HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Reply to this topicStart new topic
> Ioan Rosca / Apel La Boicotarea Farsei Politice Care Acopera Distruger, democraţie directă, cercetarea "ingineriilor" tranzi
HanSOLO CMF
mesaj 3 Nov 2012, 04:15 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 30 May 10
Forumist Nr.: 16.963



[manifest preluat] …De 23 de ani sīntem victimele unei mascarade sinistre, prin care uzurpatorii statului romān īşi legitimează periodic rămīnerea la putere. Gardienii lagărului comunist (care au acaparat după 1989 avuţia muncită de prizonierii lor şi au distrus economia reală pentru a se putea īmbogăţi fraudulos), regrupaţi īn găşti criminale- numite "partide"- acoperă jaful cu făcături doctrinare. Tīlharii īnhăitaţi devin peste noapte: socialişti, populari, liberali, ecologişti, naţionalişti, europenişti, etc.- comutīnd propaganda cīnd se simte nevoia de primenire a măştilor uzate īn josnicul spectacol. Pentru a fi admişi de către partenerii-profitori de aiurea, ca arendaşi "legitimaţi democratic" ai neocoloniei romāneşti (īncīt să ne poată aservi multilateral fără piedici) paraziţii de vīrf regizează "alegeri" īntre ramuri rivale ale unei unice mafii.

După ce a satelizat pseudo-opoziţia, alungat din ţară rezistenţii, domesticit cetăţenii dispuşi la răvăşitoare compromisuri, gaşca comunisto-fesinistă s-a rupt īn formaţiuni frăţesc -concurente (PSD, PDL, etc.) - cu care a acoperit axa "dreapta-stīnga", īncīt să ne poată păstori neīntrerupt… prin alternanţă. "Serviciile" şi răspīndacii "mediatici" lucrīnd pentru a īmpiedica apariţia unor formaţii antisistem. Cine se īndoieşte că sīntem captivi, să caute īn programele partidelor parlamentare obiective ca: democraţie directă, cercetarea "ingineriilor" tranziţiei, controlul averilor, pedepsirea responsabililor, independenţa ţării.

Silit sa aleagă īntre Ilieşti, Băseşti, Constantineşti, Ungureni, Antoneşti, Stolojeni, Voiculeşti, Năstaşi, Boci, Ponţi, Vadimi, Becali, etc. - romānii şi-au pierdut interesul pentru "politică", resemnīndu-se īn faţa hidoşeniei sociale īn expansiune, complăcīndu-se, sau părăsindu-şi ţara . Mulţi nu īşi dau seama că nu au avut niciodată la dispoziţie o alternativă autentică, care să-i scoată din ghearele caracatiţei. Asta şi pentru că diversiunile "justiţiare" de genul PRM, PNG sau PPDD au sporit confuzia generală, ducīnd pe Morometele īndobitocit sau īnrăit de atīta "descurcare" la convingerea că "toţi sīnt la fel" şi "mai bine cu cei vechi, că şi-au făcut deja plinul", care justifică pragmaticul: "ce-mi pică şi mie de aici?"

Rău-făcătorii legislativi au luat măsuri ca să ne zbatem neputincios īn această capcană, iar mercenarii de pe teren veghează la stingerea oricărei īncercări de aţīţare a unei revoluţii politice. Prevederile legilor electorale ale sistemului criminal, vădit antidemocratice şi anticonstituţionale (cum ar fi discriminarea independenţilor şi partidelor mici sau taxarea candidaturii cu 3500 lei) sīnt declarate valide de către o Curte Constituţională complice, care lucrează ca instrument ultim de īmpedicare a emancipării Romāniei. Legile antisociale consolidează infestarea spiritelor cu teza- sinucigaşă social- că numai cine are bani poate face politică. Ca şi cum nu īmpotriva īmbogăţiţilor necinstiţi ar trebui luptat. Dar mocirla politicianismului de tranziţie se formează prin prostituarea conştiinţelor.

Grupările "de opoziţie" se pretează la jocul pseudo-democratic, primindu-şi partea din hoitul naţiunii, pentru a ne lăsa fără nici o ieşire; astfel īncīt nemulţumirea generală să nu producă decīt furie neputincioasă, bīrfă sterilă şi microbism, lehamite, disperare, renunţare. Bīlciul electoral care acoperă crimele tranziţiei ar fi trebuit boicotat de către formaţiile politice responsabile şi de către cetăţenii conştienţi că sīnt victimele unei batjocuri fatale. Alegīnd continuu "răul mai mic" de pe taraba măsluitorilor politici, am ajuns īntr-o īnfundătură īnspăimīntătoare. Ne-a fost şterpelită ţara de sub picioare, īn timp ce demagogii ne intoxicau prin ziarele şi posturile de radio-tv capturate complet de pegra.

Ce mai avem acum de pierdut, īncīt īi lăsăm pe īnciocoiţi să ne instaleze lanţurile pseudo-democraţiei? Au īnţeles visătorii că nici Europa nu ne va elibera de căpuşele noastre, ci dimpotrivă, le oferă temeiuri formale pentru a evita deparazitarea? Īncercam să ne eliberăm de ciumă, chiar atīt de tīrziu, sau o lăsăm din nou pe altă dată? De ce să ne mai tocim pingelele pentru a īnlocui un hoţ cu un altul, pentru a chibiţa topul grupurilor mafiote? Nu ne-am săturat de porcăria politică? De ce nu ne unim glasul, sub stindardul boicotului civic ferm, cei care contestam simulacrul? Īncīt să īncepem să ne auzim īntre noi, pentru a-i face apoi şi pe alţii să ne audă.

Pīnă cīnd īi vom lăsa pe borfaşii de circumscripţie să ne captureze speranţele īn urne sau să interpreteze cum vor absenţa noastră de la vot? Să facem clar faptul că nu-i mai credem, că nu-i mai legitimăm, că nu le mai suportam jocul. Poate că devenim suficient de mulţi īncīt să le destabilizăm lucrătura, dacă o respingem fără echivoc.

Sa denunţăm īmpreuna falsa democraţie, chiar dacă nu vom reuşi să alungăm paraziţii care au pus mīna pe instituţiile statului. Dar măcar să nu le concedăm legitimitate. Să-i sfidăm pe panglicarii care ne tīlhăresc, demascīndu-le făţărnicia. Să ne recuperam puterea de cetăţeni liberi şi să ne apăram demnitatea, luptīnd pentru o democraţie reală, autentică, cīt mai directă posibil (combătīnd racilele evidente ale "reprezentării").

Dar atenţie, fraţilor revoltaţi: nu se poate face nimic "apolitic"- pentru că nu poţi apăra/cuceri un teren… părăsindu-l, vopsind dezertarea īn īnţelepciune. Dar nici nu ar trebui să ne mai aruncăm īn revolte/revoluţii orbeşti, care pot fi deturnate, ca īn 1989. Putem protesta cu rost doar formīnd un curent antisistem coerent şi crescător, care să dea un nume şi un sens clar năzuinţelor noastre. Pentru o astfel de luptă e nevoie de front deschis, de steag călăuzitor, de depăşirea micilor vanităţi, şi tipicelor divergenţe şi dezbinări care ne macină. De o mişcare care īşi asuma limpede orientarea revoluţionară, are un program convingător de reformă radicală şi e condusă de persoane care şi-au dovedit calităţile prin fapte. Acţiunea de Eliberare a Romāniei (necesară ca AER-ul…) ar putea fi stīrnită de o Alianţă Politica/Populară Antistem (vitală ca APA…).

Prin acest text, īntīmpin apelul la boicotarea alegerilor din decembrie 2012, comunicat pe 26 octombrie de Partidul Poporului condus de dr. Constantin Cojocaru (a nu se confunda cu "PPDD"- diversiunea prin care escrocul Dan Diaconescu a deturnat/confiscat/compromis īncercarea populară de renaştere politică prin democraţie economică).

Cred că toate grupările şi persoanele care detestă actuala putreziciune ar trebui să se asocieze acestui demers legitim şi necesar de contestare, sporindu-i amplitudinea . Cei interesaţi pot sprijini acţiunea de revoltă politică pe site-ul domnului Cojocaru (AICI : http://www.variantacojocaru.ro/ ) sau urmări discuţiile din grupul facebook AER (Actiunea pentru Eliberarea Romāniei): http://www.facebook.com/groups/367470513272109/

Ioan Roşca, contestatar consecvent al īnşelăciunii politice (AICI : http://www.ioanrosca.com/ )
30 octombrie 2012

Apel lansat in grupul Actiunea pentru Eliberarea Romāniei (AER): http://www.facebook.com/groups/36747051327...04649162887576/
******
©® DENUNT [ REACTII PE GRUPURILE DE SOCIALIZARE] Alegerile parlamentare din 9 decembrie a. c. reprezinta o noua farsa electorala : http://www.universulromanesc.com/ginta/sho...arsa-electorala
***
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 3 Nov 2012, 04:47 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='HanSOLO CMF' date='3 Nov 2012, 04:15 PM' post='742878']
Nu sunt un iubitor al partidelor politice,fie ele comuniste,feseniste,pedeliste,taraniste ori liberale! De aici pana la a lansa in spatiul public asemenea idei nastrusnice,e cale lunga! Astea sunt idei neofasciste,pe care omenirea trebuie sa le condamne! Nu toti oamenii sunt la fel,nici macar fratii,parintii si copiii intre ei! Unii sunt inalti,altii scunzi,unii frumosi,altii urati,unii prosti,altii intelligenti! Asa si partidele,si liderii ori membrii lor! A promova astfel de ineptii,in conditiile crizei mondiale si autohtone(a noastra fiind amplificata de presedintele "jucator" cu Constitutia,cu legile tarii,cu veniturile bugetarilor si pensionarilor saraci) inseamna,sigur, redeschiderea drumului spre neofascism, si a ideilor de extrema dreapta in tara!
Mai mult ca oricand,pe 09 decembrie romanii trebuie sa decida liber,prin vot,cine va conduce tara in urmatorii 4 ani! Noul parlament va trebui sa propuna romanilor spre aprobare ,o constitutie clara,fara echivoc,care sa nu mai permita unui iresponsabil ca Basescu sa faca ce vrea el si clanul lui mafiot cu soarta si viata romanilor!
Sta in puterea votului fiecaruia dintre noi sa ne decidem viata si libertatea noastra,viitorul copiilor si al nepotilor nostri!
Marele pericol al raspandirii unor astfel de idei paranoice,asociale ,consta in aceea ca ,unii oameni cu afectiuni psihice ori cu retard intelectual,pot fi atrasi in astfel de actiuni iresponsabile si pot produce haos in tara! Doamne fereste de asa ceva! S-ar declansa un razboi civil in tara,saracii ar intra in case peste bogati,romanii s-ar ucide intre eiiar ungurii ar avea motive sa destrame Romania si sa faca Ungaria Mare(care,in realitate,nu a existat vreodata)!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 3 Nov 2012, 06:19 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Este a doua oara cand dau peste "ideea" asta. De fiecare data m-am dus cu gandul la economistul Cojocaru care dupa "revolutie" ne sfatuia sa trece la banii de argint, dar se pare ca este un alt Cojocaru. Ce nu-mi place la acest manifest este ca se vorbeste in numele poporului, la persoana a doua si a treia. Manifestul in sine si in continut atinge niste puncte sensibile pentru romani, dar cuprinde si unele aberatii, in opinia mea, cum ar fi :
"a) Masa monetară nu poate creşte īntr-un ritm mai mare decāt cel al creşterii Produsului Intern Brut"
Adica daca din motive care nu tin de Romania, PIB-ul nu creste nu ai masa monetara, nu poti sa mai tiparesti bani, deci nu mai ai bani pentru dezvoltare, deci stagnezi sau te imprumuti in valutele altora, corect? nu sunt de specialitate dar logica asta imi spune.
"Silit sa aleagă īntre Ilieşti, Băseşti, Constantineşti, Ungureni, Antoneşti, Stolojeni, Voiculeşti, Năstaşi, Boci, Ponţi, Vadimi, Becali, etc. - romānii şi-au pierdut interesul pentru politică"
Nu cred ca romanii au avut vreodata interes pentru politica, nu asa cum inteleg eu sau cum am observat ca fac altii. Eu cred ca romanul confunda barfa cu politica, actiunea cu lamentarea etc. Sunt ferm convins ca pana cand romanul nu se va trezi din aceasta stare nu vom reforma nimic, poate doar modul in care ne vom aseza la barfa, adica de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga, tinand cont ca locurile din centru sunt rezervate pentru primar, secretar, consilieri, doctor, popa si politai.

Acest topic a fost editat de Marduk: 3 Nov 2012, 10:31 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 3 Nov 2012, 06:19 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
gigip
mesaj 3 Nov 2012, 07:24 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='Marduk' date='3 Nov 2012, 06:19 PM' post='742885']
Marduk,nu are importanta daca este "adevaratul"Cojocaru(sigur,chiar el este!),tatal ori mamal lui! Alegatiile lui sunt extrem de periculoase ,din cauza instabilitatii produsa in tara de catre presedintele demis,jucator cu soarta romanilor! Am trecut prin multe de la 1940,1989 ori 2004(instaurarea dictaturii basiste,antiromaneasca!)! Nu e cazul sa trecem prin alte experiente asemanatoare,sa desfiintam partidele,sa reconstruim unul singur,sa ajungem in haos! Cred ca administratorul ar trebui sa stopeze ineptiile postate de catre individul asta si sa ne vedem de necazurile noastre!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 3 Nov 2012, 08:10 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(gigip @ 3 Nov 2012, 07:24 PM) *
.... Alegatiile lui sunt extrem de periculoase.....Cred ca administratorul ar trebui sa stopeze ineptiile postate de catre individul asta si sa ne vedem de necazurile noastre!

Mon general, "alegatiile" mi se par la obiect, politicienii romani au pierdut increderea romanilor, a celor care cat de cat mai gandesc si refuza sa accepte o pereche de cizme de cauciuc, 2-3 mici, o bere etc. pentru un vot care sa-l duca pe unul ca Gigi Becali in parlamentul Romaniei. Celelalte aspecte ale proclamatiei sunt de discutat.

Acest topic a fost editat de Marduk: 3 Nov 2012, 08:17 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 3 Nov 2012, 08:35 PM
Mesaj #6


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Oribil topic. Ura de sine a initiatorului trebuie sa fie extrem de mare.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ilie
mesaj 4 Nov 2012, 04:07 AM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.816
Inscris: 16 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.605



QUOTE(HanSOLO CMF @ 3 Nov 2012, 04:15 PM) *
Mulţi nu īşi dau seama că nu au avut niciodată la dispoziţie o alternativă autentică, care să-i scoată din ghearele caracatiţei.

Asta aduce cu Vot de blam.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 4 Nov 2012, 07:46 AM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Marduk @ 3 Nov 2012, 08:10 PM) *
Mon general, "alegatiile" mi se par la obiect, politicienii romani au pierdut increderea romanilor, a celor care cat de cat mai gandesc si refuza sa accepte o pereche de cizme de cauciuc, 2-3 mici, o bere etc. pentru un vot care sa-l duca pe unul ca Gigi Becali in parlamentul Romaniei. Celelalte aspecte ale proclamatiei sunt de discutat.


De asta e periculos mesajul! Daca unul ca tine,cu o experienta de viata,cu oarecare pregatire,"pune botul" la ineptiile si elucubratiile antisistem,asociale ale individului,ce sa mai vorbesc de cei care nu au citit in viata lor o carte ori de cei care pun pe altul sa se uite in buletinele lor,sa afle cum ii cheama! Astora li se adauga si talibanii basisti care spera ca daca nu vor veni romanii la vot,stapanul lor,ilegitimul Basescu si clanul lui mafiot,antiromanesc si antidemocratic,raman la putere! Le dau o veste trista,romanii umiliti de el vor veni masiv la vot si ii vor da ,definitiv,cartonas rosu nedemnului si lasului TB!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 4 Nov 2012, 11:51 AM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(gigip @ 4 Nov 2012, 07:46 AM) *
.... Daca unul ca tine,cu o experienta de viata......

Celelalte aspecte ale proclamatiei sunt de discutat.
Asta am afirmat si continui sa cred ca sunt cateva puncte care merita a fi discutate. Cat despre periculozitatea acestui manifest nu inteleg la ce te referi, crezi ca toti romanii or sa-i dea crezare? sau or sa dea navala sa se inregimenteze ideilor coninute in acel manifest?


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 4 Nov 2012, 02:39 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Marduk @ 4 Nov 2012, 11:51 AM) *
Celelalte aspecte ale proclamatiei sunt de discutat.
Asta am afirmat si continui sa cred ca sunt cateva puncte care merita a fi discutate. Cat despre periculozitatea acestui manifest nu inteleg la ce te referi, crezi ca toti romanii or sa-i dea crezare? sau or sa dea navala sa se inregimenteze ideilor coninute in acel manifest?


La catin prosti si handicapati sunt in Romanica,sigur,da!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 12:46 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman