HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> ...a Close One !
Hampu The Great
mesaj 10 May 2004, 08:07 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.060
Inscris: 5 December 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.378



Rasuflarea rece a mortii....

Macabrul din titlul topicului se refera de fapt la situatiile extreme prin care am trecut fiecare dintre noi....
Americanii au o vorba pentru cazurile astea: "uffff brother, that was a close one !!"

Era pe vremea lui Ceasca, si zburam cu un Antonov la Targu Mures. Pentru cei care nu au avut experiente din astea trebuie precizat ca Antonovul este un avion foarte spectaculos....Are motoare cu elice si facea un circ intreg la decolare si la aterizare.
Zborul incepuse de putina vreme si abia scapati din emotiile desprinderi de pista pasagerii erau acum anuntati de capitanul aeronavei in legatura cu orele de destinatie, parametrii zborului...ma rog toata rutina aia ce se face si acum.
Dintr-odata avionul a inceput sa tremure din toate inchieturile si sa trosneasca intr-un mod alarmant. Capitanul care tocmai era in mijocul unei fraze, s-a intrerut si a dat un strigat: "AOOLEUU !!"
dupa care difuzoarele s-au stins intr-un tiuit continuu..
Eu eram doar un pusti amarat..si la inceput totul m-a amuzat teribil.
Nu aveam in cap decat momentul in care voi povesti prietenilor cele intamplate....Nu-i lucru putin sa ti se intample un accident de avion.
Intre timp aparatul continua sa tremure si chiar sa piarda altitudine.
Vecina din dreapta mea mi-a apucat antebratul si am vazut cum unghiile de la degete se dau pe spate din cauza fortei cu care ma strangea.....Pe bancheta din dreapta se vomita la greu, mai intai un domn in varsta si apoi si colegul lui, prin simpatie probabil...

Atunci s-a intamplat...m-a luat si pe mine groaza si va jur prieteni ca prin fata ochilor au inceput sa imi circule chipurile celor dragi, franturi de intamplari, toate astea ca in imaginile unui film tehnicolor, avand contururile atat de precise si atat de reale ca mai degraba ai fi crezut ca imaginile celor din avion sunt fictive...

Aparatul s-a redresat curand, iar capitanul ne-a anuntat ca totul e inregula, si ca tocmai am trecut printr-o zona de turbulenta...
La bord insa panica continua....Cel mai teribil de suportat erau strigatele isterice ale unei pachiderme diforme de vreo 350 de kile..
"Ne prabusim, ne prabusim...!!". La aterizare am putut sa o si vad, au dus-o cu o targa, ca avea "puseuri si palpitatii"; patru haidamaci abia daca puteau sa o urneasca.
Capitanul ne-a explicat ca a strigat "aoleuu" pentru ca la intrarea in zona de turbulenta avea cafeaua fierbinte in mana...
Nimeni insa nu l-a crezut; i s-a cerut sa vina sa ne arate pata de cafea, dar din nu stiu ce motive legate de securitate a zborului, lucrul asta nu era posibil..
Alt circ la aterizare, cand nimeni nu credea ca ne indreptam spre pista aeroportului....

In fine "that was a close" for me.....

Care a fost momentul vostru ?


--------------------

Raiul este un loc in sufletul nostru in care cei vi ii pastreaza in viata pe cei morti..
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LigiaB
mesaj 10 May 2004, 08:27 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.037
Inscris: 3 January 04
Forumist Nr.: 1.685



Wow, that was a close one! yikes.gif

Hai sa zic si eu una... Mergeam pe express si aveam cam 80 mile pe ora, deci cam 110km??? aproximativ...
In fata mea, era un camion care transporta cauciucuri, nu fusesera bine puse in masina ca la un moment dat, au inceput sa cada si sa se invirte pe sosea...venind spre mine, dom'le am inceput sa le ocolesc cit am putut, deloc nu m-am pierdut ...am reflexele bune rolleyes.gif dar...mi-a intrat un cauciuc sub roata si m-a aruncat, chiar eram sub un pod si dom'le m-am rasturnat cu masina pe sosea... cu rotile in sus! laugh.gif Centura mi s-a desprins ca altfel stateam in cap... laugh.gif (acum in timp ce povestesc tare ma amuza)
Se nimerise sa fie pe express chiar atunci, o salvare...m-au dus la urgenta pe loc... Eram ok, nu aveam nimic, dar ...imi aduc aminte cind au venit o gramada de oameni la geam si intrebau: "Is she alive? Is she alive?" (E in viata??) Nu mi s-a rupt gitul, nu nimic...
La spital, in schimb, abia l-am putut convinge pe dom' doctor ca nu am "internal bleeding" (singerari interioare) ca insista f tare sa imi bage un deget in partea dorsala rofl.gif ( va rog sa ma scuzati sorry.gif ) eu ma simteam atit de ofensata cum nu se mai poate, m-a pus dom'le sa semnez o hirtie cum ca refuz... rofl.gif Normal !!!!

Masina a fost praf, eu ok! Si eu ca si tine Hampu am crezut ca o iau in sus... rolleyes.gif dar n-a fost sa fie atunci....

Aaaa, si m-au dat la stirile de seara... rolleyes.gif vecinii mi-au spus ca mi-au recunoscut masina ....eu nici nu am stiut..


--------------------
Prayer is the bridge between panic and peace.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
carpatic
mesaj 10 May 2004, 01:32 PM
Mesaj #3


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 650
Inscris: 4 November 03
Forumist Nr.: 1.128



Interesant topic. tongue.gif
Acum cativa ani, m-am dus cu niste prieteni in Turcia pe varful Ercyes (3917m). La coborarea de pe varf aveam de coborat o panta de firn (o limba de zapada-gheata tasata, un fel de pre-ghetar) care se intindea pe vreo 500 de metri diferenta de nivel (ca lungime nu stiu, cu siguranta mai mult), cu o inclinatie sus de peste 60 de grade, care se atenua spre vale. Chiar in mijlocul pantei iesea din zapada un bolovan zdravaan, iar partea de jos se termina intr-un grohotis deloc imbietor. Colegii mei n-au stat pe ganduri, au hotarat ca 'n-avem de ce sa pierdem vremea, coboram pe fund cu frana la piolet'. Eu, exagerat de precaut, "hai, mai, sa coboram ca oamenii, pe coltari, ca panta-i mare, gheata tare, poate nu prinde pioletul..." Eu aveam coltarii in picioare si eram decis sa cobor la modul 'precaut', ei n-au vrut sa auda si si-au dat drumul cu frana pusa (e o tehnica de franare cu pioletul care-ti permite sa controlezi viteza de alunecare, poti chiar sa te opresti in mijlocul pantei daca e cazul) si in curand i-am pierdut din vedere, dupa o mica ruptura de panta. "Damn, sunt eu mai fricos? Nu, dom'le, las ca le arat eu, o sa-i ajung din urma si o sa-i intrec", zis si facut, ma pun pe fund cu pioletul in brate (nu in pozitie de franat pt ca spoton.gif trebuia sa-i ajung rolleyes.gif ) si ii dau drumul. In cativa metri am prins o viteza nebuna, m-am speriat si am infipt pioletul, dar din cauza vitezei in momentul in care ciocul lui s-a infipt m-a rasucit si m-a azvarlit cu fata in jos, chinga pioletului nefiind suficient de stransa pe mana mi-a alunecat si eu am luat-o in plonjon la vale, rastignit pe gheata cu fata in jos. M-am intors pe spate, coltarii 'uitati' in picioare n-au reusit sa ma franeze (mi s-au rupt chingile amandorura instant) si am continuat sa 'gonesc' pe panta la vale intr-un nor de cristale de zapada. Stiam ca e stanca aceea drept in calea mea, stiam ca jos e un grohotis din care o sa fiu adunat bucati si eram ferm convins ca eu din asta nu mai scap. N-am vazut imagini cu cei dragi, dar curios am avut foaaarte mult timp ca sa ma gandesc si sa analizez - ii vedeam pe colegii mei cuprinsi de groaza gasindu-mi trupul in gorhotis si ma gandeam cat de greu le va fi sa mi-l care pana 'in civilizatie' si cum imi vor anunta ei parintii rolleyes.gif , ma gandeam cat de stupid am fost ca am ramas cu coltarii in picioare si am pornit fara frana, incepusem sa trec in revista toate lucrurile pe care voiam sa le fac si nu voi mai putea, aveam o profunda si contiunua discutie cu Divinitatea, un monolog in care eu repetam contunuu "De ce ? De ce ? De ce?" si printre toate astea dracuiam continuu sorry.gif scrasnind din dinti (slava Domnului, mi-era gura plina de zapada si nisip, asa ca scrasneam cu mult spor) si apasandu-mi palmele in firn, doar-doar oi incetini.
Baietii cei precauti, vazand ca trec pe langa ei ca o torpila, dupa un moment de descumpanire si-au dat seama ca eu de fapt nu 'fac pe grozavul' si au avut timp sa mediteze si ei cam la aceleasi probleme la care ma gandeam si eu.
De ce si cum m-am oprit, nu stiu. M-am trezit brusc pe spate, pe o inclinatie ireala de vreo 45 de grade, intr-o liniste profunda. Ma uit in sus, colegii mei inca nu se vedeau. Ma uit in jos, inca vreo 30 de metri pana la grohotis. Daca ajungeam in viteza pana acolo, nu va mai povesteam acum chestia asta. Cei 30 de metri de coborare pe firn, fara piolet si coltari (au ramas undeva 'pe drum', coltarii i-au recuperat prietenii mei, pioletul a ramas acolo, n-am mai avut nervi sa urc dupa el...) au durat mai mult decat toata coborarea de pana atunci. Nu-i chiar confortabil sa sapi trepte in gheata cu bocancii. Am ajuns jos, mi-am spalat mainile si fata de sange (ei, cateva julituri, nimic grav), mi-am scos pietricelele mai evidente de sub pielea palmelor si am continuat coborarea.
Cam asta este cea mai 'close' faza din viata mea, si mi-am facut-o cu mana mea. devil.gif

Acest topic a fost editat de carpatic: 10 May 2004, 01:33 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 10 May 2004, 01:32 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Diana-Maria
mesaj 11 May 2004, 01:32 AM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



O sa povestesc doar doua "momente". Primul si ultimul pe care mi le amintesc.

21Noiembrie 1989.
Eram internata in spital, aveam hepatita. Contra greturilor mi s-a prescris Metoclopramid. Am inceput sa nu mai pot respira, sa am vertijuri. Asistenta chemata a spus :" E fata lui Sergiu si e mai alintata;deschideti fereastra."
Asta pentru ca tata lucra in policlinica orasului...
Apoi a inceput "dansul". Capul mi-a intepenit in partea dreapta si privirea in stinga.
De-a dreptul hilar. Nu puteam respira corect, nu puteam sa imi plimb ochii si nici vorbi prea bine. Simteam o durere crunta in piept, ca un cutit care se rasuceste in mine.Si inima care batea anapoda...
Una dintre "colegele" de rezerva a sunat-o pe mama. Mama care a venit la spital
Intr-un suflet si s-a speriat cind a vazut o doctorita tinara alergind pe culoar si strigind : "Urgenta la infectioase,aduceti oxigen!"
A urmat o tevatura greu de imaginat: vreo patru medici pe linga mine, perfuzii, tuburi de oxigen, intravenoase... si mama ,care era speriata desi nu voia sa o arate ... Si eu gindindu-ma:
"Trebuie sa respir.Daca nu RESPIR,MOR. Trebuie sa respir! Nu am nici saptesprezece ani, trebuie sa respir.Daca mor eu, moare si mama.Nu o pot lasa pe mama sa moara.Doamne, ajuta-ma sa respir! "
Tata lipsea din oras.A venit tirziu, pe la ora 11 seara, adus de un elicopter militar. Citiva prieteni sus-pusi au l-au ajutat sa ajunga acasa.Mesajul i-a parvenit cam in felul urmator: : "Iti moare fata! Du-te acasa!"
Imi este foarte greu acum , cind imi amintesc clipele acelea. Mai ales ca l-am auzit pe tata, in linistea serii si a spitalului intrebind pe culoar, cu lacrimile strabatindu-i glasul: "Traieste? Spune-mi ca traieste! "
Si vocea medicului : "Sergiule, e bine. Ce a fost mai greu a trecut. E inca in soc, dar e bine. N-am crezut ca o sa ii reziste inima.Dar acum e bine. A rezistat. "
Si au urmat niste ore lungi cu perfuzii la ambele miini.Aveam venele praf.
N-am sa uit niciodata ziua aceea.Mai tirziu am aflat ca pe 21 noiembrie,in Grecia se sarbatoreste ziua Mariilor necasatorite.E Odovania Maicii Domnului.
Sfinta Fecioara m-a tinut in viata.De atunci, in fiecare an, de 21 noiembrie,la mine in casa e sarbatoare. Nu spal nici macar o farfurie...

Ultima data cind am vazut moartea cu ochii... Pe 23 decembrie anul trecut.Lapovita care se transformase in ninsoare... Asfalt care sub un strat de zapada pufoasa , o viteza de 80 la ora, un sofer neindeminatec... Masina a derapat.
In fractiune de secunda am pupt doar sa gindeesc: "Isuse, nu in copac!"
Am ajuns in cimp, masina a lovit copacul doar la vreo 6 centimetri de portiera mea...



--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 11 May 2004, 10:40 AM
Mesaj #5


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



Topicul ăsta e pt. oamenii cu nervii tari, man ohmy.gif

Eu prefer să nu-mi (mai) aduc aminte de "răsuflarea rece a morţii", pe care am simţit-o la un moment dat bine de tot în ceafă.

Oricum nu mă uită ea pe mine! ph34r.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hampu The Great
mesaj 12 May 2004, 04:53 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.060
Inscris: 5 December 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.378



Hai ma nu fi naspa...povesteste-ne si noua....Zau ca mie mi-ar placea sa aud si istoria asta a ta..


--------------------

Raiul este un loc in sufletul nostru in care cei vi ii pastreaza in viata pe cei morti..
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 12 May 2004, 05:12 PM
Mesaj #7


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



Era pauza dintre terminarea grădinitei si primul an scolar. Era o zi de vară plictisitoare. Jucam primordialul pac-pac (2pac?), alături de câtiva colegi de aceeasi vârstă. M-am tupilit într-o zonă mai putin luminată, pentru a vedea inamicii ce sosesc. Nu aveam o pozitie prea sigură si astfel s-a ajuns la inevitabila mea alunecare pe iarba umedă. Am căzut cu gâtul în aproximativ 3 kilograme de geam fărâmitat. Am căzut initial cu gâtul, mai apoi am pus mâna dreaptă, pentru a mă ridica. Sângeram tot. Am lesinat.

M-am trezit peste o săptămână cu multe fire iesindu-mi din gât. Am visat lumina eternă în toată această perioadă


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zed
mesaj 4 Jun 2004, 03:40 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.766
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 671



Am patit-o de mai multe ori , dar povestesc numai prima oara .
Eram la liceu in clasa a IX -a , era sfarsitul lunii mai si trebuia sa-mi fac abonament de autobuz pentru luna urmatoare .
Desii eram de obicei ordonata , singurele lucruri pe care le aruncam prin casa ( si am ramas cu asta si in ziua de azi ) sunt portofelul si cheile . In portofel se afla legitimatia de elev care-mi permitea un abonament mai ieftin si de care aveam neaparat nevoie pentru al prelungii .
Am cautat in toata casa , nu-i si nu-i , eram deja nervoasa iar catelul meu avea chef de joaca si am tipat la el sa ma lase in pace ca nu am timp de el . In momentul urmator m-am gandit : ce vina are bietul animal ca eu sunt asa de imprastiata si m-am oprit din cautat . Am inceput sa-l mangaii si m-am jucat putin cu el .
Deodata s-au cutremurat geamurile , un zgomot foarte puternic , ca de tunet , asurzitor .
Toata lumea afara in strada ( mentionez ca stateam la casa ) . Ma uit si eu si vad un nor de praf imens , mai mult nu am putut sa disting si lume care urla inspaimantator ....
Eu am intrat iar in casa , am cautat mai departe si am descoperit portofelul , era cazut in pantoful meu ( habar nu am cum a ajuns acolo ) .
Ma duc sa-mi fac abonamentul , pe drum salvari , pompieri , tipete , urlete , groaznic ....
Sarise o casa in aer din cauza gazului ( nu stiu ce avarii a avut ) , a murit toata familia , printre care si 2 copilasi micuti cry.gif cry.gif Lipita de aceea casa , era locul unde trebuia sa fiu eu , sa-mi fac abonamentul hh.gif Omul care statuse acolo la rand , nu a scapat ....


--------------------
I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?!

Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare.
www.unicef.org
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 16 Jun 2004, 06:06 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



Si eu am patit un CLOSE ONE d-asta cum zice federalu', si chiar daca o sa va distrati cand o sa va povestesc tot serioasa ramane treaba.
Eram cam prin clasa a VIIa si ma duceam spre livada bunicilor mei care e la aprox. 3 kilometri de oras. Era frumos afara si am decis sa ma duc pe jos si nu cu bicicleta cum mergeam de obicei, pentru ca tocmai imi cumparasem un Walkman Panasonic Top of the top! Asa ca mi-a pus eu frumos castile pe urechi si am purces catre livada de unul singur pt ca eu ma trezisem mai tarziu si toata famelia era deja la prestat pe deal.
Drumul catre livada traversa o linie de cale ferata iar linia respectiva, fiind o zona deluroasa, facea o parte din drumul care livada. Cand am ajuns la linie am pornit fix pe linia din stanga tocmai pentru ca in copilaria din capul meu credeam ca trenurile circula pe partea dreapta ca si masinile. Si ma gandeam ca pe linia din dreapta mea ar circula in mod normal trenul nu pe cea din stanga pe care ma deplasam eu. In fine... ca sa nu o mai lungesc atata, la un moment dat a inceput sa fluiere in spatele meu in draci o locomotiva. Eu nici nu m-am uitat inapoi pentru ca, dupa cum spuneam eram sigur ca pe linia stanga nu are ce sa circule nici un tren din moment ce linia din treapta e libera laugh.gif Cand am auzit ca nu se oprea din fluierat, si am auzit greu, pentru ca Iron Maiden imi urla la castile de la walkmanul meu cel nou, m-am decis sa ma uit totusi inapoia mea. Era la cativa metri de mine pentru ca mecanicul cred ca nu si-a inchipuit ca poate fi cineva atata de idiot sa merga cu walkmanul pe caile ferate.... Am sarit in sant si am scapat nevatamat - doar cu niste zgarieturi de scaieti...
biggrin.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LigiaB
mesaj 16 Jun 2004, 06:14 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.037
Inscris: 3 January 04
Forumist Nr.: 1.685



Yoyo.... yikes.gif vai, vai...ce te-as fii batut sa fi fost copilasul meu! rofl.gif

Le-ai zis la ai tai?


--------------------
Prayer is the bridge between panic and peace.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 16 Jun 2004, 10:36 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Intr-o zi am venit acasa si m-am decis sa fac cartofi prajiti. Pun ceaunul pe aragaz si ma asez pe pat, asteptand sa se deschida computer
Ma trezesc de pe pat si nu mai recunosc casa... De ce e intuneric? Eu am lasat lumina aprinsa. Ma ridic in picioare si simt un miros greu de fum. Ochii au inceput sa ma usture. Ajung pe intuneric in bucatarie si vad niste flacari portocalii caer ieseau din aragaz. Am inceput sa tusesc violent si sa lacrimez din ce in ce mai tare. Adormisem si ardea tot ce era in zona aragazului. Dau sa aprind lumina, dar spre groaza mea becurile nu se aprindeau.
Primul insinct a fost sa opresc gazul de la butoane, o mare greseala: erau din plastic si se topisera, m-am ars pe degete, si butoanele nu se miscau. Fug sa aprind lumina, din nou, ca sa vad ceva, dar curentul nu mai mergea, aici incepeam sa cam disper, vroiam sa fug pe usa. Din tavan cadeau bucatele de tencuiala, totul troznea si pleznea pe masura ce temperatura crestea. Iau un cearsaf dintr-un sertar si-l arunc pe aragaz, dupa care ma stercor in spatele aragazului si opresc gazele de la robinet (aici era nasol, ca aragazul ardea si gazele curgeau). Credeam ca o sa imi crape ochii de la fum, da ma gandeam ca inca nu pot sa deschid geamurile (ma gandaem ca daca intra oxigenul imediat, sar in aer). Dupa ce am aruncat cu niste apa pe aragaz, am deschis ferestrele de al bucatarie si de pe balcon si am iesit din casa.

Vecinii imi povesteau ca fumam pe scara blocului si radeam.

La spital a fost amuzant: m-a dus un tovaras cu parintii lui cu masina (ai mei erau plecati) la urgenta sa vada de arsurile de la maini si de plamani. Nu aveam mai nimic, dar aratam ca personajele din desene animate, dupa explozie.

Tot ce insemna lemn si sticla din bucatarie s-a spart si s-a topit. S-a topit ceaunul si usa de la frigider (astea din metal), frigiderul era la aproape 2 m distanta de aragaz. Oglinda caer e la 3-4 metri distanta de aragaz s-a spart, nu mai zic de geamuri si alte alea... a fost aproape.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leon
mesaj 16 Jun 2004, 11:10 PM
Mesaj #12


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 428
Inscris: 14 March 04
Forumist Nr.: 2.584



Brrrrrrr...mi se face pielea ca de rata doar cand citesc prin ce ati trecut hh.gif

LigiaB..daca mie imi propunea doctorul sa vada daca n-am "internal bleeding", cred ca mesajul lui bagat pe aici, ar soca toti forumistii rofl.gif rofl.gif


--------------------
Greu la deal cu boii mici!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 17 Jun 2004, 09:26 AM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



Nu Ligia, nu le-am spus alor mei.... nu mai ar fi avut rost. Oricum, sperietura zdravana m-a cam amutit pentru toata ziua aceea rofl.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LigiaB
mesaj 17 Jun 2004, 05:03 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.037
Inscris: 3 January 04
Forumist Nr.: 1.685



@ Leon & Yoyo: rofl.gif roflmao.gif

(Yoyo, acum stiu exact de ce intru pe han, asta ca sa iti raspund la topicul tau tongue.gif : Rid de ma prapadesc!!!! rofl.gif )


--------------------
Prayer is the bridge between panic and peace.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 17 Jun 2004, 06:23 PM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



Ligia - cred ca tu esti cea mai in masura dintre toti sa vorbesti despre ras si poante. Pai tu ne-ai facut sa radem de TZ ori cu bancurile de la topic. Asa ca ma bucur sa pot intoarce servicii mwah1.gif sorry.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 18 Jun 2004, 02:58 PM
Mesaj #16


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



am avut si eu o experienta de genul asta acum cativa ani...
eram in clasa a 12-a si tatal meu imi spuse sa nu merg la mare in anul ala, ca era marea poluata si nu mai stiu ce. dar bineinteles k eu vroiam sa merg la mare, asa ca am strans gasca, am spus parintilor ca plec la baile herculane, si am luat primul tren spre mare. o vreme superba, apa calda, si valuri exact atat cat trebuia de mari si frumoase. intr-o dupa amiaza am iesit la plaja (normal) si ne-am pus totii cu spatele la apa, ca soarele deja se indepartase. la un moment dat eu zic sa intru in apa, dar nimeni nu a vrut sa intre cu mine. valurile deja erau mari...si lume nu prea era in apa. dar pentru ca eu sunt innebunita dupa apa, am zis ca nu pot sa stau fara sa ma balacesc putin. zis si facut. am uitat sa mentionez, dar nu stiam sa inot pe vremea aia. hh.gif
si incep eu sa ma joc bla bla si sa am niste tentative vagi de a inota. si la un moment dat ma uit eu in spate vad ca ma indepartasem prea mult de mal. si incerc sa ma intorc. de aici a inceput cosmarul. curentii ma trageau in larg, eu nu mai atingeam deloc cu picioarele, si tot ce puteam sa fac era sa sar pe varfuri ca sa mai prind cate o gura de aer. valurile veneau mereu peste mine si ma bagau la fund, iar curentii tot mai puternici ma tragea mereu in larg.
nu stiu cat a durat. mie mi s-au parut secole. norocul meu a fost ca domnul care statea pe cearceaf langa noi le-a spus prietenilor cu care eram (ei erau cu spatele la apa ohyeah.gif ) ca sunt prea departe de mal. asa ca a intrat un prieten dupa mine sa ma scoata. cu ultimele puteri i-am spus (deja obosisem) ca nu mai pot sa ies din apa, dar el nu putea sa ajunga deloc la mine. in cele din urma m-a apucat de par si m-a tras afara. am ajuns pe plaja, am vomitat o GRAMADA de apa, alge si prostii, dupa care am dat intr-o criza groaznica de plans. imi tremurau picioarele si ma gandeam numai ce s-ar fi intamplat daca prietenii mei i-ar fi spus lui tata ca eu am murit inecata la mare, cand el ma stia la baile herculane. unde nu ai unde sa te inneci decat in cada. blink.gif
si acum cand ma gandesc mi se face frica. prietenul care m-a salvat a plecat de langa mine, pentru ca altfel (mi-a spus dupa multa vreme) daca ar fi stat cu mine m-ar fi luat la bataie. era la fel de speriat ca mine.
G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leon
mesaj 18 Jun 2004, 07:00 PM
Mesaj #17


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 428
Inscris: 14 March 04
Forumist Nr.: 2.584



Draga Gabita smile.gif Daca ai fi stiut cat de simplu e sa iesi din acea faza de disperare, probabil ca nu ai fi fost in pericol de inec sau bataie!

Poate am sa deschid un nou topic la Supravietuitorul! Iar pana atunci un sfat:

Niciodata nu inota impotriva curentului thumb_yello.gif


--------------------
Greu la deal cu boii mici!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 19 Jun 2004, 02:52 PM
Mesaj #18


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



leon: iti dai seama ca daca as fi stiut, nu as mai fi ajuns in situatia aia.
oricum, better late then never laugh.gif sfatul tau e bun si acum. spune si la mine. smile.gif
G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leon
mesaj 19 Jun 2004, 04:26 PM
Mesaj #19


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 428
Inscris: 14 March 04
Forumist Nr.: 2.584



Ai primit raspunsul la locul potrivit: In Caz De Inec Si Primul Ajutor la Supravietuitorul!

Cu placere smile.gif

Leon.


--------------------
Greu la deal cu boii mici!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 19 Jun 2004, 05:22 PM
Mesaj #20


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



Tocmai terminasem clasa a 11-a si am plecat la mare cu niste prieteni (era prima oara cand mergeam la mare fara ai mei) Dupa o noapte intreaga de mers cu trenul nu ne simteam deloc obosite (gasca mea de vreo 7 fete - baietii ne abandonasera) Ajungem noi pe plaja din Costinesti pe la vreo 4 dupa-amiaza, stam ce stam pe plaja si hai in apa. Cred ca am stat vreo ora, de, apa era calda, noi pline de energie (eram numai eu si o fata in apa) La un moment dat ne saturam noi si hotaram sa ne intoarcem la mal, eu, cum stiu sa inot, am zis ca o sa inot pe spate, fata stia sa inoate numai pe spate. Dupa cateva secunde ma trezesc cu capul in apa si fata tipand langa mine. Ii auzeam grasul "ajutoooor, ne inecam!!!" Eu incercam sa-mi tin capul la suprafata si sa dau din maini si din picioare, dar tipa se tinea cu mainile de gatul meu si ma impingea la fund... Tin minte ca la un moment dat au trecut 2 baieti inotand pe langa noi, fata tipa, eu acoperita de apa si ei radeau, in momentul ala mi-am promis ca daca reusesc sa ies din apa si-i prind pe aia doi ii omor in bataie... (nu s-a intamplat) Singura persoana la care m-am gandit a fost tata, imi imaginam fata lui cand o sa afle ca m-am inecat, iar eu ma gandeam... mama, ce stupid, sa ma inec inca din prima zi ... Sincer sa va spun, habar nu am cum am ajuns la mal, pur si simplu nu imi mai amintesc nimic. Stiu doar ca am incercat sa ma dezlipesc de fata, am incercat sa scap de mainile ei care ma strangeau de gat... Nu stiu cum am tras-o dupa mine... Nu mai stiu... Imi amintesc totusi ca am reusit sa ajungem langa prietenele noastre si ne-am prabusit, promitandu-ne sa nu le spunem nimic, ca sa nu le speriem... Inutil sa mai spun ca mi-a fost rau 24 de ore dupa aceea, dar nimic grav, ameteli si greata...
Ufff, bine ca a trecut... Parintii mei inca nu stiu nimic, probabil le voi povesti peste cativa ani


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 23 Jun 2004, 12:07 AM
Mesaj #21


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Povestile mele despre "cum era sa ma inec" sunt mai degraba haioase sau penibile.. sorry.gif Asa ca o sa ma abtin tongue.gif Cu toate astea gandurile si sentimentele din acele momente sunt greu de uitat.. te fac sa realizezi cat de fragila este de fapt viata, cat de usor o putem pierde si ca, din pacate, cele mai banale evenimente ne pot fi fatale... Si daca tot am aflat ca exista un topic unde ni se lumineaza mintile, ma duc si eu sa vad ce sa fac data viitoare cand hotarasc sa-mi inec necazurile wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
smoke
mesaj 23 Jun 2004, 09:50 AM
Mesaj #22


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 69
Inscris: 19 January 04
Forumist Nr.: 1.892



E foarte periculos sa incerci sa salvezi pe cineva care nu stie sa inoate de la inec - pt ca singura lui grija e sa scape - si de multe ori il incurca pe salvator..si au fost si destule cazuri cand s-au inecat amandoi. Se spune ca cel mai bine il salvezi pe unul inconstient..si e bine sa-i tragi una sanatoasa inainte de a-l salva biggrin.gif eu sunt patit de multe ori..(ca salvator vreau sa zic... tongue.gif )


--------------------
Cuvintele doar distrag atentia...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leon
mesaj 23 Jun 2004, 04:12 PM
Mesaj #23


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 428
Inscris: 14 March 04
Forumist Nr.: 2.584



Ai grija cu sfatul dat Zorro smile.gif

La supravietuire, acolo unde ai postat nu de mult, moderatorul a dat acelasi sfat ca si tine, dar si-a luat lumea in cap, mai ales din partea unora care probabil nu stiu sa inoate....asta o deduc din atitudinea lor fata de sfatul moderatorului sad.gif

Ai grija sa nu patesti ca si Sorin hh.gif

Besr regards....

Leon


--------------------
Greu la deal cu boii mici!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 28 Jun 2004, 06:50 AM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Serenity, nu cred ca o situatie in care viata unui om este pusa in pericol poate fi catalogata drept ,,haioasa'' ori ,,penibila''.
Fara suparare!


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 11:01 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman