HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Vaccinuri Anti... Tero, Armele biologice reprezinta noua amenint
YOo
mesaj 31 Jul 2004, 02:05 PM
Mesaj #1


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 696
Inscris: 5 May 04
Forumist Nr.: 3.376



"Epoca in care oamenii se temeau de un posibil razboi nuclear si de amnintarea rachetelor cu diverse raze de actiune a apus cu siguranta. Locul lor a fost luat de armele biologice, deloc de neglijat ca potential distructiv.
Noua teroare mondiala in fata teribilelor boli este cu atat mai mare cu cat aceste arme sunt atat de accesibile incat si le pot permite pana si teroristii din tari slab dezvoltate tehnologic. In martie 1995 secta japoneza Aum Shinrikyo facea primele victime ale unui razboi insidios, folosindgazul toxic sarin in atentatul din metroul capitalei nipone, soldat cu 12 morti si 5000 de raniti. Un atac improvizat destul de stangaci, spun expertii. Bine condus, un act de bioterorism, intr-un spatiu atat de vulnerabil ca subteranul aglomerat, ar fi putut face zeci de mii de morti.
Ulterior s-a aflat ca liderul sectei Aum, Shoko Asahara, pregatea noi atacuri incercand sa obtina microsoldatii care puteau raspandi botulismul. Acelasi criminal a facut o vizita la Zair, in vederea obtinerii unor esantioane ale virusului Ebola.
Tot in 1995, Larry Harris, un cercetator in microbiologie, simpatizant nazist, reusea sa obtina cateva organisme raspunzatoare de ciuma bubonica comandandu-le pur si simplu prin posta de la un laborator din Maryland. Tari ca Irakul isi pot procura la fel de usor prin comanda postala, esantioane de virusi de la marile laboratoare. De aici ar mai fi un mic pas pana la cultivarea unor mari cantitati de material bacteriologic.
Una din problemele acute ale inspectorilor din Irak este faptul ca armele biologice pot fi fabricate in aceleasi instalatii cu vaccinurile, medicamentele sau ingarasamintele agricole. Si nici nu este nevoie de un virus "diabolic", rezistent la orice remediu ... maladii suficient de virulente ca ciuma, sunt banal de obtinut... O uzina de armament unde se fabrica tancuri de lupta este dificil de ascuns, in schimb fabricarea de arme biologice poate fi destul de subtila chiar si cu o tehnologie artizanala. Expertii estimeaza ca un simplu avion dotat cu un mecanism de imprastiat a insecticidelor pe terenurile agricole poate duce la decimarea populatiei unei metropole cu doar cateva zeci de kilograme de "insecticid uman" - preparat bacterial deshidratat. In cazul unui razboi bazat pe astfel de arme virulente nu exista decat solutia unor vaccinuri anti teroriste, cu conditia ca acestea sa fie descoperite in timp util."


Sursa: "Transilvania Expres". Sambata - Duminica, 31 Iulie - 1 August 2004

nonono.gif ... M-am saturat de lumea asta bolnava in care traim ... mad.gif


--------------------
"Ce te-ai face, da, ce ai face tu? Ce te-ai face tu, daca ai fi ca mine? Ce ai face, da, ce ai face tu? Ce ai face tu?"
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 15 May 2024 - 09:01 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman