HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Despre Sistemul Psihiatric și Practicile Lui, frică, forță și fraudă
rogvaiv
mesaj 13 Apr 2015, 01:49 AM
Mesaj #1


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



De aproape 150 de ani, psihiatria se preface a fi o știință medicală și o ramură a medicinei. Nu este și nu a fost niciodată o știință sau un tip de îngrijire medicală. Psihiatria modernă este condusă de asumpții empirice nedemonstrate, prejudecăți medicale și opinii pseudoștiințifice. În psihiatrie nu există fapte stabilite în mod științific sau dovedite în mod independent. Psihiatria, de fapt, nu are legi sau ipoteze testabile sau teorii coerente și comprehensive. Psihiatriei îi lipsesc în mod evident probele sau dovezile științifice pentru a-și susține pretențiile și sloganele vehiculate în mass-media asupra existenței “boliimentale” sau a “dezordinilor mentale”.

După aproape 70 de ani de practici psihiatrice și cercetări, încă nu există un test diagnostic pentru schizofrenie sau pentru oricare din celelalte 300 de așa-zise dezordini mentale enumerate în ediția curentă a Manualului Diagnostic și Statistic al Tulburarilor Mentale, care este în mod esențial o listă de categorii determinate de judecăți morale asupra, chipurile, comportamentului anormal, publicate și propagandizate de Asociația Psihiatrică Americană ( APA ). D.S.M.-ul este este biblia oficială a psihiatriei organizate. D.S.M.-ul este echivalentul lui Malleus Maleficarum din Evul Mediu, pe care Inchiziția spaniolă îl folosea pentru a identifica, stigmatiza și arde pe rug vrăjitoarele și ereticii. Vrăjitoarele, ereticii și țapii ispășitori de astăzi sunt etichetați ca bolnavi mentali sau schizofrenici.

Spitalele de psihiatrie prin accentul pe care îl pun pe controlul comportamentului pacienților prin programe de modificare a comportamentului de mare risc, prin “tratamentele” biologice, prin constrângerile fizice și mecanice, prin ușile și saloanele încuiate, prin camerele de izolare, întotdeauna au manifestat mai multe elemente fasciste.

Aș vrea să mă concentrez asupra celor trei : frica, forța și frauda.

Acestea sunt principiile și politicile călăuzitoare folosite pentru a controla cetățenii și grupurile din populație pe care liderii guvernului și alte autorități, incluzand poliția și așa-numiții experți în sănătatea mentală, îi judecă a fi dizidenți, problematici sau dificil de controlat. Spitalele de psihiatrie sunt foarte asemănatoare sistemului de închisori. În închisoare sau în sistemul corecțional, psihiatrii sunt folosiți ca și consultanți pentru a proiecta programe periculoase, neetice de modificare a comportamentului și pentru a îndeplini experimente medicamentoase de mare risc asupra prizonierilor. Sistemul psihiatric și sistemul închisorilor se folosesc de frică, forță și fraudă în scopul controlului social și pentru a pedepsi – nu pentru scopul de a trata sau de a reabilita, care ambele sunt eufemisme. Este sau ar trebui să fie evident că tratamentul forțat este de fapt o pedeapsă. Acest tratament este în mod frecvent crud și de aceea ar trebui să fie interzis în toate statele lumii care au semnat Declarația Universală a Drepturilor Omului. Practic toate tratamentele din facilitățile psihiatrice sunt forțate sau sunt administrate fără un consimțământ informat. Aceste tratamente sunt administrate împotriva voinței “pacienților” ( prizonierilor ) sau cu consimțământul obținut prin amenințarea pacienților cu consecințe mai rele sau cu consimțământul obținut ținându-l pe “pacient” (prizonier) în necunoștință de cauză cu privire la informații importante despre riscurile serioase sau despre alternative. Consimțământul informat în psihiatrie este o înșelăciune crudă – nu există.

Frica / Teroarea – “ Teroarea acționează puternic asupra trupului prin intermediul minții și trebuie să fie utilizată în tratamentul nebuniei. Frica însoțită de durere și de senzația rușinii uneori a vindecat boala.” Acest lucru a fost scris aproape cu doua secole in urma in 1818 de dr. Benjamin Rush, părintele psihiatriei americane și primul presedinte al APA, a cărui figura încă mai apare pe sigiliul oficial al Asociației Americane de Psihiatrie. Dr. Rush a recomandat și a folosit teroarea prin proiectarea cămășii de forță, a scaunului tranchilizant și a “fricii de moarte“ pe numeroși pacienți ai azilelor psihiatrice din secolul al 19-lea. Rush odată și-a închis propriul fiu într-un azil psihiatric. Ce fel de tată !

Frica este o motivație puternică în inducerea conformității, obedienței și pentru a determina oamenii să se supună autorității. Istoric, inducerea și manipularea fricii sau a terorii mascate a fost întotdeauna o politică cheie și o practică în toate regimurile fasciste ca de pildă Italia în timpul lui Mussolini, Germania nazistă în timpul lui Hitler și Uniunea Sovietică din timpul lui Stalin – și de fapt sub oricare dictatură. Amenințarea cu pedeapsa, tortura și amenințarea că vei fi ucis este destul pentru a produce frica, panica și teroare printre cei mai mulți dintre oameni. Dacă nu faci ceea ce ți se spune vei fi ucis sau vei păti lucruri mai grave.

După cum este folosită în psihiatrie, frica sau teroarea este mai selectivă, dar este larg raspandită și este puternică. În instituțiile psihiatrice, psihiatrii recurg în mod frecvent la șantaj pentru a-i controla pe cei “ incotrolabili” , pe cei dificili sau ne-cooperanți. Psihiatrii și alți terapeuți iși amenință pacienții cu încarcerarea de lunga durată sau pe perioadă nedeterminată, cu doze ridicate de neuroleptice sau “antidepresive” administrate forțat și/sau îi amenință să îi transfere în instituții psihiatrice de maximă securitate mai severe dacă nu se comformează, nu reușesc să urmeze ordinele doctorilor, refuză să își ia “medicația” , refuză să urmeze regulile instituționale sau iși supără gardienii în vreun fel. În general țintind populația captivă de pacienți involuntari, aceste amenințări, în mod caracteristic provoacă frica, iar medicii psihiatrii știu acest lucru. De exemplu, acum câțiva ani, mai mulți pacienți și foști pacienți ai Queen Street Mental Health Centre, celebrul spital de psihiatrie sau psiho-inchisoare din Toronto-Canada, spuneau că psihiatrii i-au amenințat că dacă nu se calmează sau nu se cotrolează vor fi transferați la Penetag, o diviziune a Oakridge Penetanguishene Mental Health Centre, o instituție de maxima securitate din Ontario pentru modificarea comportamentului, cunoscută pentru tratamentele aspre si brutale aplicate pacienților. Penetag a fost și încă este recunoscută ca o pedeapsă, una dintre cele mai barbare psihoînchisori din Canada. Trebuia să fi fost închis în urmă cu mulți ani, în special după relatarea unor abuzuri severe comise de psihiatrul Steven Harper.

Amenințarea pacientului cu constrângeri fizice sau cu regimul celular este de asemenea extrem de eficient în trezirea fricii în pacienți. În practic fiecare secție sau unitate psihiatrică, există un loc numit eufemistic “Camera tacută” , o cameră goală și uitată asemeni unei celule, cu o saltea sau chiuveta, iar de obicei nu există toaletă sau paturi. În timp ce vegetează în “Camera tacuta” pacienții sunt uneori strâns legați în 2 sau 4 puncte cu manșete de piele în jurul încheieturilor mâinii sau/și a gleznelor picioarelor, neputând să se miște ore întregi. Chiar simpla amenințare cu pierderea libertății, spitalizarea involuntară sau să fii închis într-o instituție sau secție psihiatrică împotriva voinței tale, fără nici un fel de proces sau audiere publică este destul pentru a-i speria pe cei mai mulți.În România, acestea sunt criteriile sau motivele principale pentru a fi închis într-o instituție psihiatrică: judecata de a fi bolnav mental, judecata de a fi în pericol de a te răni fizic pe tine însuți sau pe alții, judecata de a nu putea să-ți porți singur de grijă! Notați că aceste criterii sunt judecăți morale subiective ale comportamentului dizident, bazate pe observație și opinie, nu pe realități medicale sau științifice. În ciuda faptului că boala mentală sau dezordinea mentală, care este o metaforă pentru dizidență, nu a fost niciodată clasificată ca o boala medicală, doar medicii sunt autorizați legal să facă asemenea judecăți fatale.

In România, orice doctor poate semna o hârtie de internare care forțează un individ să fie închis în orice instituție psihiatrică pentru primele 72 de ore de observație și evaluare fără a fi nevoie de o hotărâre judecătorească. Doi alți doctori pot semna o hârtie de internare autorizând întemnițarea individului pentru încă 2 – 4 săptămâni.

Amenințarea sau faptul de a-ți pierde libertatea fiind închis într-o istituție psihiatrică, pentru zile sau luni este înspăimântător. Lipsa dreptului de a-ți putea susține cauza printr-un avocat în România face ca dreptul de a face apel sau de a protesta să fie inexistent și acest lucru servește la sporirea fricii și disperării oamenilor. În spitalele de psihiatrie din România ți se confiscă telefonul la internare încălcându-ți-se dreptul de-a comunica cu membrii familiei sau cu un avocet. Simpla amenințare a unui tratament psihiatric forțat precum și tratamentul însuși pot fi terorizante – de exemplu, electroșocurile de asemenea numite si terapie electroconvulsiva (ECT), dar mult mai precis numite spălare electroconvulsivă a creierului de câțiva supraviețuitori și critici ai acestui tratament printre care Leonard Frank. Încercă să-ți imaginezi teroarea lui si teroarea altora care au îndurat aceeași soartă. Spre surpriza multor persoane acest tratament barbar care este de natură să distrugă creierul și memoria nu numai ca există, dar se și dezvoltă în Canada și Statele Unite. Principalele lui ținte sunt femeile și persoanele în vârstă , în special femeile în vârstă.

Mai există apoi amenințarea medicamentelor psihiatrice numite “medicație”. Aceste chimicale ca de pildă tranchilizantele minore, antidepresivele și antipsihoticele ca de exemplu, Haldolul, Modicate, Thorazin si așa-numitul modificator al dispozitiei Litiu, nu sunt substanțe naturale ci otrăvuri fabricate, în mod adecvat numite neurotoxine de către psihiatrul și criticul psihiatriei Peter Breggin în mai multe din cărțile sale și de către Joseph Glenmullen un instructor în psihiatrie la Harvard Medical School, în cartea sa “Prozac Backlash”. Aceste chimicale nu au o valoare sau un beneficiu medical dovedit. Ceea ce fac ele este să controleze sau să înfrângă orice comportament, stare sau emoție problematică sau perturbantă. Aceste toxine, în mod particular neurolepticele ca Olanzapina, Haldolul, Modicate, Clorpromazina sunt atât de dăunatoare și puternice încât mulți supraviețuitori ai psihiatriei și alți critici le numesc lobotomii chimice sau cămăși de forță chimice. Aceste droguri au multe efecte care daunează, numite “efecte secundare” pentru a minimaliza modul în care sunt ele percepute, ca de pildă tremur, mișcari incontrolabile ale mâinilor sau ale altor părți ale corpului (care survin în boli neurologice ca Parkinson sau diskinezia tardiva), crampe musculare puternice, vedere încețoșată, coșmaruri, izbucniri bruste de manie, agitație, pierderi de memorie, leșin, tulburări ale circulației sângelui, hipersalivație, crize si moarte subită. De fapt aceste așa-numite “efecte secundare” sunt efectele intenționate ale medicamentelor. Aceasta frică de medicamentele psihiatrice este compusă din ignoranța și incertitudine, pentru că psihiatrii și alți doctori omit să informeze pacienții asupra efectelor îngrozitoare ale acestor medicamente.

Fără folosirea amenințării sau a forței fascismul nu putea exista. Machiavelli, Mussolini, Hitler știau acest lucru. Toți dictatorii și tiranii știau acest lucru elementar. Și acesta este cazul psihiatriei. Fără utilizarea amenințării și a forței, psihiatria instituțională ar muri. O mulțime de psihiatrii ar ramane fără locul de muncă. Mi-aș dori să se întâmple acest lucru și să-i văd muncind la Kaufland așezând marfa pe rafturi! Psihiatria iși obține autoritatea și puterea de a încarcera, spitaliza involuntar, și de a amenința persoanele împotriva voinței lor din partea statului.

Legislația din domeniul sănătatii mentale – Legea 487/2002 votata de Parlamentul României dă psihiatrilor si altor medici, puterea de a spitaliza involuntar orice persoană despre care ei cred, după numai câteva minute de examinare că reprezintă un pericol pentru sine însăși sau pentru alții. Acest lucru este problematic. Legea sănătații mentale presupune în mod greșit faptul că doctorii pot prezice comportamentul periculos sau violent, ceea ce in realitate ei nu pot face. Trebuie subliniat faptul că legea sanatatii mentale din România permite in mod legal statului folosirea forței pentru a reține sau încarcera oamenii pentru zile, săptămâni sau luni. Din nefericire nu a existat niciodată un protest public asupra faptului că oamenii judecați sau presupuși a fi nebuni sau periculoși, dar care nu sunt acuzați de nici o crimă, pot fi cu toate acestea închiși fără nici un fel de judecată sau fără a li se acorda drepturile legale prevazute pentru oameni acuzați de crime ca de pildă uciderea sau violul. Aceasta este detenția preventivă, care este ilegala in România si în celelalte așa-zisele țări democratice, dar care este legală și care constituie o practică obișnuită în toate statele polițienești și în țările totalitariste. Nu cunosc nici un proces care să pună problema spitalizarii involuntare ca detenție preventivă și prin urmare ca neconstituțională.

În psihiatria instituțională din statele fasciste tratamentul forțat este regula, nu excepția. Tratamentul forțat și complicate experimente medicale impuse miilor de evrei, țigani, deținuti politici, femei și copii au fost îndeplinite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în lagărele morții de pe tot întinsul Germaniei naziste. Există acum dovezi incontestabile că au fost psihiatrii germani, în mod special profesorii proeminenți din psihiatrie și șefii departamentelor psihiatrice care au fost responsabili pentru inițierea și administrarea infamului program T4, care a implicat uciderea în masă în timpul holocaustului a peste 200.000 de pacienți psihiatrici și mii de copii și adulți bolnavi și handicapați. Termenul eutanasie și moarte blândă folosite pentru a descrie acest program criminal este un crud eufemism.

Mare parte din psihiatria biologistă care este în mare măsură bazată pe asumții nedovedite despre cauzele biologice și genetice ale schizofreniei și ale altor boli mentale, iși are originea la psihiatrul rasist și eugenist din Germania nazistă, Ernst Rudin care a propagat mitul că schizofrenia este o boală genetică. El împreună cu sute de alți psihiatrii din programul T4 de ucidere în masă a pacienților psihiatrici este încă citat în câteva articole din jurnalele psihiatrice, așa cum a dovedit cercetătorul Lenny Lapon în strălucitoarea sa carte “Asasini in halate albe : Genocidul psihiatric din Germania nazistă” . El a arătat că mai mulți psihiatrii germani din epoca nazistă au emigrat în Statele Unite și Canada și au reușit să-i îndoctrineze pe mulți dintre colegii lor cu teoriile lor biologice, genetice și rasiste asupra bolii mentale. Heinz Layman care a emigrat în Canada în 1937 este principalul responsabil pentru introducerea Thorazinului și a Clorpromazinei și a promovat uzul medicamentelor psihiatrice în Canada.

Acum avem o epidemie de leziuni ale creierului cauzate de medicamentele psihiatrice, parțial datorate lui Layman și celorlalți doctori pe care i-a învățat. Într-un articol dintr-un jurnal din 1954, Layman admitea că Thorazinul este “un substitut farmacologic pentru pentru lobotomie”. În ciuda recunoașterii publice al acestui fapt alarmant, Layman nu a încetat să folosească acest medicament pe mulți dintre pacienții săi “schizofrenici” din spitalul Douglas din Montreal. Layman deasemenea l-a convins pe Ewen Cameron să administreze clorpromazina și multe alte medicamente pe lângă cantități enorme de electroșocuri. Clorpromazina, considerat un medicament experimental la acea vreme , a fost în mare măsură folosit pe mulți pacienți în infamele experimente de spălare a creierului conduse de Cameron în institutul Allan Memorial în anii 1950 si 1960.

Atunci nu a existat consimțământ informat, așa cum nu exista nici acum. În timpul nazismului doctorii nu cereau permisiunea. Potrivit ideologiei naziste aceștia erau “consumatori inutili” sau ”subumani”. Aceasta este atitudinea care încă domină psihiatria biologista de pe întinsul Americii de Nord. Altă moștenire a psihiatriei din Germania nazistă este ampla acceptare și justificare a abuzurilor pentru a înfrânge voința pacienților necooperanți sau rebeli. Restricțiile fizice sau mecanice ca de pilda curelele, sforile, centurile, cătușele și captivitatea în izolare sunt folosite în instituțiile psihiatrice nu pentru a trata sau pentru protecție ci pentru a pedepsi oamenii pentru comportamente dizidente sau rebele. Această etalare nudă a forței și amenințărilor împotriva pacienților de către personalul spitalelor seamană cu brutalitatea personalului psihiatric german din timpul holocaustului.

Frauda : Un foarte adecvat citat al lui Leonard Roy Frank, autorul cartii “influencing Minds” este acesta : “ Mistificarea este apărarea psihiatriei împotriva pericolului de a se afla ”. Multe dintre etichetele sau diagnosticele folosite de psihiatrii nu se referă la probleme psihiatrice reale sau la boli existente. Profesorul de psihiatrie Thomas Szasz a expus frauda și mitul conceptului de boala mentala în multe cărți, începând cu clasica sa carte “Mitul bolii mentale“ . Această deformare este una dintre cele mai mari scandaluri științifice din epoca noastră. Cuvintele codificate care sunt acum folosite în psihiatria biologistă ca de pildă antidepresivele, nu ajută oamenii să-și depășească depresia și nu înțeleg cauzele depresiei. Termenul “camera tăcută” este o expresie frauduloasă pentru captivitatea în izolare. Cuvântul “medicație” este de asemenea un eufemism înșelător pentru substanțele toxice la care mulți dintre noi au fost supuși.

Acest text e o încercare de a arăta că psihiatria coercitivă, instituțională are o istorie fascistă și că psihiatria biologistă așa cum e practicată astazi în instituțiile psihiatrice din România este încă bazată pe frică, forță si fraudă. Psihiatria nu merită sprijinul public și guvernamental și nu ar mai trebui finanțată din banul public. Trebuie inițiate toate demersurile pentru a scoate psihiatria în afara legii și pentru a o condamna în mod public! Trebuiesc creeate propriile noastre alternative față de sistemul monstruos și diabolic al sanatatii mentale sprijinit de Legea 487/2002 votată de Parlamentul României. Făcând acest lucru devenim mai puternici. Aceasta este munca noastră, provocarea noastră și speranța noastră.

Textul a fost adaptat la situația social și juridică din România precum și la legile Statului Român întrucât nu se supune reglemătărilor legii drepturilor de autor și chiar e încurajată distribuirea lui prin toate mijloacele de comunicare.

Urmează alte postări în care sunt demascate practicile celor care se ascund în spatele halatelor albe, precum și mărturii, înregistrări video cu persoane torturate și înregistrări video ale unor decizii psihiatrice aberante puse fără efectuarea unor teste cu valabilitate obiectivă.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 25 Jun 2015, 05:55 PM
Mesaj #2


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



PSIHIATRIA - Crimă împotriva Umanității (cea ma gravă infracțiune din Codul Penal, de la noi și de afară, e pusă la sfârșitul Legii, e cea mai).
Spunem mai departe, urmează un clip filmat cu o FIINȚĂ UMANĂ torturată, raportată procuraturi (li se rupe!) sesizată presei (li se rupe), pusă pe rețele de socializare (vi se RUPE!).
Pun clipul torturii pe hanunacutei.com
vi se rupe

Mai târziu plângem, de ce este așa? Nu înțelegem.
Punem clipul imediat!
Vi se rupe...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 26 Jun 2015, 11:22 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(rogvaiv @ 25 Jun 2015, 06:55 PM) *
PSIHIATRIA - Crimă împotriva Umanității ... (vi se RUPE!). Pun clipul torturii pe hanunacutei.com

Nu ni se rupe, nu cel putin mie, pentru ca s-ar putea sa ai dreptate. Exista multe cazuri in care psihiatrii au folosit metode contestate de unii specialisti si de opinia publica. Pune clipul sa discutam la concret.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 26 Jun 2015, 11:22 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
rogvaiv
mesaj 6 Jul 2015, 10:30 PM
Mesaj #4


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



https://www.youtube.com/watch?v=r7Kg89avsmE




EU - MARIAN RUGHINIȘ AM PUS CLIPUL ĂSTA PE YOUTUBE ȘI GHICI SUB CE NUME?
Anonymous ANONYMOUS
GRUPAREA JUSTIȚIARĂ ANONYMOUS ATRAGE
ATENȚIA LUMII NOASTRE
CHECK! my IP ADRESS,
dacă nu crezi, și îți dau print-screen apoi un desen făcut după ele, că asta i-am cerut lui
LEONARDO DA VINCI
când m-a întors în timp, azi,
06 iulie 20015
(La mulți ani G. Bush, DUMNEZEU NE IUBEȘTE, SEMN ESTE ACEST CURCUBEU MINUNAT PE CARE L-A VĂZUT
TOATĂ LUMEA NOASTRĂ
LA BUCUREȘTI - România în 2004
PRIN INTERMEDIUL
CNN
ȘI A ALTOR AGENȚII DE PRESĂ INTERNAȚIONALE)
Azi, când m-a întors în timp în perioada
Renașterii și a UMANISMULUI,
i-am cerut celui mare mare geniu al lumii noastre,
Leonardo Da Vinci,
Geniu Universal, homo universallis să picteze ceva după acele print screen-uri pe care le am, și care ți le voi arăta ție.
Da! ție!


LEONARDO DiCaprio ESTE ARĂTAT PE MOTORUL DE CĂUTARE
GOOGLE
ÎNAINTEA LUI LEONARDO DA VINCI.
ASTA SPUNE MULTE DESPRE LUMEA NOASTRĂ.
Spirit universalist: pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, ANATOMIST, geolog, cartograf, botanist și scriitor, Leonardo da Vinci este considerat adesea cel mai de seamă geniu din întreaga istorie a omenirii.
LEONARDO DA VINCI E CEL MAI MARE GENIU AL LUMII NOASTRE


ICAN - Imaginea Care Are Nume
ANONYMOUS — checked in to Vatican.




Acest topic a fost editat de rogvaiv: 6 Jul 2015, 10:33 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 9 Jul 2015, 04:42 PM
Mesaj #5


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



APADOR-CH - ASOCIAȚIA PENTRU APĂRAREA DREPTURILOR OMULUI ÎN ROMANIA
Ai auzit vreodată de APADOR-CH? APADOR-CH este un ONG care o freacă aiurea pe banii finlandezilor și ai tăi, voi cei ce le-ați donat 2% din impozitul pe venit. Sunt ăia de o să-ți apere ție Drepturile Omului pe viitor și ăia de mi-au apărat mie Drepturile Câinelui.
APADOR-CH, alături de McDonalds, VICE și multe altele, funcționează tot pe stil românesc adică legat cu puțină sârmă.
Dacă Arhimede era român nu zicea Da-ți-mi un punct de sprijin și o să răstorn Pământul, zicea Da-ți-mi o bucată de sârmă să-l repar.
APADOR-CH nu are ca obiective strategice apărarea drepturilor pacienților torturaț de SPFC (Sistemul Psihiatric Fascist Criminal) pentru că acei oameni cu această sinistră etichetă nu sunt considerați oameni

APADOR-CH sunt domnii aceia cărora le-ai donat tu 2% din impozitul pe venit ca să apere Drepturile Omului în România

Acest topic a fost editat de rogvaiv: 9 Jul 2015, 04:45 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rogvaiv
mesaj 11 Jul 2015, 08:29 PM
Mesaj #6


Cronicar
****

Grup: Membri
Mesaje: 393
Inscris: 21 February 14
Forumist Nr.: 62.741



Ia uite cum a sărit numărul de view-uri când am postat amenințări cu moartea.
Da, la fel cum mi-am asumat treaba de mai sus, la fel îmi asum și sunt conștient că am săvârșit Infracțiunea prevăzută și pedepsită de 206 Cod Penal - Amenințarea. Asta e, cum zicea Păunescu, în viață e ca-n ring: Intri, mai și dai mai și iei. Cine trebuia să vadă treaba aia a văzut oricum, pedeapsa pentru 206 după Noul Cod e între 3 luni și un an, adică mai mică decât am stat eu nevinovat, fără a mi se fi acorda un proces. (Stat membru UE, sau ce?) FĂRĂ A FI SĂVARȘIT O INFRACȚIUNE. ASTA DA! Bă voi vă dați seama în ce lume trăim, că eu da și mor de râs. Da știu ce fac: În RO, un proces e tărăgănat și mai ales dacă subiectul activ e un neica-nimeni ca eu, au grijă domnii procurori să-l bge mai la fund, așa că mai zburd liber cât pot, că de luat sigur îmi iau condamnare, dar nu numai eu, puișorilor. A doua variantă ar fi să fiu absolvit de răspunderea penală în proporție de 100% pentru că am acte de nebun, și conform vechiului și noului Testament al Sfântului Cod Penal, noi, nebunii nu răspundem penal, doar voi. rofl.gif

Și mai sunt variante, multe, multe tare. Domnule admin, șterge rogu-te postul, nu de alta, dar motorul google pe care îl servesc (la fel ca și voi dar eu în proporție mai mare) îmi arată postarea de la hanuancutei.com pe prima pagină a Ministrului Adevărului și Informației aka Google, și zău așa că numele meu a fost accesat de peste 38.000 de ori până la povestea asta veselă, de 5 ori mai mult decât șefa VICE România - Ioana Moldoveranu. Mai am prieteni care nu mai vor a bea cu mine o bere, nu de alta. Mulțam.

A, și da! Fă un print screen, o copie de rezervă sau ceva (că am făcut și eu și ei cu siguranță) să nu zici că am dat-o iar acum mi-o șterg ca fetița (părerea).
Aștept, dar și ignoranța voastră cu care am început să mă hrănesc, spune ceva și am avantajul că pot înterpreta cum doresc Sfânta Tăcere și Ignoranță. Comunicarea e peste tot, e cel de-al patrulea element al Universului alături de materie, energie și informație.

Viszon latas și să auzim de bine (mai ales) mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif 42.gif wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 April 2024 - 06:45 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman