HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Info "Cenaclul Hanului > Romane"
Mihai
mesaj 14 Aug 2006, 04:38 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1Bine v-am gasit la Cenaclu! smile.gif

Prezentarea detaliata a Cenaclului Hanului a scris-o denise si o puteti citi la adresa http://www.hanuancutei.com/forum/content/Romane/7810/http-www-hanuancutei-com-forum-index-php-showtopic-7810/

Voi cita acest pasaj din prezentarea respectiva:
QUOTE
Pe langa prevederile regulamentului general al Hanului mai exista cateva reguli, pe care am fi recunoscatori sa le respectati, pentru a transforma acest coltisor intr-un placut si prietenos:  • Respect si ton civilizat fata de participantii la discutie. Sa tinem cont de sentimentele celorlalti: a posta o creatie proprie, a o supune criticilor participantilor la forum necesita o doza mare de curaj, si oricine este sufficient de indraznet sa faca aceasta, trebuie sa aiba siguranta ca singurele critici premise sunt cele constructive. Cu alte cuvinte, daca nu aveti nimic politicos sa spuneti, mai bine va abtineti. Aceasta nu inseamna ca toate comentariile trebuie sa fie pozitive, ci doar politicoase si de buna credinta.


  • Sunt admise doar lucrari originale. Plagiatul, daca este dovedit, va aduce dupa sine banarea persoanei respective de pe acest forum .


  • Vom respecta cu sfintenie limba romana. Un autor care se respecta este atent la exprimare.


  • Daca doriti sa postati un articol despre o carte citita sau nou aparuta, va rugam sa o faceti in continuare in cadrul forumului Universul Cartilor, care isi va pastra structura actuala.
Pe langa aceste mentiuni, doresc sa subliniez faptul ca daca doriti ca materialele realizate de dumneavoastra sa fie criticate, trimiteti-le in cadrul forumului Tu Scrii, Forumistii Comenteaza!

Totodata, va rog sa trimiteti in cadrul forumului dedicat romanelor doar materiale ce se incadreaza in aceasta categorie.


Forumistii ce lectureaza materialele trimise aici sunt rugati ca eventualele mesaje de raspuns sa nu fie orientate spre critica - tinand cont ca autorii lor le-au trimis aici, inseamna ca nu doresc in primul acest lucru smile.gif
Va multumesc si va invit sa promovam impreuna ARTA de a conversa si... ARTA de a scrie! wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 17 June 2019 - 09:27 PM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic