HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pestera Surprize Cere Ajutorul Nostru, invitatie
sus
mesaj 11 Apr 2003, 08:47 AM
Mesaj #1


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 55
Inscris: 5 March 03
Din: RO Chisinau
Forumist Nr.: 19



Deja a devenit obisnuita curatirea teritoriilor de deseuri de la pestera "Surprize" care se afla in sectorul Criuleni, Republica Moldova. Timp de 3 ani la rand Organizatia Ecologica de Tineret 'SalvaEco' organizeaza salubrizarea pesterii si a teritoriilor aferente de deseuri menajere si de alta natura. La actiunile de curatire din anii precedenti au participat asa organizatii ca Campusorul Ecologic, ONG Ecosfera, Corpul Pacii. Un aport considerabil in organizarea activitatii 'Pestera Surprize cere ajutorul nostru' il are Primaria sectorului Criuleni.

Pe parcursul anului pestera "Surprize" este vizitata de un numar considerabil de turisti si localnici care lasa in urma lor o multime de deseuri menajere. Padurea din imprejurime devine o groapa de deseuri. Impactul asupra mediului este multiplu din cauza ca au de suferit microorganizmele, plantele nevertebratele si insusi omul deoarece deseurile stocate aduc un prejudiciu atat peisagistic cat si direct mediului.

Organizatia Ecologica de Tineret "SalvaEco" de comun acord cu Primaria sectorului Criuleni si ONG "Resurse" vine cu un indemn catre toti ecologii si simpatizantii ecologi sa ia parte activa la actiunea de curatire a pesterii "Surprize" care va avea loc sambata si duminica, 19-20 aprilie 2003. In planul acestei actiuni se include si vizitarea pesterii care se intinde pe o lungime de 2,5 km si are numeroase odai cum ar fi sala mare, metropolitanul, placerea femeii, vestiarul, vizuina iepurelui, canatul nr. 2, inelul de aur, infernul. Veti avea fericita ocazie sa luati parte la "botez", procedura pentru persoanele noi venite. Vizitarea pesterii va va lasa placut surprinsi pentru restul vietii cu impresii enorme.

Pentru a participa sunt necesare cateva conditii.
http://www.salvaeco.org/html/stiri/2003/04/20.php


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 20 April 2024 - 01:07 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman