HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Psihologie

Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.

 
Reply to this topicStart new topic
> Diagnostic Si Evaluarea Clinica: 22-24 Martie 2013
enacriss
mesaj 26 Feb 2013, 02:40 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 100
Inscris: 17 March 10
Forumist Nr.: 16.252Organizatori: Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Clinica Aquamarin din Bucuresti.
Colegiul Psihologilor din Romania acorda 20 credite pentru acest curs.
Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza in activitatea lor profesionala.
Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta in aceste domenii. Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta intr-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific in ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica. Acest curs ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.
Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.
Taxa: 600 lei.
contact@aquamarin.ro
Informatii la tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2019 - 02:50 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic