HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Școala De Nebuni Din Câmpina Arătată Cu Degetul, încep înscrierile la Poliție - 2015
rogvaiv
mesaj 30 May 2015, 11:18 PM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741Școala de nebuni din Câmpina - arătată cu degetulArticolul meu refuzat inițial de publicația VICE, după ce a fost trimis pe adresa de e-mail a Școlii de Poliție din Câmpina
campina@scoalapolitie.ro
a fost postat pe forumul
http://www.politisti.ro/
și bineînțeles că a fost cenzurat, dar nu înainte de a le face print screen tuturor cadrelor articolului cu antetul
http://www.politisti.ro
și la final, bineînțeles, print screen cu

Ne pare rău, nu aveți permisiunile necesare!

postat pe forumul milițienilor burtoși din ministerul de interne pe care îi plătești tu din munca ta cu sute de milioane de EURO pe an ca să combată terorismul și să fileze oameni de bună-credință care vor să atragă atenția asupra a ceea ce se întâmplă în România, persoană suspectată că are legături cu CIA și Mossad și care le face 78 de poze în timp ce este filat de acești burtoși analfabeți, infecți și incompetenți pe care, repet, tu îi plătești din munca ta cu sute de milioane de EURO pe an.

Cele mai mai tâmpite și absurde 19 chestii întâlnite în Școala de Poliție din Câmpina
a fost publicat pe site-ul
De Veghe PATRIEI
și poate fi găsit
aici
De ceva timp tot vorbesc ca televizorul despre feed-back, iată că am primit câteva, pe site-ul
www.DeVeghePatriei.wordpress.com
le public și aici, sunt aceleași pe care le-ai citit și tu când ai avut curiozitatea să intri pe acel site naționalist-creștin cu sloganul
MOARTE LUMII NOASTRE
ei bine, nu-i chiar așa, nu doresc/nu dorim moarte nimănui, doar prostiei și nesimțirii.

Comment-uri la articol, așteptam/aștept și ceva negativ:

Nicu Cohen
Genial ! Multumim pentru aceasta interesanta relatare !

daniel
Felicitari pentru articol Mariane !! Ai mare dreptate in ceea ce spui !

ADY
Incredibil, ma bucur ca nu ai putut rezista la asa ceva pana la sfarsit, stai linistit, viata e inainte, gasesti tu ceva, ca esti baiat destept !

Magda
Ce nasol!
Dupa mine, toata hoarda de sefi de-acolo, au fost la randu-le spalati pe creier de inaintasii lor, comunistii (d-aia verosi)!
Iar in prostia si grobianismul lor, duc pe mai departe (din generatie in generatie), aceslasi stil devastator!
E infiorator! Nu mai vorbesc in privinta muncilor prestate pe plantatia si in favoarea sefilor – te doare mintea!
Cica la fel fac si cu detinutii…daca vor miscare in aer liber
Dupa mine, societatea romaneasca in ansamblul ei, dar mai ales prin conducatorii ei – are buba mare la cap – este sifilitica…dar putini isi dau seama de asta; iar cand isi dau seama, posteaza cum ai facut tu (cinste tie!) sau se retrag…din scoala, din functie, din conducere…
Tare articolul!
Felicitari!
Anticipam cumva idioteniile la care sunt supusi cadetii…


Sită Deasă

e infiorator ce am citit!… scoala bolsevica dar „reformata”. (cu tendințe reformiste și refomiste)

Îmi consum din resurse și energie cu acești oameni josnici, deși am lucruri infinit mai importante de făcut, pentru că vreau să atrag atenția viitorilor absolvenți de liceu tineri și inteligenți și să le aduc la cunoștință despre sistemul dictatorial și să nu apuce pe aceste căi sinistre și rătăcitoare.

Școala de nebuni de la Câmpina taie, cenzurează și suspendă adrese de IP.
Mi-a fost suspendat accesul la site-ul Școlii de Nebuni de la Câmpina. Urmează o poză a lupului moralist, vreau să-l arăt cu degetul pe ăla care umilea fetele pentru că nu obținea favoruri sexuale de la ele. Au învățat și ei să deschidă un computer și să umble pe net. Au învățat chiar să dea suspend încălcând astfel Constituția României și Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Vedeți că o dau în avocați.
Până una-alta mă distrez puțin.În conformitate cu art. 22 alin. 1 din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public, în cazul în care o persoană se consideră vătămată în drepturile sale, prevăzute în prezenta lege, aceasta poate face plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a cărei raza teritorială domiciliază sau în a cărei rază teritorială se află sediul autorităţii ori al instituţiei publice.Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut la art. 7.

Articol din Legea 544/2001 privind liberul acces la informații de interes PUBLIC!, luat cu copy/paste de site-ul instituției de stat finanțată din banii mei și ai tăi numită
Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina
care mi-a permis accesul către site și către informațiile de interes public și destinate PUBLICULUI.
Nu voiam să fac plângere la Tribunal sau Parchet pentru că mi-ai încălcat liberul acces la informații de interes public, am treabă mai importantă de făcut, nu văd motivul pentru care mi-ai permis din nou accesul la acel site oficial destinat publicului...

Pentru că mi-ați permis accesul (mulțumesc încă odată pe această cale) am citit că unii infractori de acolo din cuib (nu menționez pe nimeni, din motive juridice dar mai ales etice) au Ordine și Medalii oferite de fostul șef - Băsescu.

- Ordinul "Bărbăţie şi credinţă" - în grad de Comandor, cu însemn pentru civili - 2012, conferit de Preşedintele României;
- Ordinul "Bărbăţie şi credinţă" - în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari - 2006, conferit de Preşedintele României;

Eu am întâlnit acum mulți ani în Suceava un Om cu acest Ordin în piept și l-am întrebat dacă îmi permite să-l fotografiez.
După ce și-a dat acordul i-am fotografiat portretul, puțin neclar și dacă ești atent are în piept Ordinul Bărbăție și Credință ca urmare a participării lui în WW2.
Eu nici nu știam cum arată aceste medalii cu care eroii călătoresc din fericire gratuit cu autobuzele patriei și nici nu știam cum se numește acea medalie, așa că l-am întrebat:

Cum se numește medalia/decorația din piept?
Bărbăție și credință!
AAA, bărbăție și credință, am înțeles acuma!

O persoană de gen feminin, artistă, m-a rugat să îi dau voie să realizeze o pictură după acel portret cu veteranul rătăcind prin autobuzele patriei singur și sărac și evident că i-am permis. A atras-o faptul că omul avea expresivitate.
După ce a realizat pictura, mi-a arătat-o și mie și a publicat-o la ea pe site precum și pe alte acest forum cultural în anul 2010, la mine în jurnal.
NOTĂ INFORMATIVA se numea jurnalul șters la solicitarea mea.

Eu întreb, cum se numește decorația veteranului în special în ce grad?
Că văd pe site-ul Școlii de Poliție de la Câmpina că infractorii care au permis și tolerat mizerii pe acolo precum torturarea oamenilor și ascunderea acestora în dormitoare au nesimțirea să se laude cu

Ordinul "Bărbăţie şi credinţă" - în grad de Comandor
Ordinul "Bărbăţie şi credinţă" - în grad de Ofițer

E frumos așa, școală bolșevică cu tendințe reformiste/refomiste.Fotografie realizată de Marian Rughiniș reprezentând un Veteran de război cu Ordinul Bărbăție și Credință pe care l-a întâlnit și abordat într-un mijloc în transport în comun din municipiul reședință de județ - Suceava.

Ia vezi ăsta care ești însărcinat cu misiunea asta, să mă reduci la tăcere, vezi că o să ai de lucru cu mine, mă subestimezi în continuare. mwah1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 31 May 2015, 04:24 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062Moncher acum stiu cine esti, bine ai revenit printre noi.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 1 Jun 2015, 12:11 PM
Mesaj #3


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741Salutări, moncher,
Marduk - jos pălăria!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 1 Jun 2015, 12:11 PM
Mesaj #


ContextuALL

Go to the top of the page
 
Quote Post
rogvaiv
mesaj 13 Jun 2015, 01:34 PM
Mesaj #4


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741up, refreshGo to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 13 Jun 2015, 01:40 PM
Mesaj #5


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741PLAY OR DIE YOU FILL THE RICH BASTERD!!!CU INDEXUL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 19 Jun 2015, 06:28 PM
Mesaj #6


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741UP, Refresh, să vadă lumea, să știe Lumea, tinerii absolvenți să fie puși în gardă.
Deși nu am avut intenția asta, pe blogul propriu, acest articol e în top vizualizări, a spart toate recordurile, toate așteptările, deși nu am anticipat asta, nu asta am vrut, s-a vrut a fi o paranteză. Vizualizări sunt foarte multe din străinătate, de peste hotare.
Să-i arătăm cu degetul pe Interlopii ăștia. așteptam și aștept din partea lor o mișcare tipic bolșevică: Să-mi pună droguri în buzunar și să mă umfle în Logan sau să deschidă proces civil pentru calomnie, dar nu mută așa, deși tare speram, că se îngropau cu totul. Ah, nu sunt așa proști cum credeți voi, eu îi cunosc pe albaștrii ăștia spălați mama noastră, mama voastră! Deschideți procesul ăla, că e Democrație, deși nu sunteți așa proști cum credeam eu, cum vă cred ăștia, dar trebuie să mutați ceva, altfel se scurge timpul iar timpul înscrierilor la Academie și Școli (Câmpina și Cluj-Napoca).
albaștrilor, spălaților, până aici miroase săpunul de câine de urmă criminalist.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei Hagherlac...
mesaj 20 Jun 2015, 12:44 PM
Mesaj #7


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 43
Inscris: 15 June 15
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 75.455Ti-am citit articolul. Ai un limbaj elaborat și capacitate de sinteză peste medie. Cu ce te ocupi acum?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 4 Jul 2015, 01:37 AM
Mesaj #8


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741Salut Andrei!
Mă ocup cu foarte multe și nu am TIMP deloc.
Am o lungă listă de așteptare, multe promisiuni și colaborări cu consilieri de imagine, directori de televiziune și alțí oameni de presă cunoscuțí. Unele văd că rămân doar la micuțul stadiu de promisiuni, ce să fac? Las-o așa,
vorba Cațavencului care bubuie de prost ce e, și care și-a lăsat urmele injustiției jurnalistice -obiectul muncii lui de consumator de Game of Trolles la mine în e-mail, un păcălici recalcitrant, pârâcios care arată cu degetul pe toată lumea care nu joacă după REGULI! și cu acreditări în Traseologie Judiciară.


Oficial, acum mă ocup de MEDICINĂ, sunt stagiar la Spitalul Județean de Urgență BRAȘOV.


Eu și atât. Sunt autorizat să fac chestiile alea, minunate, jur!Eu și SUPERBA MEA COLEGĂ! Sunt autorizat să fac chestiile alea, minunate, jur! TU mi-ai dat voie!


Echipa de VIS De la Spitalul Județean de Urgență BRAȘOV ce a avut onoarea și meritul, datorită rezultatelor la teorie să facă stagii pe niște secții de vis:
CHIRURGIE - INTERNE - ORTOPEDIE
Cardiologie...
Și nu e deloc așa cum ai văzut în Anatomia lui Grey

Nu prea îmi permite să mă ocup și de mine, ce să fac? La 7 dimineața trebuie să fiu prezent pe secție și ne aleargă toată ziua. La 14:30-15:00 plec acasă. Ajung obosit și târziu, că fac naveta la Chichiș - Covasna și nu am timp de nimic. Am făcut și injecții în CUR, dar ca la carte nu ne permitem altfel.
Săptămâna viitoare ne mută echipa (de VIS) pe Cardiologie.
GOODBYE ORTOPEDIE! HERLITZ WILLKOMMEN KARDIOLOGIA UND HERTZ!
Vine ea vacanța, lasă!

Voiai să-mi transmiți ceva, Andrei?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 6 Jul 2015, 10:34 PM
Mesaj #9


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741BUN!
Ce facem acuma, ne ignorăm unu pe altul, nu?!
Nu cobori tu la nivelul meu, ști asta, mamă-dragă! DEGEABA.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 9 Jul 2015, 04:46 PM
Mesaj #10


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741up, up, up!
Refresh, mamă dragă!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 20 June 2019 - 01:00 PM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic