HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cerbul De Aur
Mihai
mesaj 2 Aug 2003, 12:30 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Ricky Martin va canta la "Cerbul de Aur"


Vedetele internationale contactate pentru a sustine recitaluri in cadrul Festivalului "Cerbul de Aur" 2003 au inceput sa trimita confirmarile pe adresa TVR.

Prima dintre ele este celebrul cintaret de origine portoricana Ricky Martin. El va cinta in prima seara a festivalului, recitalul sau avind o durata de o ora. Participarea superstarului la Brasov, la data amintita, a impus modificarea programului initial de desfasurare a festivalului. Astfel, seara de folclor, programata initial pe 20 august, se va tine pe 23 august. Asadar, “Cerbul de Aur” va avea deschiderea oficiala la ora 21.00, urmata de prestatia unui anumit numar de concurenti inscrisi, de recitalul Paulei Seling si de cel al lui Ricky Martin.

# De aproape cinci ani, Ricky Martin nu mai lansase un album inregistrat integral in limba spaniola. Pe 20 mai anul acesta, a lansat in SUA “Almas del silencio”, care s-a vindut in prima saptamina in peste 65.000 de exemplare. Acest fapt este un record pentru un album latino-american. Dupa cinci saptamini pe piata, cele 129.379 de exemplare vindute nu l-au putut ridica mai sus de locul 107 in topul 200 al albumelor, publicat de Billboard. Aceste cifre se pot cu greu compara cu vinzarile de 6,9 milioane de exemplare pe care interpretul le-a avut pentru albumul sau din 1999.
# 2003 nu este un an prea stralucit pentru Martin. Dar el a ramas in atentia presei, foarte dornica de stiri referitoare la relatia lui cu Rebecca de Alba, o cunoscuta actrita mexicana de telenovele. In acest an au aparut multe zvonuri conform carora Ricky ar fi urmat sa devina tata. In cadrul conferintelor de presa pe care le-a sustinut pentru promovarea noului sau album, starul a tinut sa infirme aceste zvonuri, lasind in coada de peste si informatiile referitoare la un posibil mariaj cu actrita mexicana.
# Martin a fost enumerat luna aceasta printre viitorii proprietari de apartamente din AOL Time Warner Center, complexul de turnuri gemene din New York care va fi inaugurat pe 11 septembrie anul acesta. Locuinta din complexul aflat inca in constructie l-a costat 10 milioane de dolari.

Sursa: MuzicaBuna.ro.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 7 Aug 2003, 02:57 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Aha! Ala care face playback?

Acest topic a fost editat de Figaro: 7 Aug 2003, 02:57 PM


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 8 Aug 2003, 02:37 AM
Mesaj #3


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



QUOTE (Mihai @ Aug 2 2003, 06:30 AM)
In cadrul conferintelor de presa pe care le-a sustinut pentru promovarea noului sau album, starul a tinut sa infirme aceste zvonuri, lasind in coada de peste si informatiile referitoare la un posibil mariaj cu actrita mexicana.

In coada de peste este orientarea lui sexuala. Intr-un interviu cu Barbara Walters anul trecut sau acum 2 ani, s-a eschivat de la a raspunde motivand ca nu vrea sa-si raneasca parintii facand afirmatii publice. Fiecare intelege ce vrea.

Eu am avut un coleg de servici care a fost la multe petreceri cu Ricky Martin in South Beach, Florida. Ar fi mare mirare daca el ar fi tatal copilului, si daca s-ar dovedi ca este tot as crede ca a fost inseminare artificiala. Sorry pentru fetele care il adora. biggrin.gif Dar cred ca asta este motivul pentru care nu-si dezvaluie orientarea sexuala - si-ar pierde 99% din audienta. Poate mai mult de 99%.


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 8 Aug 2003, 02:37 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
genicon
mesaj 9 Aug 2003, 12:18 AM
Mesaj #4


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Am citit intr-un ziar un articolas care zicea ca Ricky Martin, desi nu prea mai este in atentia fanilor si nu mai are succesul de alta data, se respecta si se comporta ca o adevarata vedeta.
Este vorba despre o vizita facuta unui prieten, intr-un cartier destul de linistit. Batraneii locatari ai acelui cartier s-au speriat auzind sirene de politie. Nu era insa decat Ricky, care isi vizita prietenul mai sus amintit si... se temea probabil sa nu ii sara vreo batranica la gat... biggrin.gif


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 11 Aug 2003, 09:42 PM
Mesaj #5


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Trupa "Simple Minds" vine la "Cerb"

Formatia "Simple Minds", cunoscuta mai ales datorita hitului anului 1985 "Don't You (Forget About Me)", este cea care va sustine cel de-al doilea recital strain pe scena "Cerbului de Aur" de la Brasov. Concertul celor de la "Simple Minds" va avea loc pe 22 august, in cea de-a treia seara a festivalului, dupa un recital al lui Nicu Alifantis si Gala Laureatilor. Scotienii se afla in aceasta perioada intr-un mare turneu prin Europa, care se desfasoara din august pana in decembrie.

Sursa: Gardianul.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 13 Aug 2003, 10:12 PM
Mesaj #6


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Biletele la Ricky Martin - epuizate la Bucuresti, de negasit la Brasov


Luni, fanii starului portorican se asteptau sa gaseasca multravnitele bilete atat in Capitala, la Sala Palatului, cat si "acasa la Cerb", la punctele din Piata Sfatului si de la libraria "St. O. Iosif". Bucurestenii au cumparat deja toate locurile de 1.000.000 de lei (au mai ramas disponibile tichete din categoriile 300.000 si 700.000 de lei). La poalele Tampei, insa, situatia e cu totul alta: biletele nici macar nu aparusera, pana ieri. Partea proasta e ca spectatorii n-au, deocamdata, cum sa puna mana pe un bilet la concert. Partea buna e ca si speculantii se afla in aceeasi situatie...

Sursa: AdevarulOnline.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 14 Aug 2003, 11:37 PM
Mesaj #7


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Ricky Martin nu are pretentii la Brasov

Miercuri, 20 august, la Brasov va incepe Festivalul International "Cerbul de Aur", in Piata Sfatului pregatirile pentru acest eveniment intrand, deja, in linie dreapta. Astfel, dupa sosirea listelor cu necesarul tehnic al artistilor straini, s-a ajuns la concluzia ca toata aparatura va fi amplasata pe scena inaintea spectacolelor. S-a luat aceasta hotarare deoarece numai echipamentul de scena al vedetei sud-americane Ricky Martin cantareste 5 tone, iar montarea ei ar dura o ora si jumatate.
"Simple Minds" vrea bere

Pana in prezent, starul latino, Ricky Martin nu a trimis lista cu pretentiile sale culinare. In schimb, "Simple Minds" a cerut sa aiba la dispozitie... bere, inainte si dupa concert. "Atat Ricky Martin, cat si "Simple Minds" vor veni cu show-uri complexe, reprezentand, pe langa muzica, si un joc interesant de lumini ", a declarat Irina Radu, directorul Festivalului "Cerbul de Aur". Spre bucuria romanilor, la Brasov, vedetele nu vor fi numai pe scena, ci si in public. Ioan Gyuri Pascu, "Proconsul", Oana Sarbu, Laura Stoica sau Adrian Romcescu au confirmat prezenta in Piata Sfatului.
Biletele se gasesc si pe litoral

Ieri, biletele pentru Festivalul "Cerbul de Aur" au fost puse in vanzare si pe litoral. Cei aflati in statiunile de la Marea Neagra vor putea cumpara tichetele pentru cele patru nopti de festival de la Teatrul de Vara din Mamaia, Teatrul de Vara din Neptun si de la Agentia Teatrului Dramatic din Constanta. In plus, la Brasov s-au mai deschis doua case de bilete, pentru a evita incurcaturile ce au avut loc pana de curand.

Sursa: Gardianul.ro


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 18 Aug 2003, 10:31 PM
Mesaj #8


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Singurul care nu va fi prezent la repetitii este Marco Morandi, fiul lui Gianni Morandi

20 de concurenti din 16 tari vor participa, in perioada 20-22 august, la cea de-a 13-a editie a Festivalului "Cerbul de Aur" de la Brasov. De ieri, 18 august, concurentii au inceput sa soseasca in orasul de la poalele Tampei. Pe parcursul zilei de astazi, pe scena din Piata Sfatului vor avea loc repetitii. Singurul care va veni chiar in ziua concursului, pe 20 august, este Marco Morandi, fiul lui Gianni Morandi. Dania (Liban), Rodrigo (Chile), Kaffe (Bulgaria), Sho Baoliang (China), Amit Z. (Israel), Olivia Lewis (Malta), trupa Fingertips (Portugalia), Angelica Vasilcov (Republica Moldova), Sister K si Cyrille Sowreel (Olanda), Jussi Saxlin (Finlanda), Angie (Germania), Jojo a Gogo (Franta), Michael Angell (Canada), Erick Williams (Marea Britanie), Cristel Carissi si Marco Morandi (Italia) si cele trei romance, Alexandra Ungureanu, Simona Nae si Nico, vor incerca sa cucereasca trofeul Cerbul de Aur, in valoare de 10.000 USD. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 5.000 USD, premiul al II-lea va fi in valoare de 3.000 USD, iar premiul al III-lea - 2.000 USD. Castigatorul premiului de popularitate va primi 1.000 USD. Si in acest an telespectatorii vor putea desemna telefonic castigatorul premiului de popularitate, apeland numerele de telefon afisate pe ecran in timpul evolutiei fiecarui concurent in parte.
Pe langa cele doua concerte sustinute de Ricky Martin si Simple Minds, vor avea loc recitaluri ale artistilor romani. In prima seara, dupa prima parte a concursului de interpretare, Paula Seling, castigatoarea trofeului Cerbul de Aur 2002, va sustine un recital de 30 de minute, urmat de recitalul lui Ricky Martin. In cea de-a doua seara, inaintea celei de-a doua parti a concursului de interpretare, vor evolua pe scena, timp de 40 de minute, Teo Peter, Leo Iorga, Emil Laghia, Dan Stesco si Lelut Vasilescu de la Compact. Dupa concurs, va veni randul celor de la Vama Veche sa antreneze publicul din piata. Cea de-a treia seara va fi rezervata "Galei laureatilor", iar in recital vor fi Nicu Alifantis (40 de minute), Nicola (30 de minute) si trupa Simple Minds (75 de minute). Desi in general artistii au dorit sa pastreze secretul asupra pregatirilor pe care le fac pentru festival, am aflat cateva lucruri de la Nicola si de la Teo Peter (Compact). Nicola ne-a declarat ca doreste sa impresioneze publicul cu un show adevarat (prezenta scenica, interpretare, lumini). Pe scena, alaturi de ea, spre deosebire de Riga, va fi sotul ei, compozitorul melodiilor, Mihai Alexandru. Teo Peter de la Compact ne-a dezvaluit ca recitalul trupei va cuprinde atat piese de pe ultimul album "5. Compact", cat si hituri mai vechi, extrase de pe celelalte albume ("Fata din vis", "Cantec pentru prieteni", "Compact 100%"). "Pentru noi bucuria va fi cu atat mai mare sa ne aflam pe scena Cerbului de Aur, mai ales ca trupa Compact implineste 25 de ani de existenta in muzica romaneasca. Multumim publicului din Romania si il asteptam cu drag la Brasov", ne-a spus Teo Peter.

Sursa: Romania Libera


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 20 Aug 2003, 11:06 PM
Mesaj #9


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Ce impresie va lasat concertul lui Ricky Martin (care inca se desfasoara, la Cerbul de Aur, pe Romania 1) ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 06:09 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman