HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> 400.000 $ Pentru Promovare On-line
Mihai
mesaj 10 Aug 2003, 02:00 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1In primele 6 luni de zile ale acestui an au fost cheltuiti peste 400.000$ net pentru publicitatea online din Romania.
Estimarea se bazeaza pe date concrete, in directa legatura cu bugetele alocate de catre terti advertiseri. In aceeasi perioada a anului trecut au fost cheltuiti peste 150.000$. In ciuda faptului ca, procentual bugetele alocate internetului nu sunt foarte mari cresterea este destul de mare. Pe langa firmele de telecomunicatii ( au fost printre primele care au apelat la acest vector media), anul acesta FMCG-urile echilibreaza balanta bugetelor online. Acest lucru se datoreaza in primul rand cresterii numarului de utilizatori din Romania care transforma internetul dintr-un mediu selectiv intr-un "mass-channel " Un alt motiv ar fi interactivitatea mediului care adauga valoare unei campanii desfasurata si pe mediile traditionale.

Sursa: IMedia.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redamo
mesaj 23 Jan 2005, 02:03 PM
Mesaj #2


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 1
Inscris: 20 January 05
Forumist Nr.: 5.484Interesant. Sunt curios cum a stat treaba in 2004 si daca in 2005 va fi un trend ascendent. Parerea mea e ca abia acum incepe Romania sa realizeze importanta publicitatii on-line precum si eficienta sa. thumb_yello.gif Ca sa nu mai vorbim despre costuri care sunt la ora actuala mult sub costurile publicitatii traditionale (mass media...).


--------------------
Redamo Studio - Promovare web
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 June 2019 - 12:55 PM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic