HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info

Subiectele de discutie dedicate cartilor vor fi mutate in cadrul subforumului Universul Cartilor

 
Reply to this topicStart new topic
> Orient Express, cu Ioana Moldovan si Dan Bitman
Mihai
mesaj 6 Jan 2004, 11:27 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



QUOTE
Dupa o perioada de ani buni in care s-a dedicat mai mult televiziunii, actrita Ioana Moldovan a prins un rol in mult-discutatul film „Orient Express“, la care regizorul Sergiu Nicolaescu tocmai a inceput filmarile. Ea va fi simultan, pe marele ecran, iubita lui Dan Bitman si a lui Sergiu Nicolaescu.

Prolificul regizor a ales-o pe Ioana, care a absolvit fostul ATF (Academia de Teatru si Film), actualmente UNATC, la clasa regretatului Dem Radulescu, pentru rolul Izabel, marea dragoste a printului, personajul principal al filmului.
Ioana le va da replica, in calitate de iubita a printului la tinerete, macho-ului Dan Bitman, cat si in somptuoasa perioada a senectutii, insusi regizorului, care si-a rezervat cu gratie rolul printului ajuns in toamna vietii sale. Interesant este ca, pentru rolul printului tanar, Dan Bitman fusese refuzat de regizor din cauza onorariului prea mare invocat de solistul Holograf, respectiv 16.000 de euro, suma pe care veteranul regizor a considerat-o exagerata, depasind chiar onorariile pe care le primeste un actor de talia lui Gheorghe Dinica, un colaborator constant al lui Nicolaescu, dar si al majoritatii regizori romani importanti. Avand in vedere ca, pana la urma, Bitman a acceptat rolul, rezulta ori ca a primit onorariul pretins, ori pur si simplu a mai scazut din pretentii.
„Dl Nicolaescu este minunat cu actorii, este un om extraordinar. Sunt extrem de fericita ca am prins acest rol, imi doream mult sa joc in film. In plus, am primit si un onorariu consistent, dar nu banii ma motiveaza in acest film. Sper sa fac un rol cat mai bun si sa iasa un film cat mai reusit“, ne-a declarat inca vedeta Pro TV-ului.

Vedeta, cheia filmului de succes

Interesant este ca „Orient Express“, film de epoca al carui scenariu e semnat de Ioan Carmazan si de Corneliu Dragomirescu, a devenit o veritabila „pepiniera“ de lansare ca actori a unor vedete mondene, regizorul orientandu-se in racolarea unor personaje la moda, ca dovada fiind cooptarea in unul din cele doua roluri principale a lui Dan Bitman.
Pentru acelasi film erau in carti si patroana „Surprizelor“ nationale, Andreea Marin, care insa nu a mai acceptat in final sa joace, dar si vedeta „Playboy“ Nicoleta Luciu, care l-a refuzat cu impertinenta pe regizor, ce-i oferise generos rolul, episodic ce-i drept, al unei croitorese. Primele zile de filmari au avut deja loc in noiembrie, in Bucuresti, si vor continua mai intens in ianuarie, in Capitala, la mare si pe langa dulcele targ al Iesilor.


Sursa: Realitatea Romaneasca, Ivana Vlad


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 18 April 2024 - 05:06 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman