HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cum Sa Haxoresti Contoare De Apa, marfa rau :D
georgeones
mesaj 11 Feb 2004, 08:32 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 234
Inscris: 17 December 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 1.533



.intro
Fratii mei, e cald… e mai cald decat intr-un cuptor de pizza de la tropice. E atat de cald incat imi vine sa ascult muzica dance care sa ma lase complet rece. Si pentru binele meu, al oamenilor din jurul meu si al tencuielii de pe pereti vreau sa fac multe dusuri. Singura problema e ca s-au montat contoare individuale de apa, si cum as vrea sa mai am bani sa imi cumpar si mancare, tigari si reviste porno a trebuit sa gasesc o modalitate de a rezolva problema contorului de apa. Acum, cei mai inclinati sa faca lucurile simplu si eficient ar sugera sa il smulg din perete sau asa ceva. Insa eu fiind haxorul de haxor ce ma aflu am gasit o modalitate mai la indemana pustiului de clasa a 7-a pasionat de retelistica si haxoreli. Asa ca in premiera mondiala sau cel putin in cartierul meu, va prezint
Bun, sa purcedem la drum. Intai si intai trebuie sa intrati in retea intr-un anumit fel... Asta se poate face in doua moduri, ori de pe contorul vostru de apa, ori folosind interfonul scarii. Le vom examina pe rand.
.folosind contorul
Bootati contorul in Safe Mode. Intrati in registri si Gasiti cheia Lita_cu_sigiliu_de_plumb si stergeti-o. Apoi bootati din nou. Intrati in network properties si schimbati numele contorului in Contor_haxorit_de_teo, instalati un patch oarecare de la un joc mai vechi si apoi injurati dramatic cand pe ecran apare cu rosu, clipind, textul Access Denied. Schimbati limba contorului in Romana, bootati si apoi repetati procedura: veti obtine textul “Se cere instalare spaga.dll.” Avand in vedere ca nu puteti sa dati spaga la contor, devine clar ca acest mesaj e o ramasita de la aplicatia de e-licitatie a Guvernului. Trebuie deci sa instalati patchul Reform.exe care nu va rezolva problema, dar nu va mai apare mesajul. In acest moment dati telefon la 5 prieteni si le recomandati sa ne viziteze site-ul. Ar fi o idee de asemenea sa bateti un pensionar.
Acum ca aveti acces nelimitat pe contorul propriu e momentul sa va haxoriti drumul pe retea. Va atrag de pe acum atentia ca nu e simplu si ca puteti sa ramaneti fara apa calda.
Rulati un sniffer pe retea (pentru lamerii care nu stiu ce e ala un sniffer, e un caine cibernetic de la Sony care miroase reteaua si care face pipi pe server). Scopul e sa gasiti momentul exact cand unul din locatarii blocului spala vase sau face un dus sau da drumul la apa ca sa dea impresia ca asta face de fapt in baie. In cazul in care aveti vecine dragute e mai eficient sa mergeti afara (pentru aceia dintre voi cu adevarat pasionati de calculatoare, afara e locul celalalt unde majoritatea oamenilor isi petrec viata) si sa le spionati cu binoclul. In momentul in care le vedeti mergand goale prin casa, dati-va seama exact cat de patetici sunteti si intorceti-va in casa deprimati.
Cand gasiti momentul potrivit, redenumiti numarul apartamentului vostru cu numarul apartmantului vecinei, si dati drumul la toate robinetele din casa. Din cauza unui bug in contoarele de apa ruland ApaNovaOs2000, chiar dupa ce redenumiti contorul cu numarul apartamentului vostru el va continua sa inregistreze debitul pe contorul vecinei. Acum puteti sa faceti cate dusuri vreti si sa continuati sa cautati pe net filmul cu bebelusa, care exista, va zic eu, sigur exista... am un prieten care stie pe cineva care a fost la o petrecere de chatisti si acolo era un tip care chiar auzise ca cineva l-a vazut.
.folosind interfonul de la scara
O metoda nou descoperita de mine prin care poti obtine root pe Presedintele Asociatiei de Locatari. Avand in vedere ca nu am nici cea mai vaga idee despre Lunix si Unix, voi aproxima termenii cu maxima larghete.
Bun, va trebuie un calculator de buzunar de care lipiti un ribon ATA100. Capatul ribonului il lipiti de interfon. E simplu, procedura se poate observa in toate filmele in care se dezactiveaza alarme sau sisteme de securitate de la laboratoare ultrasecrete ale unei organizatii malefice. O data conectat la interfon, tastati-va data nasterii in hexa, inmultiti cu marimea bustului matusei si apoi impartiti la numarul de tentative reusite de agatat fete (eu am mintit si am pus 1). Ar trebui sa se auda bazaituri si zgomote de greieri drogati din interfon, urmat de mesajul Access Granted clipind verde pe un monitor alb-negru aflat din intamplare pe acolo.
Acum cautati serverul Asociatiei de Locatari si logati-va ca Presedinte, folosind parola formata din numarul scarii de bloc urmata de o cifra aleatoare. In mod normal ar trebui sa vi se refuze accesul si sa vi se dubleze suma de la intretinere. Nu va speriati, e doar un bug temporar. Singura solutie este sa va duceti acum la Presedintele Asociatiei si sa il amenintati ca rupeti kernelul sau ceva si sa mormaiti ceva si de dev.null pentru toti pensionarii sau asa ceva. La mine a mers, pentru ca presedintele nu stia nici el de Lunix si s-a speriat ingrozitor si mi-a dat parola care evident era numele sotiei. Am tastat loginul si parola pe tastatura interfonului si am obtinut lista completa de restantieri, de unde m-am sters cu multa discretie. Intr-un acces de rebeliune haxoreasca haiduceasca l-am trecut pe Bill Gates la restantieri cu vreo 2 milioane, ca are de unde.
Pasul urmator a fost sa rerutez ip-ul contorului meu pe broadcastul scarii, inlocuind adresa switchului cu un proxy public. Am sters apoi toate urmele marsaviei cu Mr. Proper.
Acum ma bucur de apa calda gratis si de respectul tuturor haxorilor de pe #haclers.
Acest material este publicat in scopul raspandirii cunoasterii umane. Autorul nu incurajaza aceste practici si aminteste tuturor ca multe din actiunile descrise aici sunt ilegale si sunt pedepsite de lege. Orice actiune va fi facuta exclusiv pe responsabilitatea utilizatorului. De asemenea, nu bateti pensionari, ca nu e frumos.




Sursa www.vaidevoi.ro


--------------------
Nu voi fi un om obisnuit,pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

FC Bachus

EU beuuu , putin cate putin
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jkd
mesaj 11 Apr 2004, 05:23 PM
Mesaj #2


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 280
Inscris: 30 March 04
Forumist Nr.: 2.832



ohyeah.gif ohyeah.gif ohyeah.gif ohyeah.gif ohyeah.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


--------------------
Timpu' trece greu, pe langa timp alerg. Nu mai am directie, important e ca mai merg.

Venereaza-i pe Buddha-si si pe zei, dar nu depinde de ei.
Miyamoto Musashi (1584-1645)
http://www.escape.uv.ro
my blog: www.mcgogoo.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 12:32 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman