HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Viata De Noapte
ZuZu
mesaj 26 Nov 2007, 12:25 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 24
Inscris: 26 November 07
Din: Campia Turzii
Forumist Nr.: 10.898Tolănit pe colţar, Săndel încerca să pară cât mai relaxat. Şi cum pana lui putea fi relaxat cu o bluză mult prea groasă pentru locul în care se afla? Era Balul Bobocilor şi se afla pentru prima oară într-un club. De unde naiba să ştie el că dacă afară sunt -16 grade, înăuntru o să fie atât de cald?Abia acum realizase de ce toţi colegii lui purtau tricou.
Nimerise cu un tocilar în bancă. Iar acum se străduia să-i asculte glumele seci prin invazia de decibeli. Şi pe deasupra mai vorbea şi cu precipitaţii. Se uită-n jur. În viaţa lui nu văzuse atâtea bunăciuni adunate la un loc. Noroc că-i moleşit de la băutură, că altfel toţi s-ar fi uitat amuzaţi înspre prohabul lui .Cât de cât, e ceva de locul ăsta plin de fum.
Într-un colţ o vede pe una mai de vârsta lui. Trage lacom din ţigară, îl lasă-n ploaia lui de bancuri pe tocilar şi se îndreaptă spre ea. Dansează, îi pune mâinile pe fund. ş.a.m.d. Aceasta se întoarce spre el, îi aruncă o privire de „dacă n-ai bani, maşină şi ceva ani în plus lasă-mă”. Săndel săracu’ ce pielea lui să facă? Cum a putut îndrăzni? Îi aruncă un zâmbet tâmp încercând să minimalizeze momentul penibil şi se îndepărtează rapid.
Îşi mai ia o bere şi se-ndreaptă spre colegii lui. Ei lasă, că se putea şi mai rău. Oricum trebuie să se obişnuiască cu ei, că doar vor fi împreună 4 ani. Şi dansează. Se lasă pătruns de bas şi simte că trăieşte.
Dar e singur. E prima oară când se simte singur în mijlocul unei mulţimi.„The world is mine”. Şi până la urmă aşa şi e. Toată această mulţime de ipocriţi n-ar exista dacă n-ar fi el s-o-njure. Se lasă condus de muzică. Trage are în piept şi toate frustrările din prima săptămână de şcoală dispar pe lângă sticlele sparte de pe jos. Inconştient, se bagă-ntr-o cioară. Cioroiu’ îl măsoară arogant, întrebându-se parcă dacă să-l lovească sau nu. Cât de mitocan poate fi? Păi dacă se băga cioroiu-n el, avea vreo treabă? Căcat nu. Şi atunci de unde atâta prostie din partea unui viitor lopătar? Ne vedem peste 10 ani, prost din pleava societăţii.
Se duce la colţar să-şi caute geaca. S-a săturat. Încearcă să-şi facă loc printre fiţe şi bărbăţii născute-n alcool. Colţarul, ce să vezi: ocupat. Nişte fufe simulând plictiseala şi-ncercând vizibil să-şi consume cât mai încet sucurile. Nişte înjuraturi. Păi cum a putut el să-şi lase geaca fix sub fundul uneia dintre ele? Ce, colţar închiriat? Măcar ştie cu cine vorbeşte? Gâştelor!
În sfârşit afară. Merge acasă. Nu e supărat. E furios. Atâţia oameni adunaţi la un loc doar să se prefacă. Ce-i trebuie lui discotecă? S-ar uşura oricând pe viaţa de noapte. Ce, nu s-a mai auzit de viaţă de zi? Să mergi la o bere cu adevăraţii tăi prieteni în cel mai obscur bar şi e de n(n+1)!-şpe mii de ori mai bine… Să te plimbi singur noaptea pe stradă şi să strigi în gura mare: „-Hey world, kiss my fucking ass!!!” Aşa se trăieşte noaptea…


--------------------
www.zuzu.voce.ro -blogul personal
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 26 June 2019 - 10:45 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic