HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Closed TopicStart new topic
> Foaie Clinica De Observatie Medicala
gigip
mesaj 26 Jan 2012, 02:23 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.873
Inscris: 30 March 10
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 16.402



Dupa cum stiti,abis mi-a inchis topicul intitulat:"Scapati Hanul de basism,pe un motiv pueril! Ca,facand referire la Traian Basescu,am fost off topic! Absurditatea gestului sau,depasesste orice limita! Eu,creatorul topicului aveam dreptul sa apreciez daca o postare e off ori on topic!
Pentru ca topicul a starnit un interes mare(34 de postari in doua zile!),doresc sa tin la curent forumistii cu actiunea de eliberare a Hanului de basism! Astazi voi posta foaia clinica de observatie medicala!
PACIENT: Hanu' Ancutei;
DIAGNOSTIC INITIAL:basita cronica evolutiva,cu complicatii,cauzata de virusul portocaliu:
SIMTOMELE BOLII:delirium laudativ la adresa bravului conducator! Pentru complicatiile bolii,simtomele sunt:paranoia portocalie,manifestata prin lansarea de atacuri si minciuni,la adresa forumistilor,jurnalistilor,liderilor opozitiei a tuturor celor necontaminati de virusul portocaliu.
EVOLUTIA AFECTIUNILOR:
-basita cronica,raspunde la tratamentul de dezintoxicare si inregistreaza evolutii de reducere cu 25%! Se continua tratamentul ,pana la vindecare! S-a constatat reducerea laudelor desantate la adresa marelui conducator,intr-un scurt interval!
-in privinta complicatiilor:starea pacientului a inregistrat usoare semne de ameliorare,circa 5-9%,prin reducerea numarului de atacuri la adresa presei si a forumistilor liberi! S-a dispua marirea dozei de antibiotice,contra virusului portocaliu!
CONCLUZII SI RECOMANDARI:
Pacientul varamane internat,sub medicatie si observatie atenta,pana la completa vindecare!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 26 Jan 2012, 02:26 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(gigip @ 26 Jan 2012, 02:23 PM) *
Dupa cum stiti,abis mi-a inchis topicul intitulat:"Scapati Hanul de basism,pe un motiv pueril! .....

Parerea mea este ca abis ti-a inchis topicul din cauza limbajului tau, care trebuie sa recunosti iti creaza aceste probleme de comunicare cu ceilalti membrii ai forumului.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 03:01 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman