HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Festivalul "Cerbul De Aur", Brasov Iulie 2004, Buget de un milion de euro
Mihai
mesaj 26 May 2004, 10:31 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Pink! va concerta, in seara de 22 iulie, pe scena Festivalului Cerbul de Aur, de la Brasov. Recitalul artistei americane se alatura celui deja anuntat al irlandezului Ronan Keating, fostul component al trupei Boyzone, programat in seara de gala.
Gloria Gaynor, interpreta celebrului hit "I will survive", va cinta la Bucuresti, pe 3 iulie, in cadrul spectacolului-concurs cu public care va desemna trei interpreti romani ce ne vor reprezenta in concursul de interpretare de la Brasov. Interpretii romani se pot inscrie la preselectia pentru Cerbul de Aur pina pe 6 iunie.
Si in acest an, scena de la Brasov va fi amplasata cu fata spre Biserica Neagra si va avea, pentru prima oara, elemente mobile care vor permite schimbarea aspectului decorului in diferitele momente ale spectacolului. Ultima zi a festivalului va fi dedicata, asa cum ne-am obisnuit, folclorului. Daca anul trecut pe scena de la Brasov au urcat tineri interpreti de muzica populara, pe 25 iulie este rindul celor consacrati. Conform organizatorilor, pretul biletelor in fiecare seara de festival se va situa intre 400.000 si 1.200.000 de lei. Cistigatorul festivalului va primi, pe linga trofeu, suma de 10.000 dolari, iar locurile urmatoare vor fi rasplatite cu 5.000, 3.000, respectiv 2.000 de dolari. Se va acorda si un premiu de popularitate, in valoare de 1.000 de dolari. Bugetul total al festivalului este de un milion de euro.
O premiera este faptul ca artistii care vor sustine recitaluri la Cerbul de Aur vor adresa telespectatorilor TVR invitatia de a participa la editia din acest an a festivalului. In curind, telespectatorii il vor putea urmari pe canalele TVR pe Ronan Keating invitindu-i la recitalul sau din Piata Sfatului. Pe 27 iunie, o echipa a TVR se va deplasa in Olanda, pentru a-i lua un interviu lui Pink.

Despre Pink:
Pe numele ei adevarat Christened Alecia Moore, Pink s-a nascut pe 8 septembrie 1979, petrecindu-si copilaria in Philadelphia. La 13 ani, l-a intilnit la clubul unde cinta si dansa pe Skratch, un foarte popular dansator in Philadelphia, cu care a facut cuplu la dans. De aici a fost numai un pas spre primul ei grup rap, Schools of Thought. La 14 ani, Pink compunea deja primul cintec, iar actul compozitiei incepea sa devina modul ei terapeutic de a-si exprima sentimentele si gindurile despre copilarie si adolescenta. Scurtei perioade de colaborare cu grupul Basic Instinct i-a pus capat in momentul in care a hotarit sa urmeze o cariera solo. Albumul de debut, ?Can?t take me home?, lansat in primavara anului 2000, la doar 18 ani, a avut 59 de saptamini in Bilboard Top 200 si a fost recompensat cu platina. Cel de-al doilea album, ?Missundaztood?, lansat un an mai tirziu, a fost cel care i-a adus recunoasterea internationala. ?Get The Party Started?, ?Don?t Let Me Get Me?, ?Just Like A Pill? si ?Family Portrait? au devenit primele patru hituri ale albumului vindut in peste 12 milioane de exemplare, in intreaga lume. Cu ?Try This?, cel de-al treilea material, Pink a vrut sa scrie despre experientele mai multor oameni. Colaborarea cu punk rockerul californian Racids Tim Armstrong a dus la inregistrarea celor mai multe melodii de pe acest album.

Sursa: Evenimentul Zilei


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 21 Jun 2004, 11:03 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



15 romani pentru "Cerbul de aur"

La 3 iulie, intr-un spectacol transmis in direct, de la Palatul Copiilor, de TVR 1, de la ora 20.00, 15 interpreti si trupe romanesti isi vor disputa cele 3 locuri destinate reprezentantilor nostri la Festivalul Cerbul de Aur din acest an. Printre ei vor fi atat nume cunoscute precum: Mandinga, Marta Hristea, Silvia stefanescu, Conexiuni, Vank, Miki, Maria Radu, Razvan Crivaci & Liviu Sorescu, cat si reprezentantii noului val: Lacramioara Popescu, Florin Nistor, Mirage, Spin, Slang, 69, Mihai Andrei Mos. Managerul Gloriei Gaynor (foto), Richard Walters, a confirmat prezenta reginei muzicii disco la data de 3 iulie, la Bucuresti. Gloria Gaynor va sustine un recital de 30 minute pe scena de la Palatul Copiilor, la finalul selectiei nationale pentru Cerbul de aur. (Libertatea.ro)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 21 Jul 2004, 12:04 AM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



QUOTE
Internat de urgenta in spital, Ronan Keating ar putea absenta de la «Cerbul de Aur»

Organizatorii "Cerbului de Aur" trec prin mari emotii pentru ca prezenta starului irlandez Ronan Keating pe scena de la Brasov este pusa sub semnul intrebarii. Se stie ca Ronan ar trebui sa sustina un recital sambata seara, numai ca acesta a fost internat de urgenta intr-un spital din Dublin, in urma unei puternice reactii alergice.

Ronan Keating a ajuns pe patul de spital inca de luni si a fost pus imediat pe perfuzii, dupa ce a fost temporar orbit de niste umflaturi in jurul ochilor. Sotia sa, Yvonne (foto), a venit in graba de pe Coasta Algarve, din Portugalia, unde se afla impreuna cu cei doi copii ai cuplului, Jack (5 ani) si Marie (1 an), pentru a fi alaturi de Ronan.

Boala s-a declansat in Portugalia

Misterioasa boala s-a declansat, in weekend, cu putin timp inainte ca Ronan sa participe la un turneu de golf al celebritatilor, organizat in memoria mamei sale, Marie, care a murit de cancer. Cantaretul, in varsta de 26 de ani, a luat antibiotice, insa conditia sa s-a inrautatit si a fost dus de urgenta la spital. "Nu se simte bine deloc si nu va iesi din spital pana cand nu va fi 100% recuperat", a declarat presei, sora artistului, Laura. La aceasta ora, doctorii efectueaza teste complexe pentru a depista cauza alergiei. Potrivit unei surse din anturajul vedetei, boala s-ar fi declansat in timp ce se afla in Portugalia.

"Misterioasa boala s-a declansat, in weekend, cu putin timp inainte ca Ronan sa participe la un turneu de golf al celebritatilor, organizat in memoria mamei sale, Marie, care a murit de cancer."

Alergie nedepistata

"A fost la doctor, dar nu se stia ce este in neregula cu el. Ronan a crezut ca totul va fi bine si ca alergia va disparea. Insa cand s-a intors in Dublin, starea sa s-a inrautatit si a trebuit sa se duca la spital. Deocamdata nimeni nu stie cu certitudine despre ce este vorba", a spus sursa. Sa speram ca Ronan se va pune pe picioare si ca isi va reveni complet pentru a putea participa la "Cerbul de Aur".

Sursa: Gardianul.ro



Veti participa la festivalul 'Cerbul de Aur' de anul acesta? smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 21 Jul 2004, 12:04 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mihai
mesaj 21 Jul 2004, 11:58 PM
Mesaj #4


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Pink a asteptat zece ore la granita pentru a intra in Romania

In aceasta seara, de la ora 20.00, pe scena de la Brasov va debuta cea de-a 14-a editie a Festivalului international "Cerbul de Aur". Prima vedeta care ii va incanta pe romani, dupa prima parte a concursului de Interpretare, va fi Pink, cunoscuta publicului nostru datorita hitului "Let?s get the party started".

In aceasta seara, de la ora 20.00, pe scena de la Brasov va debuta cea de-a 14-a editie a Festivalului international "Cerbul de Aur".

Prima vedeta care ii va incanta pe romani, dupa prima parte a concursului de Interpretare, va fi Pink, cunoscuta publicului nostru datorita hitului "Let?s get the party started".

Primele doua zile ale festivalului brasovean sunt rezervate concursului de Interpretare, la care vor participa tineri cantareti din toata lumea, iar pe 24 va fi ziua destinata Galei Laureatilor. Ca si anul trecut, iubitorii folclorului vor avea parte de un grandios spectacol de muzica populara pe 25 iulie, unde renumiti rapsozi ii vor incanta pe spectatorii brasoveni.

Vedeta serii a hranit cainii vagabonzi

Starul american Pink a ajuns la Brasov ieri dimineata, la ora 7.00, dupa ce a stat aproape zece ore la vama dintre Serbia si Romania. Venind din Serbia si Muntenegru cu autocarul, Pink a avut dificultati la iesirea din aceasta tara, in timp ce formalitatile de la punctul de frontiera din Romania au decurs mai bine. Vedeta si staff-ul ei au fost escortate din Drobeta Turnu-Severin pana la Brasov. Nu au circulat decat cu 80 Km/h pentru a putea merge in coloana. Autocarul cantaretei, cel care transporta trupa acesteia, si tir-ul cu echipamente au fost urmate de autovehiculele Televiziunii Romane, echipajul de Politie si firma de protectie si paza. Pe drum, Pink s-a oprit la un restaurant aflat la 12 km de Pitesti, a adunat cainii vagabonzi aflati in parcare si i-a pus pe cei de la restaurant sa prajeasca pulpe de pui pentru a le da de mancare patrupedelor. Pink a cerut si castroane pentru a nu le da de mancare pe jos, dar cei de la restaurant au spus ca nu au asa ceva si au refuzat sa-i dea farfurii. Potrivit organizatorilor festivalului, este foarte posibil ca, inainte sa se cazeze la Poiana Brasov, Pink sa viziteze Castelul Bran. De asemenea, vedeta a anuntat ca vrea sa se distreze miercuri seara. Ea i-a intrebat pe reprezentantii TVR daca stiu vreun club cu DJ unde sa poata merge.

"Vedeta americana Pink a ajuns la Brasov ieri dimineata, la ora 7.00, dupa ce a avut ceva emotii la granita Romaniei cu Serbia."

Dan Bittman va invita in culise

Solistul trupei "Holograf", carismaticul Dan Bittman, va despica firul in patru pentru dumneavoastra! El va fi zilnic pe urmele concurentilor, ale ziaristilor, ale organizatorilor, dar si ale sustinatorilor pentru a va prezenta rubrica "In culisele Cerbului".

Astfel, in fiecare seara, de joi pana duminica (22-25 iulie), Bittman ii va descoase pe toti cei prezenti la festival cu privire la ce au facut peste zi, ce ii multumeste sau nemultumeste, ce e bine sau rau si alte lucruri interesante la care telespectatorii nu au acces.

Sase concurenti romani

Anul acesta, sase concurenti romani vor participa in finala "Cerbul de Aur" de la Brasov. "Slang", Cristian Nistor, Razvan Crivaci, "Spin", Mandinga si Mihai Andrei Mos vor incerca sa readuca trofeul in tara, dupa ce, anul trecut, el a fost castigat de chinezul Sha Baoliang. Desi initial fusesera anuntati castigatori doar primii trei ? "Slang", Cristian Nistor si Razvan Crivaci -, intr-o conferinta de presa, Irina Radu, directorul festivalului, a anuntat ca in urma discutiilor cu membrii juriului de specialitate al selectiei nationale s-a luat decizia ca primii sase concurenti clasati in concursul din 3 iulie 2004 sa ne reprezinte in acest an la Brasov.

Sursa: Gardianul.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 2 Sep 2009, 06:20 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Festival 2009

Grupul Hot Chocolate a ajuns la ''Cerbul de Aur'': ''Nici macar nu am auzit despre evenimentul asta'' laugh.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 05:08 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman