HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pozitia Mcti Cu Privire La Cosmorom
Mihai
mesaj 17 Jul 2003, 11:47 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Avand in vedere declaratia lui Lefteris Antonakopoulos, CEO al OTE, in legatura cu intentia de inchidere a companiei Cosmorom, va facem cunoscuta pozitia Ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Nica.

-Care este opinia dvs. despre recenta declaratie a CEO OTE, Lefteris Antonakopoulos, referitoare la inchiderea filialei de telefonie mobila a Romtelecom? -Imi exprim surprinderea fata de pozitia sa, cu atat mai mult cu cat aceasta este in totala contradictie cu cele convenite in cadrul intalnirii pe care am avut-o saptamana trecuta la Bucuresti cu reprezentantii OTE, printre care se afla si dl. Antonakopoulos. O asemenea hotarare implica acordul principalilor actionari ai Romtelecom, intre care se numara statul roman, iar saptamana trecuta s-a convenit ca decizia referitoare la soarta societatii Cosmorom sa se ia in luna septembrie 2003, pana atunci urmand sa aiba loc demersuri pentru evaluarea alternativelor si a strategiei ce ar trebui adoptate pentru aceasta companie. - Este posibil ca Romtelecom sa pastreze licenta de telefonie mobila a Cosmorom in situatia inchiderii acesteia din urma? - Este exclusa posibilitatea pastrarii de catre Romtelecom a licentei. - Ce se va intampla in continuare? Daca declaratia reprezentantului OTE va fi mentinuta, consideram ca o asemenea pozitie este de natura sa produca prejudicii grave grupului Romtelecom si actionarilor, deci ne rezervam dreptul de a lua toate masurile ce se impun, in consecinta.

Sursa: SmartNews.ro.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 17 Jan 2004, 01:31 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Cosmorom ar putea fi scos la vanzare

QUOTE
Actionarii Romtelecom au decis in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, care a avut loc ieri, sa selecteze "de indata" o banca de investitii care sa evalueze operatorul de telefonie mobila Cosmorom. Decizia a fost luata pe baza informatiilor furnizate de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei cu privire la interesul manifestat de unii investitori importanti pentru aceasta societate. Surse din cadrul MCTI au precizat ca aceasta banca va fi selectata pana la sfarsitul lunii ianuarie si sunt sanse mari ca societatea de telefonie mobila sa fie scoasa la vanzare in scurt timp.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 20 Feb 2004, 02:31 PM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Viitorul Cosmorom, decis de Citigroup

Banca americana Citigroup va acorda RomTelecom consultanta in cadrul procesului de analiza a optiunilor privind viitorul diviziei de telefonie mobila Cosmorom. "Conducerea RomTelecom a mandatat Citigroup sa analizeze scrisorile de interes si propunerile primite de Ministerul Comunicatiilor cu privire la operatorul Cosmorom. In termen de 90 de zile, banca americana va prezenta un raport in aceasta privinta", a declarat Dan Pazara, directorul de comunicare al RomTelecom, citat de Mediafax. Citigroup, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare la nivel mondial, ofera institutiilor guvernamentale si companiilor consultanta privind achizitii, fuziuni, restructurari, imprumuturi si datorii.

La finele trimestrului trei al anului trecut, Cosmorom a raportat venituri operationale de 2,3 milioane euro, in timp ce pierderile s-au ridicat la 7,4 milioane de euro. Printre problemele majore cu care se confrunta Cosmorom, companie cu un capital social de 3.597,5 miliarde lei, se numara datorii de peste 100 milioane de dolari, la care se adauga dobanzile, catre principalului sau furnizor de echipamente, compania elena Intracom. (C.N.)

Sursa: Gardianul.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 07:40 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman