HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Reply to this topicStart new topic
> Romania In 2010
Cum vi se pare scenariul citat ?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 11
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
calfa
mesaj 17 Dec 2009, 07:52 PM
Mesaj #1


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.894
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.410



Pornind de la aceasta discutie publicata intre cele 2 tururi ale alegerilor prezidentiale ... http://www.urbaniulian.ro/2009/12/04/discu...10-cum-au-fost/ (Piata imobiliara romaneasca, se va prabusi in 2010; Afla cine sunt cei care trag sforile din umbra, pentru a cumpara pe nimic activele majore ale Romaniei, in 2010; Cum au fost inrobiti romanii!)

"In vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri.
[...]
Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile; Banca noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter-ul grupului, cat de multa moneda euro am putut; Repet, asteptam acum producerea rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa extrem de multe grupuri financiare si bancare externe;
[...]
noi speculam si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care, economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face, cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica faptul ca suntem pe trendul castigului maxim. [...] Creditarea in Romania, s-a facut cu cap; Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca romanesti;
[...]
Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca : [1] nu mai produceati nimic; [2] pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam; [3] urma sa aveti in 2009 un an electoral in care , pe fondul disputelor politice, era de anticipat ca va veti sapa singuri groapa; La acest din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam; si asta pentru ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.
[...]
Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse; Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala. Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica; a trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.
[...]
Te asigur Iulian ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la 150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in 2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de maine; Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime. Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim, pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.
[...]
In cazul speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 ron pentru un euro. Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre banca, un cosmar al vietii de zi cu zi. Totul legal, profitand de naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context romanesc , care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru.
[...]
Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important, ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam.
"

... va propun sa discutam despre Romania ... in anul de gratie 2010.

In primul rand, cat adevar poate fi in aceasta fictiune ?

smile.gif

Acest topic a fost editat de calfa: 17 Dec 2009, 08:44 PM


--------------------
... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 17 Dec 2009, 08:32 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



la fel de mult adevar cat parul lui domn senator.

bancherii se respecta , are bun simt, nu vorbeste cu ciocoflenderi imuni.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calfa
mesaj 17 Dec 2009, 08:46 PM
Mesaj #3


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.894
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.410



Bun, tu te revendici conspirationist, era normal sa votezi asa. ohyeah.gif rofl.gif

Dar cu 2010 cum ramane ? Cum va fi fost el resimtit in 2011 ? La doar un pas de 2012 ... jamie.gif



smile.gif


--------------------
... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 17 Dec 2009, 08:46 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
turbo trabant
mesaj 17 Dec 2009, 08:51 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



in 2012 bancile vor cuceri romania. ah, stai ca asta au facut deja. probabil vor da credite pentru locuri in fata la intalnirea cu asteroidul.

il anunt cu mandrie proletara pe distinsul bancher ca tara are guvern, exact acelasi pe care s-au strofocat sa il distruga: za boc. laugh.gif

pentru ca nu e asa, si bogatii bancheri plange.....

Acest topic a fost editat de turbo trabant: 17 Dec 2009, 08:51 PM


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Achernar
mesaj 17 Dec 2009, 10:12 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.907
Inscris: 11 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.553



QUOTE
tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine


Tinerii manelisti cocalari angajati la stat sau la la multinationale rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 18 Dec 2009, 12:42 AM
Mesaj #6


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(calfa @ 17 Dec 2009, 07:52 PM) *
In primul rand, cat adevar poate fi in aceasta fictiune ?

Sunt de acord cu tine - dialogul postat este, sunt sigur, doar o fictiune. smile.gif

Cineva implicat intr-un plan atat de diabolic l-ar face cunoscut asa, la un pahar de vorba, unui om politic oarecare? Ma indoiesc...

Pe de alta parte, poveste este aberanta dpdv economic. Bancile nu au niciun interes ca piata imobilara sa fie cazuta. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 18 Dec 2009, 08:52 AM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Adevar sau fictiune? care este diferenta in aceste timpuri pe care le traim? timpuri in care fictiunea poate deveni adevar iar adevarul perceput ca fictiune! Oamenii au creat de-a lungul timpului civilizatii bazate pe fictiune religioasa, dusa la rang de adevar, dovada existentei acestei stari o regasim azi peste tot in lume. Anul 2010 poate fi asaltul final al cercurilor financiare asupra Romaniei, chiar nu m-ar deranja asta daca lucrurile s-ar aseza cumva ca in occident, unde nu toata lumea este procupata de o locuinta pentru ca o gaseste de inchiriat la preturi modice. Totusi nu cred ca anul de gratie va fi 2010, speculatorii financiari mai au de parcurs o etapa pentru a "cuceri" efectiv si cu succes Romania, pamanturile romanilor, aici au ramas in urma desi s-au facut achizitii uriase, eu cred ca anul 2010 va fi anul bataliei pentru terenuri, fie pentru constructii or pentru agricultura preturile se duc in jos sau stagneaza, in cazul unei crize asa cum o preconizeaza "bancherul" respectiv, omul nu-si vinde casa, daca are, prefera sa vanda terenul. Romania are un potential extraordinar in aceste terenuri agricole, bine ingrijite, exploatate ar putea usor sa dea de mancare multor guri infometate, ar putea produce biocombustibil, tinta lui 2010 sunt terenurile. Poate ca ar fi bine ca romani sa priveasca mai atent la vecini mai ales la greci, unde nimeni nu vinde teren, iar daca o face ori vinde unui conational or cere preturi exorbitante.

Acest topic a fost editat de Marduk: 18 Dec 2009, 09:30 AM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CharonOfNyx
mesaj 18 Dec 2009, 09:01 AM
Mesaj #8


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 702
Inscris: 4 January 09
Forumist Nr.: 12.814



Senatorul Iulian de la oras, primul spamer al plaiurilor mioritice e total lipsit de imaginatie. Si cred ca e si putin defazat. jamie.gif
Ala e un scenariu preluat, modificat si adaptat dupa scenarii de succes, aproape copii dupa john perkins, confesiuni ale asasinilor economici, destainuiri ale rockeffelerilor... Nimic original, dar urbanul nu vrea patent, vrea sa vanda. wink.gif

abis, scenariul e perfect logic dpdv economic. Axiomele care fundamenteaza teoria sunt altele doar. smile.gif

Maria Ta, Trabantul cel Turbo, iar te deSconspiri. rofl.gif


--------------------
E=mc2 - pe bune!
cine are curaj sa bage mana-n foc?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 18 Dec 2009, 11:47 AM
Mesaj #9


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



am mai citit pe un forum pacaleala asta, apocalipsa dupa reporter laugh.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 18 Dec 2009, 12:19 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



teoria conspiratiei 1: toti bancherii sunt evrei
teoria conspiratiei 2: toti bancherii sunt nazisti

1+2= toti evreii sunt nazisti biggrin.gif


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 18 Dec 2009, 12:24 PM
Mesaj #11


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



Si toti nazistii, evrei. Nu?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 18 Dec 2009, 12:26 PM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



pai nu? oricum cea mai tare : toti bancherii sunt competenti.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 18 Dec 2009, 03:36 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(turbo trabant @ 18 Dec 2009, 12:19 PM) *
1+2= toti evreii sunt nazisti

afirmatia asta nu e chiar o gluma.



--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
turbo trabant
mesaj 18 Dec 2009, 03:39 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.773
Inscris: 27 December 08
Din: za great milky way
Forumist Nr.: 12.719



de aceea nu am formulat-o cum a formulat-o abis wink.gif

oricum cea mai tare conspiratie este cea a bancherilor competenti.


--------------------
Romanii, ca popor, sunt prosti. Nu va chinuiti sa raspundeti, considerati posturile drept opera unui dusman al poporului.

Ba, ia faceti liniste si ordine, ce dreacu!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calfa
mesaj 18 Dec 2009, 05:42 PM
Mesaj #15


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.894
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.410



Sa revenim la subiect ... spoton.gif

Vor mai domina investitori ca Ţiriac sau Popoviciu piaţa imobiliară, după criză?

http://www.capital.ro/articol/vor-mai-domi...iza-129299.html


QUOTE
Marii investitori imobiliari precum Immoeast, Ţiriac Imobiliare, Băneasa Investments, TriGranit sau AFI Europe, care au īnceput să īşi pună planurile īn practică īn perioada de vārf a pieţei locale, se află acum pe muchie de cuţit. Majoritatea şi-au amānat proiecte care implică investiţii de sute de milioane de euro. Vor fi īnlocuiţi aceşti giganţi cu alt tip de investitori după criză sau vor continua să domine piaţa tot ei?

capital.ro a
realizat o analiză a investiţiilor demarate de aceştia īn 2007 şi a planurilor pe care le-au amānat pentru vremuri mai bune.

„Mă aştept să intre şi alte companii pe piaţă, pentru a creşte competiţia. De obicei īn perioade de criză se nasc şi alţi actori, iar cei care nu sunt prezenţi pe piaţă vor căuta oportunităţi şi īşi vor asuma riscul de a intra pe o piaţă nouă. Noi discutăm deja cu nişte fonduri de investiţii mari care vor să intre pe piaţa romānească“, a declarat pentru capital.ro Radu Lucianu, country managerul CB Richard Ellis-Eurisko.


18 Decembrie 2009

QUOTE
Curs valutar
EUR 4.2057


spoton.gif

Asadar, cum va fi cu Romania ... in 2010 ?


--------------------
... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 21 Jan 2010, 12:48 AM
Mesaj #16


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(calfa @ 17 Dec 2009, 08:46 PM) *
Dar cu 2010 cum ramane ? Cum va fi fost el resimtit in 2011 ? La doar un pas de 2012 ... jamie.gif

La doar doi pasi de 2013, la trei de 2014... de ce te-ai blocat la 2012?

E o prostie ce spune nenea Iulian, il mai citesc din cand in cand, in majoritatea articolelor face spume la gura ca Vadim, fara nimic concret, argumente, dovezi (ha, doar e avocat, cat l-ar costa sa fabrice unele?!). Primul argument care imi vine in minte: zice presupusul bancher (pp ca este de la ING, ca astia sunt considerati cei mai antiromani rolleyes.gif ) ca noi nu mai producem nimic. O prostie, producem mult mai mult decat toata Europa occidentala la un loc, dar dintr-un gip de parlamentar nu se vad fabricile.
Tare si faza cu Base care a fost sapat de "agenturili straine"... vedeti, bai daca e pedelist, pupa-l-ar taica pe chelie!

Acest topic a fost editat de Cucu Mucu: 21 Jan 2010, 12:54 AM


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 21 Jan 2010, 03:05 AM
Mesaj #17


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.101
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(Cucu Mucu @ 20 Jan 2010, 11:48 PM) *
La doar doi pasi de 2013, la trei de 2014... de ce te-ai blocat la 2012?

Īmi place ideea asta ca īn 2012 se duce lumea de rāpa. La fel a fost prin 1000, 2000, si uite ca īnca mai traim.


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de cļæ½nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calfa
mesaj 22 Jan 2010, 09:50 PM
Mesaj #18


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.894
Inscris: 7 December 03
Forumist Nr.: 1.410



QUOTE(Cucu Mucu @ 21 Jan 2010, 12:48 AM) *
La doar doi pasi de 2013, la trei de 2014... de ce te-ai blocat la 2012?

E o prostie ce spune nenea Iulian, il mai citesc din cand in cand, in majoritatea articolelor face spume la gura ca Vadim, fara nimic concret, argumente, dovezi (ha, doar e avocat, cat l-ar costa sa fabrice unele?!). Primul argument care imi vine in minte: zice presupusul bancher (pp ca este de la ING, ca astia sunt considerati cei mai antiromani rolleyes.gif ) ca noi nu mai producem nimic. O prostie, producem mult mai mult decat toata Europa occidentala la un loc, dar dintr-un gip de parlamentar nu se vad fabricile.
Tare si faza cu Base care a fost sapat de "agenturili straine"... vedeti, bai daca e pedelist, pupa-l-ar taica pe chelie!


M-am blocat ? Eu ? hh.gif


Din contra biggrin.gif ma distrez si eu pe tema "de marketing" a momentului. Si totusi, vrem sa nu, acel 2012 ne influenteaza deja din ce in ce mai mult, ca orice eveniment anuntat din timp, umflat pas cu pas, si totusi neprecizat (impreciziile atrag, se stie ...).


Dar revenind la anul nostru ... Romania in 2010 ... cum va fi ?

E Iulian asta un Vadim rasturnat ? Poate. In tot cazul, manipulare sau doar incercare de a fi remarcat, realitate sau doar o poveste brodata pe ceva informatii reale, raman cateva bucati interesante in textul de mai sus.

Vom vedea la final cum a fost si cat era inventie. Numai ca mai avem vreo 11 luni pana atunci. smile.gif


--------------------
... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 25 Mar 2010, 11:47 PM
Mesaj #19


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



In 2010, Bucurestiul va deveni un oras ocupat de caini. La propriu...


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 30 Mar 2010, 04:48 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Eu credeam ca este deja ocupat de prin decembrie '89, dar sau inmultit excesiv dupa victoria "revolutiei".


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt īntotdeauna așa de siguri pe ei, īn timp ce oamenii īnțelepți sunt atāt de plini de īndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 30 Mar 2010, 05:17 PM
Mesaj #21


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.101
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(nefertiti @ 25 Mar 2010, 11:47 PM) *
In 2010, Bucurestiul va deveni un oras ocupat de caini. La propriu...

Si? Se īnvata deja la Universitati latratul si mirositul la cur?
Apropos, pazea la promenada, īs aia cu covrigii-n coada rofl.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de cļæ½nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 May 2024 - 10:03 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman