HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Externa. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Closed TopicStart new topic
> [Arhiva] Marea Pana De Curent, Un nou tip de terorism
unul
mesaj 28 Sep 2003, 09:04 PM
Mesaj #1


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 212
Inscris: 28 September 03
Forumist Nr.: 862



Dupa "defectiunea"care s-a inregistrat in America de Nord, si care a fost generata de "canicula", a urmat mai putin incinsa Londra. Acum Italia se confrunta cu "canicula" dintre doua ploi torentiale. Cate defectiuni majore s-au intamplat in ultimii 3o de ani? Se configureaza un nou tip de terorism? Se prefera atacul psihic in favoarea celui fizic? Cine urmeaza?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 3 Oct 2003, 05:28 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



Nu cunosc amanunte decat despre "blackout"-ul din NE SUA.
Dar pot sa spun un lucru: daca acela a fost un act terorist, atunci teroristii au pierdut, deoarece rezultatul a fost o demostratie de civilizatie si solidaritate (doar New York-ezii traiesc in era post 9/11), comparativ cu ultimul mare blackout din aceeasi regiune.
In plus, actele teroriste sunt in general supra-revendicate: organizatiile teroriste se "grabesc" sa revendice tot ceeace este de revendicat, chiar daca au aflat despre atac din presa. E cam greu de crezut ca Bin Laden ar fi tacut malc dupa astfel de ispravi.
Apoi, atata timp cat traim intr-o lume supratehnologizata si irositoare, de ce te-ai astepta ca sistemele sa fie fiabile?


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 3 May 2024 - 11:11 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman