HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Andreea Raicu & Firma De Cosmetice Alix Avien
Mihai
mesaj 13 Jun 2004, 11:41 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Andreea Raicu, imaginea firmei de cosmetice Alix Avien

Fiecare dintre acestea a beneficiat, pe langa statutul de vedeta TV (culmea, toate sunt reprezentantele acestui domeniu), de colaborari cu diferite companii de prima mana, care si le-au dorit ca imagine! Si pe bani frumosi, cum altfel!

Vedetele TV si reclamele

Asadar, ca sa facem un scurt istoric al acestor colaborari, Monica Barladeanu a fost imaginea coniacului Alexandrion, apoi a unei case de moda din orasul natal, Iasi, si mai apoi a unui sortiment de bauturi racoritoare... Si Monica nu se va opri aici, veti vedea!
Mihaela Radulescu a colaborat pe rand la promovarea unor produse lactate, a hainelor Irinei Schrotter si, mai recent, a unui sampon; cat despre Andreea Marin, rivala ei in toate, nici nu mai tinem numarul diverselor contracte pe care le-a avut (cu firme de produse de lux, canapele, masini sau bijuterii).

Contract pentru un an

Mai putin cooptata in astfel de campanii, cea mai cunoscuta fiind la samponul Wash & Go, Andreea Raicu a primit recent o oferta generoasa din partea unei cunoscute firme de produse cosmetice. Boss-ii de la "Alix Avien" au considerat ca dintre toate vedetele de la noi, Andreea este cea mai potrivita pentru a reprezenta imaginea unui nou tip de vopsea de par.

Astfel, frumoasa moderatoare de la "Prima TV" a semnat, recent, cu cei de la firma respectiva un contract foarte avantajos, pe un an. In tot acest timp, Andreea nu are voie sa faca reclama la alte vopsele sau sampoane colorante. In caz contrar, contractul ar fi pus in pericol.

A primit 8.000 de euro?

Cum vacanta de vara a inceput pentru o parte din vedetele autohtone, nici Andreea Raicu nu face rabat. Astfel ca, o data cu incheierea show-ului "Big Brother", pe care l-a moderat, ea si-a luat la revedere de la fanii sai. Acestia pot fi insa fericiti, caci vor avea ocazia sa-si revada favorita intr-un clip publicitar, la vopseaua de par "Dina". Putina lume stie ca Andreea a fost mai mult decat un simplu model, ideile sale legate de scenariu dovedindu-se foarte utile.

Reclama pare desprinsa dintr-un film american, in care starul de televiziune este "vanat" de papparazzi. Refugiata intr-un hotel, impreuna cu asistenta ei, Andreea pune la cale un plan pentru a distrage atentia ziaristilor.

Astfel, cu ajutorul vopselei in cauza, secretara vedetei isi schimba total look-ul, semanand, de la spate, cu sefa ei. Scenariul fiind lamurit, probabil ca va intrebati ce suma a incasat domnisoara Raicu pentru noul sau "rol". Ei bine, surse din cadrul firmei "Alix Avien" sustin ca suma primita de vedeta "Prima Tv" s-ar ridica la 8.000 de euro.


Sursa: Ioana Popescu, Gardianul.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 07:35 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman