HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Cuvinte Cheie

Politica Interna, Politica Externa, Uniunea Europeana ...

 
Reply to this topicStart new topic
> Nato Este O Organizație Fascistă De Tip Nazist
shapeshifter
mesaj 24 Apr 2023, 12:56 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211





NATO este o organizație fascistă de tip nazist. Strategia lui Thiriart a fost identică cu strategia NATO pentru Războiul Rece - să formeze o alianță cu China pentru a face presiuni asupra URSS și a impulsiona eliberarea Europei de Est - toate acestea s-au întâmplat mai târziu.

... și înaintea lui, a fost infamul Francis Parker Yockey, care a fost inspirația principală a lui Thiriart. Yockey a căutat să formeze o alianță cu Uniunea Sovietică împotriva Americii.


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 24 Apr 2023, 01:05 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211





În primăvara anului 1981, când începuse deja scandalul Băncii Ambrosiano, Garda Financiară face o percheziție la sediul fabricii de țesături Giole, din localitatea Castiglioni Fibocchi, în biroul lui Gelli. Printre hârtii s-a găsit și o listă a membrilor P2, care conține 962 de nume. Pe listă figurează actuali și foști miniștri, demnitari politici (peste 30 de deputați din Parlamentul Italiei), 10 președinți de bănci importante, 52 de ofițeri superiori.
În cadrul aceleiași razii, poliția descoperea și un plan secret intitulat Planul Renașterii Democratice. Era vorba despre o strategie de a impune la putere un guvern autoritar în Italia cu participarea mai multor țări: S.U.A., Regatul Unit, Germania, România, Libia, Argentina, Spania, Venezuela etc




Complotul masonilor, cu autorizarea SUA
Dintr-o scrisoare adresată de masonul Bocciani către Prisco Brilli, consilier al Ordinului Marelui Orient din Italia, rezultă că, la 20 septembrie 1969, fratele colonel Licio Gelli, francmason din anul 1963, i-a comunicat fratelui Salvini că Marele Maestru (n.n. – Giordano Gomberini) iniţiase, sub spada sa, 400 de înalţi ofiţeri ai armatei, cu scopul de a pregăti un guvern al coloneilor, totdeauna preferabil unui guvern comunist.

În legătură cu rolul colonelului Gelli, este semnificativ un raport al SISMI, care menţionează că Ted Shackly, directorul tuturor acţiunilor acoperite ale CIA în Italia, l-a prezentat pe conducătorul Lojei francmasonice „P.2“, Licio Gelli, lui Alexander Haig (n.n. – general american, colaborator al preşedintelui Nixon şi al secretarului de stat Henry Kissinger, în timpul războiului din Vietnam; comandant al forţelor NATO din Europa între 1975 şi 1979 şi secretar de stat în anii 1981-1982). Cu autorizarea lui Haig şi a lui Kissinger, Gelli a recrutat, în toamna anului 1969, 400 de oficiali italieni şi ai NATO în loja saIV.

Complotul a fost dezvăluit de presă la 18 martie 1971, când unii conjuraţi au fost arestaţi, iar Borghese şi Gavino Matta, un alt complotist, ex-combatant fascist în războiul din Spania, fiind avertizaţi, au avut posibilitatea să fugă în Spania.

Conjurații au fost internaţi, „pe motive grave de sănătate“, în clinici luxoase, unde Miceli i-a vizitat, după cum a afirmat, „pentru a controla fenomenul subversiv“. Cu prilejul unei astfel de vizite la Villa Marguerita, unde era internat Orlandini, al doilea cap al complotului, Miceli i-a făcut semnul convenţional sicilian „nu vorbi şi eu te voi proteja“.

In mai 1981, Calvi a fost arestat, gasit vinovat si condamnat la patru ani de inchisoare, dar bancherul a facut recurs la aceasta sentinta. In perioada scurta in care s-a aflat in inchisoare, Calvi a avut o tentativa de sinucidere. El a fost ulterior eliberat, iar inainte de a fi gasit spanzurat sub podul londonez, Calvi era disparut de noua zile. Cu o zi inainte ca trupul bancherului sa fie gasit, secretara acestuia s-a sinucis la Milano aruncandu-se de la etajul al patrulea al sediului bancii, din biroul pe care il ocupase pana de curand seful sau. In biletul de adio lasat in urma sa, Teresa Corrocher, 55 de ani, ii atribuia lui Calvi toata vina pentru prabusirea bancii.
Dupa mai bine de 20 de ani de la moartea sa, in iulie 2003 Justitia italiana a ajuns la concluzia ca Roberto Calvi nu s-a sinucis, ci a fost victima unui asasinat executat din ordinul mafiei, pe care bancherul incercase s-o escrocheze. Politia britanica a anuntat in acelasi an ca a deschis o ancheta in acest caz. Investigatiile echipelor de ancheta din Italia si Marea Britanie s-au concentrat asupra transferului mai multor milioane de dolari pe care Roberto Calvi l-a efectuat, cu cateva saptamani inainte de moartea sa, in conturile mai multor off-shore-uri. Mai mult decat atat, se pare ca bancherul furase si de la finantistul italian Licio Gelli, care conducea Loja P-2 (Propaganda Due), o loja masonica din care faceau parte la un moment dat o serie de somitati politice, economice si militare ale Italiei. Pe de alta parte, o serie de jurnalisti de investigatii occidentali sunt de parere ca P-2 a fost implicata si in asasinarea Papei Ioan Paul I, predecesorul lui Ioan Paul al II-lea si care a fost Suveran Pontif doar 33 de zile, pentru ca a dorit sa faca ordine la Banca Vaticanului si sa-i dea afara din biserica pe cardinalii masoni. Presa italiana scrie ca inculpatul Pippo Calo este trezorierul organizatiei criminale Cosa Nostra, in vreme ce Ernesto Diotallevi este chiar liderul uneia dintre gruparile mafiote care actioneaza in zona Romei. In ceea ce-l priveste pe Flavio Carboni, despre acesta se spune ca era unul dintre cei mai buni prieteni ai bancherului si ca a fost una din ultimele doua persoane care l-au vazut pe acesta in viata. Cealalta persoana a fost soferul si bodyguardul lui Calvi, Silvano Vittor.

Acest topic a fost editat de shapeshifter: 24 Apr 2023, 01:18 AM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 24 Apr 2023, 01:08 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



PS: Ted Shackly, un personaj cheie, membru al Cercului, pentru cunoscători... dacă topicul acesta nu devine incomod pentru „unii” promit că va fi o saga de zile mari, cum n-a prea văzut online-ul românesc...


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 24 Apr 2023, 01:08 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
shapeshifter
mesaj 24 Apr 2023, 01:58 AM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Prim-ministrul Giulio Andreotti a recunoscut existența Gladio în 1990. Atunci adm. Pierre Lacoste, directorul serviciului secret militar al Franței DGSE (1982-1985), a recunoscut că „acțiunile teroriste” împotriva președintelui francez Charles de Gaulle au fost întreprinse de francezi. Organizația Gladio. Gladio ține(a) de trupele stay-behind NATO (care, din lipsă de invazie sovietică, au început să aibă alte apucături: lovituri de stat, răpiri de oameni politici incomozi, asasinate politice mai ales asupra politicienilor de stânga - vezi cazul Aldo Moro și altele, terorism sponsorizat de stat (vezi Oktoberfest-Germania anii 80, atentatele din hipermaketuri din Brabant-Belgia din anii 80, atentatele din Italia - gara din Bologna și multe altele, strategia tensiunii etc). NATO este de fapt brațul armat al CIA. De fapt, cum vom vedea mai la vale, există o concatenare a Intelului american, Hapsburgi, NATO, Mafia (folosită de CIA) și Reich-ul Subteran.

O „investigație” de cinci ani a agenției de informații SDECE din Franța a constatat că o tentativă de asasinare a lui De Gaulle în 1962 a fost planificată de la sediul NATO de la Bruxelles de către un grup de generali britanici și francezi.

Acest topic a fost editat de shapeshifter: 24 Apr 2023, 02:24 AM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 24 Apr 2023, 02:32 AM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Vom vedea de asemenea cum au „inventat” fenomenul UFO (vezi Roswell, afacerea Apollo și altele) pentru a distrage atenția asupra secretelor nucleare și crimelor din timpul Războiului Rece.



Acest topic a fost editat de shapeshifter: 24 Apr 2023, 02:40 AM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 27 Apr 2023, 11:18 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



How a Network of Nazi Propagandists Helped Lay the Groundwork for the War in Ukraine

QUOTE
In recent years the end of the Cold War has brought revelations about the CIA’s “gladiators” such as Yaroslav Stetsko and Licio Gelli influencing the world’s political development by any means necessary. From Germany and Italy to Japan and South Korea, there is now a vast collection of evidence proving the existence of large, well-funded networks of fascist terrorists who did not hesitate to use violence to ensure compliance from the “free” people of the world.



Heusinger s-a întâlnit cu secretarul Apărării Robert S. McNamara în 1964





Adolf Heusinger, agent CIA, un criminal de război nazist care a fost în mare parte responsabil pentru planificarea masacrelor nesfârșite ale „războiului de securitate”, iar mai târziu a fost comandant atât al armatei germane, cât și al NATO.

https://www.cia.gov/readingroom/docs/HEUSIN...0ADOLF_0006.pdf
https://www.kaz-online.de/artikel/heusinger...s-zur-weltmacht

Acest topic a fost editat de shapeshifter: 27 Apr 2023, 11:30 PM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 27 Apr 2023, 11:33 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



QUOTE
Ceea ce vedem astăzi în Ucraina nu este întâmplător: este un plan pregătit de șapte decenii. De la bun început, Statele Unite și NATO au lucrat pentru a reabilita moștenirea fascismului, astfel încât să poată fi folosită ca armă. Aceste rețele nu sunt doar în Ucraina; au filiale în toată lumea. Militanții Azov au fost văzuți chiar la proteste din Hong Kong, cel mai recent front din războiul secret al Americii. Din fericire, autoritățile chineze au împiedicat orașul să sufere aceeași soartă ca și Mariupol.
Semințele acestui conflict nu au fost plantate în 2014 și nici în 1991, ci pe 22 iunie 1941, când trupele naziste au trecut pentru prima dată granița, ca parte a Operațiunii Barbarossa a lui Franz Halder. După patru ani lungi și zeci de milioane de morți, Statele Unite au absorbit „cele mai bune și mai strălucitoare” părți ale celui de-al Treilea Reich și, timp de 70 de ani, au îngrijit cu grijă puieții lui Halder și Heusinger, așteptând șansa să prindă rădăcini.
În 2014, am văzut în sfârșit buruienile nocive ale fascismului întorcându-se pe pământul pe care l-au distrus cu atât de mult timp în urmă, scăldate încă o dată în râuri de sânge ucrainean.


Acest topic a fost editat de shapeshifter: 27 Apr 2023, 11:36 PM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 4 May 2023, 08:50 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Robert F. Kennedy: Avem nevoie de o revoluție

Acest topic a fost editat de shapeshifter: 4 May 2023, 08:50 PM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 5 May 2023, 11:23 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



A LIST OF CATHOLIC CLERGY WORKING AS NAZI SPIES, 1932-1945

Maybe Allan Dulles Modeled the CIA after a Luciferian Cult. Maybe that is why the FBI tweeted out the Protocols of the Elders of Zion. Maybe that is why we have Epstein & Cannibal Pedos in Hollywood & DC.

Acest topic a fost editat de shapeshifter: 5 May 2023, 11:27 PM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 11 May 2023, 09:36 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Welcome Gehlen's Friends And Reagan's 'Damme' Mistress
U.S. Gulf War Fascist NWO Propaganda (disinformation), Iraq, Agent Orange (1993)



Acest topic a fost editat de shapeshifter: 11 May 2023, 09:50 PM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 13 May 2023, 11:20 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Former DEA Agent Details How the CIA Concealed Identity of Two 9/11 Hijackers Granted Visas to the U.S. From the FBI


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 9 Sep 2023, 11:32 PM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Gladio


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 13 Sep 2023, 12:10 AM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Una caldă (din 74):

Right-Wing Terrorists Trained at NATO Bases Set To Go on Trial in Italy

QUOTE
Aftermath of right-wing terrorist bombing in Piazza della Loggia in Brescia, Italy, on May 28, 1974, that left eight people dead and more than 100 injured. [Source: newsrnd.com]

A new trial, expected to start shortly in the District of Brescia, Northern Italy, is grounded on the accusation that NATO bases in the region of Veneto provided orientation, training and support to infamous right-wing terrorist organizations, most notably Ordine Nuovo.

In May 1974, Ordine Nuovo operatives planted a bomb at an anti-fascist rally in Piazza della Loggia in Brescia, Italy, east of Milan, killing eight people and wounding more than 100 others.

The bombing was part of a wave of terrorist acts supported by U.S. military intelligence, the CIA and NATO. In this case a main purpose appears to have been to intimidate Italy’s political left. A December 1969 bombing at the Piazza Fontana in Milan, which killed 17 people, was directly blamed on Italy’s left—which had been gaining in political strength–in an attempt to discredit it.


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 13 Sep 2023, 12:15 AM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



Infamous U.S. Army Counterinsurgency Manual FM 30-31B, Used in False-Flag Terrorist Operations is Authentic, Top Intelligence Insiders and Criminal Investigations Finally Reveal


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 8 Oct 2023, 10:25 AM
Mesaj #15


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.098
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(shapeshifter @ 13 Sep 2023, 12:10 AM) *


Ai dreptate, asa a fost.


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 3 Nov 2023, 02:06 AM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.455
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



se știa demult și asta... italienii au curaj... noi când avem să spunem că în Colectiv de exemplu, a fost un gladio ca la carte?

Notorious “Secret Team” Headed by CIA Agent Theodore Shackley Was Involved in the Kidnapping and Assassination of Italian Premier Aldo Moro, Italian Parliamentary Investigations Show

btw... NATO e brațul armat al CIA pentru cine nu știe...


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 27 April 2024 - 04:26 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman