HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Pielea Fina Si Ingrijirea Ei :))
Anca_M.
mesaj 12 Aug 2008, 06:18 PM
Mesaj #36


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 596
Inscris: 8 November 07
Forumist Nr.: 10.832



Un articol care mi s-a parut interesant:

Intinerirea pielii, revigorarea tesuturilor si disparitia totala a ridurilor

Pielea si tenul oglindesc starea organelor interne, fiind sanatoase atata vreme cat intreg organismul este sanatos iar mediul in care traim dispune de conditii optime pentru mentinerea sanatatii. In momentul actual, mediul inconjurator este foarte poluat iar stratul de ozon nu mai poate impiedica patrunderea razelor solare nocive in atmosfera. Ceea ce inseamna ca traim intr-un mediu care nu ne mai poate mentine sanatatea. Din aceste cauze pielea imbatraneste iar pe suprafata ei apar semne inestetice precum vergeturi, celulita, depigmentari sau hiperpigmentari, etc.

La acestea se adauga si alimentatia necorespunzatoare, care nu ajuta corpul sa functioneze la capacitate maxima, din contra chiar ii ingreuneaza activitatea. O alimentatia sanatoasa presupune sa mananci doar atat cat are nevoie corpul tau pentru activitatile pe care le intreprinzi iar alimentele pe care le consumi sa fie asimilate integral. Excesele genereaza dezechilibre si perturba functionarea armonioasa a organelor interne. De asemenea, alimentele pe care le consumam cresc intr-o atmosfera poluata sau contin foarte multe elemente sintetice.

Un alt factor care amplifica actiunea celor precedenti este stresul si stilul de viata al societatii actuale. Ritmul pe care il impune societatea in activitatea fiecarui individ nu reprezinta un ritm interior si personal, ci o goana zilnica continua care oboseste atat psihicul cat si fizicul.

Cel mai grav este insa faptul ca, sub actiunea acestor factori, pielea isi pierde principalul rol: acela de bariera de protectie in fata factorilor nocivi din mediu.

Pentru a putea reintineri si revigora pielea este necesar sa fie indepartate efectele acestor factori asupra corpului iar actiunea lor asupra pielii sa fie redusa la minim.

In medicina traditionala aceste obiective se ating printr-un tratament compus din sedinte de acupunctura si produse fitoterapeutice. Prima etapa a tratamentului presupune purificarea interna a organismului cu scopul de a reface structurile si functiile pielii. Timp de sase luni se administreaza extracte din plante ce revigoreaza si dezinfecteaza corpul. In acelasi timp, la nivel extern portiunile de piele imbatranita se spala cu un extract din plante a carui proprietate este de a purifica si curata tesutul cutanat de impuritati ( grasimi, calciu, produsi nemetabolizati, etc). Sedintele de acupunctura au rolul de a deschide acei centrii energetici ce controleaza functiile si structura tesutului cutanat. Dupa fiecare sedinta de acupunctura se aplica un masaj cu o crema special conceputa pentru intinerirea pielii. Aceasta crema contine doar plante si vaselina cosmetica, fiind un produs 100% natural. Toate produsele naturiste folosite in cadrul tratamentului sunt rezultatul unui studiu de peste 15 ani in ceea ce priveste intinerirea organismului cat si a pielii.

In urma tratamentului pielea isi recapata aspectul unui tesut sanatos si caracteristicile acestuia: hidratare, elasticitate, fermitate, catifelare, suplete si tonicitate. Elementele inestetice precum ridurile, celulita sau vergeturile sunt eliminate complet. Rezultatele tratamentului sunt cu atat mai rapide daca pacientul respecta recomandarile medicale si indeplineste etapele tratamentului intocmai.

Dr. Codrut Tutu
Specialist Acupunctura si Apifitoterapie

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 12 Aug 2008, 06:18 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 March 2024 - 11:49 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman