HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

10 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sfarsitul Lumii, suntem pregatiti sau nu?
Bralgei
mesaj 5 Jun 2004, 03:41 PM
Mesaj #1


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 88
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.873De ceva vreme urmaresc "mesajele" cu care sistemul in care traim, de multi numit societate, incearca sa ne acomodeze, mai ales acele cu privire la sfarsitului lumii. Numeroase filme trateaza fel de fel de scenarii in care omenirea este pe pragul exterminarii. Acum au mai lasat-o moale cu autoexterminarea (vezi razboi nuclear sau asemenea scenarii) insa suntem bombardati cu cataclisme, sau invazii (parca acum nu ni se mai pare asa de inexplicabil daca ne trezim cu ceva extraterestri peste noi).
Scenarii care mai de care mai bine documentate si mai realistice, ce se petrec intr-un timp mai scurt sau mai indelungat. Ideea principala este ca ne paste "vaca neagra", ca sa fiu mai plastic. Matrix ne avertizeaza asupra posibilitatii preluarii controlului de catre Inteligenta Artificiala, Filme ca Apocalipsa sau The Day After Tomorow ne spune ca am terminat planeta asta pe care traim, si nu ar fi singurul film pe aceasta tema. Exemplele sunt atat de numeroase incat orb sa fi si tot iti pui ceva intrebari. Unul din intrumentele media asa de puternice incearca sa ne faca atenti asupra unui posibil catacliscm sau sfarsit de ciclu, sau sunt duar subiecte care aduc multi bani in buzunarele producatorilor?
Oare chiar asa sa fie?
Am sa ridic totusi un semn de intrebare mai bine argumentat stiintific. Conform calendarului Maya si a cosmogoniei acelei civilizatii, ciclurile se repeta periodic. Calendarul lor se bazeaza pe un sistem cu cate 13000 de ani. Intamplarea face ca acest ciclu, conform previziunilor Maya sa ia sfarsit in 2012. Sa fie o coincidenta faptul ca tocmai atunci sistemul nostru solar se aliniaza cu mediana galactica? Cine e curios mai poate sa caute. Exista totusi niste anomalii gravitationale care se intampla chiar sub ochii nostri, ca sa nu mai vorgesc de cele magnetice.
Astept idei.
B.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio19ro
mesaj 5 Jun 2004, 04:45 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.656
Inscris: 6 March 03
Forumist Nr.: 21Planeta noastra a cunoscut periodic diverse cataclisme. S-au descoperit probe care atesta ca in 2 randuri (o data in pleistocen si o datat in tertiarul secundar) inversarea polilor magnetic s-a produs de-a lungul timpului. De fiecare data 90% din specii au disparut.
Cataclisme se vor mai produce, nu e nimc anormal in asta. Anormal ar fi sa nu fie asa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 9 Jun 2004, 02:17 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (Bralgei @ 5 Jun 2004, 05:43 PM)
De ceva vreme urmaresc "mesajele" cu care sistemul in care traim, de multi numit societate, incearca sa ne acomodeze, mai ales acele cu privire la sfarsitului lumii.

- sincer sa fiu, asta nu e un subiect de "dincolo de ratiune", ci mai degraba de "religie", sau "de ratiune superioara". smile.gif

- aceasta idee a sfirsitului lumii este in mod prostesc si neintimplator eronat mediatizata de mass media, de cinematografie, de anumite religii si culte mai mult sau mai putin autentice si de alte grupuri si organizatii.

- exista citeva legi universale care se regasesc manifestate in aceast asa zis: "sfirsit al lumii". Am sa insir citeva idei si legi pt. a se intelege mai bine acest subiect.

- legea ciclicitatii, legea evolutiei (spirituale) in spirala, in cicluri. Neintimplator chiar exista si acea vorba "istoria se repeta", pt. ca de fapt ciclurile revin si anumite evenimente se repeta intr-o anume proportie. De ce nu se repeta identic ? Pt. ca ciclul nu se afla pe o curba circulara (cerc), ci pe o curba eliptica (vezi arcul elicoidal pt. a intelege mai clar ideea). De fiecare data se ajunge la o anume faza ciclica, dar undeva mai sus pe o spira ciclica.

- legea karmei, sau asa zisa lege a actiunii si reactiunii. Adica, ceea ce faci, aceea ti se va face, bine faci, bine gasesti (primesti). Raportata la nivel planetar, aceasta lege a karmei da ca rezultanta "karma colectiva a planetei". Intr-o mare masura, karma planetei este generata de actiunile grupurilor de oameni (natuni, popoare, etc) iar uneori mai participa intr-o anumita proportie si karma personala (mai precis, actiunile personale). Daca un popor face rau altuia, negresit el isi va primi rasplata mai devreme sau mai tirziu (EX. concret: cine da cu bomba atomica in caoul unui popor, i se va da in cap cu bomba atomica).

- interactiunile fizico-subtile dintre astrii prezenti in Univers. Functie de cum se "intilnesc" acesti astri rezulta diferite influente si "predispozitii". De aceasta se ocupa f. stiintific si bine astrologia. Dupa cum stiti, si acesti astri (planete, stele, galaxii, etc) au o miscare si chiar viata ciclica. Miscarea lor ciclica este in strinsa legatura cu ciclicitatea evolutiei spirituale (personale, planetare, galactice samd). Influenta acestor cicluri are efecte si asupra planetei Terra, si asupra civilizatiei din fiecare moment istoric. Astfel, exista 4 mari cicluri cosmice, in care este inclusa si ciclicitatea Terrei. Cine doreste mai multe lamuriri si chiar cifre, impratiri samd, le poate alfa citind catrea Stiinta sacra scrisa de YUKTESWAR. Conform acestor informatii milenare, avem 4 cicluri (atentie, neintimplator 4, la fel cum avem si 4 anotimpuri), descrise cam asa:

QUOTE
In traditia hindusa, un ciclu (Kalpa) cuprinde 7 subcicluri (Manvantaras) si un Manvantara se imparte in 4 “varste”, corespunzand celor 4 cartiere ale cercului si urmand, inversata, regula Tetraktysului: 4 simbolizeaza durata lui Krita-yuga (“varsta de aur”), 3 durata lui Trętâ-yuga (“varsta de argint”), 2 durata lui Dwâpara-yuga (“varsta de bronz”) si 1 reprezinta durata lui Kali-yuga (“varsta de fier”).


- in esenta, ceea ce vrea sa spun eu, este cuprins si in acest articol. "... “sfarsitul lumii” este de fapt “sfarsitul unei lumi” si momentul mortii unui ciclu coincide cu nasterea altuia nou ..."

- ceea ce descriu diferitele texte profetice despre Apocalipsa este de fapt un posibil scenariu al evenimentelor ulterioare. Apocalipsa nu inseamna distrugere, sau sfirsit, ci "revelatie". Vremea apocaliptica se traduce corect prin vremea revelatiilor, nu prin vremea distrugerii sau sfirsitul lumii. Exista un sfirsit, dar este cel al unei epoci, si inceputul urmatoarei epoci. Astrologic vorbind, chiar iesim de sub influenta constelatia Pestilor si intram sub influenta constelatiei Varsatorului.

- pina in zilele noastre am fost in acea epoca intunecata, Kali Yuga, epoca maximei decadente spirituale, si multe si mari au fost greselile facute de umanitate, ceea ce a facut sa se acumuleze o karma de suferinta enorma la nivelul planetei. Aceasta karma trebuie "sparta" si consumata iar cataclismele, razboaiele si alte grozavii nu sint decit prelungirea fizica a acestei karme negative, de care planeta si umanitatea trebuie sa scape inainte de a intra in urmatoarea epoca, Satya Yuga, cea mai elevata dintre toate.

- aceasta karma negativa poate fi eliminata si compensata printr-o orientare spirituala a umanitatii, o asa zisa "redresare spirituala" autentica, nu ce vehiculeaza actualele religii. Acest lucru e posibil, iar Romania si poporul roman are ca menire (misiune) sa fie focarul spiritual de redresare spirituala a planetei. Intr-o mare masura, de poporul roman depinde de ceea ce va urma. Exista mai multe profetii in directia asta, nu mai o lungesc.

QUOTE
Numeroase filme trateaza fel de fel de scenarii in care omenirea este pe pragul exterminarii. Acum au mai lasat-o moale cu autoexterminarea (vezi razboi nuclear sau asemenea scenarii) insa suntem bombardati cu cataclisme, sau invazii (parca acum nu ni se mai pare asa de inexplicabil daca ne trezim cu ceva extraterestri peste noi).


- invazia extraterestra s-a produs demult, numai ca e o "invazie de catifea", facuta cu acorul marilor puteri, care in schimbul tacerii lor, au primit tehnologie inalta, mai ales militara. Pe Luna sint demult baze militare ale unor civilizatii extratereste malefice care ne monitorizeaza si asteapta momentul in care sa intervina pt. a-si (ne) ocupa planeta.

- din fericire, exista si civilizatii extraterestre benefice si care sint dispuse sa ne ajute, si o vor face. De fapt, o si fac, in felul lor.

QUOTE
Scenarii care mai de care mai bine documentate si mai realistice, ce se petrec intr-un timp mai scurt sau mai indelungat. Ideea principala este ca ne paste "vaca neagra", ca sa fiu mai plastic. Matrix ne avertizeaza asupra posibilitatii preluarii controlului de catre Inteligenta Artificiala, Filme ca Apocalipsa sau The Day After Tomorow ne spune ca am terminat planeta asta pe care traim, si nu ar fi singurul film pe aceasta tema.


- ideea filmului Matrix este aceea de "fiinte adormite", netrezite spiritual, fiinte manipulate si facute sclavi, dindu-li-se impresia ca ca sint liberi. De fapt sint niste "sclavi liberi". Asa cum ii tine in tarcuri pe oamenii din Matrix, la fel ne tine si pe noi, si sintem "stimulati" sa emitem energii care sa-i hraneasca pe acesti impostori care ne conduc si fiinte non-umane. "Tarcul" nostru este simplu, ca si in Matrix: MINTEA ! "servici, sex, bautura, datorii la stat, distractii de 3 lei, care sint de fapt elemente de distras atentia de la adevarata realitate, cea a faptului ca sintem niste sclavi. Ni se da senzatia ca sintem liberi, dar din pacate libertatea noastra e limitata. Citi dintre voi isi permit sa cumpere o masina ? Citi dintre voi isi permit sa iasa din tara ? Citi dintre voi isi permit sa ... multe altele ? Pe scurt, cam asta e ideea filmului. Cei din "rezistenta" sint cei citiva care s-au trezit cit de cit spiritual si "lupta" sa-i trezeasca si pe alti frati ai lor, pt. a incepe adevarata rezistenta si eliminarea relatiei stapini si sclavi si recuperarea planetei de la aceste fiinte non-umane. Analogia cu "masinile" este aceea a lipsei de suflet a acestor fiinte non-umane, a lipsei de scrupule, a lipsei de "omenie", la propriu si la figurat.

- de aceea va spun, daca tot am ajuns la aceasta discutie, treziti-va cit puteti de repede, e nevoie de fiecare dintre voi, TREAZ (lucid) si PUTERNIC. wub.gif

QUOTE
Exemplele sunt atat de numeroase incat orb sa fi si tot iti pui ceva intrebari.


- e bine ca ti-ai pus intrebari, pt. ca dupa cum vezi, primesti raspunsuri mult mai "grele" decit te asteptati. Ca ele nu vor fi crezute sau luate in considerare de unii, este doar o stare de fapt. Acestia inca nu realizeaza gravitatea situatiei si inca mai "gusta" "libertatea sclavului" si a asa zisei democratii.

QUOTE
Unul din intrumentele media asa de puternice incearca sa ne faca atenti asupra unui posibil catacliscm sau sfarsit de ciclu, sau sunt duar subiecte care aduc multi bani in buzunarele producatorilor?


- producatorii sint impulsionati sa creeze aceste filme si pt. bani, dar in special pt. "isteria in masa" creata de aceste filme, mai ales cind sint vizionate de grupuri mari de oameni, la unison. Cei care ordona aparitia acestor filme cunosc anumite legi ale ocultismului si stiu ca pt. a obtine un anume efect, e necesara acumularea unor energii mentale specifice acelui tel al lor. Si cum ei vor sa distruga planeta, va pune pe fiecare din voi sa "ginditi" si sa evocati asta in timp ce vedeti filmele. Fiinta umana recepteaza (ideea mentala si vizuala) si apoi emite energi si ginduri in acele momente, destul de intens, spre multumirea acestor "stapini de sclavi".

- multi vor spune astea sint SF-uri, atit filmele cit si spusele mele, dar vom trai si vom mai vorbi, cu unii dintre voi. smile.gif Eu am argumentat si voi argumenta cit mai logic, rational si tehnic (stiintific) cele pe care le prezint.

QUOTE
Am sa ridic totusi un semn de intrebare mai bine argumentat stiintific. Conform calendarului Maya si a cosmogoniei acelei civilizatii, ciclurile se repeta periodic. Calendarul lor se bazeaza pe un sistem cu cate 13000 de ani. Intamplarea face ca acest ciclu, conform previziunilor Maya sa ia sfarsit in 2012. Sa fie o coincidenta faptul ca tocmai atunci sistemul nostru solar se aliniaza cu mediana galactica? Cine e curios mai poate sa caute.


- da, nimic intimplator. Azi a fost un eveniment astrologic deosebit de important.

QUOTE
Marti, 8 iunie 2004 - TRANZIT VENUS-SOARE

Pe data de 8 iunie 2004 vom asista la un fenomen care poate fi considerat evenimentul astronomic si astrologic al anului, si care nu a mai avut loc din 1882: planeta Venus va trece prin dreptul Soarelui. Ea poate fi vazuta (cu ochelari de eclipsa) traversând discul acestuia asemeni unui punct negru - ca în cazul unei eclipse de Luna, numai ca Venus fiind mult mai departe de Terra decât Luna, discul planetei se vede mult prea mic pentru a-l acoperi în totalitate pe cel al Soarelui. Urmatoarea data când se va produce acest fenomen este 6 iunie 2012 (apoi abia în 2117).

Tranzitul lui Venus a precedat întotdeauna mari momente de rascruce în evolutia spirituala a omenirii. El joaca un rol foarte important în calendarul Maya si, de asemeni, si în traditia vedica. Acest tranzit al lui Venus din 2004 este considerat de unii astrologi ca fiind momentul de început al trecerii în Satya Yuga, proces care se va finaliza cu tranzitul lui Venus din 2012.
Planeta Venus va traversa discul Soarelui în aproximativ sapte ore, acest tranzit reprezentând printre altele un simbol al unificarii aspectului masculin cu cel feminin, unificare ce va avea loc în vremurile ce vin.
Acest tranzit constituie o ocazie imensa pentru ca oamenii sa contribuie la trecerea planetei noastre într-o dimensiune spirituala, a cunoasterii autentice de sine, prin adorarea Principiului Feminin, care este întruparea Iubirii Divine.
In perioada dintre acest tranzit al lui Venus si urmatorul, cel din 6 iunie 2012 - anul considerat în multe traditii ca fiind anul Marii Treceri - omenirea are sansa de a contribui la intrarea acestei planete în Vârsta de Aur - Satya Yuga.
Acest tranzit este de asemeni considerat ca fiind în legatura cu reinstaurarea, la nivelul planetei noastre, a Constiintei Christice.

De asemeni, acest tranzit va fi sarbatorit pe întreaga planeta printr-o rugaciune colectiva pentru Unitate. Scopul acestei rugaciuni mondiale, condusa de mari lideri spirituali din toate cele patru colturi ale lumii, este de a da nastere unei profunde experiente a Unitatii în Dumnezeu la nivel planetar, prin reunirea celui mai mare numar de fiinte umane care au realizat vreodata împreuna o meditatie.
Tot acum a fost initiat un proiect la nivel planetar (the Global Oneness Commitment), pe o durata de opt ani, prin care se urmareste integrarea fiintelor umane de pe întreaga planeta într-o serie de actiuni colective cu scopul de a transforma planeta prin intermediul unei treziri spirituale catre o noua dimensiune a constiintei. Acest proiect începe cu tranzitul din 8 iunie 2004 al lui Venus si se încheie cu cel din 6 iunie 2012, si este initiat de Global Oneness Foundation (Fundatia pentru Unitatea Planetara), cu sediul în Stockholm, Suedia, în asociere cu Times Foundation, din Delhi, India.


QUOTE
Exista totusi niste anomalii gravitationale care se intampla chiar sub ochii nostri, ca sa nu mai vorgesc de cele magnetice.


- vom trai si vom vedea.

QUOTE
Astept idei.


- iata o mica parte din ele. smile.gif

SUCCES !


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 9 Jun 2004, 02:17 AM
Mesaj #


ContextuALL

Go to the top of the page
 
Quote Post
Blakut
mesaj 9 Jun 2004, 09:37 AM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508Ai uitat de posibilitatea unui cataroi spatial (aka asteroid) care izbeste pamantul si il face praf, sau de posibilitatea unui presedinte nebun (aka George W. Bush) care porneste un razboi mondial, sau de posibilitatea (devenita acum certitudine) ca polii magnetici ai pamantului isi vor schimba semnul (nord devine sud si invers).
Schimbarea polilor se produce periodic si este precedata de niste anomalii ale campului magnetic (niste pete de polaritate inversa: in partea de nord niste zone care sunt inversate ca polaritate) care au aparut deja:Marea anomalie a Atlanticului, o zona unde campul magnetic este invers fata de restul campului magnetic din jurul sau. De asemenea, alt semn al unei viitoare schimbari este intensitatea tot mai slabita a campului.
Inca nu se stie ce efect ar avea asa o schimbare.


Si acum, some fun:
QUOTE
invazia extraterestra s-a produs demult, numai ca e o "invazie de catifea", facuta cu acorul marilor puteri, care in schimbul tacerii lor, au primit tehnologie inalta, mai ales militara. Pe Luna sint demult baze militare ale unor civilizatii extratereste malefice care ne monitorizeaza si asteapta momentul in care sa intervina pt. a-si (ne) ocupa planeta.


exista civilizatii malefice? Da-mi exemplu de civilizatie malefica! Nu cred ca poti caracteriza o civilizatie buna sau rea (ma rog, unii au facut-o, dar uite unde a ajuns Hitler cu asta).
Daca sunt asa de avansati si puternici, de ce nu ne-au cucerit de mult?

Daca ar avea baze pe Luna, orice telescop radio sau optic i-ar putea detecta. (sigur exista o conspiratie mondiala a astronomilor,nu? smile.gif smile.gif)

Care tehnologie inalta? Elicopterele doborate cu pusca in Irak? Avionul invizibil,
doborat de anti-aeriana sarba (dar poate ca si sarbii aveau anti-aeriana extraterestra.)

spoton.gif M-am convins, Nastase e de-al lor, de acolo vine privirea aia sticloasa.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Achernar
mesaj 9 Jun 2004, 09:44 AM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.907
Inscris: 11 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.553QUOTE
Sa fie o coincidenta faptul ca tocmai atunci sistemul nostru solar se aliniaza cu mediana galactica


'Mediana galactica'. Suna frumos. Da' ce-i aia ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 9 Jun 2004, 10:31 AM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (Blakut @ 9 Jun 2004, 11:39 AM)
QUOTE
invazia extraterestra s-a produs demult, numai ca e o "invazie de catifea", facuta cu acorul marilor puteri, care in schimbul tacerii lor, au primit tehnologie inalta, mai ales militara. Pe Luna sint demult baze militare ale unor civilizatii extratereste malefice care ne monitorizeaza si asteapta momentul in care sa intervina pt. a-si (ne) ocupa planeta.


exista civilizatii malefice? Da-mi exemplu de civilizatie malefica!

- da, "micii gri"

QUOTE
Nu cred ca poti caracteriza o civilizatie buna sau rea (ma rog, unii au facut-o, dar uite unde a ajuns Hitler cu asta).
Daca sunt asa de avansati si puternici, de ce nu ne-au cucerit de mult?


- pomul se cunoste dupa roade, omul dupa fapte.

- ca sa se poata intreba unii ca tine.

QUOTE
Daca ar avea baze pe Luna, orice telescop radio sau optic i-ar putea detecta.


- sint pe partea nevazuta a Lunii

QUOTE
(sigur exista o conspiratie mondiala a astronomilor,nu?


- da, a celor care ii conduc si ii trimit acolo in spatiu. Dincolo de asta, ca tu nu ai auzit diferite comentarii ale astronautilor nu inseamna ca ei nu au vorbit de "alien".--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Achernar
mesaj 9 Jun 2004, 03:59 PM
Mesaj #7


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.907
Inscris: 11 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.553Problema se pune asa : daca la televizor n-a zis nimic de alieni, atunci alienii nu exista. Ia stai putin ... ba exista, c-am vazut eu un film de-i zicea chiar asa, 'alien'. Astia cica vor sa ne cucereasca. Sfarsitu lumii e aproape ! Heeeeeeelp !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TriRegnum
mesaj 9 Jun 2004, 05:48 PM
Mesaj #8


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.851
Inscris: 14 October 03
Forumist Nr.: 985Nu cred ca un eventual sfarsit ar trebui sa sperie, un sfarsit poate insemna si un nou inceput. Iar noi, crestinii, nu avem de ce sa ne speriem, Dumnezeu, Isus Cristos, ne-a promis o viata vesnica, unde nu sunt lacrimi si suspine.
Sfarsitul e inevitabil, orice inceput are si un sfarsit asa e si lumea, a inceput si se va sfarsi, nu se stie modul, dar sigur va fi unul.
Nu ne ramane decat sa asteptam.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vantelegar
mesaj 9 Jun 2004, 06:43 PM
Mesaj #9


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 5
Inscris: 23 April 04
Forumist Nr.: 3.226Nimeni nu poate sti ,nu poate prezice,sfarsitul lumii .Doar Dumnezeu stie acest lucru.
Cine se teme de moarte mai are multa treaba pe acest pamant.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 9 Jun 2004, 06:55 PM
Mesaj #10


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (vantelegar @ 9 Jun 2004, 08:45 PM)
Nimeni nu poate sti ,nu poate prezice,sfarsitul lumii .Doar Dumnezeu stie acest lucru.

- nu poate prezice ora, minutul, ziua, dar perioada o poate prezice.

- nu stii cind va fi soare pe cer intr-o anumita zi (ora) din vara, dar vei stii cind e pe cale sa apara vara.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 9 Jun 2004, 10:11 PM
Mesaj #11


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508QUOTE

QUOTE
invazia extraterestra s-a produs demult, numai ca e o "invazie de catifea", facuta cu acorul marilor puteri, care in schimbul tacerii lor, au primit tehnologie inalta, mai ales militara. Pe Luna sint demult baze militare ale unor civilizatii extratereste malefice care ne monitorizeaza si asteapta momentul in care sa intervina pt. a-si (ne) ocupa planeta.


exista civilizatii malefice? Da-mi exemplu de civilizatie malefica!- da, "micii gri"


Am citit si eu carteaaia. Spre deosebire de tine, pe mine nu m-a convins. De ce crezi tu ca ceea ce scria in acea carte este adevarat? Daca micii gri sunt de fapt buni, si marii albi te fac sa crezi ca micii gri sunt rai?

QUOTE

QUOTE

QUOTE 
Nu cred ca poti caracteriza o civilizatie buna sau rea (ma rog, unii au facut-o, dar uite unde a ajuns Hitler cu asta).
Daca sunt asa de avansati si puternici, de ce nu ne-au cucerit de mult? 


- pomul se cunoste dupa roade, omul dupa fapte.

- ca sa se poata intreba unii ca tine.


intr-adevar, am inteles tot...

Mai degraba un meteorit urias. Daca eu as fi extraterestru malefic, cuceream de mult planeta...
Pana una alta, inversarea polilor magnetici e iminenta. Ce credeti ca se va intampla, si de ce?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 10 Jun 2004, 01:58 AM
Mesaj #12


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (Blakut @ 10 Jun 2004, 12:13 AM)
QUOTE
QUOTE

exista civilizatii malefice? Da-mi exemplu de civilizatie malefica!

- da, "micii gri"


QUOTE
Am citit si eu carteaaia. Spre deosebire de tine, pe mine nu m-a convins. De ce crezi tu ca ceea ce scria in acea carte este adevarat? Daca micii gri sunt de fapt buni, si marii albi te fac sa crezi ca micii gri sunt rai?


- tu nu esti convins nici ca exista Dumnezeu. Crezi ca din cazua asta El nu mai exista ? smile.gif

- vom trai si vom vedea care dintre ei e benefic sau malefic.

QUOTE
Daca eu as fi extraterestru malefic, cuceream de mult planeta...


- doar daca erai mai puternic si aveai conditiile necesare ai fi reusit.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bralgei
mesaj 10 Jun 2004, 09:21 AM
Mesaj #13


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 88
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.873Pareri pro si contra dar usor lipsite de bun simt.
Daca acesti extraterestri ce tot ne dau tarcoale de ceva vreme poseda o tehnologie asa de avansata, ce credeti ca i-ar fi oprit sa ne colonizeze cu forta daca aveau interesul sa o faca?
Eu unul sa fiu in locul lor nu as face acest lucru decat daca as sti ceva care sa ma impiedice. Ce ar putea sa ma impiedice pe planeta asta cand am la dispozitie o asemenea tehnologie? mai nimic...ups! ba s-ar putea sa ma impiedice faptul ca corabia este pe cale de a se scufunda.
Ma uit mai atent si vad ca sobolanii cei mai grasi si iluminati o sterg fain frumos. De ce oare? Si unde?
Exista de-alungul istoriei exista mentiuni cuprivire la intregi popoare care au disparut dintr-o data. Unde? Si cum?
Civilizatia egipteana. Cum mumasa ca dintr-o data au ramas in tara aia numai pleava si praful care s-a asternut peste contructii? Unde au disparut marii preoti, sau magicienii?
Exemplele pot continua.
Asa cum a spus cineva mai devreme, sfarsitul lumii nu inseamana neaparat si sfarsitul creatiei. Un eveniment major care sa influenteze profund cursul istoriei umane poate avea loc. Mie mi se pare mult mai interesant sa fim pe faza pentru urmatorul nivel ce se prefigureaza.
Orice om care a mai citit despre yoga sau initiere stie ca purificarea este o conditie esentiala prentru cresterea spirituala, pentru evolutie.
Poate ne paste o purificare de masa? Poate chiar planeta asta trebuie sa intre intr-o nou conditie, asa cum spunea cineva in Varsta de Aur - Satya Yuga, si e novoie de schimbari.
Urmand cursul cunoasterii, ironia este ca schimarea trebuie sa vina din interior. Asa ca eu nu nadajduiesc la prea mult ajutor de la posibili omuleti verzi sau gri sau ce culoare or mai avea ei.
Universul acesta este predatorial. Nu m-as mira ca ei sa fie aici doar ca sa mai fure ce se poate de pe un "Titanic" in drum spre abis.
--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fausta
mesaj 10 Jun 2004, 09:25 AM
Mesaj #14


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 688
Inscris: 18 May 04
Forumist Nr.: 3.544tot in 2012 a fost prevestit sfarsitul lumii si de Rasputin si de Nostradamus....


--------------------
' Murim câte putin în fiecare zi, trebuie sa ne obisnuim cu asta. '

Emile Zola
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 10 Jun 2004, 10:01 AM
Mesaj #15


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.5082012? La naiba, mai am putin timp sa sap un buncar...

Sfarsitul lumii poate fi de un singur fel, dar poate fi interpretat diferit. Omului ii este greu sa inteleaga 'sfarsitul'.

Totusi, nu credeti voi ca din clipa in care omul va coloniza spatiul, sfarsitul lumii va deveni un nonsens? Sfarsitul carei lumi?--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 10 Jun 2004, 03:43 PM
Mesaj #16


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507Pai n-auzi ca sfarsitul lumii vine in 2012?! Pana atunci nu a prevazut NASA nici o colonizare, asa ca gata, s-a dus totul... Vin si eu sa te ajut cu buncarul!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 10 Jun 2004, 04:02 PM
Mesaj #17


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445QUOTE ("Fausta")

tot in 2012 a fost prevestit sfarsitul lumii si de Rasputin si de Nostradamus....


Fausta, de la tine ma asteptam la 2011! rofl.gif

Baieti, pastrati-mi si mie un loc in buncar, nu fiti rai! (poate ar trebui mutat subiectul la "Intalniri forumistice"?)


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fausta
mesaj 10 Jun 2004, 04:23 PM
Mesaj #18


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 688
Inscris: 18 May 04
Forumist Nr.: 3.544ok Catalin.... nu e sa fie 2011 de la mine... si acu off topic: am calculat un singur numar si nu a dat 11, cu toate ca stiam din timp ce o sa iasa... ceea ce am spus eu e doar o idee si voiam sa vad ce mai stiti voi... inca nu vreau sa am 11 degete la maini tongue.gif


--------------------
' Murim câte putin în fiecare zi, trebuie sa ne obisnuim cu asta. '

Emile Zola
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 10 Jun 2004, 04:53 PM
Mesaj #19


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (Bralgei @ 10 Jun 2004, 11:23 AM)
Pareri pro si contra dar usor lipsite de bun simt.

- nu e cazul sa vorbim de bun simt acum, caci el tine de intelegerea subiectiva a evenimentelor. Priveste comentariilemele sa vezi ca sint lucruri care poate ti-au scapat analizei tale. smile.gif

QUOTE
Daca acesti extraterestri ce tot ne dau tarcoale de ceva vreme poseda o tehnologie asa de avansata, ce credeti ca i-ar fi oprit sa ne colonizeze cu forta daca aveau interesul sa o faca?


- conform unor informatii underground acesti extraterestri nu isi pot inca asimila structura fizica la conditiile de viata de pe Terra, motiv pt. care fac tot felul de rapiri de animale si oameni pt. a face pe piele lor experiente si a obtine o forma de integrare a unui corp fizic aici pe Terra. Din acest motiv, ei au ajuns la un compromis cu anumite guverne pt. ca acestea, in schimbul unor informatii si tehnologie, sa inchida ochii la aceste rapiri si disparitii, inclusiv sa mentina la nivelul intregii planete sub semnul ocultarii si minciunii existenta extraterestrilor. Acesta este si unul dintre motivele pt. care si anumite religii acorda implicit acordul pt. aceste eveninemte, pt. ca, va dati seama ce ar insemna pt. ele recunoasterea faptului ca mai exista si alte civilizatii pe alte plenate, si ca Terra nu e buricul Universului si ca omul nu e singura creatura, si ca ce valoare mai are "suprematia modelului lor divin", daca exista si alte planete locuite.

QUOTE
Eu unul sa fiu in locul lor nu as face acest lucru decat daca as sti ceva care sa ma impiedice. Ce ar putea sa ma impiedice pe planeta asta cand am la dispozitie o asemenea tehnologie? mai nimic...ups!


- iata ca exista ceva care ii impiedica, nemaipunind la socoteala faptul ca nici Dumnezeu nu permite o astfel de "colonizare" demoniaca. Cu toate acestea, sa ne amintim ca in Apocalipsa se vorbeste la un moment dat de niste "lacuste" care distrug totul in jurul lor. Sa fie aceste "lacuste" aparate de zbor extraterestre ?

QUOTE
Exista de-alungul istoriei exista mentiuni cuprivire la intregi popoare care au disparut dintr-o data. Unde? Si cum?
Civilizatia egipteana. Cum mumasa ca dintr-o data au ramas in tara aia numai pleava si praful care s-a asternut peste contructii? Unde au disparut marii preoti, sau magicienii?


- deschid un nou subiect fierbinte. smile.gif

- unii au disparut in anumita catabombe din scoarta pamintului, altii in anumite zone protejate subtil de ochii profani, altii au mers in interiorul Pamintului.

QUOTE
Urmand cursul cunoasterii, ironia este ca schimarea trebuie sa vina din interior. Asa ca eu nu nadajduiesc la prea mult ajutor de la posibili omuleti verzi sau gri sau ce culoare or mai avea ei.


- dupa cum stim, testele si incercarile pe care ni le pune in fata Dumnezeu pot avea si aceste forme mai putin placute. smile.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 10 Jun 2004, 05:29 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 10 Jun 2004, 04:59 PM
Mesaj #20


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (abis @ 10 Jun 2004, 05:45 PM)
Pai n-auzi ca sfarsitul lumii vine in 2012?! Pana atunci nu a prevazut NASA nici o colonizare, asa ca gata, s-a dus totul...

- insasi NASA e "colonizata" de extraterestri si au acces la diferite tehnologii extraterestre pe baza carira au dezvoltat anumite aparate si arme. Cum sa prevada ea ce se petrece deja in ea ?

PS. V-as sugera sa (mai) audiati afirmatile clarvazatoarei Valentina vis a vis de un asemenea extraterestru. Despre extraterestrul de la Arad


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristina_rock
mesaj 10 Jun 2004, 05:01 PM
Mesaj #21


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 10
Inscris: 26 February 04
Forumist Nr.: 2.354Mayasii n-au prevestit sfirsitul lumii in 2012 ci inceputul unei noi civilizatii, mai performante din punct de vedere spiritual. Specialistii in civilizatia Maya afirma ca mayasii considerau 1987 ca punct terminus al civilizatiei actuale, urmat de 25 de ani de tranzitie in care vor avea loc transformari dramatice atit ale Terrei cit si ale locuitorilor ei.
Despre Rasputin, nu stiu ce-a prezis dar in mod cert Nostradamus n-a pomenit nimic despre sfirsitul lumii si, mai ales, n-a pomenit nimic de 2012.
Singurul an citat explicit de Nostradamus este 1999.
Nostradamus descrie o catastrofa globala si urmarile ei - catastrofa provocata de un corp ceresc pe care il denumeste Regele Spaimei, Regele Rosu, Dragonul, al doilea soare, Marea cometa etc.
Ati pomenit aici de micii gri. Eu n-am citit cartea la care faceti referire, dar am studiat multe alte surse. Este vorba de o rasa extraterestra numita Zeta Reticuli care a luat contact cu guvernul american prin anii ‘50 si le-au propus tehnologie in schimbul permisiunii de a preleva de la cetatenii americani sperma si ovule (doreau sa creeze o rasa hibrid). Nu mai tineti minte ca prin anii ‘70-’80 era o adevarata folie in America vizavi de rapirile extraterestre?
Oricum, dincolo de aspectul neelegant al procedeului, tipii nu erau periculosi.
Legat de subiectul pe care l-ati deschis aici, trebuie sa va spun ca prin 1996 a aparut un site www.zetatalk.com, administrat de o tipa - Nancy Lieder - care afirma ca este un releu al zetanilor. Site-ul relateaza pe larg despre o catastrofa globala provocata de modificarea polilor fizici ai Pamintului. Modificarea ar fi cauzata de trecerea prin sistemul solar a unei planete gigant, a carei miscare de rotatie in jurul Soarelui este de aproximativ 3600 de ani - planeta despre care se stie din surse sumeriene. Sumerienii o numeau Nibiru - adica planeta traversarii.
Subiectul este extrem de cunoscut si de controversat la americani, in principal datorita faptului ca zetanii anuntau trecerea planetei si implicit catastrofa globala pentru data de 15 mai 2003.
Eu ma cam indoiesc de faptul ca zetanii nu pot sa doarma de grija pamintenilor, mai curind cred ca site-ul este administrat de cineva de la NASA, pentru ca nu a fost hacherit niciodata in ultimii 8 ani, dar cred ca daca ne paste ceva intr-un viitor apropiat, acest ceva s-ar putea numi Nibiru.
Am strins multa informatie despre aceasta planeta in ultimii 4 ani si am sa revin cu lucruri foarte interesante dar, daca aveti timp, uitati-va si voi pe site, cel putin la sectiunea “Decalajul polilor” descrierea evenimentelor - vulcani, cutremure, anomalii climatice - este foarte exacta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 10 Jun 2004, 09:30 PM
Mesaj #22


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508QUOTE
- unii au disparut in anumita catabombe din scoarta pamintului, altii in anumite zone protejate subtil de ochii profani, altii au mers in interiorul Pamintului.articol despre interiorul pamantului

Este o teorie interesanta, din pacate lipsesc dovezile in acest sens, iar legile fizicii nu prea permit un pamant gol in interior. [si Hitler credea in teoria asta]

Am si eu o intrebare: cum puteti vorbi cu atata siguranta despre existenta extraterestrilor si a invaziei lor? De unde atatea dovezi? Nici eu, care sunt sceptic, nu am parerile batute in cuie.

:>Extraterestri "e oameni si ei", iar daca sunt prin zona noastra,nu cred eu ca o sa avem probleme din partea unor posibile invadazii. Intai sa vedem ce facem cu armele astea nucleare si poluarea. Daca o tinem tot asa, extraterestrii nu o sa aibe ce face pe aici. {cred ca cea mai mare distanta dintre noi si extraterestri, care sigur exista - nu neaparat la noi in galaxie -, nu e distanta spatiala ci distanta temporala}

>Nasa zice ca vine sfarsitul in 2012? Si de la ce o sa ni se traga au zis?

O sa ma apuc de sapat un buncar. Formez organizatia pentru a ne salva cu totii in cazul in care e pe bune... cine e cu mine?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dead-cat
mesaj 10 Jun 2004, 09:43 PM
Mesaj #23


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.203
Inscris: 6 April 04
Din: On the Rhine
Forumist Nr.: 2.942chestia trista cu Nancy a fost ca unii oameni chiar au crezut-o. nu in sensul de-a zice "wow, Armagheddon is comming" ci s-au pus si au luat credite de la banci in ideea ca pe Zeta Reticulli n-o sa trebuiasca sa le plateasca inapoi. dar surprise, surprise...

daca soarele ar avea un companion substellar (ca altceva n-ar putea fi "Nibru" daca-i chiar gigant), la o perioada de numai 3 600 ar fi detectabil cu usurinta. nu ca ar fi imposibil ca soarele sa aiba un companion, avind in vedere ca cca 60% din sisteme sunt multiple, dar avind in vedere ca putem detecta companioni in alte sisteme, chiar la 100 ani lumina (chiar si mult mai apropiati de astrul central decit ar implica o perioada de 3600 ani) de ce nu-i simtim efectul?

however, sumerienii au disparut ca civilizatie in jur de anul 2000BC. daca ei au denumit-o "Nibru" inseamna ca au observat-o cel tirziu in jur de 2000BC. inseamna ca, urmatoare trecere ar fi trebuit sa aiba loc pe la 1600AD. adica taman cind gallileo construia telescopul. si sigur nu i-ar fi scapat o planeta "gigant", sa nu mai vorbim de efectul de destabilizare asupra sistemului solar. iar daca au observat-o pe la 3000BC tot trebuia sa treaca pe la 600AD si ar fi trebuit sa fie observabila chiar fara telescop. sau? unsure.gif


--------------------
Black holes are where God divided by zero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 11 Jun 2004, 11:58 AM
Mesaj #24


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507QUOTE (Blakut @ 10 Jun 2004, 10:32 PM)
O sa ma apuc de sapat un buncar. Formez organizatia pentru a ne salva cu totii in cazul in care e pe bune... cine e cu mine?

Eu vin. O sa fac rost de o lopata, si ne punem pe sapat. Dar ce ne facem daca, sapand sa ne construim adapostul, dam de aia care s-au refugiat sub pamant pe vremea faraonilor?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 11 Jun 2004, 02:16 PM
Mesaj #25


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (Blakut @ 10 Jun 2004, 11:32 PM)
QUOTE
- unii au disparut in anumita catabombe din scoarta pamintului, altii in anumite zone protejate subtil de ochii profani, altii au mers in interiorul Pamintului.


articol despre interiorul pamantului

Este o teorie interesanta, din pacate lipsesc dovezile in acest sens, iar legile fizicii nu prea permit un pamant gol in interior. [si Hitler credea in teoria asta]

- exista mai multe dovezi, inclusiv poze luate din spatiu.

- armata americana a facut doua expeditii sub conducerea unui amiral, Bird daca nu ma insel. El a tinut niste jurnale in care a descris ce a vazut in aceste expeditii. Intr-una dintre ele, cind a folosit un avion, a mers dealungul (catre) polul Nord si conform indicatiilor aparatelor cit si al consumului de benzina ar fi trebuit sa ajunga in celalta parte a globului, si nu a ajuns, iar cind benzina era la jumate, s-a intors din drum. Ce a mai vazut el acolo, merita cautat pe net dupa "jurnalul amiralului Bird".

- exista si alte povestiri Uluitoarea poveste despre călătoria lui Olaf Jansen şi a tatălui său în interiorul planetei (ilustraţii şi texte - limba engleză)

- si poze ale Terrei si a altor planete care "sufera" de aceiasi "boala". Sint goale la interior. smile.gif

Poze inedite cu deschiderile de la polii planetei Terra

interiorul planetelor

- exista chiar si liste publice unde se prezinta informati in aceasta directie: hollowearth

- vezi si site cu informatii.

- care legi ale fizicii nu permit o asemenea realitate a planetei goale la interior ?

- ca sa vin in avans cu o informatie, sa stii ca exista chiar si un "soare" interiorul acestui gol. Acel asa zis efect al "aurei boreale" este chiar lumina care iese din centrul pamintului. smile.gif

QUOTE
Am si eu o intrebare: cum puteti vorbi cu atata siguranta despre existenta extraterestrilor si a invaziei lor? De unde atatea dovezi? Nici eu, care sunt sceptic, nu am parerile batute in cuie.


- facem si noi figuratie smile.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 11 Jun 2004, 02:29 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 11 Jun 2004, 02:41 PM
Mesaj #26


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171Va raspund cu un vers al lui OMAR KHAYAM " Ca nu- i nimeni inceputul si fasrsitul sa il vada". Restul, pure speculatii.


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 11 Jun 2004, 02:53 PM
Mesaj #27


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508Pamantul gol pe dinauntru: o sa cred asta atunci cand voi intra eu insumi acolo. Nu pot sa cred ca pamantul e asa cum e prezentat in acele poze. Ce te face sa crezi ca pozele sunt reale. Nu mi se pare plauzibila teoria din urm motive:
1. legile fizice nu prea permit asta (macar cand e vorba de materie nu nega aceste legi, thunder)
2. s-ar fi aflat, pana la urma. Gandeste-te ca polii au fost atinsi mai demult, pe vremea cand nimeni nu ar ascuns aceste informatii...

Daca as fi un magnat international al petrolului, ti-as plati o expeditie pana acolo, dar cred ca ai refuza.

Diferenta dintre mine si tine: as accepta aceasta teorie, daca as considera-o cat de cat plauzibila, tu crezi in ea no matter what.

tu vrei sa zici ca ala a intrat in interiorul Terrei cu avionul, fara sa observe? Cat de mare ar fi gaura asta mai? Desenul ala arata 600... m? sau km?

De ce nu se mai duce nimeni acolo? De ce nu curge apa inauntru gaurii ca s=o umple? Daca ploua in ea, nu e logic sa se umple?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristina_rock
mesaj 11 Jun 2004, 03:51 PM
Mesaj #28


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 10
Inscris: 26 February 04
Forumist Nr.: 2.354QUOTE
sumerienii au disparut ca civilizatie in jur de anul 2000BC. daca ei au denumit-o "Nibru" inseamna ca au observat-o cel tirziu in jur de 2000BC.


Sumerienii vorbesc in placutzele lor de evenimente care au avut loc cu 500.000 de ani in urma. Mai precis, colonizarea Terrei de catre o rasa extraterestra (annunaki - “cei care din cer pe pamint au venit”) acum vreo 450.000 de ani. Ei numeau planeta de origine a annunakilor Nibiru si chiar relateaza in “Epopeea lui Ziusudra” (Noe al Bibliei) cum potopul a fost provocat de una din trecerile respectivei planete prea aproape de Pamint. De altfel, chiar la trecerile “normale” ale planetei prin sistemul solar se inregistrau cutremure si eruptii vulcanice catastrofale. Manuscrisul Kolbrin, o versiune a Vechiului Testament necenzurata, care a apartinut templierilor si a fost publicata in Anglia in 1994, descrie ultima trecere a lui Nibiru (pe care manuscrisul o denumeste “Distrugatorul”) in timpul exodului evreilor din Egipt. Manuscrisul nu uita sa aminteasca ca potopul lui Noe a fost produs de acelasi Distrugator.
Pentru Thunder care este un adept al teoriei “Pamintului gol”.
Sumerienii povestesc ca primul conducator al coloniei nibiriene, Enki, un mare initiat, inginer si genetician de exceptie, a construit pentru uzul lui un oras subteran, numit Abzu, care a fost folosit de familia lui pe tot parcursul colonizarii, si se presupune ca la retragerea nibirienilor de pe Pamint, o parte dintre fidelii lui Enki, probabil chiar unul sau mai multi dintre fii lui, au ramas in locatia subterana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dead-cat
mesaj 11 Jun 2004, 04:19 PM
Mesaj #29


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.203
Inscris: 6 April 04
Din: On the Rhine
Forumist Nr.: 2.942for the sake of the discussion, hai sa presupunem ca extraterestrii au colonizat pamintul acu jumatate de million de ani. si ca au observat atunci planeta X (ma intreb dupe ce criteriu un corp e planeta si altul nu). au tras concluzia ca avea o perioada de 3600 de ani.
n-ar trebui sa apara din 3600 in 3600 de ani?
daca ar aparea maine, ar fi trebuit sa fi fost vazuta cel tirziu cca 2000BC.
sa nu vorbim de celelalte dati ca-ncap 139 de perioade in 500 000 de ani.

oricum, daca trece o data la 3600 de ani prin interiorul sistemului solar trebuie sa aibe o orbita foarte ciudata, care nu prea are cum sa fie stabila.

exodul evreiilor a avut loc undeva pe la 1200-1500BC (oamenii se cearta). presupunind ca ultima trecere chiar a avut loc pe vremea exodului (desi ramine deschis de ce altew popoare n-au observat nimic deosebit in acea perioada),
urmatoarea trecere ar fi cca 2100 cel devreme sau 2400 cel tirziu.
adica planeta mai are de parcurs intre 1/36 si 4/36 din orbita pina la punctul cel mai apropiat. adica e in faza finala in care se apropie de viteza maxima pe orbita.

ar fi fost detectata deja demult.
asta facind abstractie de orbita care-i imposibil sa fie stabila pe min. 500 000 de ani.


--------------------
Black holes are where God divided by zero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 11 Jun 2004, 04:31 PM
Mesaj #30


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445Dead-cat, tu uiti mereu ca postezi pe forumul "Dincolo de Ratiune"! laugh.gif


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dead-cat
mesaj 11 Jun 2004, 06:02 PM
Mesaj #31


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.203
Inscris: 6 April 04
Din: On the Rhine
Forumist Nr.: 2.942nunu. dar pina acum n-a sustinut inca nimeni ca planeta X ar aparea din alta dimensiune etc. chiar s-a dat o perioada de revolutie. de unde deduc ca nu se sustine ca pentru planeta X legile fizicii ar fi optionale.

de extraterestrii de acu 500 000 de ani nu ma leg.

Acest topic a fost editat de dead-cat: 11 Jun 2004, 06:03 PM


--------------------
Black holes are where God divided by zero.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 11 Jun 2004, 11:22 PM
Mesaj #32


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508Christina Rock: am citit cu mult interes cartea lui Zacharia Sitchin (sper ca ams cris bine) despre a 12-ea planeta. Sunt de acord cu anumite lucruri, dar ideea pamantului gol pe dinauntru mi-e greu sa o accept.

Extraterestrii care au creat omenirea: este posibil, sunt perioade ale evolutiei greu de explicat (prea bruste pentru ca omul nostru sa le fi parcurs singur), dar pentru D-zeu, "micii gri"?

Daca extraterestrii exista, nu va asteptati sa fie umanoizi, sau macar vizibili. Pot fi ceva ce noi nici nu putem intelege...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 12 Jun 2004, 02:14 PM
Mesaj #33


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (cristina_rock @ 11 Jun 2004, 05:53 PM)
QUOTE
sumerienii au disparut ca civilizatie in jur de anul 2000BC. daca ei au denumit-o "Nibru" inseamna ca au observat-o cel tirziu in jur de 2000BC.


Sumerienii vorbesc in placutzele lor de evenimente care au avut loc cu 500.000 de ani in urma. Mai precis, colonizarea Terrei de catre o rasa extraterestra (annunaki - “cei care din cer pe pamint au venit”) acum vreo 450.000 de ani. Ei numeau planeta de origine a annunakilor Nibiru si chiar relateaza in “Epopeea lui Ziusudra” (Noe al Bibliei) cum potopul a fost provocat de una din trecerile respectivei planete prea aproape de Pamint. De altfel, chiar la trecerile “normale” ale planetei prin sistemul solar se inregistrau cutremure si eruptii vulcanice catastrofale. Manuscrisul Kolbrin, o versiune a Vechiului Testament necenzurata, care a apartinut templierilor si a fost publicata in Anglia in 1994, descrie ultima trecere a lui Nibiru (pe care manuscrisul o denumeste “Distrugatorul”) in timpul exodului evreilor din Egipt. Manuscrisul nu uita sa aminteasca ca potopul lui Noe a fost produs de acelasi Distrugator.
Pentru Thunder care este un adept al teoriei “Pamintului gol”.
Sumerienii povestesc ca primul conducator al coloniei nibiriene, Enki, un mare initiat, inginer si genetician de exceptie, a construit pentru uzul lui un oras subteran, numit Abzu, care a fost folosit de familia lui pe tot parcursul colonizarii, si se presupune ca la retragerea nibirienilor de pe Pamint, o parte dintre fidelii lui Enki, probabil chiar unul sau mai multi dintre fii lui, au ramas in locatia subterana.

- multumesc pt. informatii

- cunosc o serie de texte si informatii legate de "anunaki". Ei au pus la baza prin inginerie genetica cea mai elevata fiinta din Univers, cel care va fi numit: "homo sapiens", sau in varianta lui mai noua: omul.

- launtric vorbind, el implineste in microcosmosul sau launtric conditiile Macrocosmosului. 7 planuri de existenta in Macrocosmos, 7 planuri in Microcosmosul fiintei. 3 lumi (fizica, astrala si cauzala) in Manifestare, 3 lumi (structuri, corpuri) in fiinta, corpul fizic, corpul astral si corpul cauzal. Asa zisul "Adam" este f. usor de asimilat cu aceasta "conceptie de inginerie genetica", cu atit mai mult cu cit avem si acea expresie: Ge 1:26 ¶ Apoi Dumnezeu a zis: ,,Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră. Tind sa cred ca traducerea cuvntului Dumnezeu la singular este eronata, de fapt corect spus era: "dumnezeii au zis".

- dar sa lasam deocamdata acest subiect, chiar daca e "dincolo de ratiune(a omului profan/inconstient)"

- am mai precizat si eu asta, da, exista constructii subterane in scoarta terestra. Exista orase intregi, situate pe mai multe nivele, inclusiv modalitati de transport si deplasare intre aceste "orase" si chiar intrari si iesiri la suprafata planetei si la interiorul ei.

- am aflat chiar mai decurind de aceasta planeta "trecatoare", Nibiru, si nu pot sa ascund faptul ca am fost surprins. Ma intreb oare ea carei orbite se pliaza, in jurul carui astru se roteste ?

Acest topic a fost editat de thunder: 12 Jun 2004, 10:10 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 12 Jun 2004, 02:18 PM
Mesaj #34


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466QUOTE (Catalin @ 11 Jun 2004, 06:33 PM)
Dead-cat, tu uiti mereu ca postezi pe forumul "Dincolo de Ratiune"! laugh.gif

- raportarea ta aroganta si tententioasa si rau voitoare ar trebui raportata la moderatorii acestui forum.

- "dincolo de ratiune" nu inseamna ce vrei tu sa insiunezi, "dincolo de inteligenta, sau de gindire, adica lipsa inteligentei, ci dincolo de ceea ce poate explica ratiunea (inteligenta) actuala a marii majoritati a omenirii.

- bune si bine venite glume, dar daca au si bun gust, caci de cele nesarate ... e plin netul de ele.


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Blakut
mesaj 12 Jun 2004, 02:23 PM
Mesaj #35


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.405
Inscris: 16 May 04
Din: Bucuresti, the belly of heck
Forumist Nr.: 3.508O mica povestioara SF:

QUOTE


Raportul 234 <4230>

Subiectii de laborator Adam (mascul) si Eva (femela) se descurca
foarte bine in cupola. In curand vor putea fi eliberati pe planeta
terra-formata. Ultimul lucru care mai ramane de facut este sa-i facem
sa-si porneasca partile superioare ale encefalului care pana acum
au fost inhibate de antisinapticul administrat zi de zi. Antidotul a
fost introdus in fructele pomului din centrul cupolei. Tot
ce trebuie sa facem acum este sa-i determinam pe cei doi sa manance
din fruct fara sa intervenim noi in persoana sau sa le dam ceva de banuit.

<3201>Initializare etapa 231fg
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3202>Pornire holograma 1.c45fd.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3205>Imaginea creata si vocea articulata ii indeamna sa manance
fructele.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3209>Aparent masculul ignora holograma. Femela pare mai receptiva.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3210>femela consuma antidotul. Se pare ca fructul e bun, il ofera masculului.
Acum sa vedem cum reactioneaza.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3350>Antidotul pentru inhibarea sinaptica a functionat, devin constienti de faptul ca se aseamana cu noi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3356>Pregatirea se face pentru debarcare. Subiectii trebuie sa paraseasca
cupola si sa se adapteze la viata in salbaticie, unde hrana si animalele
vor trebui sa le gaseasca singuri (independent de noi).
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<3901>Aparent succes, experimentul pare reusit, acum tot ce ramane este ca subiectii sa se inmulteasca intre ei si cu ceilalti receptori si sa-si transmita codul genetic
Sinapsele functioneaza acceptabil, desi la un nivel mai redus decat asteptat, rata medie de 5%.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
<4289>Parasirea orbitei, vom mentine subiectii sub atenta observatie, la nevoie se va interveni INDIRECT, sub forma diferitor personaje pe care
ei le vor numi ZEI, sau STAPANI, subiectii neputand concepe deocamdata
mediul inconjurator decat partial si alterat de influenta animalica.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Incheiat raport transimisie suspendata.


Dupa ce am citit cartea lui Sitchin, am acceptat o parte din teoriile sale (cred ca am fost "ajutati"). Nu cred insa partea cu marile oarse subterane sau nush ce alta planeta sau consporatie.

[edit]-> dar noi parca discutam sfarsitul, nu inceputul. eh, e important si ala...

Acest topic a fost editat de Blakut: 12 Jun 2004, 02:28 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

10 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 26 April 2019 - 11:59 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic