HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Reply to this topicStart new topic
> Diversiuni, Manipulari, Prostie
March
mesaj 1 Feb 2012, 08:00 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



DIVERSIUNI, DIVERSIUNI.

DANIELA ANDREESCU, LA FILEUL LUI BOC. devil.gif

GREVA MINERILOR, TOT CE NE LIPSEA. devil.gif

ANTENA 3 O CÂRMEŞTE, UŞOR, SPRE BĂSESCU. jamie.gif MAI BINE GREVĂ PARLAMENTARĂ, DECÂT GREVĂ GENERALĂ. blink.gif

OPOZIŢIA, CATASTROFALĂ ÎN CONTINUARE LA COMUNICARE blink.gif




Roxana Iordache trage cu tunul ! thumb_yello.gif

(...)

Te umple de greaţă cine a instrumentat diversiunea menită să compromită protestul de stradă şi la fel de greţoasă e moguliada Antenei 3 - păcat de profesioniştiipe care-i are. Uşor-uşor, staţia ocârmeşte spre Băsescu, prin modul în care îi face jocul. Doar douăexemple – propaganda insidioasă pentru Gabriel Resources şi acaparareaRoşiei Montane – că securist la securistnu-şi scoate ochii – cum să refuze Felix atâţia bani din publicitate? Şi aldoilea exemplu, invitaţii ciudaţi, eufemistic vorbind. Partea proastă e că nupot să vărs, că m-a apucat voma cândl-am văzut pe Miron Cozma invitat la Sandra Stoicescu, gazda primitoare deatâtea ori şi a lui CV Tudor, şi a ortacului-şef. Profesionişti de carton,păpuşăriţi de patron. Preferabil ce-a făcut Gabi Firea, a rămas gravidă şis-a retras la divertisment, că prostituţia dăunează sarcinii. (...)

De la A3 doi sunt pe care nici io nu-i inghit : Stoiceasca ( de mai sus ) si Ciutacu.





Acest topic a fost editat de March: 1 Feb 2012, 10:41 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 5 Feb 2012, 05:35 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Securitatea e treaza, vegheaza si... testeaza ! devil.gif

"Urmeaza o perioada critica din punct de vedere meteorologic - FENOMENE METEO PERICULOASE. Mediatic avertizarea nu apare deocamdata, insa informatia a parvenit pe mai multe canale. Aceasta avertizare a fost lansata inca din aceasta dimineata catre institutiile de importanta nationala. Avertizarea se refera la temperaturi extreme si un strat de zapada cu mult peste medie. Prognozele meteo pe termen scurt (pana la 3 zile) au gradul de realizare cel mai mare (in medie 90%).

Prognoza ia in calcul informatiile transmise de patru sateliti geostationari, plasati la 35.000 de km fata de pamant, precum si datele si imaginile de la satelitii de pasaj ai Organizatiei Meteorologice Mondiale, ai Statelor Unite, Rusiei, Angliei si Frantei, sateliti ce se invart in jurul Pamantului la o inaltime de 800 de km."



Aceasta informatie a circulat zilele trecute, sub forma de zvon, prin diverse institutii. Sigur, nu am crezut-o nicio clipa. Pretind ca sunt un om informat si stiu sa consult presa straina sau site-urile de specialitate straine, unde nu aparea nicio avertizare de acest fel. Dupa peste 22 de ani de la revolutie, constat insa ca lumea e la fel de neinformata si functioneaza in functie de zvonuri. Prin urmare, panica i-a facut pe multi sa atace hypermarketurile. Cum am aflat intre timp ca informatia a venit de pe mailurile GMP, firma de publicitate a basistului Felix Tataru, nu pot sa trag decat concluzia ca a fost un test. Un test pentru viitoare dezinformari, specifice fostei securitati. Felicitari celor care au pus botul! Din punctul de vedere al portocaliilor, acestia au trecut testul prostiei! smile.gif

( Auftakt -blog )


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 5 Feb 2012, 05:46 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



"Sigur, nu am crezut-o nicio clipa."
Stai linistit, a crezut-o ministrul Igas, care mai mult ca sigur va primi un premiu de sa supermarketuri si de la INS pentru faptul ca declaratia sa a dus la cresterea unor indicii importanti.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 5 Feb 2012, 05:46 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
March
mesaj 18 Feb 2012, 11:38 AM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Din ciclul : " Diversiuni esuate ale Nosferatului " devil.gif
Joi dimineaţa, sub titlul „Acţiuni de propagandă la meciul Stelei de diseară", EVZ publica un scenariu abracadabrant. În prima parte a articolului se arată că „Dan Voiculescu a ordonat acţiuni de provocare a publicului prezent la meciul dintre Steaua şi Twente". Provocarea urma să se facă astfel: un consilier al lui Voiculescu urma să împartă fluturaşe pro Băsescu unor suporteri olandezi (!), care ar fi trebuit să scandeze lozinci pro Băsescu, ceea ce ar fi atras reacţia suporterilor români, care trebuiau să scandeze în replică lozinci anti-Băsescu. Dar asta nu era totul. Complotul era mult mai amplu. În articol ni se mai spune că PSD urma să introducă în stadion sub supravegherea lui Claudiu Crăciun (protestatarul aripii moderate şi a activiştilor de mediu din Piaţa Universităţii – n.a.) bannere „înfăşurate pe corpul" a „zeci de fete" mizând pe faptul că în cazul doamnelor şi domnişoarelor controlul corporal este mai lejer. Tot conform celor de la EVZ, iadul anti-Băsescu, adică scandări a 40.000 de spectatori, trebuia să se producă la începutul reprizei a doua, când „cred ei (organizatorii acţiunii – n.a.) că impactul mediatic ar fi maxim".


Rezultatul ? "Lovitura de stat a USL" anuntata pentru joi n-a a avut loc .



--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
gigip
mesaj 18 Feb 2012, 12:20 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



[quote name='March' date='1 Feb 2012, 08:00 PM' post='725466']
Tetio,Antena 3,infestata cu virusul securist al lui Voiculescu,a jucat,permanent la doua capete! Pe de o parte realizatorii de emisiuni(Mihai Gadea,Razvan Dumitrescu,Dana Grecu si Oana Stancu-mai nou si Oana Stanciulescu),de partea celor care se afla in coalitie cu Felix,cu unele pusee de independenta fata de aliati,pentru a-i putea trada la nevoie! Pe de alta parte,redactia de stiri,care a fost,pe fata ,pro-basescu,pana la inlaturarea Sorinei Matei,zisa si reportera cu ochii portocalii si a sefului redactiei ,plus inca 3 reporteri,toti dati afara si aciuiti la B1 tv. Chiar si dupa inlaturarea lor,prin seful stirilor,Mitroi,sub paravanul echidistantei editoriale,multe din informatii sunt "prelucrate",functie de interesele mogulului!
In ce ii priveste pe Mircea Badea,Ciutacu si Valentin Stan,acestia,mai mult din nesimtire ori interese personale,sunt pro ori anti putere ori opozitie! Astia sunt precum o femeie 'negadilata" si isterica(din lipsa de afectiune!!!),motiv pentru care,ce lauda azi,scuipa a doua zi! Am omis din categoria realizatorilor,pe cel mai echilibrat dintre ei,Radu Tudor,un jurnalist cu prestanta si expertiza in domeniu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 10:56 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman