HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Predictia...un Joc De Poker?, scrisoare initiatica
cocosel
mesaj 16 Jul 2010, 06:40 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



La 15 august 1871 marele francmason Albert Pike (1809-1891) ii scria bunului sau amic la randul sau mason Giuseppe Mazzini (1805-1872, politician italian) cateva lucruri uluitoare..despre razboaiele mondiale ce vor veni. Dupa felul în care sunt descrise, Pike ar părea un fel de Nostradamus, un profet vizionar.

Sa fie oare plansa aceea atat de bine trasata??Sau avem in fata doar un joc de poker...prin care poti castiga pentru ca ai CARTE sau poti castiga datorita unei CACIALMALE....Alegeti? thumb_yello.gif rolleyes.gif

“Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.
Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.
Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică. Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui Lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii. Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”


blink.gif blink.gif


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 16 Jul 2010, 05:58 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.959
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



QUOTE
Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus

In 1871 exista termenul nazism? unsure.gif


--------------------
*_*_*

Pierdut În Geometria Uitării
Căutând Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 17 Jul 2010, 12:43 AM
Mesaj #3


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(exergy33 @ 16 Jul 2010, 05:58 PM) *

In 1871 exista termenul nazism? unsure.gif

Nu cred, national-socialistii nemti si-au facut partid parca prin 1920 sau 1933, nu mai stiu sigur. Iar ideologia a pornit de la ei. Sau poate era in laboratoarele masonilor deja sub aceasta denumire. Desi parca termenul in original era "Fascism"...


Pe de alta parte, ideea este interesanta, cred ca se poate induce lumii un anumit sens de dezvoltare daca ai destule resurse, in primul rand in domeniul sociologiei(dap, m-ati prins, sunt fan Asimov tongue.gif ). Ar mai fi de lucru doar la nasterea unei miscari ateiste mondiale, atat de puternice incat sa contrabalanseze religiile, ca restul conditiilor ar fi in grafic pt al treilea. rofl.gif Votez partea cu cartea, la cacialma joci doar daca ai un adversar neinstruit.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 17 Jul 2010, 03:06 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
La 15 august 1871 marele francmason Albert Pike (1809-1891) ii scria bunului sau amic la randul sau mason Giuseppe Mazzini (1805-1872, politician italian) cateva lucruri uluitoare..despre razboaiele mondiale ce vor veni. Dupa felul în care sunt descrise, Pike ar părea un fel de Nostradamus, un profet vizionar.

Sa fie oare plansa aceea atat de bine trasata??Sau avem in fata doar un joc de poker...prin care poti castiga pentru ca ai CARTE sau poti castiga datorita unei CACIALMALE....Alegeti?


Predictiile referitoare la trecut nu sunt predictii...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 17 Jul 2010, 03:57 PM
Mesaj #5


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



E prea cusută cu aţă albă ca să fie reală. Documentul original este accesibil pe undeva? Sau este un "secret" mason bine păzit? Cacialma.


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 17 Jul 2010, 04:25 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Atata vreme cat avem niste puncte de reper (Albert Pike (1809-1891) Giuseppe Mazzini (1805-1872)) cred ca putem considera textul fie fictiune fie o cacialma, sunt acolo niste cuvinte care demonstreaza asta.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 22 Jul 2010, 11:21 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Textul este de o aberatie infioratoare prin ruperea de realitate, macar cea istorica. Nu merita nici un comentariu..

Acest topic a fost editat de Minerval: 22 Jul 2010, 11:21 PM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 12 Aug 2010, 01:01 AM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



Uppss!!

Aberatie blink.gif sau cacialma blink.gif....Nu sunt asa sigur...

Până în prezent, nu există dovezi concludente care să demonstreze că această scrisoare a fost scrisa vreodată. Cu toate acestea, scrisoarea este larg cotata şi subiect al multor discuţii.Pentru o perioadă scurtă de timp, scrisoarea lui Pike catre Mazzini se spune ca a fost expusa in British Museum Library din Londra, si ca a fost copiata de William Guy Carr, fost ofiţer de informaţii în Marina Regala Canadiana. British Library a confirmat în scris faptul că un astfel de document nu a fost niciodată în posesia lor...insa niciodata nu poti sa stii sigur. rofl.gif

Cei care au studiat istoria vor recunoaşte faptul că alianţele politice din Anglia, pe de o parte şi Germania, pe de altă parte, falsificate între 1871 şi 1898 de Otto von Bismarck (grad masonic 33), co-conspirator al lui Albert Pike, au contribuit la inceperea Primului Război Mondial...
Multii sunt cei care susţin că termenii nazism şi sionism nu erau cunoscuti în 1871, ar trebui să-si aminteasca că Illuminati au inventat ambele mişcări. În plus, comunismul ca ideologie şi ca expresie inventata, provine din Franţa, din timpul revoluţiei. În 1785, Restif a inventat fraza cu patru ani înainte ca revoluţia sa fi izbucnit. Restif şi Babeuf, la rândul lor, au fost influenţati de Rousseau – aşa cum a fost si conspiratorul cel mai cunoscut dintre ei toti, Adam Weishaupt.

(In 1848, Karl Marx, un evreu ashkenazi pe numele sau real Mordekay, publica “manifestul Partidului Comunist. In aceiasi perioada, Karl Ritter de la universitatea din Frankfurt, scrie exact antiteza teoriei marxiste, care va sta la baza teoriilor lui Nietzche care la rindul lor se vor transforma mai tirziu in teoria fascista si nazista, teorii folosite in dezvoltarea celor doua razboaie mondiale. Marx, Ritter si Nietzche au fost finantati de reteaua financiara Rotschild, in ideea de a dirija conspiratia si a putea exploata diferentele intre cele doua ideologii, divizind populatia si a o inarma asmutind partile una impotriva celeilalte in scopul de a distruge institutiile politice si religioase in conformitate cu planul lui Adam Waishaupt din 1776)

"Intre ceea ce stii si ceea ce nu stii este ceea ce presupui!!"

Acest topic a fost editat de cocosel: 12 Aug 2010, 01:13 AM


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 12 May 2024 - 01:05 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman