HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Regulament

Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO

 
Reply to this topicStart new topic
> Universal War, Browser based game
Renex
mesaj 16 Feb 2004, 11:53 PM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 16 February 04
Forumist Nr.: 2.248



Xperience, subdiviziunea PixelRage.ro de web game development, anunta deschiderea jocului Universal War: Genesis. Science-fiction-ul este un domeniu fascinant, iar daca te pasioneaza si daca iti surade ideea de a deveni macar virtual lider al unei planete pierduta in infinitul Univers, acum ai posibilitatea sa o faci prin Universal War: Days of Revolution. Acesta este un joc web based care porneste de la ideea unui Univers science-fiction ostil. Conducand destinele unei planete, te vei afla in postura de a indeplini o multitudine de sarcini ce ii vor asigura supravietuirea si eventual dominatia: conceperea si construirea de facilitati militare, dezvoltarea de tehnologii, toate acestea avand ca scop asamblarea flotelor ce vor garanta siguranta domeniului tau si hegemonia in Univers.

Universul fiind infinit, este imposibil ca o singura planeta sa castige suprematia prin forte proprii, astfel ca in joc, impreuna cu alti 9 coechipieri, vei forma un sistem planetar. Nu ti se permite sa devii un autocrat, ci va fi nevoie sa conlucrezi cu ceilalti membrii pentru ca sistemul din care faci parte sa fie capabil de comunicare, flexibilitate in dezvoltare si mai ales atacuri "in haita". Toate acestea fac ca Universal War sa se ridice peste jocurile clasice (Utopia, 1000ad etc), ducand genul strategiilor web-based la un nou nivel.


Exploatarea resurselor este bineinteles vitala pentru dezvoltarea unei infrastructuri militare eficiente atat defensiv, cat si ofensiv. Materiile prime se afla in numar de trei (mercur, cobalt, caesium) si se obtin din minele terestre, insa cantitatile sunt limitate. Surplusul de resurse se poate obtine prin probe (asteroizi bogati in minereuri). Probele pot fi initiate, fie poti decide capturarea lor.

Universal War: Genesis se desfasoara in timp real, avand ca unitate de masura tick-ul la trecerea caruia actiunile planificate de tine vor demara. Jocul are 2 runde care ruleaza in acelasi timp. Prima dintre ele are tick-uri de 1 minut (speed round) si dureaza aproximativ 1 saptamana. Cel de-a doua are tick-uri de 30 de minute (long round) iar durata sa este in functie de cum decurg luptele in joc, minimum fiind de 30 de zile.


Jocul a fost creat de echipa Xperience care a fost luata sub aripa site-ului de gaming PixelRage.ro. Este formata din George Olah (Renex) – programator principal, Peter Vestberg (Ymer) - programator / designer, Tommy Sjöberg (Ancalagon) - designer, Mihai Dinculescu (Raven) – programator / administrator / marketing, Morten Lie (Scootern) - administrator .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Renex
mesaj 19 Feb 2004, 10:42 PM
Mesaj #2


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 16 February 04
Forumist Nr.: 2.248



http://universalwar.pixelrage.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 09:54 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman