HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Forum

Acest forum se adreseaza tuturor iubitorilor de animale. Sunteti liberi sa va exprimati parerile de orice fel atat timp cat se incadreaza in limitele bunului simt.
Scopul forumului... e simplu. Sa aflam mai multe lucruri din lumea necuvāntatoarelor si sa ne ajutam reciproc in diversele probleme cu care ne-am putea confrunta la acest capitol. Orice sugestii sunt binevenite. Enjoy!

 
Reply to this topicStart new topic
> Sint Si Eu Un Sufletel..., ...de catel...
Diana-Maria
mesaj 23 Jul 2004, 10:22 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Pentru iubitorii de animalute din BucurestiAm gasit urmatorul mesaj pe net :

POVESTE DE CATEL
"Eu sunt NAOMI si pe data de 22 martie 2004 am fost gasita īntr-o cutie de carton, pe drumul de pamant care duce īn padurea Cernica. Fusesem abandonata, īmpreuna cu alte trei surioare de-ale mele, imediat dupa ce am fost fatate, de niste oameni (?) fara suflet. Norocul nostru a fost ca a trecut pe acolo, cu masina, o fata care, desi mai are trei caini īntr-un apartament de bloc, s-a hotarāt sa īncerce sa ne salveze viata. Eram ude, aproape moarte, inerte, temperatura corpului ne scazuse foarte mult. Ne-a dus acasa repede si ne-a īncalzit deasupra aragazului. O surioara a murit chiar īn noaptea aceea, iar alta la cāteva zile. Am ramas eu si Lizuca. Am fost hranite cu biberonul din doua īn doua ore, iar cānd ne-am facut mai mari am fost vaccinate, deparazitate, tratate cu calciu si vitamine. Acum suntem mari, sanatoase si puternice.
Pe data de 22 iulie 2004 am īmplinit patru luni. Cel mai mult mi-as fi dorit sa primesc de ziua mea ... o familie iubitoare, pe care sa o rasplatesc cu tot devotamentul meu de catel. Sunt foarte jucausa si plina de energie, māncacioasa, tandra, iubesc foarte mult copiii si pisicile. Ar fi perfect daca viitoarea mea casa va fi īn apropiere de Stadionul National (sau daca stapānii ma vor duce pe acolo la plimbare), fiindca as vrea sa ma mai īntālnesc cu surioara mea Lizuca, pe care o iubesc mai mult decat pe oricine.
Sa nu ma īntrebati ce rasa sunt. Eu sunt un catel ... fara rasa. Nu am pedigree si nici diplome de frumusete, dar inteligenta si capacitatea mea de iubire ar fi invidiate de orice campion!
HAM-HAM!"
0745.378.333

smile.gif

Acest topic a fost editat de Diana-Maria: 23 Jul 2004, 10:24 PM


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 04:01 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman