HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

 
Reply to this topicStart new topic
> Adn-ul Este Influentat De Cuvinte...
Veritas
mesaj 18 Jul 2008, 12:16 PM
Mesaj #1


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 423
Inscris: 8 July 07
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 10.056



Am primit cele d emai jos pe mail...

Ştiinţă şi spiritualitate: ADN-ul este influenţat de cuvinte

Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.

Grazyna Fosar şi Franz Bludorf arată că ADN-ul poate fi influenţat şi re-programat prin cuvinte şi anumite frecvenţe. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicină în care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele şi anumite frecvenţe, deci fără a-l secţiona şi înlocui anumite gene. Chirurgia genetică are un concurent redutabil!

Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar această mică parte face obiectul cercetărilor occidentale deja cunoscute şi popularizate. Restul de 90 % este considerat "material de balast", adică fără importanţă. Cu toate acestea, cercetătorii ruşi convinşi că natura nu este deloc risipitoare, s-au alăturat unor lingvişti şi geneticieni hotărâţi să descopere adevăratul rol al celei mai mari părţi din adenomul uman. Rezultatele şi concluziile acestor cercetări sunt revoluţionare!

Cuvintele care vindecă

Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveşte şi ca depozit de informatii şi cale de comunicare. Adică un fel de Internet. Lingviştii ruşi au descoperit că întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 % declarată inutilă de occidentali, respectă aceleaşi reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formează fraze şi propoziţii), semantice (studiul înţelesurilor într-un anumit limbaj) şi cele gramaticale de bază.

Astfel, au descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale obişnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au apărut "la întâmplare", ci sunt rezultatul ADN-ului.

Biofizicianul şi biologul rus Piotr Gariaev şi colegii săi au explorat şi comportamentul vibrational al ADN-ului, adică efectul anumitor frecvenţe asupra acestuia. Concluzia este stupefiantă: cromozomii vii funcţionează exact ca şi computere holografice/solitonice folosind radiaţie laser generată endogen chiar în interiorul ADN-ului!

Cu alte cuvinte, ei au reuşit să moduleze anumite modele vibratorii pe o rază laser cu care au influenţat ADN-ul şi informaţia genetică. Şi din moment ce structura ADN-ului este aceeaşi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte şi propozitii în mod direct pentru a influenţa ADN-ul, nefiind nevoie de nici-o decodificare.

Acest lucru s-a demonstrat experimental! ADN-ul viu (din ţesuturi, nu "in vitro") reacţionează prompt la raze laser modulate prin cuvinte şi propoziţii, dar chiar şi la unde radio, dacă se folosesc frecvenţele corespunzătoare. În acest fel se explică ştiinţific de ce afirmaţiile, antrenamentul autogen, hipnoza şi gândirea pozitivă pot avea efecte atât de puternice asupra omului.

Este deci normal şi natural ca ADN-ul să reacţioneze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag "chirurgical" anumite gene din lantul ADN şi le introduc în altă parte pentru a face experimentări, ruşii au lucrat entuziaşti la dispozitive care le permit să influenţeze metabolismul celular prin frecvenţe radio şi luminoase corespunzătoare şi astfel să repare anumite defecte genetice.

Grupul de cercetători al lui Gariaev a reuşit să demonstreze că, folosind această metodă, pot fi reparaţi cromozomii afectati de razele X. Mai mult, ei au "capturat" modele informaţionale dintr-un ADN şi le-au transmis altuia, în acest fel re-programând celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broască în embrioni de salamandră, doar prin transmiterea modelului informaţional corespunzător!

În acest fel, întreaga informaţie a fost transmisă fără nici-un efect secundar de tipul celor întâlnite în practicile occidentale. Aceasta reprezintă una dintre cele mai mari revoluţii în ştiinţa medicală, care va duce cu siguranţă la transformări uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obţinute doar prin folosirea vibraţiilor şi a limbajului în locul tehnicilor oarecum "barbare" de chirurgie moleculară. Aceste experimente arată imensul potenţial al geneticii vibraţionale care are evident o mai mare influenţă în formarea organismelor faţă de procesele biochimice ale secvenţelor alcaline din ADN (partea de doar 10 % din total).

Învăţătorii spirituali şi esoterici cunoşteau de mii de ani faptul că acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte şi prin gând. Acum s-a demonstrat şi explicat ştiinţific acest lucru. Desigur, frecvenţa folosită trebuie să fie cea corespunzătoare. Şi de aceea nu oricine are succes totdeauna sau nu obţine rezultate de aceeaşi anvergură. Omul trebuie să "lucreze" asupra proceselor interioare şi să obţină o anumita maturitate spirituală pentru a putea stabili o comunicare directă şi conştientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruşi lucrează la un dispozitiv care va asigura succesul cu condiţia folosirii frecvenţei corecte.

Fiecare face propria revoluţie interioară

Însă un om cu o conştiinţă spirituală înaltă nu are nevoie de nici-un fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat pentru a-şi reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi putem să realizăm acestea, iar ştiinţa confirmă! Cercetătorii ruşi au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid, şi produce aşa-numitele "găuri de vierme" magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen care se găsesc în apropierea găurilor negre cosmice şi care fac legătură între două puncte foarte îndepărtate, un fel de scurtătură.

Acestea sunt ca nişte tunele având capetele în diverse zone din cosmos prin care informaţia poate fi transmisă în afara legilor spaţiului şi timpului. ADN-ul atrage astfel de informaţii din macrocosmos şi le transmite conştiinţei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil să recepţioneze mai multe posturi diferite, în funcţie de frecvenţa pe care acestea emit.

Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient într-o stare de relaxare profundă. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstrucţionează acest proces şi informaţiile primite sunt distorsionate şi inutile. Natura foloseşte acest fel de hipercomunicaţie de milioane de ani. Omul modern cunoaste doar o mică parte sub numele de intuiţie.

Un exemplu din natură: în cadrul unui muşuroi de furnici, dacă regina este separată spaţial de colonie, furnicile continuă să construiască muşuroiul conform planului iniţial. Dacă însă regina este omorâtă, întreaga activitate din colonie se opreşte. Nici-o furnică nu ştie ce să mai facă. Se pare că regina transmite furnicilor ce şi cum să facă, prin intermediul conştiinţei de grup, iar furnicile o ascultă orbeşte, ca şi cum nu ar avea constiinţă proprie.

Omul experimentează acest fel de hipercomunicare atunci când are o intuiţie sau o inspiraţie. Timp de mai multe zeci de luni, un bărbat de 42 de ani visa noaptea că este conectat la un sistem de informaţii de tip CD-ROM. În acest mod, cunoştinţe verificabile, din domenii foarte diverse, i-au fost transmise, iar el le verifica dimineaţa. O adevărată cascadă de informaţii - ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoaştere şi atingeau detalii tehnice despre care el nu ştia nimic.

Efectul de ADN fantomă

Acest fel de hipercomunicare generează efecte spectaculoase, atât în ADN, cât şi în fiinţa umană. Cercetătorii ruşi au iradiat o mostră de ADN cu lumină laser, iar pe ecranul aparatului a apărut modelul de undă care era de aşteptat. Atunci când ei au scos mostra de ADN, forma de undă nu a dispărut, ci a continuat să existe! Mai multe experimente de acest fel au arătat că forma de undă este totuşi generată de mostra îndepărtată, al cărei câmp energetic rămane. Acest efect a fost numit efectul "ADN fantomă".

"Găuri de vierme" microscopice

Se afirmă că energia din afara spaţiului şi timpului obişnuit continuă să "curgă" prin "găurile de vierme" activate, chiar şi după ce ADN-ul este îndepărtat din experiment. Efectul secundar observat este acela că şi în jurul fiinţelor umane capabile de hipercomunicare s-au detectat astfel de câmpuri electromagnetice inexplicabile.

Dispozitive electronice ca CD playere sau similare pot să înceteze să funcţioneze timp de câteva ore. Pe măsură ce câmpul electromagnetic începe să dispară, aceste dispozitive revin la o funcţionare normală. Mulţi vinedecători şi terapeuţi cunosc aceste efecte de mult timp. Cu cât atmosfera este mai încărcată iar energia este mai mare, cu atât şansele ca aparatul de înregistrat să se oprească devin mai mari. Iar butonarea aparatului nu-l va repune în funcţiune decât după câteva ore, timp în care energia a dispărut.

În cartea lor "Vernetzte Intelligenz" (Inteligenţa Conectată), Grazyna Gosar şi Franz Bludorf explică aceste fenomene foarte clar şi precis. Ei citează surse care afirmă că în trecut, umanitatea era conectată foarte strâns, la fel ca şi celelalte forme de viaţă, la conştiinţa de grup şi acţiona ca un grup. Însă, pentru a experimenta şi modul individual de conştiinţă, oamenii au trebuit să uite de hipercomunicare, aproape în totalitate.

Conştiinţa de grup superioară

În acest moment, la nivel de umanitate, conştiinţa individuală este relativ stabilă, şi se poate creea o nouă formă de conştiinţă de grup, cu adevărat superioară, în care putem să avem acces la întreaga informaţie prin intermediul rezonatorului biologic prezent în fiecare celulă din corpul nostru - ADN-ul - fără să fim forţaţi sau manipulaţi de la distanţă în ceea ce priveşte informaţia în sine. Ca şi în internet, ADN-ul nostru poate să transmită propriile informaţii în această vastă reţea care este VIAŢA, poate să primească informaţii din această reţea şi poate chiar să stabilească contacte directe cu alţi participanţi din reţea.

Vindecările miraculoase de la distanţă, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu uşurinţă şi în mod natural. De exemplu, unele animale de casă cunosc dinainte când se vor întoarce acasă stăpânii lor. Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicării şi a conştiinţei de grup. Orice conştiinţă colectivă nu poate fi folosită la nesfârşit fără o conştiinţă individuală. Altfel, ne-am intoarce la o stare primitivă în care instinctul de turmă ar putea fi extrem de uşor de manipulat.

Hipercomunicarea în acest moment înseamnă ceva cu totul diferit: cercetătorii spun că dacă oamenii (care dispun de o conştiinţă individuală) îşi vor regăsi accesul la conştiinţa de grup, vor avea atunci puteri de creaţie supraumane cu care vor putea să modeleze întreaga viaţă de pe planetă. Cert este că umanitatea se îndreaptă evident spre o astfel de conştiinţă de grup superioară. Se estimează că 50 % din copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la şcoală. Ei sunt cunoscuţi sub numele de "copii indigo" datorită aurei lor de această culoare care indică o înaltă conştiinţă şi o puritate exemplară.

În acelaşi timp, se nasc din ce în ce mai mulţi copii cu puteri de clarviziune (conform cărţii "Copii indigo din China" de Paul Dong). Aceşti copii ne învaţă pe noi, adulţii, ce înseamnă conştiinţa de grup superioară, prin exemplul personal. De exemplu, clima nu poate fi influenţată de un singur om, de regulă. Însă poate fi influenţată de o conştiinţă de grup - nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor. Vremea este puternic influenţată de frecvenţele proprii de rezonanţă ale Pământului, aşa-numitele frecvenţe Schumann. Dar acestea sunt exact aceleaşi frecvenţe care sunt produse în creierul nostru, iar atunci când mai mulţi oameni acţionează în sincronicitate, la unison, se formează un efect similar luminii laser - acela de manifestare "în aceeaşi fază". Astfel se explică în termeni ştiinţifici cum se poate influenţa vremea!

Cercetătorii conştiinţei de grup au formulat teoria "Civilizatiei de tip I". O umanitate care a trecut la stadiul conştiinţei de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu, şi nici lipsă de energie. Pentru că ar avea un control natural şi firesc asupra tuturor energiilor şi proceselor de pe întreaga planetă. Aceasta include şi un control asupra eventualelor catastrofe! Iar o Civilizaţie de tipul II ar putea avea control asupra energiilor din întreaga lor galaxie.

Conştiinţa de grup superioară creează ordine

Şi acum, o adevărată "bombă": atunci când un număr foarte mare de oameni se concentrează asupra unui acelaşi scop (de exemplu un meci de fotbal, sărbătoarea Crăciunului sau alte evenimente similare ca anvergură), s-a demonstrat experimental că generatoarele de numere aleatoare încep să ofere numere ordonate, în loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o conştiinţă de grup superioară (ordonată) creează ordine în întreg mediul!

Experimente din mediul universitar au demonstrat că lumea fizică şi lumea mentală sunt conectate şi interdependente! Pentru mai multe detalii asupra rezultatelor proiectului, vizitaţi http://noosphere.princeton.edu/fristwall2.html

ADN-ul este acum privit şi ca un superconductor organic ce funcţionează la temperatura normală a corpului, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesită temperaturi foarte joase, între -200 şi -400 grade Celsius. Toate superconductoarele sunt capabile să stocheze lumină, şi deci, informaţie. Şi în acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca şi transmite informaţie atât de bine.

În ceea ce priveşte aşa-numitele "găuri de vierme" (wormhole), acestea sunt, în mod normal, foarte instabile şi dispar în numai o fracţiune de secundă. În anumite condiţii, astfel de "găuri de vierme" se pot organiza de la sine formând zone de vid în care, de exemplu, gravitatea se poate transforma în electricitate. Astfel de zone de vid sunt ca nişte mingii radiante de gaz ionizat care dispun de o energie imensă.

Puterea conştiinţei

Esistă anumite zone din Rusia unde astfel de mingii radiante apar foarte des. Ruşii au început programe masive de cercetare care au condus la câteva concluzii uimitoare. Foarte mulţi oameni cunosc aceste zone de vid sub forma unor mingii strălucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele şi se întreabă ce ar putea fi. Odată am gândit : "Salut! Dacă sunteţi OZN-uri, zburaţi în triunghi". Şi, dintr-o dată, sferele au format un triunghi. Cu altă ocazie, le-am spus ca să accelereze de la zero la viteză infinită, şi aşa au făcut.

Evident, am crezut că sunt OZN-uri. Prietenoase, din moment ce au făcut ce le-am rugat eu, ca să-mi facă pe plac. Acum, ruşii au găsit în acele zone unde apar sferele luminoase, că aceste mingii pot fi ghidate prin gând. Pentru că s-au detectat frecvenţe foarte joase în jurul acestor sfere, frecvenţe similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reacţioneaza la gândurile noastre!

Trebuie să vă avertizez că nu este o idee prea bună să sari pe una dintre aceste mingii care este aşezată pe sol. Pentru că energia pe care o deţine este aşa de mare încât ar putea să ne provoace mutaţii genetice... Sau ar putea să nu. Pentru că, spre exemplu, se ştie că mulţi învăţători spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie atunci când se află în stări adânci de meditaţie, declanşând astfel stări plăcute şi înălţătoare spiritual.

Este deja celebru cazului unui învăţător spiritual care medita pe scaunul lui, iar când cineva a vrut să-l fotografieze, în poză nu se vedea decât un nor alb-strălucitor, ca o ceaţă. Pur şi simplu, acest fel de fenomene trebuie să fie în legătură cu gravitaţia şi anti-gravitaţia, cu acele "găuri de vierme" care sunt stabilizate prin gând, şi cu hipercomunicaţia, adică o legătură cu energii din afara structurii noastre spaţio-temporale obişnuite. Generaţiile anterioare, care au avut astfel de experienţe de contact prin hipercomunicare şi sfere luminoase, le numeau experienţe cu îngeri. Deşi multe din aceste interacţiuni se crede că au fost doar transferuri de energie spirituală dinspre acele sfere înspre om, asta nu înseamnă că nu există îngeri!

Ştiinţa oficială cunoaşte deja zone de pe această planetă cu anomalie gravitaţională (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Până acum devierea gravitaţionala era de sub 1 % din valoarea totală a câmpului. Recent, s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitaţionala de 3 - 4 %. Unul din aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (pentru localizarea exactă, consultati cartea "Vernetzte Intelligenz"). Acolo, diverse obiecte de felurite forme, de la sfere până la autobuze (da, nu e greşeală tipografică), se înalţă spre cer.


--------------------
Dubito, ergo sum....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Veritas
mesaj 18 Jul 2008, 12:21 PM
Mesaj #2


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 423
Inscris: 8 July 07
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 10.056



Scuze, din greseala am postat acest subiect de 2 ori, rog frumos un moderator sa stearga un 'exemplar".

V


--------------------
Dubito, ergo sum....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hashaspire
mesaj 18 Jul 2008, 02:26 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.483
Inscris: 12 May 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.241



Neata, scuze de partialul offtopic, dar simt nevoia sa comentez doar asta:

QUOTE
Un exemplu din natură: în cadrul unui muşuroi de furnici, dacă regina este separată spaţial de colonie, furnicile continuă să construiască muşuroiul conform planului iniţial. Dacă însă regina este omorâtă, întreaga activitate din colonie se opreşte. Nici-o furnică nu ştie ce să mai facă. Se pare că regina transmite furnicilor ce şi cum să facă, prin intermediul conştiinţei de grup, iar furnicile o ascultă orbeşte, ca şi cum nu ar avea constiinţă proprie.


Furnicile nu vorbesc intre ele? Regina, cand moare, poate sa urle, cu ultimele puteri: "FURNICI! OPRITI-VA! SUNTETI LIBERE!". biggrin.gif

1. Cat de departe a fost dusa regina fara sa fie afectata "constiinta comuna"? Unde si cand a fost omorata regina? (langa musuroi, la 500 km de musuroi ---- brusc / oarecum brusc /lent devil.gif

Accept neprimirea raspunsurilor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 18 Jul 2008, 02:26 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Blakut
mesaj 18 Jul 2008, 03:43 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



QUOTE
Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar această mică parte face obiectul cercetărilor occidentale deja cunoscute şi popularizate. Restul de 90 % este considerat "material de balast", adică fără importanţă. Cu toate acestea, cercetătorii ruşi convinşi că natura nu este deloc risipitoare, s-au alăturat unor lingvişti şi geneticieni hotărâţi să descopere adevăratul rol al celei mai mari părţi din adenomul uman. Rezultatele şi concluziile acestor cercetări sunt revoluţionare!


Asta e cea mai mare tampenie pe care o tot aud si de care toti sunt convinsi: ne folosim 10 la suta din creier, ADN, inteligenta orice. Pana la urma ai zice ca avem in noi un omulet care e 10 la suta din noi, iar restul e balast smile.gif). Culmea e ca daca le explici ca e un mit faza cu folositul a 10 la suta din creier multi nu te cred, dar daca ii intrebi de ce sunt asa de convinsi, nu stiu sa iti citeze vreo carte, revista medicala sau alta sursa credibila...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 18 Jul 2008, 03:56 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



@Veritas
QUOTE
Un exemplu din natură: în cadrul unui muşuroi de furnici, dacă regina este separată spaţial de colonie, furnicile continuă să construiască muşuroiul conform planului iniţial. Dacă însă regina este omorâtă, întreaga activitate din colonie se opreşte. Nici-o furnică nu ştie ce să mai facă. Se pare că regina transmite furnicilor ce şi cum să facă, prin intermediul conştiinţei de grup, iar furnicile o ascultă orbeşte, ca şi cum nu ar avea constiinţă proprie.


Nu cunosc exact cum este la furnici, dar ceva asemanator se intampla cu albinele. Totusi eu cred ca este vorba mai degraba de feromoni ori alte substante chimice secretate de regina. Cat despre cercetarile facute de rusi pot doar sa spun ca sunt in acest domeniu cu mult inaintea altora. Totusi nu cred ca ADN-ul poate fi influentat de cuvinte ori de un limbaj asemanator celui folosit de umani.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 18 Jul 2008, 04:09 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



QUOTE(Blakut @ 18 Jul 2008, 04:43 PM) *
Asta e cea mai mare tampenie pe care o tot aud si de care toti sunt convinsi: ne folosim 10 la suta din creier, ADN, inteligenta orice. Pana la urma ai zice ca avem in noi un omulet care e 10 la suta din noi, iar restul e balast smile.gif ). Culmea e ca daca le explici ca e un mit faza cu folositul a 10 la suta din creier multi nu te cred, dar daca ii intrebi de ce sunt asa de convinsi, nu stiu sa iti citeze vreo carte, revista medicala sau alta sursa credibila...


Pai pseudostiinta e ca Coelho: prinde bine la mase wink.gif


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 18 Jul 2008, 04:14 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



Apropos de rusi si de evolutie pe vremea stalinismului, o lectura interesanta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Trofim_Lysenko
http://en.wikipedia.org/wiki/Inheritance_o...ired_characters
http://en.wikipedia.org/wiki/Lamarckism

Uite ca pseudostiinta n-a fost inventata de catre thunder sau gypsyhart wink.gif


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rovaniemi
mesaj 18 Jul 2008, 07:57 PM
Mesaj #8


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 870
Inscris: 5 May 08
Forumist Nr.: 11.565



QUOTE(Veritas @ 18 Jul 2008, 01:16 PM) *
Am primit cele d emai jos pe mail...

Ştiinţă şi spiritualitate: ADN-ul este influenţat de cuvinte

Cu altă ocazie, le-am spus ca să accelereze de la zero la viteză infinită, şi aşa au făcut.


si cum naiba si-a dat seama ca au viteza infiita?!? le-a vazut in 2 locuri diferite in acelasi moment? thumb_yello.gif

QUOTE(Veritas @ 18 Jul 2008, 01:16 PM) *
Conştiinţa de grup superioară creează ordine

Şi acum, o adevărată "bombă": atunci când un număr foarte mare de oameni se concentrează asupra unui acelaşi scop (de exemplu un meci de fotbal, sărbătoarea Crăciunului sau alte evenimente similare ca anvergură), s-a demonstrat experimental că generatoarele de numere aleatoare încep să ofere numere ordonate, în loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o conştiinţă de grup superioară (ordonată) creează ordine în întreg mediul!


asta-i cam sinugra chestie care ar putea avea un graunte de adevar in ea. dar tot nedemonstrat este; dar oricum, ce treaba au numerele aleatoare in contextul ala?

singurele exemple - si alea fara dovezi certe - sint din istoria Angliei, cind se zice ca o zi de rugaciune nationala a determinat declansarea unei furtuni care a distrus Invincibila armada spaniola, si tot o zi de rugaiune nationala a generat o alta furtuna care a impiedicat navele de razboi germane sa iasa in larg si sa distruga convoaiele care evacuau soldatii englezi izolati la Dunkerque

in rest is numai vorbe

si oricum e offtopic







--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 18 Jul 2008, 09:04 PM
Mesaj #9


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



QUOTE(Blakut @ 18 Jul 2008, 04:43 PM) *
Asta e cea mai mare tampenie pe care o tot aud si de care toti sunt convinsi: ne folosim 10 la suta din creier, ADN, inteligenta orice. Pana la urma ai zice ca avem in noi un omulet care e 10 la suta din noi, iar restul e balast smile.gif ). Culmea e ca daca le explici ca e un mit faza cu folositul a 10 la suta din creier multi nu te cred, dar daca ii intrebi de ce sunt asa de convinsi, nu stiu sa iti citeze vreo carte, revista medicala sau alta sursa credibila...


Intamplator, aici ignorantul esti tu. Chiar e valabila faza cu 10% din ADN, spre deosebire de cea cu 10% din creier.

http://en.wikipedia.org/wiki/Junk_DNA


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axel
mesaj 18 Jul 2008, 09:50 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.255
Inscris: 3 October 03
Forumist Nr.: 899



In acelasi timp, in acel articol citat de tine scrie:
  • A 2002 study from the University of Michigan showed that segments of junk DNA called LINE-1 elements, once thought to be "leftovers from the distant evolutionary past" now "deserve more respect" because they are capable of repairing broken strands of DNA. [18]
  • A 2003 study from Tel Aviv University found crucial uses for "junk" sequences in human DNA. [3]
  • A 2004 study from the Cell Press suggests that "more than one third of the mouse and human genomes, previously thought to be non-functional, may play some role in the regulation of gene expression and promotion of genetic diversity." [4]
  • An article from BioEd Online details DNA which appears crucial although no function has yet been discovered. [5]
  • A 2005 study from the National Institutes of Health found that social behavior in rodents (and, possibly humans [6]) was affected by portions of the genetic code once thought to be "junk." [7]
  • A 2005 study from University of California-San Diego suggested that junk DNA is "critically important to an organism's evolutionary survival." [8]
  • Findings from Purdue University in 2005 stated that "many DNA sequences previously believed to have no function actually may play specialized roles in cell behavior." [9]
  • A 2006 study by the McKusick-Nathans Institute of Genetic Medicine (Johns Hopkins) stated that "Junk DNA may not be so junky after all." [10]
  • Researchers at the University of Illinois Society for Experimental Biology found an antifreeze-protein gene in a species of fish which appears to have evolved from junk DNA. [11]
  • A mathematical analysis of the genetic code by IBM identified patterns that suggested junk DNA had an important role after all. [12]
  • In 2006, University of Iowa researchers documented segments of RNA (previously considered "junk") that regulated protein production, and could generate microRNAs. [13]
  • A 2007 study from Stanford University School of Medicine found that "Large swaths of garbled human DNA once dismissed as junk appear to contain some valuable sections."[14]
Adica cat la suta e junk si cat de junk este e cam disputat jamie.gif


--------------------
Azi avem.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 19 Jul 2008, 04:49 AM
Mesaj #11





Guests






QUOTE
singurele exemple - si alea fara dovezi certe - sint din istoria Angliei, cind se zice ca o zi de rugaciune nationala a determinat declansarea unei furtuni care a distrus Invincibila armada spaniola, si tot o zi de rugaiune nationala a generat o alta furtuna care a impiedicat navele de razboi germane sa iasa in larg si sa distruga convoaiele care evacuau soldatii englezi izolati la Dunkerque


Daca ai stii cate furtuni au astia si cat de regulat ploua aici - pe mare, pe uscat, nu conteaza unde - ai gandi si tu ca mine: alea nu-s exemple de forta gandirii colective, ci pur si simplu noroc chior (sau mai putin chior, da' tot noroc e). Faptul ca s-a intamplat sa ploua - si nu au avut cutremure, uragane sau alte genuri de deslantuiri ale naturii - inseamna ca doar asezarea geografica si climatul specific asezarii i-au ajutat, nu rugaciunile sau vre-un zeu anume.

E drept ca atunci cand iti doresti ceva extrem de tare in majoritatea cazurilor se implineste, dar de obicei e pentru ca incepi sa vezi oportunitatile ce erau acolo oricum, insa din dezinteres nu le vedeai.

Plus ca la vremea respectiva nu stateau aia prea bine la capitolul "vremea probabila", curenti de aer, de apa si alte cele wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 19 Jul 2008, 06:44 AM
Mesaj #12


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



@axel:

Da, sigur. smile.gif Ce m-a deranjat pe mine a fost ca Blakut s-a legat de singurul paragraf din postul initial care are o legatura cu realitatea:

QUOTE(veritas)
Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar această mică parte face obiectul cercetărilor occidentale deja cunoscute şi popularizate. Restul de 90 % este considerat "material de balast", adică fără importanţă.


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 19 Jul 2008, 03:28 PM
Mesaj #13


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508



Mda, cand am vazut faza cu 10la suta imi amintisem de aceeasi afirmatie legata de creier. Nu stiam ca e pe bune, si cum nu m-am gandit ca se cheama junk DNA ci ballast DNA...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 20 Jul 2008, 10:18 PM
Mesaj #14


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21



Teoria câmpurilor morfogenetice a lui Rupert Sheldrake.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gypsyhart
mesaj 5 Jan 2009, 10:57 AM
Mesaj #15


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 1.854
Inscris: 4 December 03
Forumist Nr.: 1.365



Un documentar interesant despre legatura dintre "vazut" si "nevazut": Iluzie si realitate (subtitrat in limba romana) .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
leirn
mesaj 20 Jun 2009, 06:50 PM
Mesaj #16


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.928
Inscris: 4 December 06
Forumist Nr.: 9.039



transformarile AND-ului SI ALE ORGANISMULUI

REMEDII PENTRU simptomele care le insotesc



Extrase dintr-un articol “Viziunea extinsa”, de Suzana Thorpe-Clark.

http://www.luisprad a.com/Protected/ dna_changes. htm



Am fost transformati fizic din fiinte organice (compusii organici sunt compusi bazati pe carbon – cu doua lanturi de AND) in fiinte cristaline, cu 1 024 lanturi de AND (cel mai probabil), deoarece doar substantele cristaline pot exista pe nivele superioare multidimensionale. De fapt, organismele noastre au fuzionat cu spiralele AND-ului Sirian (al fiintelor de pe Sirius), dat fiind ca acest format este destul de apropiat de cel care ne este propriu, pentru ca acesta sa fie capabil sa integreze transformarea, cu relativ putine efecte secundare.



Nu doar noi, oamenii, ne schimbam, ci toate formele de viata de pe Pamant devin cristaline. Toti pestii din mare, toate florile din gradina, pasarile de pe cer, chiar si cainele sau pisica ta. Totul se schimba. Nimic nu va muri si nu va fi distrus, pentru ca noi toti ne deplasam impreuna spre O NOUA STARE DE A FI. Aceasta noua stare de a fi reclama ca fiecare dintre noi, pe plan mental, fizic si emotional, sa lasam la o parte conceptele lumii tridimensionale.



Exact ca si in moarte, a lasa deoparte, a lasa sa plece, este partea majora a procesului de transformare, precum cineva nu poate lua cu sine vechile valori si vechiul fel de a fi intr-o viata de apoi, cu totul diferita. Deci, pe masura ce inaintam in aceste transformari, suntem siliti sa renuntam la relatiile obisnuite, la slujbe, la cariere, la camine, la proprietati si asa mai departe, daca acestea sunt incapabile sa ne sustina noul mod de a fi.



Prin urmare, poate sa ne surprinda aparitia unei stari de anxietate si de teama care se simte deoarece aceste transformari se afla deja in desfasurare, chiar daca majoritatea oamenilor nu sunt constienti de ele. De asemenea, schimbarile de la nivel fiziologic sunt, in mod curent, accelerate si exista MULTE SIMPTOME FIZICE TEMPORARE, care se manifesta in corpul nostru. Cateva dintre acestea ar fi:



* simptome ca de gripa: temperatura ridicata, transpiratie, dureri de oase si incheieturi, etc., dar care nu raspund la antibiotice;



* migrene – dureri severe de cap, care nu trec cu nici un analgezic;



* diaree ocazionala;



*ocazional, curge nasul – cu stranuturi care dureaza 24 de ore si care nu sunt datorate unei raceli sau unei alergii;



* ameteala;



* zgomote in urechi;



* palpitatii;



* ne simtim intregul corp vibrand– mai ales in timpul noptii, cand suntem in stare relaxata;



* spasme musculare intense – plus dureri in trup, mai ales in spate;



* furnicaturi – in maini, brate, picioare sau talpi;

* pierderea puterii musculare – in miini, cauzata de schimbarile care se produc la nivelul sistemului circulator;



* dificultati ocazionale de respiratie – si/sau observarea unei respiratii mai puternice sau mai zgomotoase, cand ne aflam in stare relaxata;



* schimbari in sistemul imunitar;



* schimbari ale sistemului limfatic;



* oboseala – chiar epuizare in urma unor eforturi minore;



* nevoia de a dormi mai mult si mai adesea decat este normal;



* accese de depresie, fara motiv real;



* alunecare in trecut – cercetarea relatiilor, obtinerea unei clarificari a problemelor personale;



* simtim o uriasa epurare;



* tensiune, anxietate si stres la cele mai ridicate niveluri – deoarece simtim ca ceva se intampla si nu stim ce.



Unele dintre aceste simptome sunt resimtite de o mare parte dintre oameni. Multi se grabesc sa mearga la doctor, la terapeut, la psiholog si asa mai departe, dar de obicei li se spune ca nu e nimic in neregula cu ei. Si acesta este adevarul. Deoarece toate aceste simptome sunt doar temporare si indica, pur si simplu, ca aceste transformari fiziologice chiar se petrec.



Cateva dintre REMEDIILE DE USURARE A ACESTOR SIMPTOME sunt:



* lasa-te in voia valului (nu te impotrivi curgerii), nu te lupta cu ele, cu simptomele.

* Daca te simti obosit sau epuizat, dormi mai mult.



* Bea multa apa, pentru ca procesele de detoxifiere care au loc prin deshidratare sunt accelerate.



* Pentru a elibera tensiunile emotionale si stresul, ia valeriana. Schinduful (Trigonella foenum-graecum) elibereaza stresul sistemului limfatic si ajuta detoxifierea.



* Pentru a usura spasmele musculare, foloseste tot valeriana si incearca baile de namol, sau cufundarea intr-o indelunga baie, la care adaugi o ceasca cu sare Epsom (marina, sau grunjoasa). Fa asta zilnic.



* Admite ca si daca ai palpitatii sau dificultati de respiratie, acestea sunt datorate chakrelor de la nivelul inimii sau a gatului care se deblocheaza si ca aceste simptome sunt temporare. Nu mori, doar te transformi!



Totusi, nu lua vorbele mele de bune. Consulta-ti medicul daca esti nesigur. Daca nu stii de unde sa iei valeriana sau schinduf, mergi la orice magazin de produse naturiste, sau pur si simplu spune in gand numele plantei, atunci cand ai nevoie de alinare.



Toate energiile vindecarii sunt transmise prin sunet, deci prin rostirea numelui. Ele sunt la fel de eficiente daca le rostesti numele in gand sau cu voce tare, pe cat sunt si atunci cand le folosesti in forma fizica. Incerca si vezi! Cere ingerilor tai pazitori sa te ajute sa-ti alini durerile. Ei abia asteapta sa li se ceara ajutorul! Multe dintre simptome pot dura vreo cateva saptamani si apoi trec. Unele pot reaparea din cand in cand. Aceste transformari nu sunt in mod necesar experimentate de toti oamenii, simultan. Un procent foarte mic de adulti au realizat intreaga trasformare in forma cristalina si acum au 1 024 lanturi de AND.



Se cunoaste cazul unei femei care a crescut 6 cm in inaltime si un numar in marimea piciorului. Toti copii sub varsta de 7 ani au de asemenea completa aceasta schimbare de structura, sau in foarte scurt timp o vor completa. Bebelusii nascuti in ultimii doi ani s-au nascut cu totii cu intreg setul de AND. O parte din oameni se afla la inceputul acestei transformari si multi altii parcurg deja procesul de transformare.



Acest proces de transformare este cunoscut ca Procesul de Trezire sau de Inaltare, sau mai este cunoscut ca Procesul de dobindire a corpului Merkabah, adica a corpului de Lumina.



E nevoie sa ne transcendem fricile si sa invatam despre dragoste, despre adevarata dragoste, care trebuie sa inceapa cu sine. Asta, deoarece, pana nu ne iubim si nu avem incredere in noi insine, nu putem iubi cu adevarat si nici avea incredere reala in altcineva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 20 Jun 2009, 11:57 PM
Mesaj #17


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



QUOTE
Am fost transformati fizic din fiinte organice (compusii organici sunt compusi bazati pe carbon – cu doua lanturi de AND) in fiinte cristaline, cu 1 024 lanturi de AND (cel mai probabil), deoarece doar substantele cristaline pot exista pe nivele superioare multidimensionale. De fapt, organismele noastre au fuzionat cu spiralele AND-ului Sirian (al fiintelor de pe Sirius), dat fiind ca acest format este destul de apropiat de cel care ne este propriu, pentru ca acesta sa fie capabil sa integreze transformarea, cu relativ putine efecte secundare.


ce este AND? Funcţia logică "ŞI"? smile.gif
fiinţele cristaline nu cred că se mai pot mişca... rolleyes.gif
dacă sunt mai multe nivele multidimensionale, care sunt alea şi de ce sunt superioare? În raport cu ce?
câte fiinţe de pe Sirius ai văzut pe-aici? Sirius are un companion care a explodat acum 120 milioane de ani într-o gigantă roşie şi care acum este o pitică albă. Orice planetă din sistem ar fi existat şi orice viaţă ar fi avut ar fi fost distrusă de acest eveniment.
ADN-ul din genomul uman conţine peste 3 miliarde de perechi de baze grupate în 23 perechi de cromozomi. Care ar fi alea 1024 de lanţuri? E un număr cunoscut: 2 la puterea a zecea, dar se foloseşte în informatică mai mult... jamie.gif

restul... apă de ploaie... smile.gif

Acest topic a fost editat de Erwin: 20 Jun 2009, 11:57 PM


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
leirn
mesaj 21 Jun 2009, 08:27 AM
Mesaj #18


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.928
Inscris: 4 December 06
Forumist Nr.: 9.039



Nu e chiar cel mai stralucit articol, da' ideea in sine, de schimbare a ADN-ului si de ajustare a functiilor corpului mi-a placut. Ca o fi 1024 legaturi d'alea, ca o fi 700,17, nush.
Fiinte cristaline, alte dimensiuni...astea sunt treburi pe care nu si le poate explica mintea. Inca. smile.gif Nu asta am vrut sa evidentiez, ci faptul ca la nivel global ceva se intampla, iar oamenii isi modifica atat nivelul de constienta cat si corpul...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 21 Jun 2009, 10:54 PM
Mesaj #19


Cronicar
******

Grup: Admin
Mesaje: 5.082
Inscris: 26 December 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.531



QUOTE
la nivel global ceva se intampla, iar oamenii isi modifica atat nivelul de constienta cat si corpul...


bineînţeles, tot timpul se întâmplă ceva, atât la nivel global, cât şi local, în fiecare dintre noi, permanent suntem în mişcare, creştem, ne dezvoltăm, aflăm lucruri noi, ne trăim vieţile... Fiecare generaţie are impresia că e diferită de cea de dinainte, dar în esenţă parcurgem toţi aceleaşi etape, avem perioade similare: frumuseţea şi liniştea copilăriei, zbuciumul adolescenţei, elanul tineresc, munca susţinută a maturităţii, seriozitatea de după, bucuria nepoţilor şi sfatul bătrânesc... smile.gif

toate-s noi şi nouă-s toate

totul curge... aşa că bucuraţi-vă de schimbare, de nou, reprezintă însăşi viaţa! spoton.gif


--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shapeshifter
mesaj 23 Jul 2009, 07:31 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.442
Inscris: 6 November 05
Forumist Nr.: 7.211



---------
Cuvintele care vindecă
---------
există şi cuvinte care vindecă de prostie oare?

poate-mi spui o mantră să reverbereze toată prostia umană cuibărită-ntr-unii?

Acest topic a fost editat de shapeshifter: 23 Jul 2009, 07:34 PM


--------------------
Keep calm and host yourself.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 24 Jul 2009, 10:11 AM
Mesaj #21


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE(shapeshifter @ 23 Jul 2009, 08:31 PM) *
poate-mi spui o mantră să reverbereze toată prostia umană cuibărită-ntr-unii?


Uite aici mantra : "Aum,
Cuvintele care vindecă
---------
există şi cuvinte care vindecă de prostie oare?
Aum, mani, padme, hum, aum"


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
leirn
mesaj 2 Sep 2009, 11:21 AM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.928
Inscris: 4 December 06
Forumist Nr.: 9.039




Am mai gasit un articol interesant care spune, in esenta, cam ce se spune si in cele anterioare postate aici:


Fiecare persoana are o spirala dubla de ADN, insa acum exista si alte spirale. Se pare ca, in viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN Misticii din toate timpurile au considerat ca principiile fundamentale ale creatiei sunt lumina si sunetul. Astazi stiinta tinde sa valideze aceasta intuitie spirituala, printr-o noua conceptie asupra realitatii. Invatatorii ezoterici si spirituali au stiut dintotdeauna ca trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte si gand. "In prezent, acest lucru a fost demonstrat si explicat. ADN-ul uman este un fel de Internet biologic si, in multe aspecte, superior celui artificiali, spune Monica Visan, de la Editura For You, prin bunavointa careia am intrat in posesia acestui material. Limbajele umane, o reflectie a ADN-ului Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor si tocmai aceasta subcategorie prezinta interes pentru cercetatori, fiind examinata si clasificata. Celelalte 90 de procente sunt considerate "ADN nefolositi. Insa cercetatorii rusi, fiind convinsi ca natura nu este lipsita de inteligenta, s-au alaturat lingvistilor si geneticienilor in explorarea acestui "ADN nefolositi. Rezultatele, descoperirile si concluziile lor arata ca ADN-ul nu este responsabil numai de construirea corpului nostru, ci serveste, de asemenea, ca depozit de date si mijloc de comunicare. Lingvistii rusi au descoperit ca acest cod genetic - mai ales in procentele aparent "nefolositoarei - urmeaza aceleasi reguli ca toate limbajele noastre umane. Ei au comparat regulile sintaxei (felul in care sunt aranjate cuvintele intre ele, pentru a forma fraze si propozitii), semantica (studiul semnificatiei in formele limbajului) si regulile de baza ale gramaticii, constatand ca alcaloizii ADN-ului nostru urmeaza o gramatica regulata si au reguli fixe, exact ca si limbajele. Prin urmare, limbajele umane nu au aparut accidental, ci sunt o reflectie a ADN-ului nostru. Aceasta inseamna ca ei au reusit, de exemplu, sa moduleze anumite tipare de frecventa (sunete) pe o raza laser, sa influenteze frecventa ADN-ului - si, astfel, informatia genetica propriu-zisa. Avand in vedere ca structura principala a perechilor de ADN-alcalin si a limbajului e aceeasi, nu este nevoie de nicio decodare. Putem folosi, pur si simplu, cuvinte si propozitii din limbajul uman, fapt demonstrat experimental. Substanta ADN va reactiona intotdeauna la raze laser modulate prin limbaj si chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele adecvate de sunet. Acest lucru explica stiintific, in sfarsit, de ce afirmatiile, hipnoza si altele asemanatoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor si a corpului lor. Dar, bineinteles, frecventa trebuie sa fie corecta. Si acesta este motivul pentru care nu toata lumea are la fel de mult succes sau nu poate obtine aceste efecte intotdeauna cu aceeasi forta. O persoana trebuie sa lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul. Si, cu cat este mai evoluata constiinta unui individ, cu atat este mai putina nevoie de orice tip de mecanism exterior -, el reusind sa obtina rezultatele dorite de unul singur. Copii angelici sau supraumani?Dr. Berrenda Fox, cercetator in domeniul testarii si terapiei imunologice, a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN. Ea spune: "Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cand se presupune ca viata s-a ivit din apa. Cu cativa ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se intampla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformami. Schimbarile nu au fost facute publice deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaimante populatia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. "Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte din oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare, si acum ea devine realitate, in moduri diferite. Stim ca este o mutatie pozitiva, chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaimantai, spune dr. Berrenda Fox. Acesti copii speciali, telepatici, din ce in ce mai numerosi in ultimii ani, pot muta obiecte in camera doar concentrandu-se asupra lor sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Poti sa te gandesti ca ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pamantul isi inalta vibratiile Sistemele noastre imunitare si endocrine pun cel mai bine in evidenta aceste schimbari. Testele pe adulti care sufereau numeroase transformari ale organismului, dar si ale constiintei au aratat ca, de fapt, acestia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Cativa o aveau deja pe a treia. Cert este ca Pamantul si orice exista aici, in aceasta lume, isi inalta vibratiile. Problema este ca aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice. Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces aleg sa aiba o noua profesie, un nou mod de a gandi sau cel putin incep un alt mod de viata. Chiar daca se pot simti bolnavi, obositi sau deznadajduiti la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o sansa de a-si schimba atat structura ADN-ului, cat si organismul intr-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra in noua generatie. Intreaga viata a planetei se modifica Susanna Thorpe-Clark, in articolul sau "Viziunea totalai, dezvolta implicatiile schimbarilor ADN la fiintele umane. Astfel, in prezent ne modificam structura ADN (care are acum doua spirale) intr-una noua, ce va cuprinde mai multe spirale intrepatrunse. Insa nu doar noi, oamenii, ne schimbam. Intreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari, pregatindu-se pentru o noua stare de existenta. Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale, numite "de vibratie joasai. Ca si moartea, renuntarea la vechile concepte este foarte importanta in procesul de schimbare, de evolutie umana. Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relatii interumane, mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata noilor conditii de viata. Prin urmare, nu e de mirare ca exista deja foarte multa frica, anxietate, neliniste in legatura cu viitorul nostru, mai ales ca deja aceste schimbari au inceput sa se simta, desi multi dintre noi nu le constientizam. De asemenea, modificarile fiziologice ale corpului uman incep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare. Semne ale transformarii:1. Simptome gen raceala (febra, transpiratie, dureri osoase sau articulare), dar care nu raspund la tratamentul clasic; 2. Migrene, dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic; 3. Ameteala, palpitatii, tiuituri in urechi, senzatia ca intreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea); 4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a bratelor (datorate schimbarilor in sistemul circulator); 5. Respiratie greoaie sau zgomotoasa; 6. Modificari in sistemul limfatic si in cel imunitar; 7. Oboseala nejustificata, tendinta de a dormi mai mult decat in mod obisnuit; 8. Unghiile si parul cresc mai repede; 9. Episoade depresive fara motiv, fascinatia trecutului (relatii, evenimente, oameni); 10. Tensiune, neliniste, stres (senzatia ca se petrece ceva, dar nu stii ce). Acest gen de simptome, dar si altele se intalnesc la foarte multe persoane. Cele mai multe dau buzna la medicul lor, fac analize, dar afla cu stupoare ca totul e in regula. De retinut ca simptomele sunt temporare, dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt in plina desfasurare. Cum reactionezi 1. Incrancenarea si lupta nu vor duce decat la cresterea si agravarea simptomelor. Trebuie sa lasi corpul sa-si poarte singur de grija, intrucat stie sa o faca foarte bine. Daca te simti obosit, dormi. Consuma multa apa cat mai pura (de preferat apa de izvor) pentru ca, in procesul de purificare, corpul elibereaza toxine mai intens decat pana acum. 2. Nu trebuie sa intri in panica. Nu vei muri, e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. Totusi, daca lucrurile se complica, fa investigatii si apeleaza la un sfat medical. Daca trebuie sa urmezi un tratament, e recomandabil sa renunti la medicamentele de sinteza in favoarea remediilor naturiste, cu actiune mult mai blanda. 3. Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de "Inaltarei, pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului, ceea ce face sa apara aceste simptome temporare. Recalibrarea corpului Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie-receptie prin satelit. Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie, iar acest ansamblu reprezinta, de fapt, conexiunea noastra biologica si energetica cu toate lucrurile care exista, nu numai din mediul imediat inconjurator, ci chiar universal. Frecventele acestor componente genetice sunt foarte inalte, vibratiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumina. Modificarile ce au loc in aceste momente in corp sunt o re-armonizare, o noua calibrare a frecventelor proprii la cele de referinta din intreg universul. Este vorba de procese de natura electrochimica si electromagnetica. In primul rand, relatiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente se modifica, ducand astfel la alte conexiuni intre componentele ADN, formand un alt fel de spirala. Aspectele electromagnetice corespondente noilor legaturi sunt, de fapt, cresteri ale frecventelor de vibratie specifice. In consecinta, intregul corp va avea o frecventa rezonanta mai inalta. Pe masura ce procesul cunoscut ca "Inaltarei se desfasoara, fiinta este pregatita pentru a face fata tranzitiei. Procesul de acordare a creierului Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei cresteri a frecventei specifice, este folosirea unei parti mult mai importante din creier. Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din intregul potential al creierului, astfel ca, pe masura ce se realizeaza "Inaltareai, vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii si care sunt raspunzatoare de modul intuitiv si subtil de intelegere si actiune superioara. Cunoscutele frecvente cerebrale (de tip alfa, gamma etc.) despre care se stie ca determina starile mentale umane au un rol important in acest proces de "acordarei. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile, invizibile). Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii. Primul stadiu este denumit "initiereai. Este vorba de inceputul folosirii intentionate a constiintei in afara corpului fizic. Odata cu acest proces, apare si constientizarea celorlalte forme de realitate. A doua faza este "comuniuneai, o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) in celelalte realitati dimensionale. Cel mai adesea va fi sub forma telepatica, dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent. A treia faza este "inaltareai. In acest stadiu al constiintei vom putea face adevarate calatorii plecand din realitatea aceasta, obisnuita, spre realitatea Suprema. Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rand, in ordinea expusa. Pentru a atinge "inaltareai nu e suficient si nici necesar sa te gandesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie. Este vorba despre o calatorie constienta, care inseamna renuntarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevarat liber in a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti, dar si cu celelalte realitati invizibile.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
leirn
mesaj 4 Oct 2009, 01:23 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.928
Inscris: 4 December 06
Forumist Nr.: 9.039



Contrar oricaror ratiuni stiintifice, spun ei, oamenii de stiinta au identificat recent in structura ADN-ului abilitatea de a comunica la distanta cu... ADN-ul. Explicatia? Pentru moment, niciuna.

Cercetatorii raporteaza dovezi care, contrar convingerilor curente referitoare la ceea ce este posibil, o dubla legatura intacta de ADN are uimitoare capacitate de a recunoaste similaritatile din alte insiruiri ADN de la distanta. Ele sunt cumva capabile sa se identifice reciproc, iar micile fragmente de material genetic tind sa se amestece cu ADN-ul similar lor. Recunoasterea asemanarilor din secventele subunitatilor chimice din ADN se intampla intr-o maniera nerecunoscuta inca de stiinta. Nu exista, aparent, niciun motiv pentru care ADN-ul sa fie capabil sa se combine in felul in care o face si, din punct de vedere teoretic, aceasta trasatura ar trebui sa fie chimic imposibila.

Chiar si asa, studiul publicat in Jurnalul de Chimie Fizica B al ACS, prezinta foarte clar ca recunoasterea omologica dintre secventele mai multor sute de nucleotide se intampla fara contact fizic si in absenta proteinelor. Legaturile elicoidale duble de ADN pot recunoaste molecule asemenatoare de la distanta si se pot alatura, totul aparent, fara contributia altor molecule sau semnale chimice.

Pentru ca stiintific cercetatorii nu isi pot explica fenomenul, ei se vad oarecum constransi sa ia in calcul si pseudostiinta denumita "telepatie a materiei vii" pentru a gasi raspunsuri.

SURSA: www.descopera.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 09:17 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman