HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mircea Dogaru, Un colonel care vrea sa salveze Romania
Marduk
mesaj 12 Aug 2012, 08:18 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Zilele acestea, un personaj, care la prima vedere pare sa aiba in spate o forta de care ar trebui sa tina seama intregul neam romanesc, pe numele sau MIRCEA DOGARU, colonel in rezerva, unul din multii colonei, generali, ofiteri facuti la apelul bocancilor, vrea sa ocupe postul de gica contra in viata politica a momentului. Mi-am propus sa aflu mai multe despre acest colonel, doctor in istorie, sa vad ce-l mana in lupta pe acest "ofiter" al armatei romane. Intai de toate am aflat ca omul n-a terminat nicio scoala militara, deci, in opinia mea domnul Mircea Dogaru nu este ofiter, este asemeni multor alti "ofiteri" ai regimului comunist, cantareti, sportivi, bucatari, politruci etc. Poate ca domnul Mircea Dogaru este "ofiter" al unui ordin, ce poate avea conotatii militare ca structura, infiintat de Nicolae Ceausescu, un fel de coloana a cincea menita sa manipuleze masele, "pulimea" conform intereselor PCR. Am incercat sa inteleg ce vrea acest "ofiter", rezervist, sa-mi fac o idee asupra dorintei sale de al inlatura pe dictatorul Basescu cu orice pret. La prima vedere substratul actiunilor acestui "ofiter" pare a fi de natura pecuniara, Basescu si Boc i-au taiat pensia, drepturile mostenite de pe vremea lui Ceausescu si a PCR-lui, pozitia sociala etc. Pentru Mircea Dogaru, aceste rapturi, par a indreptati cerbicia cu care acesta se implca ca un adevarat arbitru in politica romaneasca, drept pentru care am incercat sa vad ce vrea "ofiterul" Mircea Dogaru, ce parere are el fata de problemele momentului, intern si international, ce am gasit m-a pus pe ganduri, acum chiar ma intreb ce vrea de fapt acest "ofiter" Mircea Dogaru, de la noi romanii, de la mine un reprezentatnt al "pulimii"?

Mircea Dogaru:
".. Ceea ce se întâmplă în România cu militarii, dar şi cu populaţia civilă se cheamă experiment. Dacă reuşeşte aici, pentru că noi nu avem o elită, se va extinde în celelalte state. Dacă noi pierdem bătălia, mâine se va extinde în Franţa, în Germania, în Bulgaria, în Ungaria. Din acest motiv noi îi consideră aliaţi pe toţi militarii statelor membre ale UE.
alfa news: Cine este în spatele acestui experiment?
Mircea Dogaru: Sunt marii asasini economici sau puterile care merg pe ideea globalizării şi care au ca principiu tot ce este mic este minunat, adică state sub 10 milioane de locuitori ca să fie uşor guvernate, ca nişte SRL-uri şi unde oamenii să nu mai aibă niciun drept. Iugoslavia a fost distrusă pentru că era prea mare şi s-au făcut şase Iugoslavii mici, s-a distrus Cehoslovacia, se vrea distrugerea României, a Ucrainei. La ora actuală vor să facă o singură naţiune, naţiunea de cetăţeni care să consume toate porcăriile. Când politica este de globalizare, automat duşmanul este cel care are ca datorie apărarea. Viitorul va fi landuri în loc de state, iar duşmanul este structura militară. Noi suntem ultima linie de rezistenţă a ceva ce s-a chemat cândva naţiunea română. Datoria noastră este să rezistăm până când generaţia care vine după noi se deşteaptă, înţelege şi preia frâiele."

Domnul "ofiter" Mircea Dogaru pare sa confunde natiunea romana cu armata romana, cu acei "ofiteri" care au fost pusi pe tusa de aderarea la NATO si angajamentele asumate de Romania la intarea in UE, odata cu formarea unei armate de profesionisti si eliminarea "bocancistilor", trantorilor, a celor care aveau un loc caldut bine remunerat in armata dar care practic nu erau necesari. Nu inteleg despre ce generatie vorbeste Mircea Dogaru si mai ales nu inteleg cum vrea domnia sa sa desfiinteze CCR daca nu valideaza referendumul suspendarii lui Basescu? sa pregateasca domnul Mircea Dogaru o zavera moderna? ce sanse ar avea domnul Mircea Dogaru in cazul in care chiar ar reusi sa distruga democratia originala? ce ar pune in loc acest domn care vede in viitor desfiintarea Romaniei? stie oare domnul Mircea Dogaru ce vor marii "asasini economici", "puterile", noua ordine etc? In epoca de aur Romania exporta mult in tarile CAER, arabe si lumea a treia, intreaga industrie ceausista se baza pe acest comert, oare cum vede azi domnul Mircea Dogaru, industria Romaniei, dezvoltarea sa, exporturile sale, locul Romaniei in Europa? oare mintea acestui "ofiter" Mircea Dogaru vede dincolo de visele sale? pentru mine somnul acestui "ofiter" pare a fi un cosmar care se continua in viata reala traita zi de zi de catre toti romanii. Voi ce parere aveti despre acest om, Mircea Dogaru? poate el influenta viitorul Romaniei? poate el salva neamul romanesc de la distrugere? oare cum va face asta?


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 13 Aug 2012, 07:18 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='Marduk' date='12 Aug 2012, 09:18 PM' post='740025']
Fac parte si din SCMD-ul lui Mircea Dogaru(dar si din Asociatia Militarilor in Rezerva din MAI) si,desigur,il cunosc bine pe acesta! Mircea Dogaru,face parte din categoria exaltatilor(gen Basescu,Gigi Becali,DD ,MRU,Mihai Neamtu) adica tipul mincinosului,excrocului al practicantului de alba-neagra,celui care iti fura portofelul! Precum si cei enumerati mai sus,si el,pornind de la fenomene reale(cum ar fi taierea ILEGALA SI ANTICONSTITUTIONALA) a pensiilor,prin smecherie si gargara ieftina ,ajunge la concluzii eronate,contrare evidentelor! Toti acesti indivizi,asociali,periculosi pentru semenii lor,cu atat mai mult cat detin functii mai importante in stat,trebuie inlaturati din viata publica ,ei fiind nocivi pentru societate! In privinta lui Dogaru,noi,cei din jurul lui(printre care si generalulu Abraham,colonelul Pricina ),ii potolim exacerbarea laturii saledestructive,violente pe alocuri!
Cazul Dogaru trebuie sa-i faca pe romani sa inteleaga un lucru extrem de daunator democratiei in Romania si anume ca,indivizi de teapa lui Basescu,Vadim(il uitasem!),Gigi Becali,Dan Diaconescu,nu au ce cauta in fruntea romanilor.Daca ajung,din intamplare acolo(cazul lui Basescu,cu sprijinul PNL,al lui Stolojan!),e vital sa fie alungati,prin orice metoda,din functiile pe care nu le merita! Ramanerea oricaruia dintre ei in astfel de functii,dauneaza grav democratiei si vietii sociale romanesti!
PS:Noroc ca Mircea Dogaru,prin functia mica detinuta,mai mult onorific,nu poate face decat mult zgomot! Daca,doamne fereste ,ar ajunge presedintele Romaniei ar deveni un mare pericol(desi ma indoiesc ca l-ar intrece pe suspendat!).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 13 Aug 2012, 08:22 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(gigip @ 13 Aug 2012, 08:18 AM) *
Fac parte si din SCMD-ul lui Mircea Dogaru(dar si din Asociatia Militarilor in Rezerva din MAI) si,desigur,il cunosc bine pe acesta! Mircea Dogaru,face parte din categoria exaltatilor.....adica tipul mincinosului,excrocului al practicantului de alba-neagra,celui care iti fura portofelul!...prin smecherie si gargara ieftina ,ajunge la concluzii eronate,contrare evidentelor!...In privinta lui Dogaru,noi,cei din jurul lui(printre care si generalulu Abraham,colonelul Pricina ),ii potolim exacerbarea laturii sale destructive,violente pe alocuri!....

Mon general sper ca stiti ce aveti de facut acolo cu acesti "ofiteri" care vor sa ne arate ca se poate si mai rau decat atat, ca prostia este mai hidoasa si mai periculoasa decat ce-am vazut pana azi la politicienii romani. Totusi nu pot sa cred, iar din afirmatiile dvs. pare ca asa este, ca acest "ofiter" face ce face de capul lui.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 13 Aug 2012, 08:22 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
gigip
mesaj 13 Aug 2012, 12:59 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



Prietene marduk,stai linistit! Precum si ceilalti latrai enumerati in postarea anterioara,Dogaru este un fanfaron,o gura mare,cu nicio trecere si intelegere din partea colegilor din SCMD! Grav ar fi daca el,precum suspendatul,ar ajunge presedintele Romaniei! Atunci,nimeni si nimic nu i-ar mai sta in cale si ar fi un grav pericol public! Cat (mai) ramane presedintele sindicatului,nu are nicio putere,sindicatul fiind condus de catre un consiliu de conducere colectiva!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 14 Aug 2012, 09:53 AM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Mie in tara asta linistea nu-mi mai inspira incredere. Pe vremea tovarsului Iliescu era liniste si s-a furat ca-n codru, FNI-ul ne sfatuia sa dormim linistiti ca sa poata SOV sa-si faca averea din banii "pulimii", Adrian Nastase solicita liniste din partea ziarelor pentru ca PSD-ul sa poata guverna, Tariceanu cerea si el liniste pentru ca prietenii sai sa manipuleze BVB ca sa-si ajusteze averile etc. Deci LINISTEA, LINISTIREA, TACEREA, CALMUL in Romania nu prevestesc nimic bun, e un fel de adormire a ratiunii, aia cat a mai ramas.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 14 Aug 2012, 10:00 AM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(gigip @ 13 Aug 2012, 12:59 PM) *
Prietene marduk,stai linistit! Precum si ceilalti latrai enumerati in postarea anterioara,Dogaru este un fanfaron,o gura mare,cu nicio trecere si intelegere din partea colegilor din SCMD! Grav ar fi daca el,precum suspendatul,ar ajunge presedintele Romaniei! Atunci,nimeni si nimic nu i-ar mai sta in cale si ar fi un grav pericol public! Cat (mai) ramane presedintele sindicatului,nu are nicio putere,sindicatul fiind condus de catre un consiliu de conducere colectiva!

Si atunci cum dementul asta scoate oamenii in strada si de ce nu il dati afara din conducere?


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 14 Aug 2012, 01:41 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Stai linistit tt, Dogaru lucreaza pentru Romania, are grija de asta gigip & Co.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 14 Aug 2012, 01:43 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(Marduk @ 14 Aug 2012, 01:41 PM) *
Dogaru lucreaza Romania



--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 14 Aug 2012, 02:39 PM
Mesaj #9


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Mircea Dogaru, specialist in propaganda media. Nicidecum militar de cariera.

http://www.rtv.net/cine-este-colonelul-mir...escu_12370.html


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 14 Aug 2012, 02:49 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(turbo trabant @ 14 Aug 2012, 11:00 AM) *
Si atunci cum dementul asta scoate oamenii in strada si de ce nu il dati afara din conducere?


Oamenii au iesit in strada pentru ca suspendatul si gasca lui de infractori,le-a furat banii,le-a incalcat drepturile! Noua,militarilor rezervisti,Dogaru ne este la fel de "drag" ca si Basescu! Jeful comis de coruptii basisti ne-a scos in strada(inclusiv la Palatul Cotroceni!),nu Dogaru! Politistii activi si militarii rezervisti au fost primii care i-au adresat superbul refren:"iesi afara,javra ordinara"!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 14 Aug 2012, 02:56 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(gigip @ 14 Aug 2012, 02:49 PM) *
Oamenii au iesit in strada pentru ca suspendatul si gasca lui de infractori,le-a furat banii,le-a incalcat drepturile! Noua,militarilor rezervisti,Dogaru ne este la fel de "drag" ca si Basescu! Jeful comis de coruptii basisti ne-a scos in strada(inclusiv la Palatul Cotroceni!),nu Dogaru! Politistii activi si militarii rezervisti au fost primii care i-au adresat superbul refren:"iesi afara,javra ordinara"!

Si atunci de ce nu ii conduceti voi pe oameni si nu dogaru?


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 14 Aug 2012, 03:00 PM
Mesaj #12


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Ce nu reiese, însă din CV-ul său este faptul că el a fost ginerele fostului general Vasile Petruţ, comandantul grănicerilor, desconspirat că lucra pentru ruşi.


Ulterior, colonelul Dogaru a făcut parte din structurile de contrainformaţii militare, fiind "specialist în manipularea maselor"


In paralel, Vocea Rusiei.



QED



Nea gigipe, cu lacrami in ochi va spun ca va joaca fesebistii pe degetelele alea de numarati sutele de lei la pensii.

Acest topic a fost editat de Cucu Mucu: 14 Aug 2012, 03:02 PM


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 14 Aug 2012, 03:08 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(Cucu Mucu @ 14 Aug 2012, 03:00 PM) *
Nea gigipe, cu lacrami in ochi va spun ca va joaca fesebistii pe degetelele alea de numarati sutele de lei la pensii.

Si pentru o suta de lei se schimba sloganul din "iesi afara javra ordinara" in " nu zaetz pagadi"

Dogaru ala e dus cu pluta bine.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 14 Aug 2012, 07:53 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Crezi tu ca e dus cu pluta? io crez ca are o misiune clara si precisa, poate si remunerata si dupa cat se vede munceste din greu sa si-o duca la indeplinire. Se vede ca are pregatire in domeniu stie perfect ce are de facut, degeaba zice gigip ca e controlabil, ca ar trebui sa stam linistiti, asa au crezut si unii membri ai PCR despre Ceausescu cand l-au propus secretar, dupa moartea lui Dej, ce-a urmat stim din cartile de istorie.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 14 Aug 2012, 08:13 PM
Mesaj #15


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



QUOTE(Marduk @ 14 Aug 2012, 08:53 PM) *
Crezi tu ca e dus cu pluta? io crez ca are o misiune clara si precisa, poate si remunerata si dupa cat se vede munceste din greu sa si-o duca la indeplinire. Se vede ca are pregatire in domeniu stie perfect ce are de facut, degeaba zice gigip ca e controlabil, ca ar trebui sa stam linistiti, asa au crezut si unii membri ai PCR despre Ceausescu cand l-au propus secretar, dupa moartea lui Dej, ce-a urmat stim din cartile de istorie.


controlabil? rofl.gif Mai curand "de controlat" la cap


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 15 Aug 2012, 03:21 PM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='Marduk' date='14 Aug 2012, 08:53 PM' post='740109']
Ii acordati prea multa importanta! In 2010 ,la mitingurile SCMD ,participau de la 6-10.000 de oameni! La ultimele proteste,inclusiv de la sediul PDL din Modrogan,au fost sub 20 de membri! Multi dintre sindicalisti(mai ales noi,cei din MAI,care nu am fost disponibilizati,trecand in rezerva la implinirea varstei legale si a stagiului de vechime de peste 30 de ani),nu dau doi bani pe fanfaronul asta! Noi,cei din MAI,am participat ,la inceput,la manifestatiile organizate de catre SCMD doar pentru ca sefii asociatiei noastre(la care eu sunt vicepresedinte) au ales calea memoriilor adresate catre Basescu ori ministrii de interne ori ai armatei! Acum,Dogaru,un famfaron,latra ca un caine insa nu musca pe nimeni! Personal i-am cerut imperativ sa renunte la tampeniile cu desfiintarea CCR,a ANI ori a altor institutii si sa depuna pa parchet,plangeri penale pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor de catre Basescu,Boc si Roberta Anastase! M-a asigurat ca face acest lucru(corect,legitim si necesar pentru recuperarea sutelor de milioane de lei care ne-au fost furate ilegal de catre acest grup infractional!) insa,nu s-a tinut de cuvant! De asta ,nimeni,nu mai tine seama de aberatiile lui! E un mincinos!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 15 Aug 2012, 03:40 PM
Mesaj #17


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Gigipi, nu crezi ca a fost bagat acolo ca soparla, sa va rupa, sa va demobilizeze? Zic si io, tu stii mai bine, analizeaza-i actiunile si din punctul asta de vedere, analizeaza-i si toate cererile lui, oricat de aberante ti s-ar parea si vezi ce avantaje personale ar avea. Daca nu agsesti avantaje persoanale, mergi mai departe si vezi cui i-ar folosi rezolvarea cererilor lui Dogaru, asa te vei apropia de grupul lui de interese. wink.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 15 Aug 2012, 04:42 PM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Cucu Mucu @ 15 Aug 2012, 04:40 PM) *
Gigipi, nu crezi ca a fost bagat acolo ca soparla, sa va rupa, sa va demobilizeze? Zic si io, tu stii mai bine, analizeaza-i actiunile si din punctul asta de vedere, analizeaza-i si toate cererile lui, oricat de aberante ti s-ar parea si vezi ce avantaje personale ar avea. Daca nu agsesti avantaje persoanale, mergi mai departe si vezi cui i-ar folosi rezolvarea cererilor lui Dogaru, asa te vei apropia de grupul lui de interese. wink.gif


Cucule,nu l-a bagat nimeni! E un sindicat ,ca oricare altul! Daca Basescu si gasca lui nu ne fura pensiile,nu ne umilea prin taierea drepturilor constitutionale,nici macar eu nu aflam ca exista o grupare sindicala minuscula! Ei,fara noi,cei proveniti din politie,jandarmerie,pompieri,SRI,ori rezervistii din armata(pensionati pentru limita de varsta,cu stagiu de vechime,militari de cariera),ar fi insemnat cateva sute ori 2-3000 de oameni! Fiind umiliti de catre regimul Basescu,toti ceilalti rezervisti(membrii ai altor asociatii de rezervisti) s-au inscris si in SCMD ,sindicat care a promovat actiuni in justitie pentru noi toti(peste 20.000 de rezervisti,afiliati la SCDM),doar pentru a ne recupera drepturile! Dogaru si Pricina,au fost alesi de catre cei cativa membri inscrisi de la inceput in sindicat,deoarece erau cunoscuti ca reporteri la revistele armatei! Pentru ca si alti postanti sa inteleaga genocidul practicat de catre regimul Basescu,fata de militarii rezervisti,fac ,doar,cateva precizari:
1-prima masura anticonstitutionala si ilegala luata impotriva rezervistilor,a fost adoptata in 2004-2005,pe vremea cand premier era Tariceanu si alianta DA! Prin adoptarea legii reformei sanatatii(legea Nicolaescu),contrar constitutiei(a lui Ceausescu,Iliescu,Constantinescu si Basescu),toti rezervistii au fost impusi la coplata de sanatate! Ori,in constitutie,in legile si statutul cadrelor militare,se stipuleaza clar ca rezervistii au asigurata asistenta si medicatia GRATUITA,pe tot timpul vietii! Prin aceasta masura ilegala,pensia fiecarui rezervist a fost redusa,ilegal,cu sume cuprinse intre 1-500 de lei! Inmulteste suma lunara cu 7 ani a cate 12 luni si vei intelege ca fiecaruia dintre noi ne-au fost furate cateva sute de milioane de lei vechi(mie si sotiei,peste 500 de milioane!)
2-in perioada 2005-2008,toate pensiile civile au fost majorate cu 50%! Noua,rezervistilor,nu ni s-au marit pensiile deoarece eram considerati ca fiind incadrati in sistemul pensiilor speciale!
3-cea mai tembela masura ,criminala si jegoasa a fost desfiintarea calitatii de militar ,de rezervist si taierea pensiilor cu sume cuprinse intre 100-2000 de lei,prin legea fraudata de catre hoata Roberta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 15 Aug 2012, 04:48 PM
Mesaj #19


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Bun, si voi nu ati castigat in instanta? Adica, din cate stiam eu, pensiile au statut de patrimoniu, care e garantat de constitutie, deci nu poate fi atins de nici o lege.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 16 Aug 2012, 08:42 AM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Cucu Mucu @ 15 Aug 2012, 05:48 PM) *
Bun, si voi nu ati castigat in instanta? Adica, din cate stiam eu, pensiile au statut de patrimoniu, care e garantat de constitutie, deci nu poate fi atins de nici o lege.


Am castigat la toate instantele ! Hotararile nu s-au pus in aplicare datorita dispozitiilor tandemului Basescu-Boc(daca iti aduci aminte,suspendatul a declarat ca daca judecatorii mai dau decizii de restituire a banilor ,sa asigure ei banii necesari deoarece la buget nu sunt)! In plus,in cazul profesorilor care au obtinut si ei decizii definitive si irevocabile,Boc a emis ordonante de urgenta,repetate,prin care,a amanat pana in 2018 restituirea banilor cuveniti,pe acelasi motiv! Multi dintre rezervisti ori profesori au murit ori vor muri pana atunci!
PS:Actiunile noastre in justitie au fost promovate de catre doua case de avocatura renumite(Barla si Piperea). Am spus-o,daca dobitocul de Dogaru ma asculta si facea plangere penala pentru abuz in serviciu,contra trioului Basescu-Boc-Anastase,prin aceeasi avocati,ne recuperam banii de la invinuitii care ni i-au furat! Basescu ar fi fost demis pentru savarsirea unei infractiuni iar r0manii ar fi scapat de nedemnul si abuzivul presedinte!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 16 Aug 2012, 04:19 PM
Mesaj #21


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Trebuia sa faceti plangere penala impotriva sefilor de la casele de pensii, pt refuz de a executa o ordonanta presedintiala sau cam asa ceva e termenul, e singura metoda de a face ceva, ca pe astia de la stat nu ai voie sa ii executi silit. rofl.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 16 Aug 2012, 04:21 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(gigip @ 16 Aug 2012, 08:42 AM) *
Am castigat la toate instantele ! Hotararile nu s-au pus in aplicare datorita dispozitiilor tandemului Basescu-Boc(daca iti aduci aminte,suspendatul a declarat ca daca judecatorii mai dau decizii de restituire a banilor ,sa asigure ei banii necesari deoarece la buget nu sunt)! In plus,in cazul profesorilor care au obtinut si ei decizii definitive si irevocabile,Boc a emis ordonante de urgenta,repetate,prin care,a amanat pana in 2018 restituirea banilor cuveniti,pe acelasi motiv! Multi dintre rezervisti ori profesori au murit ori vor muri pana atunci!
PS:Actiunile noastre in justitie au fost promovate de catre doua case de avocatura renumite(Barla si Piperea). Am spus-o,daca dobitocul de Dogaru ma asculta si facea plangere penala pentru abuz in serviciu,contra trioului Basescu-Boc-Anastase,prin aceeasi avocati,ne recuperam banii de la invinuitii care ni i-au furat! Basescu ar fi fost demis pentru savarsirea unei infractiuni iar r0manii ar fi scapat de nedemnul si abuzivul presedinte!

Pai cum gigip voi care stiti legea sa v-o luati in halul asta? "Mama ei de europa" cry.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 16 Aug 2012, 04:36 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(turbo trabant @ 16 Aug 2012, 05:21 PM) *
Pai cum gigip voi care stiti legea sa v-o luati in halul asta? "Mama ei de europa" cry.gif

"Ieuropa",ca "Ieuropa" insa vai de mama ei,de Romanica!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 16 Aug 2012, 04:40 PM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Stii ce cred eu gigipe? Ca daca puneati mana de la mana ( cotizati) si luati niste avocati de la o firma mare si scumpa acum aveati drepturile reintregite. Asta daca e cum spui ca e legal sa le reprimiti.

Insa daca v-ati luat dupa alde dogaru acest rambo de dambovita....


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 17 Aug 2012, 02:03 PM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Conu Relu Fenechiu ii pregateste oaste "colonelului" Mircea Dogaru. Sa-nceapa zavera neicusorule, sa le aratam noi imperialistilor ce inseamna sa fi roman democrat.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 17 Aug 2012, 04:50 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



Colonelu Dogaru pe cand nu era dogit.

http://guanabee.com/wordpress/wp-content/u...9/09/rambo2.jpg



--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 20 Aug 2012, 01:30 PM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._758924258.html


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 20 Aug 2012, 04:49 PM
Mesaj #28


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Sa vedem cum va ataca "colonelul" Dogaru CCR, ma astept ca pe scarile institutiei sa cada la datorie rezervistii acestei tari, pentru binele "pulimii" si al propasirii noii clase sociale romanesti. Orice caz va ramane in istorie aceasta lovitura de stat pur damboviteana, crez ca nenea Iancu se tavaleste de ras cand vede cum scrierile domniei sale au devenit realitate in secolul XXI.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 14 Nov 2012, 05:29 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Colonelul Dogaru a fost refuzat de FMI, pensiile necuvenite nu se vor mari. Cine-i de vina Basescu sau FMI, cred ca asta il va framanta in viitor pe colonelul Dogaru, o sa-i zicem "dilema Dogaru".


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 14 Nov 2012, 05:47 PM
Mesaj #30


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(Marduk @ 14 Nov 2012, 05:29 PM) *
Colonelul Dogaru a fost refuzat de FMI, pensiile necuvenite nu se vor mari. Cine-i de vina Basescu sau FMI, cred ca asta il va framanta in viitor pe colonelul Dogaru, o sa-i zicem "dilema Dogaru".


Cred ca nu ai inteles tu despre ce e vorba! Incepand din 10 noiembrie,rezervistilor militari le-au intrat in cont cate 3000-20000 lei fiecaruia ,pentru banii sutiti de catre pungasul de la Cotroceni,in perioada ian-nov 2012! Eu si sotia am recuperat cate 3600 de lei fiecare! Din prostia si incompetenta basistilor pungasi,prin legea fraudata de Roberta,in loc sa scada pensiile mari(asa cum au vrut ei!),peste 92% dintre acestea,au crescut cu sume cuprinse intre 300-2000 de lei! Dogaru si adunatura lui cred ca se lupta pentru cei de la MAPN carora,pentru ca au iesit repede la pensie,fara vechime si limita de varsta,au pierdut la recalcularea din 2011,pe legea hoatei de Roberta! E vorba despre cei 8% carora li s-=au redus pensiile!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 14 Nov 2012, 06:33 PM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(gigip @ 14 Nov 2012, 05:47 PM) *
Cred ca nu ai inteles tu despre ce e vorba! Dogaru si adunatura lui cred ca se lupta pentru cei de la MAPN carora,pentru ca au iesit repede la pensie,fara vechime si limita de varsta.....

Posibil. Oricum din cauza inflatiei nu cred ca se mai simte ceva din nicio crestere, recalculare etc.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 14 Nov 2012, 07:03 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(gigip @ 14 Nov 2012, 06:47 PM) *
rezervistilor militari le-au intrat in cont cate 3000-20000 lei fiecaruia

ieftin, domne, patriotismul asta dincolo era mai scump! thumb_yello.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 14 Nov 2012, 08:27 PM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



QUOTE(turbo trabant @ 14 Nov 2012, 07:03 PM) *
ieftin, domne, patriotismul asta dincolo era mai scump! thumb_yello.gif


Aici nu e vorba de patriotism ori de glume proaste! Basescu si clanul lui de pungasi,le-au furat banii LEGAL CUVENITI rezervistilor,precum sutii din buzunare in autobuze! Statul roman,de la Alexandru Ioan Cuza,a stabilit,prin lege,cum si cat le plateste militarilor sai! Militarii,activi ori in rezerva,si-au respectat contractul cu statul! Ei nu si-ar fi inchipuit vreodata ca vor ajunge sa conduca statul niste excroci si hoti ca Basescu si gasca lui care,fara niciun drept ,sa-i jefuiasca ,sa-i umileasca! Nici in ultima tara din lume,statul,contra constitutiei si legilor sale,nu este talhar la drumul mare ca statul lui Basescu! Pensia este un drept patrimonial care nu poate fi incalcat de catre niste netrebnici,niste hoti ordinari! Nici macar judecatorii nu o pot micsora ori modifica! Este un drept inalienabil,neatacabil! Prin masura cretina luata,zeci de rezervisti s-au sinucis,au ramas fara casele cumparate pe credit,au ramas nenorociti pe viata! Mie si sotiei,in ianuarie 2011,nesimtitii astia ne-au furat 24 de milioane din pensie! De aici a inceput prabusirea regimului Basescu,de la masacrarea a zeci de mii de militari rezervisti doar pentru a avea ei ce sa fure!
PS:Pentru prostii care o sa spuna ca pensiile militare sunt mari,le spun doar atat:niciun militar,de la soldat la general,nu negociaza salariul ori pensia! Veniturile militarilor sunt stabilite,prin lege,de catre stat. Odata stabilit cuantumul pensiei,nimeni ,nici presedintele,nici judecatorul,nici parlamentul nu o mai poate modifica retroactiv,decat daca o mareste!Altfel se incalca grosolan drepturile legale ale pensionarilor. Daca slugoiul basist si prostul de Emil Boc dorea sa modifice legea pensiilor militare,o putea face NUMAI pentru viitor,adica pentru cei care vor iesi la pensie dupa intrarea in vigoare a legii reswpective!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 14 Nov 2012, 09:13 PM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



Ma uit la Romania TV si il vad pe dementul asta de Dogaru! Bate,cu seninatate campiile patriei si anunta ca militarii rezervisti vor protesta la Cotroceni si la Palatul Victoria,pentru a obtine marirea pensiilor! E jalnic! Cu el cu tot,nu va aduna mai multi de zece rataciti! A ramas numai gura si tupeul de el! Nu-l mai asculta nimeni.Am fost si eu membru SCMD,pana anul trecut>Cand am vazut cine si cum conduce sindicatul,m-am retras definitiv!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 15 Nov 2012, 11:08 AM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



QUOTE(gigip @ 14 Nov 2012, 09:27 PM) *
Statul roman,de la Alexandru Ioan Cuza,a stabilit,prin lege,cum si cat le plateste militarilor sai!

Pai atunci Alexandru Ioan Cuza sa iti dea inapoi banii.

Daca nu intelegi, sa iti explic: dupa alegeri, banii vor face la loc comanda si veti ramane din nou cu buza umflata. De ce? Ingerasii tai de pesedisti au facut bujetul luand in calcul o crestere iconomica care s-a transformat ca la radio erevan in recesiune.



Acest topic a fost editat de turbo trabant: 15 Nov 2012, 11:09 AM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 09:29 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman