HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Closed TopicStart new topic
> Nivelul De Atentionare
Mihai
mesaj 21 Sep 2003, 11:50 AM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



De curand in dreptul profilului dumneavoastra puteti vedea un camp numit Nivel de atentionare (poate fi vazut de fiecare membru numai pentru contul sau).

Iata cateva explicatii referitoare la acest Nivel de Atentionare:

De fiecare data cand voi observa ca mesajele dumneavoastra incalca regulamentul (mesaje offtopic, mesaje formate numai din zambareti, mesaje scrise consecutiv, fara motiv) voi adauga un punct de avertizare; cand acumulati 5 puncte de avertizare va va fi dezactivata posibilitatea de a trimite mesaje pentru un numar de zile (in functie de gravitatea incalcarii regulamentului, de la 3 zile la o perioada nelimitata. Atentie, pentru cei ce incalca regulamentul in mod exagerat (atacuri la persoana, injurii, etc.) este posibila banarea si fara a acumula cele 5 puncte de avertizare.

Exista si posibilitatea ca nivelul de atentionare sa scada; astfel, daca printr-un mesaj trimis de dumneavoastra eliminati un eventual scandal, invitati la buna intelegere, daca nivelul de atentionare este la 3, este posibil ca acesta sa scada la 1 (la fel cum este posibil sa creasca la 4 daca trimiteti aceste mesaje fara sens, in cadrul unei discutii care se desfasoara normal).

Doresc sa va reamintesc un posibil motiv pentru care sa fiti avertizat: trimiterea de mesaje consecutive, trimiterea de mesaje off-topic, citarea intregului mesaj anterior si, bineinteles, toate celelalte cazuri prezentate de Regulament.
Precizez ca poate fi avertizat orice membru, fie ca este musteriu, haiduc sau cronicar.

Deasemenea, doresc sa mentionez ca momentul in care dumneavoastra atingeti nivelul 5 si va este dezactivata posibilitatea de a trimite mesaje pentru o perioada limitata nu trebuie sa coincida cu parasirea acestui forum; astfel, dupa aceasta perioada de avertizare, puteti reveni la Han, beneficiind de aceleasi drepturi cu ceilalti membri (asta numai in cazul in care avertizarea & banarea nu este definitiva).

Hotararea de avertizare de catre administrator este definitiva si nu se discuta, nici pe forum, nici pe PM.

Atat timp cat veti respecta regulamentul insa, fiti linistiti, nivelul de atentionare va ramane la 0!

Daca va fi cazul, pe parcurs voi aduga comentarii acestui mesaj.

Dumnevoastra puteti sa discutati pe aceasta tema aici (click!)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 08:59 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman