HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

3 Pagini V  < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> Hollowearth - Pamintul E Gol ?, despre interiorul Pamintului
thunder
mesaj 12 Jun 2004, 09:27 PM
Mesaj #71


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (dead-cat @ 12 Jun 2004, 06:37 PM)
QUOTE

oare aceiasi atitudine, afirmatii si reactii au avut si cei care aratau cu degetul catre Galileo Galilei si Giordano Bruno sau catre Iisus ? Toti aduceau niste adevaruri ce mintea celor din secolul lor nu le puteau incape.

tu nu esti El. nu te mai compara.

- citeste mai bine si mai rar, poate vei intelege

- eu nu sint EI, eu sint altul, dar nu eu, x, y, z conteaza, ci situatia in sine: dezvaluirea unor adevaruri si reactia celor nepregatiti si inchistati in dogmele lor. Majoritatea au manifestat o atitudine ostila fara sa cerceteze macar sursele oferite. Doar pe baza "dogmelor" lor si a unei rele vointe si mai apoi pe dorinte specifice copiilor ajunsi la adolescenta, care cred ca pt. a fi bagati in seama si ca a se "da mari" si "teribilisti", de a face show (circ), le creste cu ceva valoarea in fata publicului si persoanelor de sex opus in fata carora isi arata "muschii".

- chiar si daca adevarul ar fi fost de partea voastra (ceea ce nu este asa) reactia unui om cu bun simt si matur nu este de aceasta natura, ca cea afisata de majoritatea care au reactionat cum am spus mai sus.

- aceasta realitate a pamintului gol circula de zeci, sute si mii de ani in lume. In zilele noastre, specifice unei epoci de decadenta morala si spirituala ce a atins culmea apogeului in sens negativ, malefic, astfel de adevaruri mai mult sau mai putin oculte ce sfideaza asa zisa cunoastere impusa in mod parsiv si abil, ce a avut ca efect uniformizarea gindirii la care sintem martori in zilele noastre, repet, aceste adevaruri sint precum diamantele aruncate in mlastina cu noroi, precum lotusul care creste in mlastini, dar ramine neatins de acele mizerii, put si curat si sint demne de a fi "dincolo de ratiune", de ratiunea omului adormit, a omului manipulat si redus doar la a minca, a bea, a merge la servici sau scoala, a face sex, a bea, a se "distra" si de a muri, iar unii mai "smekeri" o trag tare de viata virtuala, netul ... si toate acestea ca un slav liber care in "orbirea" lui, si-a petrecut viata ca un orb in paradis, ratind o noua ocazie de a-si depasi starea de "orb". Eu le sugerez celor care inca mai pot vedea stare in care se afla, care se regasesc macar si in parte in expunerea mea, sa deschida ochii mari si mai ales sa deschida sufletul si mintea. Starea de inchidere a sufletului si a mintii va face sa nu puteti vedea si intelege lucruri care sint deja evidente pt. altii, si ar fi si pt. voi daca nu ati avea acea stare de inchidere. Intrebati-va pe voi insiva, in coltul inimii voastre, cine sau ce va face sa va purtati asa cu mine sau cu unele subiecte deschide/expuse de mine, si fata de cel/cei ce au ceva de spus prin intermediul meu.

- adevaratii dusmani nu sint cei de linga voi, ci cei pe care nu ii vedeti, nu ii stiti, nu ii cunoasteti. Acestia doar va asmuta unul impotriva altuia, va cultiva astfel de apucaturi josnice, va cultiva aspiratia catre lucruri efemere. Ei nu se arata caci stiu ca asa adormiti cum sint oamenii, aceastia mai au inca energia necesara (mai ales cind e pusa la unison, a se vedea fenomenul de rezonanta care apare cind un pluton de ostasi trece un pot in pas de mars, cei care au facut armata stiu mai bine ce vorbesc eu acum) prin care ii pot SPULBERA pe acesti "hoti de suflete/vieti". Sa stiti ca asta este frica cea mai mare a acestor "hoti de vieti", le e frica de adevar, le e frica de ce ar putea sa faca adevarul din oameni si de faptul ca nu ii vor mai putea controla si manipula pe acesti oameni. Mesajul filmului MATRIX aici tinteste ! Dorinta "masinilor" de a va tine in starea de "adormire" si sa munciti pt. ei, creindu-va iluzia ca sinteti fiinte libere, ascunzindu-va adevarul, ca sinteti inchisi in niste custi si alimentati cu "hrana" si informatiile pe care ei le doresc.

- poate ca unii se intreaba, ok, dar cu ce ma ajuta pe mine spiritual ca inteles sau accept acest adevar al "pamintului gol" ? El in sine nu va ajuta cu prea multe acum, insa ideea ca v-ati depasit o limita, ca v-ati depasit incorsetarea in care sufletul vostru este "inveninat" de informati si energii nocive, este ca si o palma grea pt. aceste "masini", pt. acesti "hoti de vieti" si este un prim salt pt. voi si pt. sufletul vostru care, sa stiti, fara sa va dati seama, isi cauta cu disperare "hrana" si nu e nimeni si nici de unde sa o primeasca. Faceti si acel "exercitiu" pe care i l-am propus si lui OMU'BUN, opriti-va din activitatile fizice, relaxati-va, si intrati in dialog cu sufletul vostru, aflati-i aspiratiile si neimplinirile, invatati sa comunicati cu el, caci el este poarta voastra catre Dumnezeu, pe cind orgoliul egoul samd sint portile catre iad si lucifer, catre statutul de "masina". Dupa ce veti invata sa comunicati cu sufletul vostru, multe adevaruri vor veni catre voi si le veti intelege.

- de ceva timp incoace se inmultesc relatatile si informatiile si confirmarile ca poporul roman are un destin de cinste, un loc de frunte in marsul triumfal al fortelor divine pe aceasta planeta, dar multi din cei veniti special pt. aceasta misiune (poate chiar si tu cititorule), inca dorm si cu greu cu greu se scutura din "ceata" aruncate pe ochii si constiinta lor. Chiar daca nu pare inca evident, sa stiti ca lupta dintre fortele binelui si ale raului deja a inceput, chiar si in planul fizic. Una dintre cele mai incrincenate lupte se va duce pe tarimul informatiei. Fortele raului vor cauta sa va mentina in aceiasi cunoastere sterila si limitata, pe cind fortele binelui va vor aduce informatii si adevaruri superioare, iar esenta lor, care este "energia Adevarului" va hrani sufletele voastre.

- le urez succes celor care sint pregatiti sa primeasca acest mesaj de suflet, de la suflet la suflet, iar celor care nu au inteles si continua cu atitudinea lor puerila, ii indemn sa-si priveasca viata de pina acum, sa-si cintareasca reusitele si implinirile spirituale, singurele cu care vom pleca din lumea asta fizica, apoi sa faca acest lucru si peste 1-10 luni, sa vada in ce stadiu se afla, de urcare, de stagnare sau de regresie.

- si sa inchei acest mesaj cu un scurt pasaj aflat chiar la sfirsitul unor astfel de profetii legate de misiunea spirituala a Romaniei.

QUOTE
          Chiar dacă vă uimesc cele afirmate de mine, să nu mire pe nimeni ceea ce se va întâmpla, deoarece fiecare are ceea ce merită, în final dreptatea, adevărul şi lumina spirituală triumfând.
           Deşi trâmbiţele adevărului vor suna pretutindeni, mai ales pe pământul NOULUI IERUSALIM-ROMÂNIA va fi dusă lupta cea mai aprigă.


Sinteti binecuvintati, doar trebuie sa va treziti !

Acest topic a fost editat de thunder: 12 Jun 2004, 09:38 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 12 Jun 2004, 09:36 PM
Mesaj #72


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



Auzi, Thunder, are cumva si Luna gauri la poli si un soare inauntru? fa-mi te rog hatarul de a-mi raspunde...


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 12 Jun 2004, 09:40 PM
Mesaj #73


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



Nu.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 12 Jun 2004, 09:40 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Catalin
mesaj 12 Jun 2004, 09:42 PM
Mesaj #74


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



Pai cum asa? toate planetele au si Luna nu? cum iti explici? rolleyes.gif


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 12 Jun 2004, 09:54 PM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Catalin @ 12 Jun 2004, 11:44 PM)
Pai cum asa? toate planetele au si Luna nu? cum iti explici? rolleyes.gif

- luna intra in categoria astrilor reci, morti, plini, inerti.

- Din cauza aceasta influenta ei asupra vietii de pe Terra (inclusiv viata umana, animala, natura etc) este de multe ori f. nefasta, mai ales in momentele de luna plina, cind chiar si statistic s-a constatat marirea numarului de crime, accidente, tragedii, violuri, scandaluri etc.

- Din acelasi motiv chiar este indicat in unele traditii spirituale ca in momentele (cel putin 18 ore inainte si 18 ore dupa momentul maxim) de luna plina sa nu se angreze relatii sexuale, sa nu se porneasca actiuni de anvergura, sa nu se porneasca actiuni de construire, noi afaceri etc.

PS. Chiar si din venin omul intelept poate prepara hrana celor meritosi. spoton.gif


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 12 Jun 2004, 09:58 PM
Mesaj #76


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



Aha... dar satelitii lui Jupiter? ei au gauri la poli?


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 12 Jun 2004, 10:18 PM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Catalin @ 13 Jun 2004, 12:00 AM)
Aha... dar satelitii lui Jupiter? ei au gauri la poli?

- intreaba-l pe Jupiter, caci dupa cum stii, si el lupta cu prostia (ignoranta).

- sau intreaba-ti sufletul, sau, pe amicul si apropiatul tau, cel cu al carui nume stai mereu pe buze.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 12 Jun 2004, 10:19 PM
Mesaj #78


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



thunder, dar de calculele mele ce zici? si numerele conspira?



Acest topic a fost editat de Blakut: 12 Jun 2004, 10:23 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 12 Jun 2004, 10:21 PM
Mesaj #79


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



Pai te intreb pe tine ca vad ca esti o fiinta elevata spiritual... au sau n-au?


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 12 Jun 2004, 10:23 PM
Mesaj #80


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Stii ce cred thunder, cred ca faci parte dintr-o organizatie malefica, cu sediul in Groapa Marianelor. Cred ca esti o unealta a raului, cu misiunea de a ne induce in eroare, ei afla ca nu ma vei corupe! Sufletul meu este curat, mintea imi e limpede, iar organizatia ta nu va distruge omenirea.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 12 Jun 2004, 10:31 PM
Mesaj #81


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Tinand cont ca atacurile la persoana si ironiile se inmultesc in cadrul acestui subiect de discutiei, voi pune capat aici tentativei de a demonstra (pentru unii) si amuzamentului (pentru altii).

Topic inchis.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 11:29 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman