HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Incapatanarea Ca Si Calitate.
YoyoMan
mesaj 21 Aug 2004, 02:11 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



Uneori ma gandesc ca nu e rau sa fii incapatanat! E bine sa te incapatanezi sa crezi, e bine sa te incapatanezi sa te tii de o treaba inceputa si care pare ca nu iese si nu duce nicaieri, e bine sa stii ca ai ceva incapatanat in capatana ta, ceva de care esti sigur si care stii ca o sa te scoata la iveala.
O sa imi spuneti ca trebuia sa se numeasca altfel topicul asta si anume ambitia. Nu! Nu e vorba de ambitie! Nu despre asta am vrut sa vorbim ci despre incapatanare. Incapatanarea e una - ambitia e cu totul altceva.

E bine sa tii cu dintii de a ta uneori? Nu e oarecum incapatanarea o latura a personaltitatii fiecaruia (in sensul bun vorbind)?


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 21 Aug 2004, 03:35 PM
Mesaj #2


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171



Buna, Yoyo! Eu sunt o mare incapatanata. Lumea imi atribuie cuvintele perseverenta, tenace, asidua, insistenta.
Stiu una si buna : cand consider ca ceva este bun pentru mine si rezulta ca este asa din practica, pe orice cale si carare, cat mi-ar fi de greu fac, pentru mine, viata si satisfactia mea ! Daca din acea treaba nu am nici un profit material sau spiritual, pa si pussy !


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 21 Aug 2004, 04:27 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Incapatanarea poate fi atat calitate, cat si defect. Depinde de imprejurarea in care se manifesta.
O incapatanare constanta nu poate fi decat defect.


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 21 Aug 2004, 04:27 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
cactus
mesaj 21 Aug 2004, 04:58 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



Ec lecti, tata, si Contraste si Yoyo si tu aveti dreptate; daca voi toti aveti dreptate, mie ce-mi mai ramane.
Ma gandesc - da`un gand al meu nu subiect de disputa, ce-a vrut sa spuna contraste cu asta: "Daca din acea treaba nu am nici un profit material sau spiritual, pa si pussy !

PeSe-scuze, ti-am pocit numele da`tastatura...trebe alta. Pa-tu draga


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black ice
mesaj 21 Aug 2004, 05:25 PM
Mesaj #5


blue-eyed dreamer
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.367
Inscris: 14 April 03
Din: Cluj / Bucuresti
Forumist Nr.: 192



Yoyo, zici ca ambitia e una si incapatanarea e alta. Care e diferenta? Eu consider ca incapatanarea nu e buna, in nici o situatie. Cand esti incapatanat tinzi sa pierzi din vedere unele lucruri ce s-ar putea dovedi importante. Asta pe langa faptul ca dupa incapatanare vin o serie de alte 'calitati' asemantoare care numai bine nu fac. Cel putin, nu pe termen.

PS: Cand incapatanarea e buna deja nu se mai numeste asa ci capata alte denumiri: ambitie, egoism, etc - depinde de situatie.


--------------------
"Mai bine o noapte eternă decāt o zi fadă, mai bine obscuritatea decāt o lumină ştearsă" (E. Cioran)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 21 Aug 2004, 05:41 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



QUOTE (contraste @ 21 Aug 2004, 04:48 PM)
Lumea imi atribuie cuvintele perseverenta, tenace, asidua, insistenta.

Vezi BlackIce - treaba e ca unii au raspuns deja inainte sa postezi tu smile.gif
Eu ma incapatanez si unii zic ca sunt asiduu si perseverent biggrin.gif Asta e faina de tot thumb_yello.gif

Vad ambitia ca pe un copil bun care studiaza la universitate si face tot ce zice tati si mami, e copilul model si perfect.
Incapatanarea o asociez cu un student foarte bun dar care nu face ce zice tati si mami, un razvratit care reuseste in cele din urma - un alt fel de abordare vad la incapatanare. In incapatanare nu vad calea cea mai dreapta si sigura.

Sper sa se inteleaga ceva wink.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OMU'BUN
mesaj 21 Aug 2004, 11:06 PM
Mesaj #7


Batranul Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.491
Inscris: 5 June 03
Din: Romania
Forumist Nr.: 360



QUOTE
Sper sa se inteleaga ceva

Cine are o cat de vaga idee despre diferenta dintre ambitie si incapatanare, sunt convins ca va intelege!...
Eu asociez altfel incapatanarea. Nu stiu daca eu trebuie sa spun despre mine ca as fi... incapatanat. E un pic ciudat sa accepti asta, cand in mintea ta, tu ai motive sa insisti pe o cale care vine in contradictie cu a altuia dintr-un motiv sau altul (un pericol eminent, un risc inutil care TREBUIE evitat, o insistare asupra unei constiinte imaculate fata de o persoana care la randul ei persevereaza in a-ti specula slabiciunile, etc!) De multe ori mi se spune ca as fi incapatanat... Chiar de foarte multe ori. La mijloc eu cred ca fiecare incapatanat este cam... sensibil in orgoliul lui. NU in sensul "Nu vreau eu sa fac ca tine, si gata!" Asta nu cred ca e incapatanare, ci prostie. Eu ma refer la orgoliul fata de un lucru bine facut , sa zicem. Daca eu as avea in idealurile mele incapatanarea pe care o am atunci cand trebuie sa indeplinesc o sarcina pentru altcineva (fie ea platita sau doar asa, fiindca are omu' nevoie) atunci as fi ajuns mult mai departe. Din pacate (sau poate din fericire!) sunt destul de delasator in ce ma priveste, dar niciodata nu accept sa fac un lucru "de mantuiala" pentru altcineva.
Sa va dau si un exemplu "cald" (de vineri). Jobul pe care-l aveam consta in faptul ca trebuia sa pregatim floor-ul (cred ca pardoseala s-ar numi in lb. romana sorry.gif ) pentru cel care venea in urma noastra sa puna gresie. Nu cred ca multi aveti idee despre sistemul englezesc in acest domeniu, dar trebuie sa stiti ca e complet diferit fata de cel din tara. Noi trebuia sa fixam un fel de placaj pe niste grinzi de lemn, care grinzi erau destul de elastice. Orice improvizatie am incercat (nu intru in amanunte ca e prea complicat tongue.gif ) la o apasare mai serioasa, placajul se arcuia sensibil, ceea ce pentru gresie insemna un dezastru. Imi perecusem deja o zi intreaga pentru rezolvarea acestei probleme, iar rezultatul inca nu ma multumea. Si de aici o intreaga controversa intre mine si coleg. El sustinea s-o lasam asa, iar "dupa noi, potopu'!", eu ma incapatanam sa-l conving ca este rusinea noastra daca intr-o saptamana-doua, clientul o sa ma sune ca i s-a crapat gresia. Era vorba si de bun simt, si de imagine, si de ambitia de a nu face lucrurile la intamplare! Ne-am certat foarte rau pe aceasta tema desi stia ca niciodata nu ma va convinge sa-mi schimb decizia. S-a intamplat altadata, cand ii atrageam atentia ca "da buleala" si ca trebuie sa faca bine ce face, sa-mi intrerup eu treaba mea, si sa-l dau la o parte pe el ca s-o fac cum trebuie, ceea ce iarasi il scotea din sarite, spunandu-mi ca sunt incapatanat. Dar el are o scuza. In fata clientului n-a raspuns si nu va raspunde niciodata pentru propriile greseli, si are privirea linistita ca si cum "a gresi e omeneste!" Intre a gresi neintentionat, si a persista in greseala chiar si atunci cand inca se mai poate rezolva, este o diferenta semnificativa. Desi e inginer, si isi petrece veacul pe-aici de de vreo patru ani, a ramas adeptul lui "merge si-asa", iar expresia lui preferata este "Daaai sa meargaaaaa!"
Eu cred ca in aceste cazuri, a fi incapatanat este o calitate!

Acest topic a fost editat de OMU'BUN: 21 Aug 2004, 11:11 PM


--------------------
Dincolo de inocenta e alunecare !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 22 Aug 2004, 12:09 AM
Mesaj #8


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Eu zic ca incapatanarea "aia buna" inseamna de fapt a te ambitiona in ceva fara a tine seama de imprejurari.. A-ti urma calea cu toate ca pentru toti pare a fi o prostie, si chiar tu stai uneori si te gandesti daca nu cumva e o mare greseala ce faci.. Sa faci ceva ce vrei asumandu-ti un oarecare risc.. De exemplu eu ma incapatanez sa fac o facultate pentru ca imi place, chiar daca toata lumea (chiar si cei din domeniu) ma sfatuieste sa ma gandesc mai bine la faptul ca nu o sa am nici un viitor dupa ce termin psihologia, ca o sa fac foamea si-asa mai departe.. Adevarul e ca nu am nici o garantie ca nu va fi asa, dar ma incapatanez sa merg pe calea asta deocamdata.. Eu zic ca e bine, tinand cont de faptul ca "atunci cand faci cum te taie pe tine capu şi iasă prost, īţi ie năcaz, nu zīc nu. Īţi ie năcaz, ce mai! Da' cīnd te iei dupe capu altuia şi iasă prost, atunci să vez, că-ţ vine să-ţ bagi ghearele-n oichi, nu alta!" rofl.gif

Cu toate astea, in marea majoritate a timpului incapatanarea mea de berbec = prostie laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 22 Aug 2004, 10:24 AM
Mesaj #9


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



Ptr Yoyo - te citez: "Incapatanarea o asociez cu un student foarte bun dar care nu face ce zice tati si mami, un razvratit care reuseste in cele din urma - un alt fel de abordare vad la incapatanare. In incapatanare nu vad calea cea mai dreapta si sigura."
Brava tu draga; just my tipe. I did the same and roflmao.gif ; da-i fain thumb_yello.gif


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LigiaB
mesaj 22 Aug 2004, 04:34 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.037
Inscris: 3 January 04
Forumist Nr.: 1.685



YoyoMan bun topic. spoton.gif

Si eu ma incapatinez in bine. O tin mortis si nimic si nimeni nu ma poate dezechilibra. Nu am fost dintotdeauna asa ptr ca prea mult ascultam de cei din jur care credeau ca stiu mai bine ca mine.... blink.gif

Spre ex. ma incapatinez cind e vorba de a fi corect ... chiar in cele mai mici detalii, chiar daca pierd.
Ca si OmuBun, ma incapatinez sa fac totul "the best I can", nimic de mintuiala.
La faze, ma incapatinez sa nu ma razbun cind am fost luata peste picior sau ranita. Acest lucru imi da liniste interioara.
Ma incapatinez cind e vorba de afacerea proprie care am pornit-o. Mi s-a spus ca nu voi avea succes, o sa dovedesc opusul. rolleyes.gif

Yoyo, mie incapatinarea asta in bine, pozitiva as numi-o, imi da energie, forta, chef de viata, putere sa razbat, sa imi ating telurile. Pe de alta parte, cind ma incapatinez "sa dovedesc ceva" sau sa merg impotriva instinctului ca aparent pare ok, devin istovita emotional/psihic. In acelasi timp, energia negativa creata, nu face altceva decit sa imi inlesneasca atingerea telurilor.

In concluzie, incapatinarea e buna! laugh.gif E si molipsitoare...prietenii mei se molipsesc...ma suna sa le insuflu si lor cite o doza... rolleyes.gif laugh.gif


--------------------
Prayer is the bridge between panic and peace.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 22 Aug 2004, 10:16 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



QUOTE
Spre ex. ma incapatinez cind e vorba de a fi corect ... chiar in cele mai mici detalii, chiar daca pierd.

Corect Ligia! thumb_yello.gif
Vezi? La asta ma refeream cand spuneam despre diferenta dintre incapatanare si ambitie in contextul topicului astuia. Nu poti spune "ma ambitionez cand e vorba de a fi corect.... chiar daca pierd" ci ma incapatanez chiar daca pierd. Sper ca a inteles acuma toata lumea wink.gif

Si zici ca te suna oamenii Ligia sa le dai motive de incapatanare? Woooow ce superfain! spoton.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 22 Aug 2004, 10:26 PM
Mesaj #12


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



Sunt un catir... de aia imi trag asa de multe suturi in fund
Si ma incapatinez sa fac o prostie, chiar si dupa ce realizez ce tembel pot fi daca o sa continui


Acest topic a fost editat de mutulica: 22 Aug 2004, 10:27 PM


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milimetru
mesaj 23 Aug 2004, 10:42 AM
Mesaj #13


ex-caa
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.430
Inscris: 26 April 04
Forumist Nr.: 3.261



Mdah, cu riscul ca Yoyoman să-mi (mai) trīntească un "de unde le scoţi omule?" am să dau şi eu cu presupusul pe aici: eu asociez īncăpăţīnarea cu o acţiune făcută de cineva īn condiţiile īn care acel cineva nu acceptă nici o "corecţie din exterior". De aceea, īn aceste condiţii, eu consider īncăpăţīnarea ca ceva nu prea de dorit! Chiar dacă īncăpăţīnatul face ceva bun, "impermeabilitatea" de care dă dovadă nu mi se pare ceva lăudabil, chiar dacă acţiunea lui dă roade, īn final...

Pentru alte variante de acţiune am alte cuvinte, care-mi plac mai mult: ambiţie, perseverenţă, stăruinţă... şi care 'or mai fi fiind...

Asta-i părerea mea, dar nu-s deloc īncăpăţīnat īn a mi-o păstra!... smile.gif

Acest topic a fost editat de xcross: 23 Aug 2004, 10:46 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 23 Aug 2004, 11:10 AM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



@Yoyo; Man , "Nu poti spune "ma ambitionez cand e vorba de a fi corect.... chiar daca pierd" ci ma incapatanez chiar daca pierd. Oare nu-i tot una ? Chestie de dialectica...

@xcross: "am alte cuvinte, care-mi plac mai mult: ambiţie, perseverenţă, stăruinţă" . De acord in alte conditii, dar oare nu se poate aplica si dictonul "perseverare est diabolicum" roflmao.gif

Sa te ambitionezi sa faci si sa termini ceva ce tu crezi ca este bun - indiferent de consecintele ptr. tine sau sa te incapatanezi sa termini ceva bun pe care l-ai inceput - indiferent daca pierzi, mi se par similare. Numa` ca ce faci daca ceea ce pierzi este imens... hh.gif


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 23 Aug 2004, 02:31 PM
Mesaj #15


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171



Adica cactus, nu mai fac ! Sunt incapatanata daca am motiv. Nu e motivatie, nu e incapatanare, No bine ?

Acest topic a fost editat de contraste: 23 Aug 2004, 02:32 PM


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LINICA
mesaj 23 Aug 2004, 03:10 PM
Mesaj #16


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 640
Inscris: 6 August 04
Forumist Nr.: 4.202



Eu am locuit cu cineva care era de o incapatinare de-aia "en gros si non stop" . Dupa ceva timp , a ramas doar cu calitate-ai crescanda.
Eu nu o consider calitate. Pentru a exprima partea buna din ea avem alte cuvinte. Ce rost are sa te incapatinezi sa tii de ceva de care stii ca e asa cum zici tu, in fata unui incapatinat!? Are rost sau e pierdere de timp?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ovidius
mesaj 23 Aug 2004, 03:50 PM
Mesaj #17


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.849
Inscris: 30 March 04
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 2.824



QUOTE
Eu am locuit cu cineva care era de o incapatinare de-aia "en gros si non stop" . Dupa ceva timp , a ramas doar cu calitate-ai crescanda.

Fata mea, e beton! thumb_yello.gif

QUOTE
Eu nu o consider calitate. Pentru a exprima partea buna din ea avem alte cuvinte. Ce rost are sa te incapatinezi sa tii de ceva de care stii ca e asa cum zici tu, in fata unui incapatinat!? Are rost sau e pierdere de timp?

...mai mult ca sigur e pierdere de timp si energie


--------------------
Suntem ceea ce gāndim. (Buddha)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 23 Aug 2004, 04:00 PM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



Ba, tu draga, fa...daca crezi ca asa-i bine, atunci fa... spoton.gif
Nu-i asa ca mi-s ficior fain si am inima larga... roflmao.gif


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 23 Aug 2004, 04:02 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



QUOTE (contraste @ 23 Aug 2004, 03:44 PM)
Adica cactus, nu mai fac ! Sunt incapatanata daca am motiv. Nu e motivatie, nu e incapatanare, No bine ?

ultima mea postare, de acuma, era ptr. tine; ca esti fata faina, de-a noastra spoton.gif


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 23 Aug 2004, 07:22 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



QUOTE (cactus @ 23 Aug 2004, 12:23 PM)
@Yoyo; Man , "Nu poti spune "ma ambitionez cand e vorba de a fi corect.... chiar daca pierd" ci ma incapatanez chiar daca pierd. Oare nu-i tot una ? Chestie de dialectica...

Nu e de dialectica.
E de nuanta. Eu tin de a mea! Ca nu e totuna! spoton.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cactus
mesaj 23 Aug 2004, 07:26 PM
Mesaj #21


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



QUOTE (YoyoMan @ 23 Aug 2004, 08:35 PM)
QUOTE (cactus @ 23 Aug 2004, 12:23 PM)
@Yoyo; Man , "Nu poti spune "ma ambitionez cand e vorba de a fi corect.... chiar daca pierd" ci ma incapatanez chiar daca pierd. Oare nu-i tot una ? Chestie de dialectica...

Nu e de dialectica.
E de nuanta. Eu tin de a mea! Ca nu e totuna! spoton.gif

OK, draga. Poate ca as face la fel intr-o situatie similara.....


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufnitza
mesaj 22 Apr 2005, 05:07 AM
Mesaj #22


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 264
Inscris: 23 October 03
Forumist Nr.: 1.040



Sint o incapatinata , asa am fost si asa o sa mor . Abia acum am inceput sa mai "ascult" cind mi se da un sfat . Nu neaparat ca il si urmez ... dar macar las omu' sa zica ce are de zis . Inainte nici nu voiam sa aud si am facut si multe greseli . Am tacut si-am inghitit , fara sa zic pis !
Chiar daca ascult un sfat de la prieteni , tot pe mina mea vreau sa merg . Doar ca acum ma gindesc de doua ori inainte de a face vreo miscare.


--------------------
"Sunt om, si nimic din ceea ce e omenesc nu mi-e strain" Terentius.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thelma
mesaj 25 Apr 2005, 09:26 AM
Mesaj #23


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 328
Inscris: 21 April 05
Forumist Nr.: 6.171



Consider ca incapatanarea asta- in sensul pozitiv al cuvantului- este sinonima cu fermitatea, care rezida dintr-o anumita alcatuire psihica a individului. Ma refer aici la "incapatanarea" in atingerea doar a scopurilor constructive, benefice sau in sustinerea unor principii sanatoase.
Cuvantul incapatanare are pentru mine o conotatie negativa, a unui individ oarecum orgolios, inflexibil sau pur si simplu neintelept (nu am spus neinteligent).


--------------------
Hesychia (gr.)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dascalita
mesaj 28 May 2005, 01:47 PM
Mesaj #24


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.374
Inscris: 2 May 05
Din: galati
Forumist Nr.: 6.233



Calitate?Da si nu..Eu sunt o persoana toleranta,traiesc alaturi de...caposhi(sotul si copiii) si nu e deloc comod.Recunosc insa ca atunci cand datorita incapatanarii realizeaza lucruri pe care nu credeam ca le pot face, ii admir!Daca la sfarsit ai satisfactia lucrului facut asa cum iti place tie,inseamna ca ai dreptate si incapatanarea e o calitate...Dar sa faci cum vrei tu,asa de "capos" o treaba ...stiind ca nu vine nici implinire, mi se pare aiurea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 29 May 2005, 11:17 PM
Mesaj #25


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Bine ati poposit la Han, dascalita si Thelma! han.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 30 May 2005, 06:10 PM
Mesaj #26


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



QUOTE
Incapatanarea Ca Si Calitate.


Ai idee cine si de ce mi-a sters mesajul ?? sad.gif

Care-i problema??

Sorin.


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 30 May 2005, 06:12 PM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



QUOTE (mutulica @ 22 Aug 2004, 11:26 PM)
Sunt un catir... de aia imi trag asa de multe suturi in fund
Si ma incapatinez sa fac o prostie, chiar si dupa ce realizez ce tembel pot fi daca o sa continui

Cand God a creat aceasta fiinta numita Catir, probabil s-a gandit la mine rofl.gif rofl.gif

Sorin.

ps. ala care sterge...continuam??


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dascalita
mesaj 30 May 2005, 09:05 PM
Mesaj #28


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.374
Inscris: 2 May 05
Din: galati
Forumist Nr.: 6.233



Multumesc pentru urari Mihai!Tocmai avem o mostra de incapatanare...Sorin insista cu mesajul lui de...catar!Consider ca e in drept pe acest topic.E incapatanat,sustine cu tarie asta,intrebarea e daca a fi incapatanat e o calitate...in tot cazul,nu e mereu un defect!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SORIN
mesaj 31 May 2005, 09:30 AM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.344
Inscris: 8 March 03
Forumist Nr.: 41



E o super calitate....iar daca stii sa recunosti cand gresesti sau n-ai dreptate, atunci esti si un super Om ohyeah.gif

Sorin.


--------------------
When you have to shoot, shoot, don't talk.

Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
framboise
mesaj 10 Jun 2005, 02:22 AM
Mesaj #30


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 109
Inscris: 5 February 05
Din: Canada
Forumist Nr.: 5.639



N-am considerat niciodata incapatanarea ca fiind o calitate.
Fara sa atac pe nimeni, oamenii astia mi se par mai degraba obtuzi. Personal sunt de parere ca e bine un pic mai maleabil... wink.gif


--------------------
Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico
mesaj 30 Jun 2005, 11:48 AM
Mesaj #31


Fairy
*****

Grup: Membri
Mesaje: 733
Inscris: 17 March 04
Forumist Nr.: 2.633



Ti se poate spune "esti un incapatanat, nu vezi ca nu ai nici o sansa, ca efortul tau e in zadar" si totusi, in ciuda tuturor obstacolelor care iti apar, sa reusesti, spre surprinderea celorlalti. Oare asta nu e o calitate? Si ce placut e sentimentul ca ai reusit asa... smile.gif Este adevarat ca incapatanarea, dar in aceeasi masura si ambitia, pot avea scopuri mai putin dezirabile si atunci perseverenta ta devine un defect. Incapatanarea insa trebuie sa fie insotita si de asumarea responsabilitatii pentru rezultate...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
YoyoMan
mesaj 30 Jun 2005, 03:05 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.930
Inscris: 3 November 03
Forumist Nr.: 1.126



Poate ca pana la urma asta e diferenta dintre incapatanare si ambitite: ca in cazul incapatanarii trebuie sa iti asumi o responsabilitate in plus biggrin.gif


--------------------
"Marile fericiri ie mute...."
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 April 2024 - 06:16 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman