciuda eforturilor mele de convietuire normala tot dau peste seminte uscate si idei grosolan redactate. Cine este acest domn sorin incat isi permite sa faca asemenea afirmatii?! Or daca le face cu atata placere nu intrece cumva limita bunului simt? Este oare normal comportamentul sau? Reflectati la cele scrise de mine.

Numai bine.

Acest topic a fost editat de Minerval: 14 Aug 2004, 10:01 AM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 14 Aug 2004, 10:39 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



QUOTE (Minerval @ 14 Aug 2004, 09:45 AM)
Domnule daca este atat  de complicat sa ganditi rational de ce oare mai redactati randuri promiscue in cadrul acestui topic?! Luati-va pastilele anti-prostie si ridicati obloanele de la geamuri ca sa va mai lumineze nitel soarele. Desi ar fi o risipa considerabila pe o persoana refractara.

Fara nici un salut.

Prostia si aroganta, impreuna cu un sentiment de superioritite de looser infatuat se ascund cu greu in tine si rabufnesc la suprafata de fiecare data ca infimul strat de politete dat de pseudo-cultura se sterge, prin influienta repetata a sedintelor de onanism masonic.
Faci umbra la QI unui Pictecantropus Erectus in perioada imperechierii rituale, in schimb dai flatulentelor care le scoti din orificiul buco-anal o forma politicoasa si fals savanta.
Dispretul e reciporc !

Acest topic a fost editat de sorin666: 14 Aug 2004, 11:00 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 15 Aug 2004, 11:20 AM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Ziua buna.
Domnule sorin, sa inteleg, in urma randurilor de mai sus, ca dvs. va considerati un intelectual de "cariera"? Si ca orice intelectual de cariera care se respecta refularea ideilor care va constipa gandirea da nastere la aberatii cutremuratoare, care ar trebui sa atraga, pe langa repulsia mea evidenta, si autosesizarea administratorilor. Dupa un asemenea comportament, daca va exista corectitudine, dvs. ar trebui sa primiti un punct de avertizare, in cel mai favorabil caz contului dvs., ori chiar sa primiti o sanctiune de anularea temporara a posibilitatilor de redactare de mesaje decat in cadrul subforumului de Testari. Credeti ca acest scenariu este greu de materializat? wink.gif

Toate cele bune.



--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 15 Aug 2004, 12:50 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



QUOTE (Minerval @ 14 Aug 2004, 10:45 AM)
Domnule daca este atat de complicat sa ganditi rational de ce oare mai redactati randuri promiscue in cadrul acestui topic?! Luati-va pastilele anti-prostie si ridicati obloanele de la geamuri ca sa va mai lumineze nitel soarele. Desi ar fi o risipa considerabila pe o persoana refractara.

Fara nici un salut.

Asa "frate", da-le la gioale la profani, fi rrrrrrraaauuuuuu rofl.gif, fratia are nevoie de oameni ca tine, rrrraaaai, bataiosi. rofl.gif
Si la urma urmei ce, parca tu esti de vina ca Duda din Berceni se vrea tocmai principe de Hohenzolern! Prinicpe putea fi la Dudesti, la Agnita, principe de Kakasburg pe undeva. Dar nu, el vrea de Hoha! rofl.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 15 Aug 2004, 06:25 PM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



scuze, gio19, ti-am spurcat topicul... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 15 Aug 2004, 06:35 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



No problem, nu-i topicul meu, e al Mariei Sale. biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sorin666
mesaj 15 Aug 2004, 06:35 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.069
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668



QUOTE (Minerval @ 15 Aug 2004, 11:33 AM)
Ziua buna.
Domnule sorin, sa inteleg, in urma randurilor de mai sus, ca dvs. va considerati un intelectual de "cariera"? Si ca orice intelectual de cariera care se respecta refularea ideilor care va constipa gandirea da nastere la aberatii cutremuratoare, care ar trebui sa atraga, pe langa repulsia mea evidenta, si autosesizarea administratorilor. Dupa un asemenea comportament, daca va exista corectitudine, dvs. ar trebui sa primiti un punct de avertizare, in cel mai favorabil caz contului dvs., ori chiar sa primiti o sanctiune de anularea temporara a posibilitatilor de redactare de mesaje decat in cadrul subforumului de Testari. Credeti ca acest scenariu este greu de materializat? wink.gif

Toate cele bune.

Nu, Maestre M. , nu sunt (spre deosebire de "iluminatatea" dumneavoastra )un " 'telectual", sunt doar un "simplu cetatean" care face furuncule in dos la prostie agresiva, dispret semidoct si fraze pompoase fara continut.
Nu va faceti NICI O ILUZIE, repulsia e reciproca si, intr-un fel, prin ne-actinue, adminii v-au comunicat si "inalta lor consideratie"... rolleyes.gif
Scenarii SF de determinare prin sugestii "subtile" se fac doar in organizatia de raufacatori a caror demn reprezentant sunteti, lasati aici adminii in pace, banuiesc ca nu impartiti, inca, in sedinte tainice, aceeasi panoplie de Pincoohio !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 15 Aug 2004, 07:02 PM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Domnule sorin, va cunosc activitatea de pe mai multe forumuri, drept sa va spun pana acum nu ma interesa, insa participarea dvs. pe acest forum, cel putin, este rarisima, ca sa utilizez o formula mai veche. Daca doriti sa discutati mai multe cu Mihai sunteti invitatul meu. Cu siguranta veti afla detalii interesante. Dar, bineanteles, se poate sa ma si insel. wink.gif
Numai bine.

ps: eu am planuri mari cu imaginea acestui forum; fireste, cu permisiunea lui Mihai, voi face cunoscut Hanul majoritatii tinerilor care au acces la internet, buna vointa si interes fata de ce facem noi in aceasta comunitate; dar detaliile vor veni mai tarziu.



--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 15 Aug 2004, 07:06 PM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



QUOTE (Minerval @ 15 Aug 2004, 08:15 PM)
Daca doriti sa discutati mai multe cu Mihai sunteti invitatul meu. Cu siguranta veti afla detalii interesante. Dar, bineanteles, se poate sa ma si insel. wink.gif

Cu siguranta te inseli! Conu' e proaspat in "fratie", prea mari detalii n-are de unde sa dea.
Ehe, au trecut vremurile ale in care in doar un an ajungeai vacaler codosh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 15 Aug 2004, 07:17 PM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Valul va fi ridicat in curand.
O seara buna.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Antont
mesaj 15 Aug 2004, 07:18 PM
Mesaj #18


© Care este
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.113
Inscris: 4 March 03
Din: Nici o Informatie
Forumist Nr.: 17



Ce e ala codosh, ceva functie in masonerie? rofl.gif Are vreo legatura denumirea cu domnii aia care scot fetitele la "produs" ? evil.gif rofl.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 15 Aug 2004, 07:20 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Cu siguranta va inselati domnule ghost. Gio este in aceasta seara pus pe carcoteli, asadar ii facem jocul. smile.gif
O seara buna.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 15 Aug 2004, 07:23 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



Pt. gio 19ro - postarea ta din 13 aug.
1. scuze pt. literele mancate la celalalt post al tau de azi
2. personal consider tema abordata foarte incitanta; o sa-l mai citesc de cateva ori ca merita. Oricum, relatia (sau raporturile - cum vrei tu) dintre monarhie in general (inparticular cea de aici) si masonerie nu-mi sunt clare deloc. Nu-i discut pe masoni; daca s-o deschide vreun topic pe tema asta, va fi f. interesant. Am destule neclaritati in ceea ce-i priveste. Oricum, n-ar fi mai bine sa ne "intoarcem la oile noastre" ? adica esenta subiectului pus de tine in discutie ?


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decât tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 15 Aug 2004, 07:51 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



QUOTE (Ghost @ 15 Aug 2004, 08:31 PM)
Ce e ala codosh, ceva functie in masonerie? rofl.gif Are vreo legatura denumirea cu domnii aia care scot fetitele la "produs" ? evil.gif rofl.gif

De fapt masonii zic cavler Kadosh, da tot aia-i! rofl.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 15 Aug 2004, 07:55 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



QUOTE (cactus @ 15 Aug 2004, 08:36 PM)
daca s-o deschide vreun topic pe tema asta, va fi f. interesant.

Ehe, topicuri despre masonerie s-au tot deschis, le-am si pierdut numarul dar au fost atat de interesante ca Maria Sa le-a inchis. De aia zic masonii de aici de pe Han ca Maria Sa e de-al lor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 15 Aug 2004, 07:58 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Domnule gio am o nedumerire. De ce considerati ca mass-media romaneasca ar trebui aruncata la gunoi? Ati fost dezamagit de vreun trust de presa ori de vreo publicatie defaimatoare?
Numai bine.



--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 15 Aug 2004, 08:24 PM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



pt. gio 19.ro
Chestia e ca masonii reprezinta atat o forta cat si o mare nedumerire ptr. cei neinitiati in chestia asta. Personal am cunoscut pe unul intr-un autobuz cand veneam de la Koblenz - cu multi ani in urma si sa stii ca era un tip f. simpatic si binevoito. Norma, nu i-am cerut nimic, dar ce-am discutat cu el - pe diferite teme - a fost extrem de interesant. Sincer, n-am absolut nimica cu ei, am vrut doar sa-mi lamuresc niste intrebari....Fara nici un alt subanteles sau intentii de ironie...


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decât tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cipri
mesaj 30 Sep 2004, 12:41 PM
Mesaj #25


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 707
Inscris: 25 April 04
Forumist Nr.: 3.248



Marele Maestru Chirovici a facut vreo declaratie referitoare la controversele din jurul titlurilor lui Radu Duda?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 30 Sep 2004, 12:51 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Orice declaratie din partea M:.M:. al Marii Loji Nationale din Romania, Eugen Ovidiu Chirovici, care a aparut ori va pare in mass-media este fie facuta publica, daca a fost sau nu exploatata de presa scrisa ori vorbita, fie se afla intr-un alt regim, publicandu-se doar pe forumurile masonice recunoscute, respectiv adresa principala mlnr.ro ori pe celelalte linkuri specifice afiliate primei.
O zi buna.

Acest topic a fost editat de Minerval: 30 Sep 2004, 12:54 PM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 30 Sep 2004, 01:30 PM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE (gio19ro @ 15 Aug 2004, 10:08 PM)
Ehe, topicuri despre masonerie s-au tot deschis, le-am si pierdut numarul dar au fost atat de interesante ca Maria Sa le-a inchis. De aia zic masonii de aici de pe Han ca Maria Sa e de-al lor.

Gio,
Nu te plinge ca ai trei topicuri acum legate intr-un felul sau altul de masonerie . Asa ca da-i bataie, combate... biggrin.gif Ca doar nu s-or inchide toate trei odata biggrin.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cipri
mesaj 5 Oct 2004, 10:44 AM
Mesaj #28


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 707
Inscris: 25 April 04
Forumist Nr.: 3.248



Pe www.mlrn.ro nu vad un link cu declaratiile Marelui Maestru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 9 Oct 2004, 03:44 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



biggrin.gif Pentru cei ce nu pot dormi de grija societatilor secrete sau discrete :

Primul ritual al Cavalerilor Templieri din Romania

Astazi, la o biserica catolica din centrul Capitalei are loc o premiera: un ritual oficiat in Romania de Cavalerii Templieri. Este vorba de primul Capitul International al Marelui Priorat al Romaniei. Pentru aceasta festivitate a venit Marele Maestru si Principe Regent al Ordinului Don Fernando Pinto Pereira de Sousa Fontes. In tara noastra sunt 100 de Templieri, dintre care 15 femei, Marele Prior al Romaniei fiind Dan Vasiliu. Prima comanderie a templierilor a aparut in Romania in 2003.

Decretul de ridicare la statutul de Mare Priorat a fost emis la 19 iulie 2004. Desi Ordinul este organism consultativ al ONU, astfel de Priorate fiinteaza doar in 40 de tari.
( sursa : Gardianul)


Am plasat aceasta stire aici, pentru ca nu am vrut sa deschid un nou topic . Iar Templierii au avut legatura cu dinastiile .


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 9 Oct 2004, 04:04 PM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Nu inteleg care estul prezentarilor in modalitatea acestea de servit rapid, la rece. Personal incerc pe cat este posibil sa nu atrag alte interpretari nedorite vizavid e ceea ce scriu, iar aceasta chestiune consider ca ar trebui, oarecumm, respectata si de ceilalti participanti la acest forum. Dorim armonie, toleranta intre semeni, si buna intelegere insa nu acceptam ceea ce se spune de la o sursa directa, vizavi de o chestiune ori alta, ca, vezi Doamne, are, mai mult sau mai putin, caracter public. In aceasta consta discretia domnilor, in a prezenta responsabil informatiile, fara a te hazarda in detalii care, in mintea celui care le transmite, pot aparea doar ca niste fantasme, idei de legenda ori alte chestiuni de gen. Aceste chestiuni sunt reale si ar fi trebuit altfel mentionate. Modelul folosit a fost cel de aruncare si lasare apoi in drum a informatiei, poate o ridica cineva. Cam asa s-a procedat, din nefericire.
Numai bine.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 9 Oct 2004, 04:23 PM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Mai Minerval,
Ti-am mai spus odata. Lasa divagatiile si zi ceva scurt si concret. In cazul de fata daca stii ceva despre Marele Priorat al Ordinului Templierilor din Romania. Daca nu lasa-i pe altii.

Acest topic a fost editat de March: 9 Oct 2004, 04:45 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 9 Oct 2004, 06:39 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Despre chestiunile ce tin de loja, de lojile din provincie, capitala etc. pot discuta doar cu cei initiati, cu frati. Imi pare rau, insa numai comentarii artistice, generice, de simpla mentionare a unui eveniment ori altul pot fi prezentate. Eu am precizat faptul ca ar fi trebuit sa se fi facut mentiunea evenimentului, subliniindu-se importanta sa sau poate ce a motivat intiatorul subiectului sa faca publica informatia, intr-o maniera demna de arta de a conversa. In fond, acesta este si scopul forumului. Informatia a fost aruncata, pentru ca acesta este cuvantul potrivit, dupa care a urmat ranjetul macabru al unui icon animat, care sa accentueze o stare intial gandita de "autor", si anume sa se banalizeze ori sa se duca in derizoriu un eveniment social care, fireste, prezinta mare importanta pentru cei care sunt intitiati, pentru cercetatorii masonici sau pentru cei care cunosc, fie din surse verificate, fie printr-o sirguinta proprie aparte. Am sa ma opresc din peroratie, insa ma asteptam la o tratare cu respect si seriozitate a topicului de fata. Nu e neaparat fata de evenimentul descris in materialul din ziar ci maniera sub care a fost anexata la topic. Probabil datorita faptului ca am o varsta mai mica dvs. considerati ca aveti dreptul sa ma tratati cu o oarecare raceala, insa in numele persoanei mele vorbesc experienta de pana acum, cunostiintele dobandite si gandirea mea. Numai bine.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hampu The Great
mesaj 11 Oct 2004, 09:11 AM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.060
Inscris: 5 December 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.378



QUOTE (March @ 9 Oct 2004, 06:36 PM)
In cazul de fata daca stii ceva despre Marele Priorat al Ordinului Templierilor din Romania. Daca nu lasa-i pe altii.

Am sa ridic eu aceasta manusa...

Prima comanderie romana a luat fiinta in Franta prin initierea si numirea in gradul de sergent a patru masoni romani.

Dl. Dan Vasiliu a fost unul dintre acestia...El a ocupat intr-o vreme si functia de Mare Secretar al Marii Loji Nationale a Masoneriei Romane.

Marele Maestru Pinto Pereira, este ales pe viata....Toate comanderiile din lume i se subordoneaza (intr-un fel mai comlex) direct lui..
Comanderiile sunt unite in Mrele Priorat iar prioratele sunt suprastructuri organizate pe criterii nationale.

Stirea din Gradianul este mincinoasa atunci cand sustine ca ritualul oficiat intr-o biserica catolica este o premiera..
Toate sedintele templierilor au loc in interiorul biserici, chiar si initierile...iar biserica in care s-a oficiat ceremonia despre care se vorbeste in articol este de fapt o catedrala.

Nu cunosc situatia actuala a Ordinului in Romania, stiu doar ca am fost invitat sa ma alatur lui, si ca in prezent "pepiniera" unde sunt pregatiti viitorii cavaleri templieri ce provin din cadrul Masoneriei este loja "Cavalerii Templului" din Orientul Bucuresti.

Ordinul Cavalerilor Templieri din Romania nu trebuie confundat cu Biserica Templiera Romana, care s-a format si ea tot din masoni si tot in anul 2003


--------------------

Raiul este un loc in sufletul nostru in care cei vi ii pastreaza in viata pe cei morti..
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hampu The Great
mesaj 11 Oct 2004, 09:16 AM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.060
Inscris: 5 December 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.378



In suplimentul ziarului "Jurnalul National" de astazi a aparut un ciclu de articole deosebit de interesant despre Masoneria Romana...

Va recomand sa il cititi, articolul pare la prima vedere foarte bine scris si el prezinta destul de obiectiv situatia actuala a Masoneriei Romane


--------------------

Raiul este un loc in sufletul nostru in care cei vi ii pastreaza in viata pe cei morti..
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Inorog
mesaj 11 Oct 2004, 09:58 AM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.182
Inscris: 9 May 04
Forumist Nr.: 3.435



QUOTE
Nu cunosc situatia actuala a Ordinului in Romania, stiu doar ca am fost invitat sa ma alatur lui,


Multumim lui Hampu ca prezinta lucrurile intr-un mod in care se mai intelege ce se-ntampla !

O intrebare referitoare la afirmatia de mai sus - daca te alaturi unui alt ordin, trebuie sa parasesti loja din care faci parte ?


--------------------

A mai venit si-un inorog straveziu foarte speriat, foarte livid. Locuia intr-un viitor aramiu cu vedere la vid.
Nichita Stanescu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

20 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:26 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman