HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

4 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intrebare...
Sedona
mesaj 23 Sep 2003, 12:07 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 2
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 821



Incercand sa intru pe un site am primit mesajul:
"BANDWITH LIMIT EXCEEDED
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwith limit."
Stie cineva ce inseamna? Care este cauza? si ... Cum se poate remedia?
Multumesc anticipat celor ce vor avea putin timp si buna-vointa sa-mi raspunda.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ares
mesaj 23 Sep 2003, 12:14 PM
Mesaj #2


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 805
Inscris: 5 September 03
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 711



OK. Ideea este urmatoarea.
In momentul in care cumperi hosting pe un server achizitionezi un anumit spatiu (10-20-1000 MB) si uneori si dreptul de a avea un anumit trafic. De exemplu, daca ai un site de 100MB si ti-l acceseaza cap-coada 10 oameni si tu aveai dreptul la 1000MB trafic, ti-ai terminat banda alocata pe luna respectiva (sa nu-mi sara specialistii in cap ca am facut calculele babeshte tongue.gif)
Atunci apare mesajul respectiv.
Se poate remedia - fie prin achizitionare de banda sumplimentara (trafic), fie site-ul o sa-si revina cand se reseteaza luna respectiva.
Sper ca am fost destul de explicit.

Acest topic a fost editat de Ares: 23 Sep 2003, 12:15 PM


--------------------
Atat de multe carti si atat de putin timp... Vizitati "Pagina Cronicarului".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sedona
mesaj 23 Sep 2003, 12:23 PM
Mesaj #3


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 2
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 821



Mersi Ares. Da. Ai fost explicit. Am inteles ce si cum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 23 Sep 2003, 12:23 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Ares
mesaj 23 Sep 2003, 02:25 PM
Mesaj #4


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 805
Inscris: 5 September 03
Din: Bucureşti
Forumist Nr.: 711



Cu placere wink.gif


--------------------
Atat de multe carti si atat de putin timp... Vizitati "Pagina Cronicarului".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
saldora
mesaj 20 Mar 2005, 09:01 PM
Mesaj #5


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 732
Inscris: 24 April 04
Forumist Nr.: 3.238



Cum se numeste programul care converteste track-urile audio in mp3-uri..? unsure.gif (vreau sa-l caut pe net dar fara denumire e ca si cum as cauta acu' in caru' cu fan )


--------------------
Am adunat cuvintele si acum suflu peste ele... ca intr-o papadie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Justice
mesaj 20 Mar 2005, 09:17 PM
Mesaj #6


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 95
Inscris: 31 August 04
Forumist Nr.: 4.374



saldora, incearca Audiograbber si CDex. thumb_yello.gif

Acest topic a fost editat de Justice: 20 Mar 2005, 09:18 PM


--------------------
Deeds, not words shall speak me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 20 Mar 2005, 11:11 PM
Mesaj #7


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



How to Rip CDs using Windows Media Player


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufnitza
mesaj 23 Apr 2005, 01:23 AM
Mesaj #8


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 264
Inscris: 23 October 03
Forumist Nr.: 1.040



Eu convertesc muzica cu doua programioare AltoMP3 Maker si Audio MP3 Converter ( intre files de tipul wav ,wma , ogg , mp3 , pe care le converteste cum vrei tu ).


--------------------
"Sunt om, si nimic din ceea ce e omenesc nu mi-e strain" Terentius.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vexx
mesaj 24 Apr 2005, 08:43 AM
Mesaj #9


Paharnic oPsedat
****

Grup: Membri
Mesaje: 353
Inscris: 15 March 03
Din: In the mist of ignorance...
Forumist Nr.: 87



Ce inseamna UDP Datagram? blink.gif


--------------------
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chime of Night
mesaj 28 Apr 2005, 12:26 AM
Mesaj #10


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 185
Inscris: 4 April 05
Din: Tulcea
Forumist Nr.: 6.065



Imi puteti recomanda un program cu care sa inregistrez muzica dintr-un joc va rog frumos? Asta mi se pare un loc mai potrivit pentru o asemenea intrebare.


--------------------
"Gandul mortii sa-ti slujeasca in orice clipa pentru a intelege pretul vietii." (Nicolae Iorga)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 28 Apr 2005, 10:59 AM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



QUOTE (Vexx @ 24 Apr 2005, 08:43 AM)
Ce inseamna UDP Datagram? blink.gif

QUOTE (www.cisco.com)
The User Datagram Protocol gives application programs direct access to a datagram delivery service, like the delivery service that IP provides. This direct access allows applications to exchange messages over the network with a minimum of protocol overhead.

UDP is an unreliable, connectionless datagram protocol. "Unreliable" merely means that the protocol has no technique for verifying that the data reached the other end of the network correctly. Within your computer, UDP will deliver data correctly.


Practic, protocolul UDP, alaturi de TCP este folosit de nivelele superioare (IP) pentru transmiterea datelor intre doua calculatoare legate in retea fara vre-un switch sau router intre ele. Spre deosebire de TCP, UDP nu ofera controlul erorilor.

Si UDP datagram este cadrul folosit de catre UDP pentru a transmite datele mai departe. Contine un flag de inceput, un camp cu lungimea segmentului de date, adresa sursa, adresa destinatie (MAC) si datele propriu-zise. Nu mai stiu care este structura exacta, pe biti, dar pot sa caut...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 4 May 2005, 04:38 PM
Mesaj #12


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



Presupun ca aici este cel mai potrivit loc pentru intrebarea mea...
Incerc de cateva minute sa intru pe yahoo messenger, ma conectez, dar dupa cateva secunde se blocheaza si se inchide... De ce? Ce ar trebui sa fac?


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 18 May 2005, 06:07 AM
Mesaj #13


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



Ok... multumesc de raspuns tongue.gif In cele din urma m-am descurat singura...
As mai avea o intrebare (la care chiar va rog mult de tot sa-mi raspundeti) de ceva timp imi tot apar ferestre de la "Service Manager" cu mesaje in care ma anunta ca am computerul plin de spyware, bla, bla, bla. Cum pot scapa de tampeniile astea?


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dead-cat
mesaj 18 May 2005, 09:05 AM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.203
Inscris: 6 April 04
Din: On the Rhine
Forumist Nr.: 2.942



se intimpla numai cind esti online?
ai firewall?


daca nu vezi daca serviciul messenger e pornit, daca da opreste-l.
daca tot iti mai vin instaleaza-ti adaware si da-i un scan.


--------------------
Black holes are where God divided by zero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 18 May 2005, 11:33 AM
Mesaj #15


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



deat-cat, da, se intampla numai cand am internetul pornit, uneori ma mai enervez si inchid conexiunea ca sa nu mai apara tampeniile alea!
Firewall nu cred ca mai am, aveam inainte Panda, dar l-am scos si mi-am instalat AVG-ul... Imi poti sugera un firewall bun?Eventul unul pe care sa-l si pot scoate de pe net... smile.gif


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 18 May 2005, 11:59 AM
Mesaj #16


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



free nu se ezista laugh.gif
incearca Norton Internet Security .. e bunicel .. cu tot cu antivirus, la pachet...
practic oricare e bun smile.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dead-cat
mesaj 18 May 2005, 12:51 PM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.203
Inscris: 6 April 04
Din: On the Rhine
Forumist Nr.: 2.942



pe net fara firewall in ziua de azi... hh.gif
bine ca nu faci online banking (sper).

este cel de XP SP2.

cum iesi pe net? dialup sau broadband?
daca-i broadband iti recomand cu caldura un router NAT, care te scuteste de o mare parte din problemele de securitate (desi nu inlocuieste un antivirus).



--------------------
Black holes are where God divided by zero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 18 May 2005, 03:02 PM
Mesaj #18


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



QUOTE (Aramis @ 18 May 2005, 12:33 PM)
Imi poti sugera un firewall bun?Eventul unul pe care sa-l si pot scoate de pe net... smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dead-cat
mesaj 18 May 2005, 03:08 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.203
Inscris: 6 April 04
Din: On the Rhine
Forumist Nr.: 2.942



cu zonealarm am avut experiente proaste. daca pica linkul cu ISPu-l bloca orice si trebuia sa restartez tot calculatorul ca sa pot primi pachete TCP din nou. hh.gif


--------------------
Black holes are where God divided by zero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 18 May 2005, 08:37 PM
Mesaj #20


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.810
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Am avut zonealarm fara probleme cu Windows 98
De cand am XP, cica "experience", am numai probleme cu rahatu asta ... 50.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black ice
mesaj 18 May 2005, 11:18 PM
Mesaj #21


blue-eyed dreamer
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.367
Inscris: 14 April 03
Din: Cluj / Bucuresti
Forumist Nr.: 192



Recomand Sygate - il folosesc fara nici o problema de peste un an de zile.


--------------------
"Mai bine o noapte eternă decât o zi fadă, mai bine obscuritatea decât o lumină ştearsă" (E. Cioran)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 19 May 2005, 02:05 PM
Mesaj #22


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



da, la alea recomandate de milimetru, sygate ala e ok; da' .. cauta-i key .. biggrin.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rebel
mesaj 19 May 2005, 05:55 PM
Mesaj #23


Don Juan Cronicar
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.524
Inscris: 14 February 04
Din: Aproape în aproape
Forumist Nr.: 2.225



Key pentru ce? Sygate Personal e gratuit.


--------------------
Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 20 May 2005, 09:25 AM
Mesaj #24


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



Luni trebuie sa-mi instalez Norton 2005. Ieri am scos Sygate Firewall, cele doua sunt compatibile sau ar trebui sa renunt la Sygate?


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 3 Feb 2006, 11:26 AM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Intrebare:
Tocmai mi-am luat un comp nou-nout. Avea windows XP cu media-center deja instalat. Si ma apuc eu sa completez programe... bag un CD, porneste autorun, no problem, se instaleaza. Bag al doilea CD (asta avea kituri, fara auto-run). Intru-n Explorer, dau click pe CD si... si pauza. Nu reactioneaza. Se aude "click" (n-am umblat inca la sunete tongue.gif ), dar nu face nimic. E ca si cand n-ar exista (de fapt, ca si cand n-as da click). In schimb, in linie de comanda il vede, si pot copia bine-mersi. Are cineva vre-o idee cum ca de ce face chestia asta?

Acest topic a fost editat de Olaf: 3 Feb 2006, 12:02 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 3 Feb 2006, 02:31 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Incearca buton dreapta si open. Sau explore. Probabil ca incearca un autorun, dar cum nu are, sta si se uita in gol (compu).


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 3 Feb 2006, 02:44 PM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Am incercat.
Open nu are nici un efect, iar Explore uneori este dezactivat, iar alteori (cand nu e dezactivat) nu are nici el vre-un efect sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 4 Feb 2006, 01:36 PM
Mesaj #28


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Bizar... acum merge... numai ca acum imi sare pointerul mouse-ului pe ecran, cand ma astept mai putin...
Daca n-as sti mai bine as zice virus... unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 2 Oct 2006, 01:14 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Cand citesc vre-un CD sau DVD, compul meu se blocheaza aproape de tot. Inclusiv sunetul. Ca sa vad un film de pe DVD trebuie sa-l copiez intai pe hdd, ca altfel se aude cu intreruperi. De ceeeeeee? cry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 2 Oct 2006, 02:14 PM
Mesaj #30


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Iti face probleme la orice DVD?
Daca da, DVD-Rom-ul este de vina... incearca sa folosesti un DVD-Cleaner, poate se rezolva.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 3 Oct 2006, 01:04 PM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Face probleme la orice DVD sau CD. Dar nu are probleme in a le citi... desi mi se pare ciudat de lung timpul de copiere al unui DVD (45 min)
Imi da senzatia ca blocheaza magistrala, dar nu vad de ce ar afecta asta sunetul. Oricum, o sa incerc si chestia cu curatatul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black ice
mesaj 3 Oct 2006, 01:43 PM
Mesaj #32


blue-eyed dreamer
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.367
Inscris: 14 April 03
Din: Cluj / Bucuresti
Forumist Nr.: 192



Vezi şi dacă nu cumva s-a modificat de pe DMA pe PIO.


--------------------
"Mai bine o noapte eternă decât o zi fadă, mai bine obscuritatea decât o lumină ştearsă" (E. Cioran)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 4 Oct 2006, 01:43 PM
Mesaj #33


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



QUOTE (Mihai @ 2 Oct 2006, 04:14 PM)
Daca da, DVD-Rom-ul este de vina... incearca sa folosesti un DVD-Cleaner, poate se rezolva.

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif




Olaf, zii ce model de placa de baza este. Si pana una alta reinstaleaza driverele de mobo; intradevar, uneori o ia razna sistemul, la accesarea unei unitati CD/DVD, si blocheaza transferul pe DMA; poate fi din SO (recte drivere), sau unitatea e pe moarte.


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 5 Oct 2006, 09:11 AM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Ar fi cam aiurea sa fie unitatea pe moarte, ca are mai putin de un an.
Placa de baza este Dell DXP051. Inca n-am avut timp sa ma ating de drivere... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 5 Oct 2006, 05:10 PM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



Black Ice are f. probabil dreptate. E pus pe PIO mode (banui ca atunci cand copii un DVD/CD pe hdd, procesorul e la 100%, nu?), si ar trebui sa incerci sa-l pui in DMA mode. Nu-i garantat ca o sa si reusesti...


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 17 December 2017 - 06:15 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic