HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Important:

Pentru propunerea spre dezbatere (pareri, critici, comentarii) asupra unui anume site (personal sau nu) va rugam sa vizitati forumul Design si Programare Web

 
Reply to this topicStart new topic
> Cerf 2004
Mihai
mesaj 2 Mar 2004, 06:41 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



CERF 2004, editia a XIII-a (20 - 24 aprilie)
Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti
pavilioanele 13 - 17

QUOTE
Cu o traditie si o experienta de peste 12 ani, CERF este un eveniment reprezentativ pentru piata IT&C din Romania, care genereaza business pentru participanti si reflecta gradul de informatizare a societatii romanesti. CERF promoveaza consecvent pe piata romaneasca solutiile in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. CERF faciliteaza contactul intre furnizorii de solutii si produse in domeniul IT&C si potentiali cumparatori din toate domeniile de activitate. CERF se adreseaza deopotriva producatorilor, distribuitorilor si integratorilor de sisteme din domeniul IT si comunicatii, managerilor si specialistilor din economia romaneasca.

Editia CERF 2004 va cuprinde urmatoarele sectiuni specializate: Software si solutii IT&C pentru afaceri, Comunicatii, Distributie IT&C, Hardware si componente electronice, Solutii de prelucrare digitala a imaginii.
Expozitia CERF 2004 se va desfasura pe o suprafata de 12.000 mp, cu participarea unui numar de peste 150 de firme, reprezentand aproximativ 400 de marci. Organizat la scurt timp dupa CeBIT, cel mai mare targ mondial in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, evenimentul CERF prezinta anual cele mai noi produse si tehnologii lansate pe plan mondial.
CERF asigura contactul direct cu potentiali clienti si parteneri. In domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, accesul la informatie trebuie fundamentat pentru a determina decizia de cumparare. Factorul uman detine in continuare un rol important in alegerea unuia sau altuia dintre furnizori. CERF este locul unde se realizeaza cele mai multe contacte de business intre furnizorii de solutii IT&C si potentiali beneficiari din economia romaneasca.

In premiera in Romania, impreuna cu ANIS si Agnor High-Tech am realizat un parteneriat menit sa usureze activitatea dumneavoastra de atragere si informare a clientului final. Parteneriatul CERF ? soft21.ro ? Ziua Comunicatiilor isi propune sa ofere potentialilor cumparatori, in perioada 20 ? 24 aprilie 2004, o imagine completa asupra solutiilor si produselor prezente pe piata romaneasca.


Sursa: Cerf.ro

Veti participa in cadrul editiei de anul acesta? Ca expozant? Ca vizitator?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tudy
mesaj 7 Mar 2004, 01:20 AM
Mesaj #2


Forumistul Filosof in 2003
*****

Grup: Membri
Mesaje: 914
Inscris: 22 March 03
Din: Bistrita / Cluj
Forumist Nr.: 112



QUOTE
2004 va mai insemna un an experimental pentru CERF in ceea ce priveste inregistrarea si construirea bazei de date cu vizitatorii expozitiei. Concret, vizitatorii se vor putea inregistra pe site-ul de web (www.cerf.ro), si vor primi la intrarea in expoziti un card magnetic, care va putea fi folosit pentru a se inregistra la standurile unde au gasit produse care ii intereseaza.

"Este o tehnologie noua in Romania, care atrage dupa sine necesitatea ca expozantii sa puna la dispozitia vizitatorilor o serie de echipamente specifice de citire a acestor carduri. Si chiar daca multi dintre pasionatii sectorului TI&C din tara noastra cunosc, probabil, aceasta tehnologie, este evident ca acest an va fi unul de educare a publicului si a expozantilor. Insa noi ne dorim ca la editiile urmatoare acest lucru sa fie obligatoriu pentru toata lumea." spune Dan Voicu, Director Executiv Expotek.

Sursa: http://www.agora.ro/

Eu unul o să particip ca vizitator. Ca la toate celelalte 3 ediţii, dealtfel... smile.gif

Acest topic a fost editat de Tudy: 7 Mar 2004, 01:20 AM


--------------------
Dintre cei care nu spun nimic, putini sunt cei tacuti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vlad_pat
mesaj 23 Mar 2004, 10:14 PM
Mesaj #3


Vataf
***

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 117
Inscris: 7 March 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 36



Si eu la fel... tongue.gif


--------------------
Big shout to the crowd! It's all about the painted cow!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 23 Mar 2004, 10:14 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mihai
mesaj 20 Apr 2004, 09:16 PM
Mesaj #4


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Am participat astazi. smile.gif
Nu consider ca a evoluat fata de anul trecut, dar poate si din cauza faptului ca a fost prima zi si nu erau toate standurile organizate.
Cel mai ingenios stand cred ca este cel al Connex (sub forma de vapor); deasemenea, o bila alba are si Flamingo. smile.gif
Printre vizitatori i-am remarcat pe domnii Pambucian, Nica, Adrian Nastase, Moscheni...

Daca voi avea timp, revin maine cu alte detalii.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 16 April 2024 - 01:35 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman