HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Toti Impreuna
jet li
mesaj 12 Mar 2005, 12:42 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



La scoala, un elev face galagie, solutia este sa fie dat afara din clasa. Sau daca face nu stiu ce rau: droguri, batai, etc, este exmatriculat. Cei care invata bine primesc mai multa atentie decat cei care invata prost. Tocmai acestia care nu invata, sau fac rele nu trebuie exmatriculati , ci invatati, ce fel de scoala e asta ? Daca ai deviat de la calea cea "dreapta" sistemul are grija sa te elimine.Profesorii nu sunt profesori sunt angajati. In loc sa-i invete pe toti copii, mai ales pe cei prosti sau rai, sa le zica "o sa invatati , si veti fi la fel de buni ca ceilalti chiar daca va trebui sa mut muntii pentru a face asta", ei ii elimina din sistem. De fapt nici nu au cum sa-ajute pe acestia, sistemul presupune concurenta, dupa ce s-a terminat scoala, e fiecare pentru el. Lipseste sensul de comunitate, ce sa le spuna profesorul elevilor : "invatati mai bine pentru ca sa fiti mai bogati decat colegii vostri" ? Asta este cea ce ne conduce pe noi ? Tragic



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 12 Mar 2005, 12:49 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Ai dreptate jet li smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 12 Mar 2005, 01:06 AM
Mesaj #3


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



jet li, teoretic tu ai dreptate, dar practic, este mult mai complicat.
Profesorii nu gresesc decat in masura in care nu incearca nimic pentru aducerea pe o cale cat de cat normala a unui tanar la o varsta in care teribilismul e mai presus decat toate sfaturile din lume! In plus nu poti sa nu iei in calcul faptul ca un profesor platit destul de modest nu are prea multa tragere de inima sa se implice in asa ceva, ca sa nu mai zic de riscul unor razbunari personale ulterioare! Pune-te tu in locul lor si vei fi mai bland cu profesorii si mai dur cu lichelele!
Parerea mea este ca, pentru cei care par sa nu aiba nici o sansa de redresare, sa existe scoli speciale, profesori "dotati" si bine platiti, si mai ales argumentele stimularii, care nu neaparat sa fie forta si pedeapsa, ci un anume gen de recompense strategice (prezentarea unei colege indeajuns de sirete care sa-l faca din leu-paraleu, un mielusel supus; cursuri speciale pe calculator care sa-i determine sa devina pasionati si ocupati cu altceva, etc) A face toate meandrele acestea unor "salbatici" intr-un mediu in care altii isi vad de treaba, mi se pare trist si foarte riscant ca efect de grup!


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 12 Mar 2005, 01:06 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Dani
mesaj 12 Mar 2005, 01:20 AM
Mesaj #4


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 236
Inscris: 2 December 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 5.046



QUOTE (OMU'BUN @ 12 Mar 2005, 02:06 AM)
Parerea mea este ca, pentru cei care par sa nu aiba nici o sansa de redresare, sa existe scoli speciale,


Pai exista, Scoala de Corectie spoton.gif. A se intelege "Scoala de Noi Arte si Meserii" cu profil intensiv sutit-mangleala, delapidare-frauda financiara si sectie speciala de "furt cu acte-n regula". biggrin.gif
O astfel de scoala nu este cea mai buna solutie.


--------------------
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna". (A. Robbins)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 12 Mar 2005, 01:41 AM
Mesaj #5


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



--dani-- stiu foarte bine de existenta acelor scoli, dar eu am evitat sa fac referire la ele tocmai pentru ca stiu ce "oameni de nadejde" ies de-acolo. Cand spun scoli "speciale" , ma refer la ceva mai special, in raport cu inclinatiile fiecaruia: este mai agresiv din fire, fa-l politist ca si-asa e uns cu toate alifiile! Il pasioneaza furtul, invata-l tot ce se poate invata in privinta caracterului uman (ca sa furi din buzunare, trebuie sa fii un fin psiholog, ca altfel nu reusesti sa cunosti victima, si te poti desconspira) si stimuleaza-i drumul spre o directie din care societatea sa aiba de profitat! Dupa parerea mea nu cu amenintari si pedepse se pot scoate reale valori din acesti tineri, ci dandu-le aproape ceea ce vor, dar cu o alta perspectiva!


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 12 Mar 2005, 03:52 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



Nu consider doar educatia gresita, ci intreaga organizare a societatii, capitalismul, care face ca oamenii sa sa se lupte unii cu altii pentru supravietuire. Suntem, sau vom fi prea multi oameni pentru acest sistem.
Capitalismul vine din preistorie, e starea naturala a lucrurilor. Oamenii concurau pentru mancare, sex, triburile pentru teritoriu.Triburile pe atunci erau "celula de baza" a societatii, concurau intre ele. Cand un trib ajungea prea mare aparea si concurenta interioara, celula de baza nu poate fi mai mare decat de exemplu 100 de oameni, care sa formeze un sat.
Azi celula de baza se numeste familia, cu restul oamenilor din afara familiei suntem concurenti.Un oras, chiar un sat nu mai este o comunitate, oamenii s-au adunat acolo doar pentru conditii mai bune , si posibilitatea supravietuirii.
Este gresita aceasta organizare care face oamenii sa alerge dupa bunuri materiale, pe vremuri era logic sa alergi dupa un vanat, azi sa concurezi cu altii pentru o masina mai buna, si un televizor mai lat , lucruri neesentiale pentru a supravietui este o prostie. Concurenta ? Foarte bine cei mai buni vor castiga, dar sa nu se uite ca nu toti pornesc cu sanse egale. Exista oameni care nu au decat casa lor si 100 metri patrati de pamant in jur, si in timpul asta noi concuram pentru gresie pe jos.
Nu sunt impotriva tehnologiei si nu sunt comunist. Declar ca nu e bun stadiul in care am ajuns, sa ne laudam cu un telefon mobil mai bun ca altul, cu o casa mai frumoasa ca alta sau o masina mai buna ca alta.
Organizarea aceasta a societatii cu fiecare pentru el nu e buna, motorul ei este insasi aceasta fuga dupa lucruri inutile , daca oamenii nu ar mai fi ispititi de ele , functionarea societatii s-ar opri. A mers pana acum, dar acum s-a ajuns la absurd. Banul inseamna tot, 1 tona de grau nu este 1 tona de grau, este 500 $. Putem sa facem ce vrem cu 1 tona de grau, la fel de bine putea fi 1 tona de aluminiu, nu conteaza ca acel grau se poate manca, si aluminiul nu.
Ce alta organizare ar putea fi ? Stiu ca nu o sa se schimbe niciodata, capitalismul va continua pana se va sfarsi de la sine, dar asa ca idee intreb

Acest topic a fost editat de jet li: 12 Mar 2005, 03:53 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Endgegner
mesaj 12 Mar 2005, 03:57 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.352
Inscris: 16 January 05
Din: Saint Augustine /FLA
Forumist Nr.: 5.455



Si care ar fi "status quo" pe care l-ai agreea?
Celulele de care vb sunt constituite pe criterii de patriahrhat/matriarhat si e si ceva comunism la mijloc. Cand celulele sunt destul de mari se trece la capitalism.


--------------------
user posted imageuser posted imageuser posted image

Die for your government
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 13 Mar 2005, 12:33 AM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



M-am gandit. Societatea nu se poate organiza in mod ideal daca oamenii nu sunt ideali. Am pus gresit problema, organizarea actuala a societatii nu este cauza ci efectul felului de a fi al oamenilor. Aceasta organizare a societatii devine si cauza cateodata, dar in principiu este efect.
Raman la ce am spus in primul post, un profesor trebuie sa fie un om deosebit, nu doar un angajat, copii trebuie sa-l respecte in mod natural, dar sunt gru de gasit astfel de oameni. E o intrebare aici, la ce varsta e un om considerat un om matur ? 18 ani ? Pana la acea varsta omul e considerat copil si daca face o prostie i se da bataie si trece inapoi la scoala. Dupa acea varsta, deciziile lui sunt respectate, daca hotaraste sa faca rau, va fi luat in seama, considerat inamic al societatii si tratat ca un inamic. Gata cu invatatura de atunci !
In societatea noastra nu mai avem rituri de trecere din copilarie in maturitate, de fapt nu mai avem nici un sens (nu mai avem nici un Dumnezeu cum se zice). Astfel pe care principii sa se bazeze profesorul cand ii invata pe elevi, pentru ca sa fie ascultat ? Adevar ? Dreptate ? Nimic nu functioneaza azi, in afara de ce am zis la inceput, religia bunurilor materiale, care e o rusine pentru oameni


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 13 Mar 2005, 02:24 AM
Mesaj #9


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



Se pare ca ceva te framanta rau, daca tu la varsta pe care ti-o intrezaresc incerci sa cauti un adevar care n-a existat niciodata. Orice societate are valori si non-valori, are succese si esecuri, sclipiri si greseli! Cine pe cine sa judece? Cand e vorba de noi insine sau cei apropiati noua, intotdeauna vom fi ingaduitori si vom cauta circumstante (poate chiar le si inventam!) Iar idealul cuiva - am mai spus - poate fi considerat o adevarata catastrofa pentru altcineva. Intotdeauna "scopul scuza mijloacele" iar daca dintr-o suta, 49 se impotrivesc acelui ideal, nu trebuie sa-i luam in seama pe aceia ca sunt in minoritate atat timp cat 51 sustin asa-zisul ideal! Si-apoi mai exista si "Daca voi nu ma vreti, eu va voi!" ; mai exista si "Multi dar prosti!" si tot asa!... Uneori nici chiar noi care avem tendinta sa judecam o situatie la rece, nu suntem in masura sa anticipam un eventual esec si vom fi mereu, de o parte sau alta, la fel de subiectivi. Tocmai de aceea cred ca tot destinul este cel care isi vede linistit de drum, iar noi biete marionete, influentati de o tabara sau alta, de un zvon sau altul!...
QUOTE

Nimic nu functioneaza azi, in afara de ce am zis la inceput, religia bunurilor materiale, care e o rusine pentru oameni

Oamenii astia suntem noi, si nu altii. Daca cel mai constiincios si mai onest dintre negri va dori sa calatoreasca in Norvegia de exemplu, el va fi injurat si scuipat cu aceeasi ura rasiala de autohtoni. Cu romanii nu-i in nici un caz la fel. Eticheta de romani in lume este tare ciudata! Desi multi ne urasc si ne judeca (ca si cum ei ar fi mai breji) n-am prea intalnit dintre acei care sa se lipseasca bucurosi de serviciile noastre, decat ca strategie politica, nicidecum ca asta ar simti cu adevarat.

QUOTE
E o intrebare aici, la ce varsta e un om considerat un om matur ? 18 ani ?

Unii nu se maturizeasa nici la 50 de ani, iar altii (cum esti tu de exemplu) par sa inteleaga mult prea devreme firea umana. La noi varsta de 18 ani se considera ideala pentru a discerne si a raspunde pentru faptele tale, in alte parti la 17, iar in altele la 21. Dupa parerea mea, fetele ar trebui sa fie privilegiate din punctul asta de vedere fiindca daca vom lua la intamplare o pereche la 17 sau 18 ani, fata va avea clar un avantaj fata de baiat. Pana la urma maturitate inseamna primul semn cand incepe sa-ti pese de cel de langa tine, fara ca el sa-ti fie prieten sau ruda. Altfel orbecai in intuneric toata viata, si-ti culegi propriile roade ale "intelepciunii".



--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 13 Mar 2005, 03:22 AM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



QUOTE (jet li @ 12 Mar 2005, 04:52 PM)
Nu consider doar educatia gresita, ci intreaga organizare a societatii, capitalismul, care face ca oamenii sa sa se lupte unii cu altii pentru supravietuire. Suntem, sau vom fi prea multi oameni pentru acest sistem.
Capitalismul vine din preistorie, e starea naturala a lucrurilor. Oamenii concurau pentru mancare, sex, triburile pentru teritoriu.Triburile pe atunci erau "celula de baza" a societatii, concurau intre ele. Cand un trib ajungea prea mare aparea si concurenta interioara, celula de baza nu poate fi mai mare decat de exemplu 100 de oameni, care sa formeze un sat.
Azi celula de baza se numeste familia, cu restul oamenilor din afara familiei suntem concurenti.Un oras, chiar un sat nu mai este o comunitate, oamenii s-au adunat acolo doar pentru conditii mai bune , si posibilitatea supravietuirii.
Este gresita aceasta organizare care face oamenii sa alerge dupa bunuri materiale, pe vremuri era logic sa alergi dupa un vanat, azi sa concurezi cu altii pentru o masina mai buna, si un televizor mai lat , lucruri neesentiale pentru a supravietui este o prostie. Concurenta ? Foarte bine cei mai buni vor castiga, dar sa nu se uite ca nu toti pornesc cu sanse egale. Exista oameni care nu au decat casa lor si 100 metri patrati de pamant in jur, si in timpul asta noi concuram pentru gresie pe jos.
Nu sunt impotriva tehnologiei si nu sunt comunist. Declar ca nu e bun stadiul in care am ajuns, sa ne laudam cu un telefon mobil mai bun ca altul, cu o casa mai frumoasa ca alta sau o masina mai buna ca alta.
Organizarea aceasta a societatii cu fiecare pentru el nu e buna, motorul ei este insasi aceasta fuga dupa lucruri inutile , daca oamenii nu ar mai fi ispititi de ele , functionarea societatii s-ar opri. A mers pana acum, dar acum s-a ajuns la absurd. Banul inseamna tot, 1 tona de grau nu este 1 tona de grau, este 500 $. Putem sa facem ce vrem cu 1 tona de grau, la fel de bine putea fi 1 tona de aluminiu, nu conteaza ca acel grau se poate manca, si aluminiul nu.
Ce alta organizare ar putea fi ? Stiu ca nu o sa se schimbe niciodata, capitalismul va continua pana se va sfarsi de la sine, dar asa ca idee intreb

E foarte frumoasa ideea ta . M-a luat prin surprindere . Nici nu stiu daca sunt pro sau contra . Cred ca ar fi o tema buna de un subiect nou .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 13 Mar 2005, 12:54 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



Multumesc Omu Bun, multumesc toxic. Ce titlu de topic propui toxic ? , aici eu le-am amestecat mai multe smile.gif
Ce caut e un sens comun, ceva care sa fie invatat la scoala si sa ne uneasca.Nu vorbesc de ce am invatat la istorie cu patriotismul, nici de religie cu "God bless America, kill them all ! ". Vorbesc de niste valori comune,in afara celor materiale, pe care le avem din instinct, oamenii trebuie sa se ridice dincolo de ele. Un profesor bun este esential, eu de exemplu m-am dus sa fac jiu-jitsu cand aveam 19 ani. Tarziu , devreme ,nu conteaza, am gasit acolo un profesor adevarat, am invatat sa am incredere in mine, si a aflat intr-un fel cine sunt. In afara de exercitiu fizic, care e foarte bun, toti elevii de acolo aveam valori comune :sa nu minti,... etc, lucruri pozitive. Un asemenea profesor nu am gasit la scoala pana atunci, si spun ca fiecare scoala ar trebuii sa aiba unul ca el


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 14 Mar 2005, 01:45 AM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



QUOTE
Si care ar fi "status quo" pe care l-ai agreea?

Ok, societatea alternativa pe care o imaginez este:
Toata planeta este impartita in milioane de tari mici cam de 1 km patrat, sau dupa forma terenului.Nu exista bani, oamenii circula liberi intre tari. Nu exista impozite,locuitorii unei tari se ocupa personal de tot cea ce ar trebuii in mod normal sa ceara impozit, tara e asa de mica incat e simplu. Oamenii se ocupa cu agricultura, muncesc pamantul satului lor si impart egal nimeni nu detine pamantul. In rest proprietate poate sa existe de orice fel, dar nu pamant, si pentru ca nu exista bani, nimeni nu va putea ajunge prea puternic, orice ar detine. Satele - tari sunt conduse de cate 1 om ales, nu exista armata sau politie, tarile fiind mici toti se cunosc intre ei, si indeplinesc aceste functii. Societatea asta functioneaza doar daca oamenii sunt ideali, este deci o utopie.
QUOTE
Se pare ca ceva te framanta rau, daca tu la varsta pe care ti-o intrezaresc incerci sa cauti un adevar care n-a existat niciodata.

Am 24 de ani, ce varsta ziceai ca am Omu Bun, sunt curios ? Da ma framanta multe, da nu prea am ce le face fizic

Acest topic a fost editat de jet li: 14 Mar 2005, 01:49 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 14 Mar 2005, 08:48 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



Vad ca nu raspundeti, nu mai scriu nici eu, dar am gasit asta azi, trebuie s-o vedeti arata cel mai bine ce am vrut sa spun :

RYOKAN AND THE THIEF

Ryokan, a Zen master, lived the simplest kind of life in a little hut at the foot of a mountain. One evening a thief visited the hut only to discover there was nothing to steal.
Ryokan returned and caught him. "You have come a long way to visit me," he told the prowler, "and you should not return empty-handed. Please take my clothes as a gift."
The thief was bewildered. He took the clothes and slunk away.
Ryoken sat naked, watching the moon. "Poor fellow," he mused, "I wish I could have given him this beautiful moon."



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Endgegner
mesaj 14 Mar 2005, 08:59 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.352
Inscris: 16 January 05
Din: Saint Augustine /FLA
Forumist Nr.: 5.455



Imagineaza-ti urmatorul scenariu: ai in fata ta un pupitru cu 2 butoane: apasand pe primul faci toti oamenii la fel de bogati. Daca apesi pe al doilea faci toti oamenii la fel de saraci. Care buton alegi??


--------------------
user posted imageuser posted imageuser posted image

Die for your government
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 14 Mar 2005, 10:37 PM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



Butonul cu bogati
Da care-i ideea ?



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 15 Mar 2005, 12:35 AM
Mesaj #16


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



jet li
QUOTE
Butonul cu bogati


Jet li, tu stii ca eu am o mare simpatie pentru tine, dar ma tem ca aici ai cam amestecat lucrurile. Eu vad mai degraba o capcana intinsa de Pacala (ce coincidenta!!! blink.gif ) in care tu ai cazut mult prea usor. Daca ti-ar fi spus ca ai doua butoane , unul care ne scapa de tigani iar altul de chinezi, posibil sa-ti fi dat seama ca tot crima se numeste (cel putin asa cred dupa cate am reusit sa te cunosc). Aici insa vad ca tu optezi pentru bogatie, ceea ce ma surprinde, dupa toate cele spuse anterior. Bogatia este cea care creeaza invidie rautate, pasiune nelimitata, si mai ales lipsa de intelepciune. Ce inseamna sa nu mai trebuiasca sa doresti, sau sa speri? Ce inseamna sa nu mai trebuiasca sa oferi, fiindca toti ceilalti au cu indestulare? Cum poti sa crezi ca bogatia generala poate aduce implinirea spirituala pe care o idealizai cu cateva mesaje mai devreme? Eu zic ca te-ai pripit. Iar daca nu, poate reusesti si niste explicatii care sa nu contrazica spusele tale anterioare! smile.gif


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jet li
mesaj 15 Mar 2005, 12:51 AM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045



biggrin.gif
Nu e asa Omu Bun, Pacala a intrebat daca sa fie toti oamenii la fel de bogati, nu doar unii. Fiind toti la fel de bogati, sa zicem fiecare cu 1 milion dolari, ar fi de fapt toti la fel de saraci, cine s-ar mai duce la munca cand ar avea 1 milion $ ? Deci valoarea banilor ar scadea si oamenii ar continua ca si inainte. Daca bogatia asta nu ar fi in bani , ci in mancare ,pamant, case, tot ar fi mai bine decat sa fie toti la fel si sa nu le aiba pe acestea. Am spus eu odata calea spre autocunoastere incepe prin a sta pe o gramada de bani, nu e asa,dar oricum siguranta materiala este un ajutor pentru dezvoltarea spirituala
Despre capcane, n-am treaba cu ele, daca am spus o prostie , asta e, de obicei ma enerveaza vorbele cu 2 intelesuri, si le iau ad literam , scap de al doilea inteles ,il ignor

QUOTE
Ce inseamna sa nu mai trebuiasca sa doresti, sau sa speri? Ce inseamna sa nu mai trebuiasca sa oferi, fiindca toti ceilalti au cu indestulare? Cum poti sa crezi ca bogatia generala poate aduce implinirea spirituala pe care o idealizai cu cateva mesaje mai devreme?

A fost o intrebare cu doar 2 raspunsuri posibile, am ales asa,pentru ca nu vad cum i-ar ajuta pe oameni o saracie generala
Idealul e sa nu mai ai dorinte materiale, si tocmai asta e , oamenii fiind saraci, vor avea normal dorinte de imbogatire si se vor lupta intre ei. In general oamenii sunt slabi, o saracie generala ar fi ca un test general cred

Acest topic a fost editat de jet li: 15 Mar 2005, 12:58 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 18 Mar 2005, 06:34 AM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



QUOTE (jet li @ 13 Mar 2005, 01:54 PM)
Multumesc Omu Bun, multumesc toxic. Ce titlu de topic propui toxic ? , aici eu le-am amestecat mai multe smile.gif
.

Nu stiu . Dar sunt sigura ca daca ai sa deschizi un asemenea topic ai sa-i gasesti un titlu bun. Ideile care m-au atras la mesajul tau au fost "societatea actuala vs societatea ideala" si comentariile la ce e realizabil sau ce nu


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 18 Mar 2005, 07:17 AM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Exista un asemenea subiect A I C I !


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 02:03 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman