HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Vedetele Si Dosarul "Cocaina", Lazariuc, Tiriac, Sandu...
Mihai
mesaj 23 Jun 2004, 11:39 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Tiriac jr., audiat in dosarul "Cocaina"
Avalansa de VIP-uri suspectate de consum si trafic de droguri

Inca doi "copii de bani gata" au intrat pe mina procurorilor pentru consum de droguri

Ion Ion Tiriac (fiul cunoscutului om de afaceri Ion Tiriac) si iubita sa, fotomodelul Ileana Lazariuc, au fost impiedicati, ieri dimineata, sa paraseasca Romania. De la Aeroportul International Otopeni, cei doi au fost escortati de politie direct la sediul Parchetului General. Ei au fost audiati de procurori 13 ore, in celebrul dosar "Reteaua Radu Nastase - Robert Sandu, cocaina pentru VIP-uri", privind traficul si consumul de droguri de lux. Este vorba despre acelasi dosar in care este cercetata, pentru consum de droguri, si Raluca Sandu, fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Potrivit unor surse judiciare, Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc intentionau sa plece din tara, insa nu aveau cunostinta de faptul ca exista o interdictie in acest sens pe numele lor. Intorsi din drum, cei doi au ajuns in fata procurorilor in jurul orei 7.00 dimineata. Sursele noastre spun ca tinerii se aflau in vizorul anchetatorilor de mai multe luni. Ei sint cercetati in celebrul dosar "Reteaua Radu Nastase - Robert Sandu", in care procurorii Antidrog cerceteaza in stare de arest preventiv 11 persoane, pentru trafic si consum ilicit de droguri. Printre acestea se numara Robert Sandu, nepotul presedintelui FRF, aflat in arest pentru trafic de droguri, dar si Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, cercetata pentru consum de droguri. Raluca Sandu se afla de mai multe luni in Statele Unite si va fi audiata cind va ajunge in Romania. Surse judiciare ne-au declarat ca, prin extinderea verificarilor, anchetatorii au ajuns la Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, care ar face si ei parte din "reteaua VIP" a consumatorilor de droguri.

Numele de cod al cocainei: "sampanie"

Drogul preferat al membrilor retelei era cocaina. Substanta, considerata a fi drog de lux, se vinde pe piata stupefiantelor din Capitala cu circa 80 de dolari gramul. Fiul lui Tiriac si iubita sa au fost supravegheati mai mult timp. Sursele noastre afirma ca inclusiv convorbirile telefonice le-ar fi fost interceptate, in baza unui mandat. Anchetatorii precizeaza ca, atunci cind se refereau la cocaina, cei doi foloseau cuvintul "sampanie". "Se intilneau si la el acasa, si in alte locuri. Chiar Ileana lua citeodata cocaina direct de la dealer. Capul retelei, Radu Nastase, era cunoscut drept un personaj foarte discret, insa nu provenea dintr-o familie buna. Doar ca se invirtea in cercul lor, al VIP-urilor, si le-a cistigat increderea", ne-au dezvaluit surse judiciare. Anchetatorii ne-au declarat ca drogurile erau de provenienta columbiana, aduse in Romania via Spania, prin curieri. Cocaina ajungea in tara fie cu avionul, fie cu vaporul. Ieri, ziaristii si mediile judiciare au vehiculat si ipoteza ca membrii retelei "Sandu - Nastase", inclusiv Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, si varul sau Robert Sandu ar fi consumat cocaina adusa in tara si de Tiriac junior.
Dosarul "Reteaua Sandu - Nastase" a fost deschis de politistii Antidrog acum doi ani, dupa un incident in clubul bucurestean Office. Acolo, la o descindere a politistilor, linga masa cuplului Raluca Sandu-Walter Zenga si foarte aproape de cea a lui Ion Ion Tiriac si a lui Dan Petrescu, a fost gasit, abandonat in graba, un pliculet cu cocaina.
Anterior relatiei cu Zenga, Raluca Sandu a fost iubita lui Ion Ion Tiriac si a fost internata in SUA intr-o clinica privata. La vremea respectiva, s-a comentat ca ar fi fost la dezintoxicare, versiunea oficiala fiind insa ca fiica presedintelui FRF fusese accidentata si urma un tratament.
Raluca Sandu se afla de mai multe luni in SUA. Potrivit specialistilor, dupa aproximativ o luna de la consumarea stupefiantelor nu mai ramine "nici o urma in corp".
"In urina nu se mai poate depista vreo urma de drog dupa o saptamina, iar in singe dupa o luna", spun cunoscatorii. Unele medii acrediteaza ideea ca vehementa cu care Tiriac senior combate dopajul in sport se datoreaza tocmai problemei pe care o are fiul sau cu drogurile.

Ion Tiriac s-a intors val-virtej din Anglia

Intors de urgenta in tara, Ion Tiriac, presedintele Comitetului Olimpic Roman, a acceptat cu greu sa raspunda citorva intrebari.
QUOTE
Domnule Tiriac, cum comentati situatia in care se afla fiul dvs?
Imi pare foarte rau, in acest moment nu am nici o declaratie de facut. Daca o sa stiu mai multe, probabil voi face o declaratie chiar in aceasta noapte.
Are vreo legatura vehementa cu care combateti dopajul din sport cu problemele pe care fiul dvs. le are cu drogurile?
Nu vreau sa comentez. Nu spun nici un cuvint mai mult.
Cind sositi in tara?
Eu sint deja in tara.
Dar in urma cu citeva ore erati la Wimbledon...
Eram!
Daca dvs. nu doriti sa comentati, ii permiteti avocatului fiului dvs. sa ne ofere amanunte?
Nici un cuvint nu mai vreau sa comentez mai mult sau mai putin pina cind nu voi avea o parere clara.


Intransigent cu sportivii dopati

Ion Ion Tiriac este fiul celebrului Ion Tiriac, fost tenisman si actual presedinte al Comitetului Olimpic Roman. In timp ce Tiriac junior trebuie sa raspunda la intrebarile anchetatorilor privind o posibila implicare a sa in traficul sau consumul de droguri, tatal sau da dovada de o intransigenta necrutatoare fata de sportivii care se dopeaza. Sugestiv este cazul atletei Mihaela Melinte, exclusa pe viata din lotul olimpic, dupa ce a fost depistata pozitiv cu nandrolon la un control antidoping efectuat inainte de Olimpiada de la Sydney din 2000. De remarcat ca detinatoarea recordului mondial la aruncarea ciocanului a fost iertata atit de Federatia Internationala, cit si de cea nationala.

Pentru Parchet, Ileana Lazariuc e Elena Criganuta

Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis ieri un comunicat. Conform acestuia, in dosarul in care sint cercetate mai multe persoane invinuite de trafic sau consum ilicit de droguri, au fost audiati ieri fiul lui Ion Tirirac (nume oficial: Ion Alexandru Tiriac) si fiica Anastasiei Lazariuc (nume oficial: Elena Criganuta, cunoscuta drept Ileana Lazariuc). "Cercetarile continua atit fata de persoanele audiate pina in prezent, cit si fata de alte persoane, ce urmeaza a fi audiate in legatura cu faptele comise", precizeaza comunicatul. Aseara, la ora 20.20, dupa 13 ore de la aducerea la Parchet, cei doi tineri au fost lasati sa plece.
Surse din Parchetul General ne-au comunicat ca acestia nu vor fi arestati, ci vor fi cercetati in libertate. Cintareata Anastasia Lazariuc (care n-a raspuns la telefonul mobil) n-a putut fi contactata in cursul zilei de ieri, pentru a-si spune parerea despre fiica ei.

Cocaina, drog de mare risc

Cocaina este o substanta naturala extrasa din frunzele unei plante originare din America de Sud, numita erythroxylon sau arborele de coca. Cocaina, considerata drog de mare risc, este o pulbere alba, denumita in argou si "zapada".
Efecte: Starea de "high" la o doza tipica inhalata de cocaina dureaza circa 20 de minute. In aceasta perioada, consumatorul devine foarte energic, increzator in sine, stimulat si prezinta semne precum dilatarea pupilelor, rinoree si lipsa apetitului. Senzatia de "high" este urmata de o depresie profunda si o dorinta intensa pentru o noua doza, oboseala psihica, stare de neliniste si iritabilitate. O supradoza poate cauza agitatie extrema, stop respirator, stop cardiac sau chiar moarte.

Sursa: Evenimentul Zilei


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 24 Jun 2004, 09:00 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Ion Alexandru Tiriac si Ileana Lazariuc, urmariti penal

Parchetul de pe līnga Īnalta Curte de Casatie si Justitie a dispus īnceperea urmaririi penale pentru Ion Alexandru Tiriac-fiul fostului tenismen Ion Tiriac si pentru Ileana Lazariuc. Tiriac Junior este cercetat pentru trafic si consum de droguri de mare risc, si pentru punere la dispozitie a locuintei proprii persoanelor care consuma stupefiante. Ion Alexandru Tiriac a fost, totodata, dat īn consemn la frontiera si nu poate parasi Romānia timp de 30 de zile. Ileana Lazariuc este cercetata pentru detinere de droguri pentru consumul propriu. Cei doi au fost audiati astazi, pentru a doua oara, la Parchetul de pe lānga Īnalta Curte de Casatie si Justitie, timp de mai multe ore. Ieri Ion Alexandru Tiriac si Ileana Lazariuc au fost retinuti de politia de frontiera pe aeroprtul Otopeni, īn timp ce īncercau sa plece din Romānia, cu destinatia Statele Unite ale Americii. Alaturi de cei doi, īn dosarul -Cocaina- mai este cercetat si Robert Sandu, nepotul presedintelui Federatiei Romāne de Fotbal banuit ca ar fi membru al unei retele de traficanti de cocaina.

Sursa: RealitateaTV


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 13 Jul 2004, 12:32 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



VIP-urile traficante si consumatoare de droguri scapa de parnaie!
Ca doar nu degeaba e Ion Tiriac bun prieten cu Nastase si Rus, fostul ministru de interne. Ba chiar partener de afaceri, copropietari de firma.
Chiar si Tiriac Jr. e copropietar cu Ioan Rus.
Cam asa merge justitia din Romanai. Pe cine vor sa infunde, infunda chiar daca e nevinovat. Pe cine vor sa-l faca scapat il fac scapat si pe restul ii sinucid sau sunt omorati fara sa se mai afle ce, cine si de ce?


Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in judecata un prim lot de noua inculpati din dosarul “Cocaina pentru VIP-uri”. Intre cei noua nu se afla insa nici un VIP. Inculpatii - Radu Eugen Nastase, Bogdan Albu, Mihail Razvan Iotta, Bogdan Alexandru Ionescu, Razvan Mircea Dimitriu, Ion Leonardo Radu, Ionut Adrian Stoica, Radu Octavian, Constantin Arhip si Radu Padurean - vor fi judecati pentru trafic si consum de droguri de mare risc. In cercetari au ramas Ion Alexandru Tiriac, Ileana Lazariuc, Raluca Sandu si Robert Mircea Sandu (fiica si nepotul sefului Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu) si alte VIP-uri despre care procurorii au refuzat sa ofere informatii.

http://www.evenimentulzilei.ro/investigati...8442ac22def038b

Acest topic a fost editat de gio19ro: 13 Jul 2004, 12:32 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 13 Jul 2004, 12:32 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
denise
mesaj 13 Jul 2004, 08:34 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: MembriOffBoard
Mesaje: 2.426
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.412



QUOTE
VIP-urile traficante si consumatoare de droguri scapa de parnaie!

Poate ca nu ar trebui sa bagam in aceeasi oala consumatorii si traficantii. Pentru consumatori inchisoarea nu este o solutie. Pentru traficanti: pedepsele ar trebui cel putin dublate.


--------------------
__________
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 13 Jul 2004, 10:06 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



Am scris VIP-urile traficante si consumatoare....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 14 Jul 2004, 07:17 AM
Mesaj #6


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



Nu inteleg de ce nu sunt lasati sa isi faca averile si sanatatea praf


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
denise
mesaj 14 Jul 2004, 07:25 AM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: MembriOffBoard
Mesaje: 2.426
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.412



QUOTE (gio19ro @ 13 Jul 2004, 11:08 PM)
Am scris VIP-urile traficante si consumatoare....

OK, nu te supara ... Acum inteleg ca ai vrut sa spun "traficante si consumatorare in acelasi timp "... Dar chiar si asa e discutabil.

QUOTE
Nu inteleg de ce nu sunt lasati sa isi faca averile si sanatatea praf

E posibil, dar intre timp fac praf si vietile altora

Acest topic a fost editat de denise_d: 14 Jul 2004, 07:28 AM


--------------------
__________
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 15 Jul 2004, 12:24 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Regizoare in infernul drogurilor - Regizoarea Carmen Vidu se intoarce la teatru dupa o perioada de arest preventiv in inchisoarea Rahova: “Cind te droghezi refuzi tot, in inchisoare iti doresti tot”


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
mogaldeatza
mesaj 15 Jul 2004, 12:44 PM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.155
Inscris: 20 June 03
Forumist Nr.: 392




"Ce ai resimtit cel mai acut in inchisoare?
Fiecare se loveste de alte probleme. Eu am realizat ca acolo nu mai puteam sa ma mint. Consumind droguri incepi sa-i minti pe cei din jurul tau, te feresti de parinti si rezisti un an sau doi. In inchisoare, mai ales in primele saptamini, pina primesti o carte nu poti decit sa te asculti pe tine si regreti tot: minciunile, euforia, nostalgia dupa starile pe care le cautai. Cind te droghezi refuzi tot, societatea, situatia ta, adevarul pe care nu-l stii, dar il refuzi; cind esti inchis iti doresti toate lucrurile pe care le-ai refuzat si acum iti lipsesc atitea"

Oare va mai cadea in recidiva? wink.gif Ma intreb asta in conditiile in care poarta eticheta de consumator de droguri si deja a
resimtit consecintele acestui fapt.

Referitor la libertatea de a consuma, tocma aici e buba. Ca sa ai marfa, tre sa ai bani, si cand nu mai ai , ce faci?
Convingi pe altii sa cumpere si uite asa creezi 'circuitul apei in natura" Zic si eu. Poate se droga numa ocazional rolleyes.gif


--------------------
Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet. Teme-te daca te opresti!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 16 Jul 2004, 05:18 AM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Cum sa i lasi sa se drogheze? Numarul narcomanilor creste iar vedetele sunt un exemplu fiind mediatizate peste masura. Este o problema grava care trebuie rezolvata sau macar trebuie sa se incerce solutionarea ei.

Cazului de fata i se aduc prea putine argumente. Analizele ar fi demonstrat exact daca respectivii s au drogat sau nu. Exista analize facute imediat dupa gasirea pliculetului sau nu?


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 15 May 2024 - 08:08 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman