HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Reply to this topicStart new topic
> Statul Roman In Criza: Dezmat Cu Salupe, Limuzine Si Sedii Luxoase
Calu Balan
mesaj 23 Apr 2009, 01:54 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 5
Inscris: 6 April 09
Forumist Nr.: 13.648



Criza financiara nu schimba metehnele sefilor de institutii publice nici in 2009. In ciuda indemnurilor la austeritate facute de premierul Emil Boc, multe primarii si consilii judetene si-au achizitionat sau sunt pe cale sa-si achizitioneze automobile de mii de euro. Nu lipsesc in anul crizei nici investitiile in sedii de lux. La Iasi, la cererea presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Simirad, va fi amenajat un sediu nou pentru institutia pe care o conduce, pentru amenajarea caruia vor fi alocate din bani publici aproximativ 3 milioane de euro. Nici primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, nu se lasa mai prejos cand vine vorba de confort, in pofida crizei financiare. Astfel, parcul auto al primariei a fost innoit cu patru superbe limuzine. Criza este sfidata cu nonsalanta si in institutiile publice din Tulcea.

In bugetul pe acest an al Consiliului Judetean Tulcea este prevazuta alocarea a 220.000 de euro pentru achizitionarea unei nave de protocol de lux si a doua autoturisme. In Maramures, presedintele Consiliului Judetean, Mircea Man, si-a schimbat anul acesta masina de serviciu cu o limuzina care a costat peste 55.000 de euro, pentru ca e “prea sarac sa-si ia un lucru ieftin”, conform propriei declaratii.
In judetul Cluj, administratia locala din comuna Jucu a gasit de cuviinta sa cheltuiasca banii obtinuti din impozitele locale platite de concernul finlandez Nokia nu pentru a extinde canalizarea sau pentru reabilitarea drumurilor, ci pentru a moderniza sediul primariei.....

>>gandeste ca nu doare<<
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 May 2024 - 06:31 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman