HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Caut Colaboratori Pentru Distribuire Produse Gnld
ioanaiub
mesaj 10 Nov 2008, 01:50 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 1
Inscris: 10 November 08
Forumist Nr.: 12.296



GNLD este o firma americana ce produce suplimente alimentare, produse pentru ingrijirea pielii si a persoanei si produse pentru ingrijirea ambientului (detergenti biodegradabili). Aceste produse nu se gasesc in magazine sau farmacii, doar la distribuitorii directi.
Un astfel de distribuitor puteti fi si dvs. si veti castiga din diferenta dintre pretul de distribuitor si pretul de vanzare catre clienti.
Apoi la randul dvs. puteti "sponsoriza" alte persoane, adica va puteti crea propria retea de distribuitori, castigand bonusuri din retea, prin puterea multiplicarii. Astfel puteti castiga lunar Sales Volume Bonus (bonus in functie de vanzari). Cu cat vindeti mai multe produse, dvs. si distribuitorii dvs. cu atat mai mult veti castiga prin intemediul Sales Volume Bonus.
Fiecare produs are un numar de puncte valorice. Cu cat acumulati mai multe puncte valorice, cu atat castigul dvs. este mai mare. Daca la randul dvs. aveti in descendenta mai multi colaboratori punctele valorice acumulate de acestia se aduna la punctele realizate de dvs. Aceasta este puterea multiplicarii.

Nu ezitati sa va alaturati echipei noastre!

Informatii si inscrieri pe www.sanatate-vitalitate.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 05:56 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman