Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
15 May 2008, 10:39 PM
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 165 Inscris: 15 April 08 Din: Intr-o gubernie Forumist Nr.: 11.499 |
glasul lui încântă auzul....
ne transmite : TREZIREA, SPIRITUL ROMÂNESC NU A MURIT. Nistrule, apa vioara. Cântec de Cătănie Maestrul are o emisiune pe TVR CULTURAL(La porţile ceriului ), unde promovează valorile încă bine păstrate-n satul românesc. Ton În Doi Acest topic a fost editat de tontoi: 15 May 2008, 10:39 PM -------------------- VIVE LA Vélorution!!!!
|
|
|
|
14 Aug 2008, 04:14 PM
|
|
|
Musteriu ![]() Grup: Musterii Mesaje: 1 Inscris: 14 August 08 Forumist Nr.: 11.886 |
Da, am vazut intamplator asta primavara emisiunea facuta de Lese pe Valea Stejarului, acasa la mesterul Pupaza. De atunci am ramas cu gandul la acel Maramures, asa cum l-a vazut Lese. Am fost asta vara acolo, chiar inainte de viitura, dar in inima mea, Maramuresul ramane acela vazut de Lese si descris de Peter Lengyel pe Salvati Padurea (grup yahoo)...
As vrea sa revad acea emisiune. Oare TVR Cultural ofera aceasta posibilitate? |
|
|
|
15 Aug 2008, 11:07 AM
|
|
|
From Cooca Macaii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.040 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Unul din romanii pentru care iubesc Romania.
Lese si Vicoveanca O, moarte, ce ti-as plati Batranit-am, da' nu-i modru -------------------- Facem slalom printre cretini zi de zi / Intr-o lume mica si murdara asa cum o stii / Prostii par conceputi pe cale artificiala / Ca sunt multi ai-dracu si n-au nicď o boala.
Sa ajutam invatamantul din Romania Donez computer putin folosit Moartea Domnului Trandafir |
|
|
|
| Promo Contextual |
15 Aug 2008, 11:07 AM
|
|
ContextuALL |
|
|
|
|
15 Aug 2008, 01:52 PM
|
|
|
Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 2.025 Inscris: 2 May 05 Din: galati Forumist Nr.: 6.233 |
Multumesc pentru muzica adevarata postata aici!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 21 November 2008 - 05:37 AM |