Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
5 Jun 2008, 03:32 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
da' cine s-o suparat?
-------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
|
20 Jun 2008, 12:39 AM
|
|
|
Musteriu ![]() Grup: Musterii Mesaje: 2 Inscris: 19 June 08 Forumist Nr.: 11.713 |
Bine v-am gasit,
sunt nou pe acest forum, iar dupa ce l-am survolat putin recunosc ca il admir pentru diversitatea de domenii decente si interesante oferite. Sunt, asemeni catorva de pe acest forum, un fun al armelor, si ma bucur ca existati, putind astfel sa ne imparatsim unii de la altii functie de experientele ori cunostiintele avute. Apreciez postarea referitoare la regulile elementare si de baza a manuirii/manevrarii armelor extrase din manualul britanic. Aceleasi reguli oficial recunoscute sunt si-n Canada si-n multe alt etari de pe glob. E foarte bine ca le-ai afisat si sper ca toti sau cei mai multi sa ia cunostinta de ele. In rest s-auzim numai de bine. Sarmis "I want to know God's thoughts; the rest are details." Albert Einstein |
|
|
|
5 Jul 2008, 07:51 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.021 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
Bine venit pe aici Sarmis !!
Regurile de manevrare si securitate ale armelor sunt reguli internationale de baza. Au fost scrise prima data de Jeff Cooper membru dictorionului NRA! E cel ce s-a gandit primul la Combat Mindset........ Cauta The Cooper Color Code si ai sa inveti mai mult!! Regards... Sorin -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
|
|
| Promo Contextual |
5 Jul 2008, 07:51 PM
|
|
ContextuALL |
|
|
|
|
5 Jul 2008, 08:10 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.021 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
-------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
|
|
17 Jul 2008, 11:42 PM
|
|
|
Musteriu ![]() Grup: Musterii Mesaje: 1 Inscris: 17 July 08 Forumist Nr.: 11.806 |
In 1800 apar deja tevile de Damasc din fire de otel sudate prin forjare la cald. Armele inca se mai incarca pe la gura tevii, dar se foloseau de acum un fel de cartuse din carton. Patul pustii capata forma necesar unei epolari corecte, apare garda tragaciului, si primele sisteme simple de ochire. Pentru ca de acum incolo armele deja au capatat forma cunoscuta ne oprim aici cu consideratiile noastre aducand in final un omagiu alaturat de toate multumirile noastre domunlui Ion Smatoc din care am citat cel mai mult in acest material, uitand uneori sa pun si gilimelele de rigoare. Este prima data cand postez intr-o zi de weekend....E o caniculara zi de Sambata, asa ca va las prieteni dorindu-va tuturor distractie placuta in ce a mai ramas din acest sfarsit de saptamana. Buna seara, Ma numesc Ana-Maria si domnul Ion Smatoc a fost nasul meu. Vreau sa va multumesc, in primul rand in numele familiei pentru omagiul adus si sa va anunt ca nasa mea, in memoria lui a scos si al doilea volum al cartii. Nu se gaseste in librarii, fiind publicat in numar restrans de exemplare. Cum stiu ca si-ar fi dorit foarte mult sa fie cunoscut si acest volum,intitulat "Arme de vanatoare cu tevi lise si munitiile lor", in cazul in care cineva este interesat poate sa-mi lase un mesaj. O seara buna. |
|
|
|
19 Jul 2008, 10:16 PM
|
|
In numele forumistilor iti multumesc de oferta, cu toate ca eu personal nu inteleg pasiunea asta numita vanatoare!!
Regards..... Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
|
|
13 Aug 2008, 07:03 PM
|
|
Coane Hampu...mai baga un sfat ca moare topicul in lipsa de rating
Lasa dreaqu cabanele alea ca e mai misto sa impusti o caprioara..... Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
|
|
20 Aug 2008, 04:43 PM
|
|
|
Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 3.510 Inscris: 16 May 04 Din: Bucuresti, the belly of heck Forumist Nr.: 3.508 |
Chiar, cum se desfasoara o vanatoare la noi? Ce iti trebuie din punct de vedere legal? Cum se organizeaza? Poti sa mergi prin padure si impusti ce iti vine? Unde se vaneaza? Exista sansa sa ma plimb linistit prin padure si sa incasez din greseala un glont?
-------------------- |
|
|
|
20 Aug 2008, 07:57 PM
|
|
Exista sansa sa ma plimb linistit prin padure si sa incasez din greseala un glont? Un glont mai rar...dar un cartus de alice poti incasa mereu Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 21 November 2008 - 06:34 AM |