HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Noua -- Seat Altea, www.automotorclub.com
EPoX
mesaj 12 Mar 2004, 02:15 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 33
Inscris: 28 February 04
Forumist Nr.: 2.379



DETALII LA : http://www.automotorclub.com/forum/viewtopic.php?t=209

Noul SEAT Altea va fi lansat în c*rând. La numai cinci luni de la prezentarea sa în stadiul de prototip în cadrul ultimei ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt, el este deja o realitate. Acest model anunţă o nouă generaţie de modele SEAT şi este primul autovehicul proiectat şi construit integral în cadrul Audi Brand Group, de la fondarea acestuia în anul 2002.

Debutul noii ere SEAT are la bază trei piloni fundamentali - binecunoscutele modele Ibiza şi Leon, iar acum noul Altea. Acest model reprezintă vârful de lance al noului concept al gamei de autovehicule MSV (Multi Sports Vehicle), care conferă un stil sugestiv şi inovator valorilor specifice monovolumelor compacte, precum şi particularităţilor modelelor SEAT – caracter sportiv şi manevrabilitate.

Modelul Altea etalează noile linii elegante ale modelelor SEAT. Partea frontală este echipată cu o mască de dimensiuni mari a radiatorului şi cu faruri expresive. Privită din lateral, impresionează linia dinamică a autoturismului, începând de la aripa roţii din faţă şi coborând graţios de-a lungul portierelor, până în dreptul roţii din spate. Reliefând profilul noului Altea, designul acestei linii a fost conceput de către Directorul de design al SEAT, Walter de’Silva, şi va caracteriza toate modelele viitoare produse de SEAT.

Impactul designului şi caracterul sportiv ale acestui model sunt obţinute prin dimensiunile compacte. Altea are 428 cm lungime, 177 cm lăţime şi 157 cm înălţime, conferind un spaţiu impresionant pentru toate cele cinci scaune. Cele două nivele ale portbagajului au o capacitate de peste 400 de litri.

Altea prezintă o serie de noutăţi, printre care tehnologia FSi pe o gamă de motoare de ultimă generaţie, fiecare generând o putere mai mare de 100 cp, o cutie de viteze DSG cu ambreiaj dublu, suspensie faţă nou proiectată, suspensie spate multi-braţ independentă, direcţie electromecanică nouă, sistem individual de aer condiţionat pentru şofer şi pasager, precum şi o creaţie exclusivă SEAT - lamelele ştergătoarelor de parbriz mascate în stâlpul frontal (A).

Prin Altea, SEAT realizează un pas înainte şi în ceea ce priveşte gama de motorizari. Vor fi disponibile versiunile pe benzina 2.0 FSi de 150 cp (110 kW) şi 1.6 de 102 cp (75 kW), iar pentru versiunile diesel 2.0 TDi 16V de 140 cp (103 kW) şi 1.9 TDi de 105 cp (77 kW).

Motoarele de doi litri FSi şi TDi sunt cele mai puternice si sunt cuplate la o cutie de viteze în şase trepte. Motorul FSi va fi de asemenea disponibil cu o cutie de viteze secvenţială automată Triptonic în şase trepte, în timp ce motorul TDi va fi echipat cu noua cutie de viteze secvenţială DSG cu ambreiaj dublu, în şase trepte.

SEAT Altea se caracterizează printr-un nivel ridicat al siguranţei active, fiind dotată cu ABS, TCS şi ESP cu sistem de frânare de urgenţă integrat. Stabilitatea şi manevrabilitatea excepţională ale acestui vehicul sunt garantate de noua servodirecţie electro-mecanică şi de noul şasiu care inglobează tehnologia Agile Chassis dezvoltată in cadrului Centrului Tehnic SEAT din Martorell. O altă inovaţie revoluţionară SEAT o reprezintă dispunerea etrierelor discurilor de frână spate în faţa discului de frână, crescând semnificativ stabilitatea la frânare.

În ceea ce priveşte siguranţa pasivă, Altea va fi primul model SEAT comercializat în Uniunea Europeană, a cărui dotare standard include airbag pentru şofer şi pasager, airbag lateral şi airbag pentru zona capului, centuri de siguranţă in trei puncte pentru toate locurile, centuri de siguranţă faţă cu dispozitive de pretensionare pirotehnice şi scaune spate cu sistem Isofix de fixare a scaunelor pentru copii.

Acest model va fi produs în exclusivitate de fabrica SEAT din Martorell şi va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

DETALII LA : http://www.automotorclub.com/forum/viewtopic.php?t=209
ACOLO AVETI TOATE POZELE ACESTUI MODEL

Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  1086_5.jpg ( 9.83K ) Numar descarcari: 11
 


--------------------
TUNING SHOP - locul unde-ti poti modifica masina, Iasi Piata Unirii nr. 1 ( in spatele magazinului Flamingo Computers de pe Bulevardul Independentei ) - mai multe detalii aici.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 17 April 2024 - 12:44 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman