HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cea Mai Mare Secta Din Lume
jet li
mesaj 5 Jul 2012, 10:31 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.196
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045QUOTE
Este o perspectiva stramba despre viata si despre sentimentul vietii. Cei care au raspandit cultura Wetiko in ultimii 500 de ani au venit din cultura europeana, dar Forbes mentioneaza ca multe alte culturi de-a lungul istoriei au fost atinse de comportamentul Wetiko, de la Egipt la Roma, Rusia, China. El mentioneaza de asemenea ca cei oprimati pot duce mai departe aceasta mentalitate, aceasta nebunie, cateodata la un grad mai inalt decat asupritorii/colonizatorii initiali.

Jack D. Forbes

Care este cea mai mare secta? Secta "oamenilor obisnuiti civilizati" care habar nu au pe ce lume traiesc. Sectantii astia neaga orice idee de cautare sau curiozitate personala, nici nu au auzit de asa ceva. Se simt insa foarte liberi cand zic "toti politicienii sunt niste hoti! nu ma prostesc ei pe mine!". Sunt prea destepti sa fie ei prinsi in vreo secta... Cand aud de vreo secta mai mica, imediat comenteaza "uite-i si pe nebunii aia, noi nu suntem sectanti ca ei!". "Oamenii obisnuiti civilizati" au fost bagati in secta de mici, fara sa stie.

Vedeti urmatorul citat:
QUOTE
"Opinia altora despre tine este problema lor, nu a ta"

Cine e nesimtit, ala care nu baga in seama opiniile altora despre el, sau aia care emit opinii despre altii cu care nu au nici o treaba? Daca unii fac sex cum vor de exemplu, si nu ii baga in seama pe opinanti, iar altii care nu au nici o treaba cu ei emit opinii, daca pot chiar dau legi, folosesc forta fizica pentru opiniile lor, cine sunt nesimtitii? Sa te bagi in treaba personala a altuia, sa ii spui ce trebuie sa faca, desi nu te afecteaza cu nimic - asta-i nesimtire totala. Toata secta "oamenilor obisnuiti civilizati" se ocupa cu asta. De asta functioneaza societatea lor potrivita pentru glumele cu spitalul 9. De cand erau mici altii s-au bagat in treaba lor (scoala, biserica, statul), si acum considera foarte normal bagatul in treaba altora, nesimtirea maxima e modul corect de comportament in aceasta secta.

Partea cea mai interesanta - chiar daca nu recunoastem ca facem parte din "oamenii obisnuiti civilizati", ex: "eu rebel, eu merg la concert rock, eu ma imbrac nu stiu cum, eu ma tatuez, eu sunt free thinker" , toate astea fiind foarte reale, inclusiv cea cu ganditul liber, timp de 5 zile pe saptamana trebuie sa ne prefacem ca suntem sectanti, sa ne punem gluga "omului obisnuit civilizat" pentru ca secta asta stapaneste tot.

O carte, dezvaluie cum a aparut aceasta cea mai mare secta din lume.

Acest topic a fost editat de jet li: 5 Jul 2012, 10:36 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 26 April 2019 - 03:38 PM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic